Jump to content

Coolpad F1 (8297W)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

νεωτερα..

τελικα δοκιμασα σημερα το gps σε διαφορα σημεια και εν κινησει και με βρηκε αμεσως και με ακολουθουσε χωρις προβλημα..(ειναι να σε βρει την 1η φορα,μετα ολα οκ)

μιλαω παντα για inew v3 plus με here maps.

κανενα νεο απο extremevanilla εχουμε?

enjoy your life...:p

• Απαντήσεις 26,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• azuli

1779

• jpower73

3461

• mixanikosgr

890

• grgz

1033

Top Posters In This Topic

νεωτερα..

τελικα δοκιμασα σημερα το gps σε διαφορα σημεια και εν κινησει και με βρηκε αμεσως και με ακολουθουσε χωρις προβλημα..(ειναι να σε βρει την 1η φορα,μετα ολα οκ)

μιλαω παντα για inew v3 plus με here maps.

κανενα νεο απο extremevanilla εχουμε?

το χρησιμοποιεις με δεδομενα ή οχι; Εμενα σημερα δεν επιανε.... οτι να 'ναι...

Στην emui 3.0 ποια gapps φλασαρουμε????

Δοκιμαζω αυτο αλλα δεν τα περναει..

https://goo.im/gapps/gapps-kk-20140105-signed.zip/

δες σελίδα 883

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Jpower για την emui 3.0 τι έχεις να πεις καλή ρομ μέχρι στιγμής;έχει κάποιο bug;περιμένω την οθόνη για ένα coolpad και λέω να του περάσω αυτή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το χρησιμοποιεις με δεδομενα ή οχι; Εμενα σημερα δεν επιανε.... οτι να 'ναι...

το gps το δοκιμαζω παντα χωρις δεδομενα εννοειται, μονο gps και το heremaps βεβαια που μπορεις να δεις χαρτες offline.

enjoy your life...:p

Πρίν απο 3 ώρες περίπου ο mickvip στο needrom φαίνεται να ανέβασε νέα αναβάθμιση, όμως σαν αριθμός έκδοσης είναι η ίδια, 5.4.24...παίζει απλά να έβαλε μόνο τα ελληνικά και γι`αυτό να φαίνεται ίδια όπως πριν;;

Εχει πολλές μέρες πριν που έβαλα την Inew και σας είπα ότι είναι μία πολύ καλή ρομ στην οποία σταμάτησα πλέον να κάνω αλλαγές ρομ και έχω αράξει.....Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος....δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα και είναι όντως πολύ καλή (και μετά από μέρες πλέον παρακολούθησης)......το ΜΟΝΟ θέμα που βρίσκω είναι ΙΣΩΣ ότι τσιμπάει η μπαταρία σε σχέση με άλλες.....αλλά δεν ξέρω αν οφείλετε σε κάποια εφαρμογή που τρέχει και την γονατίζει.....ίσως το led .....ίσως το automatic call recorder....ισως το Lazy Swipe....

Το έχετε παρατηρήσει και εσείς ?.....ή είναι έτσι και αλλιώς πιο ενεργοβόρα πέρα από εφαρμογές ?

Εχει πολλές μέρες πριν που έβαλα την Inew και σας είπα ότι είναι μία πολύ καλή ρομ στην οποία σταμάτησα πλέον να κάνω αλλαγές ρομ και έχω αράξει.....Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος....δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα και είναι όντως πολύ καλή (και μετά από μέρες πλέον παρακολούθησης)......το ΜΟΝΟ θέμα που βρίσκω είναι ΙΣΩΣ ότι τσιμπάει η μπαταρία σε σχέση με άλλες.....αλλά δεν ξέρω αν οφείλετε σε κάποια εφαρμογή που τρέχει και την γονατίζει.....ίσως το led .....ίσως το automatic call recorder....ισως το Lazy Swipe....

Το έχετε παρατηρήσει και εσείς ?.....ή είναι έτσι και αλλιώς πιο ενεργοβόρα πέρα από εφαρμογές ?

Για μια εβδομάδα που την είχα ακριβώς στα ίδια συμπεράσματα κατέληξα..το είχα γράψει κιόλας, όσο για την μπαταρία πιστεύω πως απλά είναι στον μέσο όρο των περισσοτέρων rom, απλά καλή.

Καλησπέρα και από μενα νέος στο forum, παλιός κάτοχος coolpad f1. Όντως η InewPlus που δοκίμασα τελευταία είναι η ποιό bugless rom από όσες έχω δοκιμάσει. Το μόνο προβλημα που παρατήρησα είναι ότι δεν δέχεται wallpapers μεσω novalauncher. Crasharei o nova. Κατά τα άλλα όλα καλά

ειμαι με την inew plus που λεει οτι εχει τα led notofications ενσωματομενα, που τα εχει και δεν τα βρησκω;;;;;; Για να τσεκαρω το gps το gps test να κατεβασω;

ειμαι με την inew plus που λεει οτι εχει τα led notofications ενσωματομενα, που τα εχει και δεν τα βρησκω;;;;;; Για να τσεκαρω το gps το gps test να κατεβασω;

νομίζω πρέπει να κατεβάσεις πρόγραμμα από το app store εγώ έτσι τα δουλεύω

νομίζω πρέπει να κατεβάσεις πρόγραμμα από το app store εγώ έτσι τα δουλεύω

All bloatwate is removed, All ringtones, notification sounds and alarm sounds equalized to same volume level, Added: Nova Launcher Prime (latest beta), AOSP e-mail app, Weather Unerground, Latest AddFree app, and TopContacts widget from Sony Xperia (very useful). Added 7 color led notification patch. ROM is very fast, battery life is also good, RAM load about 340MB-410MB with flashed gapps.

Αυτο ειναι απο το needrom

All bloatwate is removed, All ringtones, notification sounds and alarm sounds equalized to same volume level, Added: Nova Launcher Prime (latest beta), AOSP e-mail app, Weather Unerground, Latest AddFree app, and TopContacts widget from Sony Xperia (very useful). Added 7 color led notification patch. ROM is very fast, battery life is also good, RAM load about 340MB-410MB with flashed gapps.

Αυτο ειναι απο το needrom

Νομίζω εννοει οτι εβαλε patch για να λειτουργουν κανονικα.

Σε σχέση με την aosp maucat που είχα βολευτεί από το Δεκέμβριο έχει ελάχιστα μεγαλύτερη κατανάλωση. Με τη maucat έβγαζα περίπου 5 ώρες οθόνη, με την inew αντε να είναι 4:40, όχι λιγότερο. Μόνο που έχω αξιόπιστο auto rotation (στη maucat μια στο τόσο κόλλαγε και έπεφταν καντήλια) και η περιήγηση που είναι σαφώς πιο smooth, αξίζει το μικρό κόστος σε μπαταρία.

Σε σχέση με την aosp maucat που είχα βολευτεί από το Δεκέμβριο έχει ελάχιστα μεγαλύτερη κατανάλωση. Με τη maucat έβγαζα περίπου 5 ώρες οθόνη, με την inew αντε να είναι 4:40, όχι λιγότερο. Μόνο που έχω αξιόπιστο auto rotation (στη maucat μια στο τόσο κόλλαγε και έπεφταν καντήλια) και η περιήγηση που είναι σαφώς πιο smooth, αξίζει το μικρό κόστος σε μπαταρία.

ΚΑΙ στην maucat .....KAI σε άλλες....αρκετές ρομ....το πρόβλημα με το auto rotation ήταν εκνευριστικό.....Στην Inew συμπεριφέρεται πράγματι άψογα......

Οσο για την μπαταρία....άρα πάνω-κατω στα ίδια με τις άλλες είναι.

ΚΑΙ στην maucat .....KAI σε άλλες....αρκετές ρομ....το πρόβλημα με το auto rotation ήταν εκνευριστικό.....Στην Inew συμπεριφέρεται πράγματι άψογα......

Οσο για την μπαταρία....άρα πάνω-κατω στα ίδια με τις άλλες είναι.

Εμένα μου ήταν άθλια. 3.30 ώρες οθόνη. Είναι και τα google play services που έχουν τρελαθεί πάλι βέβαια (ότι να ναι κάνει η google), αλλά με το που πήγα σε α310 6 ώρες οθόνη με ίδια σεταρισμένο το τηλέφωνο, ε, κάπου θα φταίει και η ρομ...

Εμένα μου ήταν άθλια. 3.30 ώρες οθόνη. Είναι και τα google play services που έχουν τρελαθεί πάλι βέβαια (ότι να ναι κάνει η google), αλλά με το που πήγα σε α310 6 ώρες οθόνη με ίδια σεταρισμένο το τηλέφωνο, ε, κάπου θα φταίει και η ρομ...

Το repack της a310 v3 εβαλες απο needrom?

Όπως σου είπαν και τα άλλα παιδιά πρέπει να κατεβάσεις εφαρμογή για να κάνεις ρυθμίσεις, όπως αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koo.lightmanager

Για το gps ναι αυτό.

Ο liutao έβγαλε νέα διορθωμένη ρομ LG G3 27-04fix (8297W-LG G3-4.27修复通话.zip)

http://pan.baidu.com/s/1dDAOEkh

Να διευκρινίσουμε ότι και οι δύο ρομ inew v3 προέρχονται από τη ρομ του liutao με προσθήκες και αλλαγές. Ιδίως η πρώτη είναι τύπου repack, η δευτερη λέει ότι πάντρεψε και άλλες 2 μέσα. Κανονικά και οι δύο έπρεπε να λέγονται inewV3plus, γιατί από εκεί προέρχονται, απλά δεν το έγραψε ο πρώτος (unix_bosnia) στη ρομ.

δες σελίδα 883

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Jpower για την emui 3.0 τι έχεις να πεις καλή ρομ μέχρι στιγμής;έχει κάποιο bug;περιμένω την οθόνη για ένα coolpad και λέω να του περάσω αυτή.

Αδερφέ,

Πέρασε την άφοβα.

Άψογη σε όλα της..

Εδω και 3 μέρες την Δοκιμαζω στο τζιπιες με την εφαρμογη runtastic PRO.

Σε τρεξιμο για μια ώρα, η ακρίβεια στιγματος - απόστασης σε μη χαρτογραφημενη περιοχή, είναι υποδειγματικη..!

Σαν ρομ, εχει πολλά καλούδια και ωραίες "λεπτομέρειες".

Π. χ.

http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/Screenshot_2015-04-27-22-50-48_zpsaeha1iqc.jpeg

Μπορώ να αλλαξω συχνότητα fm από την notification, χωρίς να ψάχνω το fmradio.apk.

Θα μου πείτε, κλάιν..

Αλλα, εχει τη σημασία του, οταν τρεχω, και εχω ανοιχτή την εφαρμογη runtastic, να μπορω να αλλαξω γρήγορα σταθμό..

Κατά τα άλλα, πολυ προσεγμένη.

Με πολύ προσεγμένο interface. Εξαιρετική διαχείριση ενέργειας, όπου η επιλογή ultra save, καθιστα τη συσκευη σε απλό τηλέφωνο (gsm, sms), για περιπτώσεις που δεν θελουμε πολλα Πολλα.

Έχει δικο της greenify, βγάζει 6 ώρες οθονη.

Και επίσης, επειδή κατα καιρούς εχελουν γραφεί και γράφονται πολλά για τα Google Services, η εν λογω ρομ, έχει την δυνατότητα απενεργοποιησης τους..!

http://i1378.photobucket.com/albums/ah119/Amarantos_Amarantos/Screenshot_2015-04-27-23-03-44_zpsikp6g5sk.jpeg

Και πολλά άλλα καλούδια, που καθιστουν περιττή την τοποθετηση xposed.

Συμπέρασμα, μόνο brand name ported roms. Ειτε emui, a310, vibe, Samsung, Sony Xperia κτλ...

Δεν ξανασχολουμαι με βανίλιες και λοιπές αντίστοιχες ρομ, που σου βγαίνει το λαδι να τις σεταρεις και μετα απο μια βδομάδα αρχιζουν τα λαγκαρισματα και ξεφυτρωνουν κουσούρια.

Αυτά...

Για ότι άλλο θέλετε να ρωτήσετε για την εμυι, feel free to ask..

Εδιτ: περιμένω κι εγω ένα coolpad για τον αδερφο μου. Άμα την παραλαβή του, θα γινουν 3 πραγματάκια.

1. Ρουταρισμα

2. Αλλαγη ρικοβερι

3. Φλασαρισμα του ναντροιδ που εχω στην καρτα.

Να μην παιδευεται ο άνθρωπος.. :)

Edited by jpower73

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

Για την emui , όποιος θέλει μπορεί να φλασάρει το νέο srs processing (new libraries)

https://mega.co.nz/#!Yt5F1AIR!hR6XUW_JFGyexlKbyRFg9lrJx3TB0n_GYqS4ndS49ms

Έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο καλύτερο

Για την emui , όποιος θέλει μπορεί να φλασάρει το νέο srs processing (new libraries)

https://mega.co.nz/#!Yt5F1AIR!hR6XUW_JFGyexlKbyRFg9lrJx3TB0n_GYqS4ndS49ms

Έχω την εντύπωση ότι είναι λίγο καλύτερο

Αντί του audiofx?

Το dts πρέπει να απενεργοποιηθεί?

Edited by jpower73

Redmi Note 9 Pro 6-128

Αντί του audiofx?

Το dts πρέπει να απενεργοποιηθεί?

όχι,

είναι απλά τα νέα libraries (dts κλπ) που δεν τα έχει ακόμη βάλει η huawei σε update. H rom είναι έτσι και αλλιώς παλιότερη (αυτά είναι της 05-04-15).

Ωραία, μου εκανε το τηλ. ΧΑΛΙΑ...

:X

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ POWER WIDGET.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ FMRADIO.

Και δεν λειτουργούν τα gestures του νοβα..

Επίσης, έχουν εξαφανιστει και άλλες εφαρμογές συστήματος...

:cry:

Redmi Note 9 Pro 6-128

Ωραία, μου εκανε το τηλ. ΧΑΛΙΑ...

:X

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ POWER WIDGET.

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ FMRADIO.

Και δεν λειτουργούν τα gestures του νοβα..

Επίσης, έχουν εξαφανιστει και άλλες εφαρμογές συστήματος...

:cry:

τα κατάφερε όλα αυτά!!!

εμένα πάντως δεν έπαθε κάτι, το έχω μέρες.