volanis1980 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Κράτα ένα backup και ξαναβάλε την maucat να δεις αν όντως δουλεύει ακόμα το gps. Το δοκιμάζεις σε ανοιχτό χώρο έτσι; Σε ανοιχτό χώρο εννοείται! Σήμερα δεν έχω χρόνο και θα ασχοληθώ μάλλον αύριο αλλά τι στο καλό, να κάηκε το gps με τα φλασαρίσματα rom μου φαίνεται τελείως τρελό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Αδερφια έχω χασει τον φορτιστή του τηλεφώνου και φωρτιζω με ενα απο ένα ζοπο 980 που οι τιμες τους είναι ίδιες out 5v 1A Το αστείο είναι όμως οτι απο τοτε που φωρτιζω με τον ζοπο η μπαταρία αδειάζει για πλάκα.το ζοπο δεν έχει τέτοιο θέμα... Έχει κανεις τεσταρει κανέναν φορτιστη που να είναι οκ η να αγοράσω ξανά τον μαμά;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Αδερφια έχω χασει τον φορτιστή του τηλεφώνου και φωρτιζω με ενα απο ένα ζοπο 980 που οι τιμες τους είναι ίδιες out 5v 1A Το αστείο είναι όμως οτι απο τοτε που φωρτιζω με τον ζοπο η μπαταρία αδειάζει για πλάκα.το ζοπο δεν έχει τέτοιο θέμα... Έχει κανεις τεσταρει κανέναν φορτιστη που να είναι οκ η να αγοράσω ξανά τον μαμά;;;; δεν φταιει ο φορτιστης. βαλει το gsam battery monitor και το wakelock detector να δεις τι σου ρουφαει την μπαταρια. επισης βγαλε εφαρμογες οπως clean master και τα antivirus. ρουφανε ασκοπα μπαταρια. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Δεν έχω τίποτα απο αυτά είμαι με miui 6 Έχω χασει εδώ και 4 μέρες τον φορτιστη και δεν έχω πειράξει τίποτα απόλυτος στην συσκευή μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Δεν έχω τίποτα απο αυτά είμαι με miui 6 Έχω χασει εδώ και 4 μέρες τον φορτιστη και δεν έχω πειράξει τίποτα απόλυτος στην συσκευή μου.... βαλτα τουλαχιστον, δεν εχεις να χασεις κατι...πολυ κουλο μου φαινεται να παιζει ρολο ο φορτιστης. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Τα βάζω και θα ποσταρω πιο μετα Αν τα εχεις εσύ στείλε μου εσωτερικό μήνυμα τι να ρυθμισω και πως για να το παρακολούθησω..... Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) Σκέφτομαι να το αγοράσω! Είναι πλήρως λειτουργικό ή έχει κανένα θεματάκι; Από που να το παραγγείλω vickmall , gearbest Τ έ λ ο ς ?......παιδιά ήρθε το τέλος του τηλεφώνου μας ?(για την αγορά του μιλάω φυσικά)......όσοι πρόλαβαν-πρόλαβαν....μάλλον αυτό φαίνετε.....όχι μόνο στα παραπάνω site αλλά και σε άλλα που έψαξα αναφέρουν......out of stock Edited March 28, 2015 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 παιδες σχετικα με την μπροστα καμερα που δεν λειτουργει απο τοπτε που ξηλωσα την lenovo super camera που κολλουσε,εχετε να προτεινετε κατι? (αλλαξα δυο ρομ ηδη,τιποτα..) αν βαλω καμια μαμισια ρομ?θα επανελθει? αν ειναι hardware πως το καταλαβαινω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Τ έ λ ο ς ?......παιδιά ήρθε το τέλος του τηλεφώνου μας ?(για την αγορά του μιλάω φυσικά)......όσοι πρόλαβαν-πρόλαβαν....μάλλον αυτό φαίνετε.....όχι μόνο στα παραπάνω site αλλά και σε άλλα που έψαξα αναφέρουν......out of stock Το minideal το εχει διαθεσιμο... http://www.minideal.net/gr/coolpad-f1-8297w-smartphone-mtk6592-octa-2gb-8gb-5-0-gorilla-glass-ogs.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) Το minideal το εχει διαθεσιμο... http://www.minideal.net/gr/coolpad-f1-8297w-smartphone-mtk6592-octa-2gb-8gb-5-0-gorilla-glass-ogs.html Δεν ξέρω που το είδες και πότε.....πάντως..... ΤΩΡΑ .....http://www.minideal.net/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen.html KAI σε αυτό .....όπως και στα περισσότερα γνωστά και μεγάλα μαγαζιά.....έχει τελειώσει.....δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα και μου είπαν από το vickmall και minideal ότι δεν θα τα ξαναφέρουν...πλέον μόνο F1 Plus. Edited March 28, 2015 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Δεν ξέρω που το είδες και πότε.....πάντως..... ΤΩΡΑ .....http://www.minideal.net/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen.html KAI σε αυτό .....όπως και στα περισσότερα γνωστά και μεγάλα μαγαζιά.....έχει τελειώσει.....δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμα και μου είπαν από το vickmall και minideal ότι δεν θα τα ξαναφέρουν...πλέον μόνο F1 Plus. γιατι πανικοβαλεστε?? εγω το πηρα απο εδω> http://www.b2cbuying.com/mobile-phone/coolpad-f1-smartphone.html και υπαρχει σε στοκ Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Την "πληρωμενη "....στην s5 rom την είχα με επιλογή 6000×3600 και τώρα σε όσες rom την έκανα επαναφορά (μέσω titanium )κράτησε αυτή την ανάλυση αν θες ανεβασε τα 3 αρχειακια του titanium να την τσεκαρουμε..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) γιατι πανικοβαλεστε?? εγω το πηρα απο εδω> http://www.b2cbuying.com/mobile-phone/coolpad-f1-smartphone.html και υπαρχει σε στοκ Μίλησε κάποιος για πανικό ?......μία απλή αναφορά έκανα....από την στιγμή που τα μεγάλα και σοβαρά κινεζομάγαζα το έχουν out of stock σιγά-σιγά θα τελειώσουν τα αποθέματα.....τώρα αν έχει κάποια κομμάτια το μήτσος shop ή η κυρά-κατίνα.com που τους έχουν μείνει.......γιαυτό γίνετε η αναφορά.....για κάποιον που το σκέφτεται και το ξανασκέφτεται αυτόν τον καιρό ...να το πάρει απόφαση γιατί μιλάμε για τελευταία κομμάτια, όπου το βρουν. Να συντομεύσουν γιατί όπου υπάρχει διαθέσιμο .....μάλλον θα το χτυπήσουν στο κεφάλι.....απλός νόμος-προσφοράς και ζήτησης......ήδη το site που αναφέρεις το έχει στα 153 δολλάρια , όταν στην πλειοψηφία των καταστημάτων η τιμή του ήταν στα 140$. Edited March 28, 2015 by pontokeras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 παιδες σχετικα με την μπροστα καμερα που δεν λειτουργει απο τοπτε που ξηλωσα την lenovo super camera που κολλουσε,εχετε να προτεινετε κατι? (αλλαξα δυο ρομ ηδη,τιποτα..) αν βαλω καμια μαμισια ρομ?θα επανελθει? αν ειναι hardware πως το καταλαβαινω? Στο έγραψα και σε προηγούμενο post αν βάλεις την official και δεν επανέλθει είναι πρόβλημα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) ΤΡΙΚΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ 21,6 MPIXELS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ (6000X3600) ΛΟΙΠΟΝ, Με το κολπάκι παρακάτω θα σας δειξω πως μπορείτε να έχετε ανάλυση φωτογραφιών μεγαλύτερη από αυτην που ορίζει ο κατασκευαστής και παρότι interpolarated, θα έχετε στη διαθεση σας, το μέγιστο των δυνατοτήτων του φακού. Η διαδικασία απλή : 1. Εγκατασταση της S5 rom (post #9970) 2. Εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής κάμερας απο το πλειστορ (δωρεάν ή αγορασμενη) 3. Ρύθμιση αυτής στα 21,6 mpixels ή σε οποιαδήποτε άλλη υψηλή ανάλυση θέλετε. 4. Πλήρης Αποθήκευση της εφαρμογης με titanium backup. 5. Εγκατασταση οποιασδήποτε rom της αρεσκείας σας. 6. Επαναφορά από το titanium backup της εφαρμογης της κάμερας που αποθηκεύσετε πριν. 7. Voila.... 21,6mpixels... Προσοχή... Μην αλλάξετε την ρύθμιση αυτή με κάποια από αυτες που υπαρχουν στη νεα ρομ, καθότι η επιλογή των 21,6 δεν υπάρχει. Και ετσι θα χαθεί. Φυσικά και τα mpixels δεν καθοριζουν, αποκλειστικά, την ποιότητα μιας φωτογραφίας. Πλην ομως, με το κόλπο αυτό θα έχετε τις καλύτερες - λεπτομερεστερες λήψεις από οποιαδηποτε αλλη rom και κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες. Προσωπικα, χρησιμοποιώ lgcamera 7.0 (δεν εχει σημασία πληρωμενη ή οχι) Δίνει καλύτερο αποτέλεσμα.... Edited March 28, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) ΤΡΙΚΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ 21,6 MPIXELS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ (6000X3600) ΛΟΙΠΟΝ, Με το κολπάκι παρακάτω θα σας δειξω πως μπορείτε να έχετε ανάλυση φωτογραφιών μεγαλύτερη από αυτην που ορίζει ο κατασκευαστής και παρότι interpolarated, θα έχετε στη διαθεση σας, το μέγιστο των δυνατοτήτων του φακού. Η διαδικασία απλή : 1. Εγκατασταση της S5 rom 2. Εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής κάμερας απο το πλειστορ (δωρεάν ή αγορασμενη) 3. Ρύθμιση αυτής στα 21,6 mpixels ή σε οποιαδήποτε άλλη υψηλή ανάλυση θέλετε. 4. Πλήρης Αποθήκευση της εφαρμογης με titanium backup. 5. Εγκατασταση οποιασδήποτε rom της αρεσκείας σας. 6. Επαναφορά από το titanium backup της εφαρμογης της κάμερας που αποθηκεύσετε πριν. 7. Voila.... 21,6mpixels... Προσοχή... Μην αλλάξετε την ρύθμιση αυτή με κάποια από αυτες που υπαρχουν στη νεα ρομ, καθότι η επιλογή των 21,6 δεν υπάρχει. Και ετσι θα χαθεί. Φυσικά και τα mpixels δεν καθοριζουν, αποκλειστικά, την ποιότητα μιας φωτογραφίας. Πλην ομως, με το κόλπο αυτό θα έχετε τις καλύτερες - λεπτομερεστερες λήψεις από οποιδηποτε αλλη rom και κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες. Προσωπικα, χρησιμοποιώ lgcamera 7.0 (δεν εχει σημασία πληρωμενη ή οχι) Δίνει καλύτερο αποτέλεσμα.... ανεβασε ενα τιτανιουμ μπακαπ για να μην περναμε την ρομ..!και αν την εχεις paid και υπαρχει προβλημα με το φορουμ μπορεις να ανεβασεις ενα data only backup χωρις το app επισης ετσι θα μπορεις και να αλλαζεις τις ρυθμισεις αν θες και να τις επαναφερεις μετα με ενα data only restore Edited March 28, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) ανεβασε ενα τιτανιουμ μπακαπ για να μην περναμε την ρομ..!και αν την εχεις paid και υπαρχει προβλημα με το φορουμ μπορεις να ανεβασεις ενα data only backup χωρις το app επισης ετσι θα μπορεις και να αλλαζεις τις ρυθμισεις αν θες και να τις επαναφερεις μετα με ενα data only restore Νομιζω, θα "κλοτσήσουν" οι μοντς, ακομη και στο ντατα, διότι ειναι απο πληρωμενη έκδοση.... Κατάλαβα τι εννοείς... Νταξ, κάνεις ριστόρ όλη την εφαρμογη και εισαι σίγουρος :) Edited March 28, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 ανεβασε ενα τιτανιουμ μπακαπ για να μην περναμε την ρομ..!και αν την εχεις paid και υπαρχει προβλημα με το φορουμ μπορεις να ανεβασεις ενα data only backup χωρις το app επισης ετσι θα μπορεις και να αλλαζεις τις ρυθμισεις αν θες και να τις επαναφερεις μετα με ενα data only restore https://docs.google.com/file/d/0BxCvwonoAM3uVG9Za2pxeVQwZ0U/edit Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 https://docs.google.com/file/d/0BxCvwonoAM3uVG9Za2pxeVQwZ0U/edit xmmmm... και πως το περναμε;το φλασάρουμε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 xmmmm... και πως το περναμε;το φλασάρουμε; Μέσω titanium backup, τα βάζεις στο φάκελο και μετά κανείς restore! Τα ριχνεις χύμα τα 3 αρχειακια στον φάκελο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 ΤΡΙΚΑΚΙ ΓΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ 21,6 MPIXELS ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ (6000X3600) ΛΟΙΠΟΝ, Με το κολπάκι παρακάτω θα σας δειξω πως μπορείτε να έχετε ανάλυση φωτογραφιών μεγαλύτερη από αυτην που ορίζει ο κατασκευαστής και παρότι interpolarated, θα έχετε στη διαθεση σας, το μέγιστο των δυνατοτήτων του φακού. Η διαδικασία απλή : 1. Εγκατασταση της S5 rom (post #9970) 2. Εγκατάσταση οποιασδήποτε εφαρμογής κάμερας απο το πλειστορ (δωρεάν ή αγορασμενη) 3. Ρύθμιση αυτής στα 21,6 mpixels ή σε οποιαδήποτε άλλη υψηλή ανάλυση θέλετε. 4. Πλήρης Αποθήκευση της εφαρμογης με titanium backup. 5. Εγκατασταση οποιασδήποτε rom της αρεσκείας σας. 6. Επαναφορά από το titanium backup της εφαρμογης της κάμερας που αποθηκεύσετε πριν. 7. Voila.... 21,6mpixels... Προσοχή... Μην αλλάξετε την ρύθμιση αυτή με κάποια από αυτες που υπαρχουν στη νεα ρομ, καθότι η επιλογή των 21,6 δεν υπάρχει. Και ετσι θα χαθεί. Φυσικά και τα mpixels δεν καθοριζουν, αποκλειστικά, την ποιότητα μιας φωτογραφίας. Πλην ομως, με το κόλπο αυτό θα έχετε τις καλύτερες - λεπτομερεστερες λήψεις από οποιαδηποτε αλλη rom και κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες. Προσωπικα, χρησιμοποιώ lgcamera 7.0 (δεν εχει σημασία πληρωμενη ή οχι) Δίνει καλύτερο αποτέλεσμα.... να ρωτήσω θα έχει την ίδια ποιότητα με s5; αν όχι τότε θα περιμένω για την ρομ που έχεις πει και θα δω τι θα κάνω έχω κολλήσει με τις φωτό σε s5 και se selfie είναι άψογες. αλλά και σε αυτονομία καλά είναι άλλα θα ήθελα κάτι παραπάνω ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μέσω titanium backup, τα βάζεις στο φάκελο και μετά κανείς restore! Τα ριχνεις χύμα τα 3 αρχειακια στον φάκελο πολύ χρήσιμο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 (edited) Ναι, ίδια ποιότητα..... Και πλέον θα έχεις και το αβανταζ της καλύτερης διαχείρισης ενέργειας που χαρακτηρίζει τις 4.4.χ Η ρομ που περιμένω θα αργήσει λίγο διότι το παλικάρι που θα την φτιάξει βρίσκεται στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι.... Ατύχημα με μοτοσικλέτα. Μόλις αναρρωσει, θα είναι ετοιμος.... :) ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ.. 1. Ποια είναι η λιγότερο ενεργοβόρα ρομ? 2. Ποια ειναι η λιγότερο κουσουρλίδικη ρομ? 3. Ποια ρομ εχει την καλύτερη φωτο? 4. Ποια ρομ εχει το καλύτερο σήμα (gsm, wifi, gps)? 5. Ποια ρομ δινει τον καλύτερο ήχο? Αν λοιπόν, στην α310 ν3 αποσυμπιέσουμε την φωτογραφική που πηραμε μπακαπ απο την S5, φτιαξουμε τον ηχο με viper4android και με δεδομενο οτι δεν εχω παρατηρήσει θέματα στους πομποδεκτες ή τίποτα περιεργα force closes Τότε..... Ισως, έχουμε την ιδανική ρομ.... :) Edited March 28, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Ναι, ίδια ποιότητα..... Και πλέον θα έχεις και το αβανταζ της καλύτερης διαχείρισης ενέργειας που χαρακτηρίζει τις 4.4.χ Η ρομ που περιμένω θα αργήσει λίγο διότι το παλικάρι που θα την φτιάξει βρίσκεται στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι.... Ατύχημα με μοτοσικλέτα. Μόλις αναρρωσει, θα είναι ετοιμος.... :) ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ.. 1. Ποια είναι η λιγότερο ενεργοβόρα ρομ? 2. Ποια ειναι η λιγότερο κουσουρλίδικη ρομ? 3. Ποια ρομ εχει την καλύτερη φωτο? 4. Ποια ρομ εχει το καλύτερο σήμα (gsm, wifi, gps)? 5. Ποια ρομ δινει τον καλύτερο ήχο? Αν λοιπόν, στην α310 ν3 αποσυμπιέσουμε την φωτογραφική που πηραμε μπακαπ απο την S5, φτιαξουμε τον ηχο με viper4android και με δεδομενο οτι δεν εχω παρατηρήσει θέματα στους πομποδεκτες ή τίποτα περιεργα force closes Τότε..... Ισως, έχουμε την ιδανική ρομ.... :) Android L repack αυτήν έχω που βασίζεται πάνω στην a310 ...είμαι αρκετά ικανοποιημένος και την έχω φέρει στα μέτρα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevedor Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Καλησπέρα ,πως ακριβως περναω τις ρυθμισεις?εχω to titanium backup αλλα μετα που βγαζω φωτο δεν την αποθηκευει . τι πρεπει να κανω ?thanks ειμαι λιγο newbie :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxkel Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Μίλησε κάποιος για πανικό ?......μία απλή αναφορά έκανα....από την στιγμή που τα μεγάλα και σοβαρά κινεζομάγαζα το έχουν out of stock σιγά-σιγά θα τελειώσουν τα αποθέματα.....τώρα αν έχει κάποια κομμάτια το μήτσος shop ή η κυρά-κατίνα.com που τους έχουν μείνει.......γιαυτό γίνετε η αναφορά.....για κάποιον που το σκέφτεται και το ξανασκέφτεται αυτόν τον καιρό ...να το πάρει απόφαση γιατί μιλάμε για τελευταία κομμάτια, όπου το βρουν. Να συντομεύσουν γιατί όπου υπάρχει διαθέσιμο .....μάλλον θα το χτυπήσουν στο κεφάλι.....απλός νόμος-προσφοράς και ζήτησης......ήδη το site που αναφέρεις το έχει στα 153 δολλάρια , όταν στην πλειοψηφία των καταστημάτων η τιμή του ήταν στα 140$. δηλ.εννοεις οτι το συγκεκριμενο σαιτ που ανεφερα ειναι κυρα-κατινομαγαζο? σε πληροφορω οτι ειναι ισαξιο με το vickmall και ρωτα και τους υπολοιπους που πηραν απο το συγκεκριμενο. εξαλου τωρα μια χαρα τιμη εχει...οταν εγω το πληρωσα 162$ τον Δεκεμβριο και αλλοι το πηραν πιο ακριβα πιο νωρις. Παράθεση enjoy your life...:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts