vasilis91 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Ειπα μετα απο maucat να παω στο repack του dacok της a310 v3 απο needrom. Αλλα παρατηρω αυξομειωσεις στην φωτεινοτητα πολυ συχνα χωρις να αλλαζει το φως. Ειναι γνωστο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Βάλε το auto velis brightness για να διαχειρίζεται την αυτόματη φωτεινωτητα. Υπάρχει και ένα άλλο που έχει προτείνει ο jpower73 για καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Νέα signed_MIUI_v4.4.2_c8297w_5.4.24 στο needrom Δεν έχει Ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) ουτε εγω εχω φορμαρει ποτε την sd:) τα ριχνω ολα μεσα και απο κει σβηνω παλιες ρομ και βαζω καινουργιες.. λοιπον σημερα εβαλα την iNew v3 plus και ομολογω οτι ειναι πολυ καλη, νομιζω μαλιστα οτι ειναι εξισου και πιο γρηγορη απο την xtremevanilla εχει ωραια χρωματα,ελληνικα,καλο σημα,λιτη γενικα και απ'οτι καταλαβα υποστηριζει μανισια 7led, δεν χρειαζεται πατς!:D θα την κρατησω μερικες μερες να δω πως παει.. edit: εχει δυνατο ηχο και δεν εβαλα το viper(αλλα αυτο εχει αλλα ωραια) Edited April 25, 2015 by foxkel Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Τελικα ποια απο τις δυο ρε παιδια ειναι καλυτερη ,η iNew v3 η iNew v3 plus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregor3 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Εχω περασμένη την 5.4.17 και το τηλέφωνο έτοιμο στημένο με τις εφορμογές του και τα όλα του. Πως περνάνε την 5.4.24 χωρίς να χρειαστεί να ξαναστήσω απο την αρχή τα πάντα?? (κάπου έχει απαντηθεί αλλα δεν μπόρεσα να το βρω..) Πριν περάσεις την ρομ κάνε ένα wipe dalvic case και εφόσον περάσεις την ρομ ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Δεν έχει Ελληνικά Είναι σίγουρο;; μην κάνω τον κόπο και την περάσω...άσε που έχω και το άγχος μου με το gps....δεν είμαστε να κάνουμε πειράματα στον βρόντο!!! Μου κάνει εντύπωση όμως, μέχρι τώρα σε όλες τις εκδόσεις του είχε Ελληνικά. Μήπως ήθελε πέρασμα με wipes;; Μία φορά που την έριξα χωρίς wipes μόνο με dalvik, μου τα έκανε μπάχαλο, στο καπάκι και μετά απο wipes έκατσε κούτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Είναι σίγουρο;; μην κάνω τον κόπο και την περάσω...άσε που έχω και το άγχος μου με το gps....δεν είμαστε να κάνουμε πειράματα στον βρόντο!!! Μου κάνει εντύπωση όμως, μέχρι τώρα σε όλες τις εκδόσεις του είχε Ελληνικά. Μήπως ήθελε πέρασμα με wipes;; Μία φορά που την έριξα χωρίς wipes μόνο με dalvik, μου τα έκανε μπάχαλο, στο καπάκι και μετά απο wipes έκατσε κούτα!!! Είναι σίγουρο ότι δεν έχει Ελληνικά. Κι εμένα μου κάνει εντύπωση αλλά δεν.... Γύρισα πάλι στο 5.4.17. Αν τη βάλεις πάνω από την 5.4.17, χωρίς να κάνεις κάτι, τότε σου κρατάει τα Ελληνικά αλλά να πας στη Γλώσσα&Εισαγωγή θα δεις ότι δεν έχει πάλι Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 ok, thanks με γλίτωσες απο ταλαιπωρία...άσε που εκτός απο την ειδοποίηση με φλας δεν είδα και κάτι άλλο σημαντικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Σωζει με xinternal στην sd κανονικα σε εμενα. Εχεις ρυθμισει το xinternal στην θεση /storage/sdcard1 ; Γεια σου vasili πες μου σε παρακαλώ γιατί κια εγω έχω πρόβλημα με την αποθήκευση στην sd με xinternal ανέβσε αν μπορεις φοτω με τί να έχουμε τικαρισμένο το πρόβλημ΄μου είναι οτι δεν ξέρω πως να ανεβάσω φοτω εγω για το πως είναι το δικό μου Είμαι με ιΝew Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Γεια σου vasili πες μου σε παρακαλώ γιατί κια εγω έχω πρόβλημα με την αποθήκευση στην sd με xinternal ανέβσε αν μπορεις φοτω με τί να έχουμε τικαρισμένο το πρόβλημ΄μου είναι οτι δεν ξέρω πως να ανεβάσω φοτω εγω για το πως είναι το δικό μου Είμαι με ιΝew Ευχαριστώ Μιλουσα για το προβλημα της sd με maucat. Με inew δεν ξερω τι παιζει. [ATTACH]60014[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Λίγο κουφό βεβαία αλλά αν ξέρει κάποιος ας μου πεί πώς καταλαβαίνουμε ποιά iNew φοράμε την απλή η την plus αν δεν ξέρουμε τι έχουμε εγκαταστήσει σε εμενα γράφει αρ έκδοσης CXO-V3A-INEW-V07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Να ρωτήσω : Κατέβασα το ζιπακι από την σελίδα 883 για να βγάζει φωτογραφίες στα 20mp. Το φλασαρα από recovery και μου είπε οκ. Δεν μου βγάζει όμως επιλογή 20mp. Τι δεν κάνω καλά? Είμαι με Inew v3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Σωζει με xinternal στην sd κανονικα σε εμενα. Εχεις ρυθμισει το xinternal στην θεση /storage/sdcard1 ; Γεια σου vasili πες μου σε παρακαλώ γιατί κια εγω έχω πρόβλημα με την αποθήκευση στην sd με xinternal ανέβσε αν μπορεις φοτω με τί να έχουμε τικαρισμένο το πρόβλημ΄μου είναι οτι δεν ξέρω πως να ανεβάσω φοτω εγω για το πως είναι το δικό μου Είμαι με ιΝew Ευχαριστώ sory ok το ειδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) Να ρωτήσω : Κατέβασα το ζιπακι από την σελίδα 883 για να βγάζει φωτογραφίες στα 20mp. Το φλασαρα από recovery και μου είπε οκ. Δεν μου βγάζει όμως επιλογή 20mp. Τι δεν κάνω καλά? Είμαι με Inew v3. Δεν πειράζεις τίποτα.. Είσαι στα 20mpixels. Τράβα μια φωτογραφία και θα δεις... Αν έχεις αμφιβολία, στην lgcamera πάνω πανω, τι ανάλυση φωτογραφιας βγάζει? Edited April 25, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Να ρωτήσω : Κατέβασα το ζιπακι από την σελίδα 883 για να βγάζει φωτογραφίες στα 20mp. Το φλασαρα από recovery και μου είπε οκ. Δεν μου βγάζει όμως επιλογή 20mp. Τι δεν κάνω καλά? Είμαι με Inew v3. παρε bukup με titanium την εφαρμογη της lg μετα με το pc πήγαινε στο bukup και άλλαξέτο με το 2 zip που δινει και κάνε επαναφορά ΜΟΝΟ των δεδομένων και εισαι ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά εννοούσα να τον αλλάξω, όχι να τον απενεργοποιήσω. Αν έχετε καμιά ιδέα ευπρόσδεκτη! system/media βρισκεις το αρχειο και το αλλαζεις με ενα δικο σου με το ιδιο ονομα και καταληξη φυσικα.Πολυ απλο ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Πως είναι δυνατόν ρε παιδιά να κάνω τα απαραίτητα wipe/format x3 και όταν μπαίνω στο Wi-Fi να έχει αποθηκευμένα δίκτυα που συνδέθηκαν με την προηγούμενη ρομ?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Πως είναι δυνατόν ρε παιδιά να κάνω τα απαραίτητα wipe/format x3 και όταν μπαίνω στο Wi-Fi να έχει αποθηκευμένα δίκτυα που συνδέθηκαν με την προηγούμενη ρομ?! Τα τραβαει απο το google account σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Τα τραβαει απο το google account σου. Σε ευχαριστώ ρε φίλε, μόλις το παρατήρησα εφαγα ένα σκαλωμα και είπα να ρωτήσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Παιδιά αν κανεις βρει τροπο να έχουμε 21 mp με την μαμά εφαρμογή κάμερας ας το πει.... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 παρε bukup με titanium την εφαρμογη της lg μετα με το pc πήγαινε στο bukup και άλλαξέτο με το 2 zip που δινει και κάνε επαναφορά ΜΟΝΟ των δεδομένων και εισαι ΟΚ Στο link είχε μόνο ένα αρχείο zip. Ποιο είναι αυτό το αρχείο που πρεπει να το περάσω από backup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navystam Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Έχω την AOSP KIT KAT 4.4.2 και στα δεδομένα μου βγάζει μονο H και H+ και οταν ειμαι με καλο σημα.3G δεν μου εχει βγαλει ποτε.γιατί δεν μου βγάζει 3G? Παράθεση οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Έχω την AOSP KIT KAT 4.4.2 και στα δεδομένα μου βγάζει μονο H και H+ και οταν ειμαι με καλο σημα.3G δεν μου εχει βγαλει ποτε.γιατί δεν μου βγάζει 3G? To H και το H+ ειναι ανωτερα απο το 3G.Εμενα το 3G μου το βγαζει σε μερη που εχει παλαιοτερα δικτυα(νησια και χωρια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Ελληνικα με google apps και bug free τελικα να βαλω την απλη iNew? Πειτε γιατι δεν παλευεται αλλο η aosp maucat και μεχρι να δουμε καμια lollipop θελω μια bug free ρομ που να δουλευουν ολα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts