St4lker Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Πισω στην vanilla.. (αλλο διαμαντι!) Δοκίμασε την iNew v3, μεχρι τώρα δεν εχω βρει κατι κακό, εκτος το nvram bug στο wifi (το οποιο παρεπιπτόντως δεν το εχω φτιάξει ακόμα) Και γω απο vanilla έρχομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Ε, ναι ρε συ, αζουλι.. Βλέπεις μια, δυο, τρεις, δεν δουλεύει το ένα, κολλάει τι άλλο.... Τι παιδεύεσαι? Δωστης τον λο-μπού.... Και θα σπαστείς στο τέλος και θα ξενερωσεις... Υ. Γ.... Δεν εχω ποτέ φορμαρει καρτα sd... Σε καμία περιπτωση από τότε που την αγόρασα.. :) Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Δοκίμασε την iNew v3, μεχρι τώρα δεν εχω βρει κατι κακό, εκτος το nvram bug στο wifi (το οποιο παρεπιπτόντως δεν το εχω φτιάξει ακόμα) Και γω απο vanilla έρχομαι.. Εμένα το nvram bug διορθώθηκε όπως ακριβώς λέει στο needrom, με επανεκκίνηση αμέσως μετά τη σύνδεση για πρώτη φορά στο wifi μου. Από τότε δε μου το ξαναέβγαλε. Εξαιρετική rom πάντως, όλα λειτουργούν άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) Υπάρχουν δύο iNew v3 στο needrom, η "σκέτη" http://www.needrom.com/download/aosp-inew-v3/ από τον unix_bosnia και η plus http://www.needrom.com/download/aosp-inew-v3-plus/ από τον ktisljar. Εγώ ας πούμε, χρησιμοποιώ την "σκέτη". Όποιος γράφει, ας διευκρινίζει σε ποια απ τις δυο αναφέρεται. ... Υ. Γ.... Δεν εχω ποτέ φορμαρει καρτα sd... Σε καμία περιπτωση από τότε που την αγόρασα.. :) +1! και γω το ίδιο Edited April 25, 2015 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St4lker Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Εχω 2 γραμμες στο σημα κ το 2G κανει 1λεπτο και 38 δευτερα για να φορτωσει το google. Παντα εμφανιζει το σημαδακι E, και οταν γυρναω στο 3G only, απλα χανω καθε σημα και εμφανιζει ενα κοκκινο χ. Ολα αυτα με vodafone παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Βρε παιδιά έβαλα την inew v3 (τη σκέτη) και το μόνο που μου τη σπάει είναι ο ήχος που κάνει όταν κλειδώνει ή ξεκλειδώνει η οθόνη. Υπάρχει πουθενά ρύθμιση να τον αλλάξω (ούτε στο Gravity Box δε βρίσκω τίποτα) ή θα συμβιβαστώ με το "πουλάκι τσίου" που έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St4lker Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Βρε παιδιά έβαλα την inew v3 (τη σκέτη) και το μόνο που μου τη σπάει είναι ο ήχος που κάνει όταν κλειδώνει ή ξεκλειδώνει η οθόνη. Υπάρχει πουθενά ρύθμιση να τον αλλάξω (ούτε στο Gravity Box δε βρίσκω τίποτα) ή θα συμβιβαστώ με το "πουλάκι τσίου" που έχει; Θα το βρεις στα settings στο audio profile. Κανε uncheck to screen lock sound Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) Με ...προλαβες! Edited April 25, 2015 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλά εννοούσα να τον αλλάξω, όχι να τον απενεργοποιήσω. Αν έχετε καμιά ιδέα ευπρόσδεκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
St4lker Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) Οριστε κ του λογου το αληθες. http://i.imgur.com/QH5XcJy.png 2-5kb/s πραγματικά αδιανοητες ταχύτητες εν ετη 2015. Το xperia neo v που ειχα πριν το coolpad, πηγαινε πολυ καλυτερα. Μπορει καποιος με vodafone να κανει μια μετρηση μεταφορας δεδομένων; Θελω να δω αν ειμαι εγω που εχω το προβλημα, ή παρουσιαζεται και σε αλλους. Edit: σε ενα παλιο samsung που δοκιμασα κανει τα ίδια. Οσως να φταινε οι κεραιες στο Ηράκλειο.. Edited April 25, 2015 by St4lker Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Νέα signed_MIUI_v4.4.2_c8297w_5.4.24 στο needrom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlojim Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Νέα signed_MIUI_v4.4.2_c8297w_5.4.24 στο needrom Εχω περασμένη την 5.4.17 και το τηλέφωνο έτοιμο στημένο με τις εφορμογές του και τα όλα του. Πως περνάνε την 5.4.24 χωρίς να χρειαστεί να ξαναστήσω απο την αρχή τα πάντα?? (κάπου έχει απαντηθεί αλλα δεν μπόρεσα να το βρω..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Εχω περασμένη την 5.4.17 και το τηλέφωνο έτοιμο στημένο με τις εφορμογές του και τα όλα του. Πως περνάνε την 5.4.24 χωρίς να χρειαστεί να ξαναστήσω απο την αρχή τα πάντα?? (κάπου έχει απαντηθεί αλλα δεν μπόρεσα να το βρω..) Εγώ τις περνάω από πάνω χωρίς πρόβλημα, μέχρι τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Ειπα μετα απο maucat να παω στο repack του dacok της a310 v3 απο needrom. Αλλα παρατηρω αυξομειωσεις στην φωτεινοτητα πολυ συχνα χωρις να αλλαζει το φως. Ειναι γνωστο προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Βάλε το auto velis brightness για να διαχειρίζεται την αυτόματη φωτεινωτητα. Υπάρχει και ένα άλλο που έχει προτείνει ο jpower73 για καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Νέα signed_MIUI_v4.4.2_c8297w_5.4.24 στο needrom Δεν έχει Ελληνικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 (edited) ουτε εγω εχω φορμαρει ποτε την sd:) τα ριχνω ολα μεσα και απο κει σβηνω παλιες ρομ και βαζω καινουργιες.. λοιπον σημερα εβαλα την iNew v3 plus και ομολογω οτι ειναι πολυ καλη, νομιζω μαλιστα οτι ειναι εξισου και πιο γρηγορη απο την xtremevanilla εχει ωραια χρωματα,ελληνικα,καλο σημα,λιτη γενικα και απ'οτι καταλαβα υποστηριζει μανισια 7led, δεν χρειαζεται πατς!:D θα την κρατησω μερικες μερες να δω πως παει.. edit: εχει δυνατο ηχο και δεν εβαλα το viper(αλλα αυτο εχει αλλα ωραια) Edited April 25, 2015 by foxkel Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Τελικα ποια απο τις δυο ρε παιδια ειναι καλυτερη ,η iNew v3 η iNew v3 plus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregor3 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Εχω περασμένη την 5.4.17 και το τηλέφωνο έτοιμο στημένο με τις εφορμογές του και τα όλα του. Πως περνάνε την 5.4.24 χωρίς να χρειαστεί να ξαναστήσω απο την αρχή τα πάντα?? (κάπου έχει απαντηθεί αλλα δεν μπόρεσα να το βρω..) Πριν περάσεις την ρομ κάνε ένα wipe dalvic case και εφόσον περάσεις την ρομ ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Δεν έχει Ελληνικά Είναι σίγουρο;; μην κάνω τον κόπο και την περάσω...άσε που έχω και το άγχος μου με το gps....δεν είμαστε να κάνουμε πειράματα στον βρόντο!!! Μου κάνει εντύπωση όμως, μέχρι τώρα σε όλες τις εκδόσεις του είχε Ελληνικά. Μήπως ήθελε πέρασμα με wipes;; Μία φορά που την έριξα χωρίς wipes μόνο με dalvik, μου τα έκανε μπάχαλο, στο καπάκι και μετά απο wipes έκατσε κούτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponemeno Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Είναι σίγουρο;; μην κάνω τον κόπο και την περάσω...άσε που έχω και το άγχος μου με το gps....δεν είμαστε να κάνουμε πειράματα στον βρόντο!!! Μου κάνει εντύπωση όμως, μέχρι τώρα σε όλες τις εκδόσεις του είχε Ελληνικά. Μήπως ήθελε πέρασμα με wipes;; Μία φορά που την έριξα χωρίς wipes μόνο με dalvik, μου τα έκανε μπάχαλο, στο καπάκι και μετά απο wipes έκατσε κούτα!!! Είναι σίγουρο ότι δεν έχει Ελληνικά. Κι εμένα μου κάνει εντύπωση αλλά δεν.... Γύρισα πάλι στο 5.4.17. Αν τη βάλεις πάνω από την 5.4.17, χωρίς να κάνεις κάτι, τότε σου κρατάει τα Ελληνικά αλλά να πας στη Γλώσσα&Εισαγωγή θα δεις ότι δεν έχει πάλι Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mfireman Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 ok, thanks με γλίτωσες απο ταλαιπωρία...άσε που εκτός απο την ειδοποίηση με φλας δεν είδα και κάτι άλλο σημαντικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Σωζει με xinternal στην sd κανονικα σε εμενα. Εχεις ρυθμισει το xinternal στην θεση /storage/sdcard1 ; Γεια σου vasili πες μου σε παρακαλώ γιατί κια εγω έχω πρόβλημα με την αποθήκευση στην sd με xinternal ανέβσε αν μπορεις φοτω με τί να έχουμε τικαρισμένο το πρόβλημ΄μου είναι οτι δεν ξέρω πως να ανεβάσω φοτω εγω για το πως είναι το δικό μου Είμαι με ιΝew Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Γεια σου vasili πες μου σε παρακαλώ γιατί κια εγω έχω πρόβλημα με την αποθήκευση στην sd με xinternal ανέβσε αν μπορεις φοτω με τί να έχουμε τικαρισμένο το πρόβλημ΄μου είναι οτι δεν ξέρω πως να ανεβάσω φοτω εγω για το πως είναι το δικό μου Είμαι με ιΝew Ευχαριστώ Μιλουσα για το προβλημα της sd με maucat. Με inew δεν ξερω τι παιζει. [ATTACH]60014[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. April 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2015 Λίγο κουφό βεβαία αλλά αν ξέρει κάποιος ας μου πεί πώς καταλαβαίνουμε ποιά iNew φοράμε την απλή η την plus αν δεν ξέρουμε τι έχουμε εγκαταστήσει σε εμενα γράφει αρ έκδοσης CXO-V3A-INEW-V07 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts