mixanikosgr Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Eυχαριστω φιλε, μολις βρω χρονο θα το δοκιμασω, φαινεται μεγαλη η διαδικασια. Απο οσο εχω ψαξει δε φαινεται να αντιμετωπισε κανεις καποιο αναλογο προβλημα. Με το fix δεν εγινε τιποτα, δε βγαζει κανενα απολυτως δικτυο Η ρομ που πέρασες είναι παλιά με διάφορα προβλήματα (πρέπει να βάλεις άλλη) Έχεις άλλο coolpad F1 με την ίδια ρομ? στο ίδιο ρούτερ? Για σιγουρευτείς για καθαρή εγκατάσταση πρέπει να περάσεις μια επίσημη ρομ όπως σου είπαν και οι άλλοι, αλλιώς κάνεις τα παρακάτω: πέρνα την CWM6.0.5.0 recovery φόρμαρε την κάρτα σε φατ32 και βάλε μέσα μόνο τη ρομ κάνε τα wipes τουλάχιστον 2 φορές (δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5983899#post5983899 ) και φλάσαρε την emui unicom (1η σελίδα). Αν σου βγάζει πάλι nvram error στο wifi, πέρνα ξανά το wifi fix της 1ης σελίδας ή φτιάξε ένα άλλο από τον οδηγό στην 1η σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coldplay3 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Η ρομ που πέρασες είναι παλιά με διάφορα προβλήματα (πρέπει να βάλεις άλλη) Έχεις άλλο coolpad F1 με την ίδια ρομ? στο ίδιο ρούτερ? Για σιγουρευτείς για καθαρή εγκατάσταση πρέπει να περάσεις μια επίσημη ρομ όπως σου είπαν και οι άλλοι, αλλιώς κάνεις τα παρακάτω: πέρνα την CWM6.0.5.0 recovery φόρμαρε την κάρτα σε φατ32 και βάλε μέσα μόνο τη ρομ κάνε τα wipes τουλάχιστον 2 φορές (δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5983899#post5983899 ) και φλάσαρε την emui unicom (1η σελίδα). Αν σου βγάζει πάλι nvram error στο wifi, πέρνα ξανά το wifi fix της 1ης σελίδας ή φτιάξε ένα άλλο από τον οδηγό στην 1η σελίδα mixanikosgr σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Το προβλημα που εχει το κινητο ειναι οτι δε βρισκει κανενα απολυτως δικτυο σε 3 διαφορετικα μερη που ημουν σημερα, δεν εχει να κανει μονο με το ρουτερ του σπιτιου. Εκανα σε καποια φαση hotspot απο αλλο κινητο, το βρηκε, αλλα μολις πηγα να πατησω κωδικο μου το εβγαλε "εκτος εμβελειας". Δε μου βγαζει πια nvram error, απλα δε βρισκει κανενα δικτυο. Τη ROM του Laek17 την εχω και στο δικο μου κινητο χωρις προβληματα. Θα δοκιμασω να ακολουθησω τη διαδικασια που μου ειπες. Θενκς για τη βοηθεια, ας ελπισω να βρεθει ακρη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) mixanikosgr σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Το προβλημα που εχει το κινητο ειναι οτι δε βρισκει κανενα απολυτως δικτυο σε 3 διαφορετικα μερη που ημουν σημερα, δεν εχει να κανει μονο με το ρουτερ του σπιτιου. Εκανα σε καποια φαση hotspot απο αλλο κινητο, το βρηκε, αλλα μολις πηγα να πατησω κωδικο μου το εβγαλε "εκτος εμβελειας". Δε μου βγαζει πια nvram error, απλα δε βρισκει κανενα δικτυο. Τη ROM του Laek17 την εχω και στο δικο μου κινητο χωρις προβληματα. Θα δοκιμασω να ακολουθησω τη διαδικασια που μου ειπες. Θενκς για τη βοηθεια, ας ελπισω να βρεθει ακρη.. Αφού έχεις 2 κινητά που τα έβαλες την ίδια custom ρομ (που σου άλλαξε την mac address σε ίδια), πρέπει υποχρεωτικά να φτιαξεις custom mac address. EDIT ο πιο σίγουρος τρόπος ελέγχου για hardware πρόβλημα, παραμένει η εγκατάσταση επίσημης με ygdp tools Edited March 24, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coldplay3 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 (edited) Αντιλαμβανομαι τι εννοεις, απλα το προβλημα με το wifi υφισταται εξ αρχης, το κινητο ετσι οπως ηρθε με τη rom απο τον κινεζο δεν εβρισκε δικτυα. Πριν το παρω στα χερια μου εγω. Για 2-3 μερες το ειχε ο φιλος και δεν εβρισκε δικτυα οπου κι αν πηγαινε. Edited March 24, 2015 by coldplay3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Έτσι όπως τα λες μάλλον δύσκολα τα πράγματα...., δεν χάνεις τίποτα όμως να δοκιμάσεις όσα είπαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis91 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Αντιλαμβανομαι τι εννοεις, απλα το προβλημα με το wifi υφισταται εξ αρχης, το κινητο ετσι οπως ηρθε με τη rom απο τον κινεζο δεν εβρισκε δικτυα. Πριν το παρω στα χερια μου εγω. Για 2-3 μερες το ειχε ο φιλος και δεν εβρισκε δικτυα οπου κι αν βρισκοταν. Σε περίπτωση που δεν λειτουργήσει ούτε με YGDP δοκίμασε και με Soda's Factory Rom. Το πως θα το κάνεις θα το βρεις εδώ : http://www.modaco.com/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/?p=2212206 . Πολύ Προσοχή με αυτήν όμως!!!!! Σε περίπτωση στραβής δεν ξέρω αν υπάρχει επιστροφή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisaktos Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Νέες ρομ By liutao 1. 8297W-V3plus-3.24 http://pan.baidu.com/s/1c0fHkZY (γράφει για perfect sound quality, για να δούμε) http://att.ydss.cn/attachments/forum/201503/24/120401crsy71y713b6dxm1.png πληροφορίες εδώ http://bbs.ydss.cn/thread-533856-1-1.html 2. 8297W-Note3-3.23 http://pan.baidu.com/s/1bnARvFD Σχετικα με την 8297W-V3plus-3.24 οσο αφορα τον ηχο δεν τρελαθηκα,το λιγοτερο δεν ειναι κακος,δυνατος απο αποψη εντασης αλλα απο ποιοτητα δεν μου προκαλεσε κανενα wow effect παντος στο μενου προφιλ ηχου εχει μια επιλογη που την ονομαζει BesAudEnh και υποτιθεται οτι βελτιωνει την ακροαση με ακουστικα αλλα δεν κανει τιποτα αλλο απο το να αυξανει δραματικα τις μεσαιες σε σημειο που να μπουμαρουν και μειωνει τις υψηλες....απαραδεκτη ρυθμηση για βελτιωση ισα ισα υποβαθμηση κανει,γενικα ειναι παρομοια η ποιοτητα με αλλες καλες ρομ. Πρεπει να εχει καλη διαχειρηση μπαταριας και ram,δεν εχει εγκατεσημενο play store....παραιτουμε απο να ψαχνω ρομ με εξαιρετικο ηχο γιατι ηδη το μεσο δεν προσφερεται για πολλη υψηλες προσδοκιες ασχετα αν εχει ενσωματωμενο ενα κορυφαιο DAC χρειαζονται εξωτερικους mini ενισχητες για να απογειωθει ο ηχος και κατι τελευταιο ειναι γεματη με κινεζιες.....επιστροφη στη ρομ του λαου emui UNICOM 2.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnakosC2 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 Παιδια εψαξα να βρω τον τροπο να μου ερχοντε τα μηνυματα απο whats up (reaload it) αλλα τιποτα. μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 επιστροφη στη ρομ του λαου emui UNICOM 2.3 Μακράν η καλύτερη rom έως τώρα. Μηδέν προβλήματα. Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παιδιά μου έβγαλε πρόβλημα ή μπροστινή κάμερα. Φαίνεται σαν να μην υπάρχει σε ότι εφαρμογή πάω να χρησιμοποιήσω... Είχα περάσει lenovo super camera και την έβγαλα γιατί κρασαρε, λέτε να φταίει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Μακράν η καλύτερη rom έως τώρα. Μηδέν προβλήματα. Εμενα πολυ συχνα με αφηνε χωρις σημα , ενω εδειχνε οτι ηταν full και στις 2 καρτες. Εφτιαχνε μονο με επανεκινηση. Εχει (η unicom) ενα πολυ καλο face unlock. Ξερει καποιος που μπορουμε να το βρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Καλημέρα παιδιά. Αν πάρω το κινητό και δεν το πειράξω καθόλου θα έχω προβλήματα; Δεν θέλω κάτι το ιδιαίτερό. Τηλέφωνο καμια φωτογραφία και αυτό που με ενδιαφέρει περισότερο είναι το gps.τι λέτε;να το πάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontokeras Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Μακράν η καλύτερη rom έως τώρα. Μηδέν προβλήματα. Σε σένα ίσως......αντιθέτως σε εμένα , στον φίλο από κάτω και σε άλλους που ξέρω..... πάρα πολλά και σοβαρά bugs. Mε άπειρες δοκιμές,περασμένη ξανά και ξανά με 2πλα-3πλα-4απλα wipes,με φορμάρισμένη sd κτλ..... Το έχουμε πει αμέτρητες φορές και τελικά έχουμε καταλήξει ...υπάρχουν πολλές αναφορές ότι κάθε coolpad F1 συπεριφέρεται διαφορετικά. Εμενα πολυ συχνα με αφηνε χωρις σημα , ενω εδειχνε οτι ηταν full και στις 2 καρτες. Εφτιαχνε μονο με επανεκινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Παιδιά μου έβγαλε πρόβλημα ή μπροστινή κάμερα. Φαίνεται σαν να μην υπάρχει σε ότι εφαρμογή πάω να χρησιμοποιήσω... Είχα περάσει lenovo super camera και την έβγαλα γιατί κρασαρε, λέτε να φταίει αυτό? Γνωρίζει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Γνωρίζει κανείς? δοκιμασε τα ευκολα πρωτα(wipe cache/dalvik cache)και μετα αλλαγή ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 δοκιμασε τα ευκολα πρωτα(wipe cache/dalvik cache)και μετα αλλαγή ρομ Πώς γίνεται αυτό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Μακράν η καλύτερη rom έως τώρα. Μηδέν προβλήματα. Έχει κάτι κινεζιές που με νευριάζουν, άσε που δεν δουλεύει xposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucifer2223 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Πώς γίνεται αυτό?? Διάβασε λίγο και την πρώτη σελίδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 :blink: Ευχαριστώ για τις info. Βλέπω aliexpress ένα εύρος τιμών από 18-50$ Βρήκα το μήνυμα. [κλάψα mode on] Γιατί τόσο μεγάλο logo; Και αν δεις πάνω από 10 λεπτά, δε γλιτώνεις ναυτία. Ήλπιζα σε κάτι επιπέδου ifixit.com , αλλά ευσεβής πόθος :lol: ξέρετε τι εργαλεία χρειάζονται για το τηλέφωνο κάποιο link από ali λέω γιαυτή την οθόνη είναι για δεύτερο coolpad http://www.aliexpress.com/item/For-coolpad-F1-Great-God-8297w-LCD-screen-display-Touch-Screen-Digitizer-free-shipping/2055740006.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Φίλος χαλάρωσε λίγο.αν δεν ρωτησουμε πως θα μάθουμε?αν δεν θες μην απαντας και ΑΣΕ τους αλλους που έχουν όρεξη να βοηθήσουν.άντε γιατί πολύ επιστήμονες την έχετε δει αρκετοί.μην σας ρωτήσουν κάτι απλό αμέσως εξυπναδες. δεν καταλαβες,το thread αυτο δεν ειναι γενικα για να συζηταμε πως δουλευει το android.Εχει συγκεκριμενο θεμα και αν δεν σου αρεσει αυτο τοτε εισαι σε λαθος σελιδα.Μην πας να το παιξεις και εξυπνος απο πανω,αντι αυτου διαβασε τα σωστα threads και κρατα τις προσωπικες σου αποψεις για το το πως θα ηθελες εσυ να γινεται η συζητηση εδω για τον εαυτο σου.Εγω παω by the book οσον αφορα τους κανονες του thread,απλα και μονο γιατι αλλιως δεν θα εβγαινε ακρη σε κανενα thread.Σα να πηγαινεις σε μαγαζι με βελτιωσεις αυτοκινητων και να βαζεις χερι σ αυτον που το χει επειδη δεν σου απανταει στην ερωτηση "πως οδηγω ενα αυτοκινητο ρε μεγαλε?" Edited March 25, 2015 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 (edited) Φίλος χαλάρωσε λίγο.αν δεν ρωτησουμε πως θα μάθουμε?αν δεν θες μην απαντας και ΑΣΕ τους αλλους που έχουν όρεξη να βοηθήσουν.άντε γιατί πολύ επιστήμονες την έχετε δει αρκετοί.μην σας ρωτήσουν κάτι απλό αμέσως εξυπναδες. Αδερφέ, αν θέλεις να ρωτήσεις κάτι που εκπιπτει του αντικειμένου του παρόντος νήματος και αφορα γενικότερα θέματα android, μπορείς να αποταθεις μεσω pm. Δεν ειναι σωστό τη στιγμή που π.χ παρουσιάζει κάποιος μια νεα ρομ και ολοι μας είμαστε "κρεμασμένοι" στην οθόνη, ξαφνικά να πετάγεται μια ερώτηση άσχετη μς το νήμα και γενικού περιεχομένου λειτουργικού. Ειναι τρομερή ξενερα τόσο για αυτους που παρακολουθούν αλλά πολύ περισσότερο γι αυτόν που, σπαταλωντας κοπο και χρονο, ξεσκιζεται στα απανωτά screenshots και δοκιμές και ποσταρισματα για να ενημερώσει την κοινότητα. Πιστεψε με το εχω νιώσει πολλές φορές αυτό εδω μεσα.... Οπως το έχουν νιώσει και πολλοί άλλοι (που εχουν "εξαφανιστεί"). Και πραγματικα, αν οι moderators δεν λαβουν μέτρα, ανά 200 σελίδες θα ανακαλυπτουμε το ρουτ.... Υ. Γ. :μπορεί 830+ σελίδες να ειναι δύσκολο να διαβαστουν, αλλά οτι χρειάζεται βρίσκεται στην 1η σελίδα καθώς και με το ψαχτιρι.. Google is your friend... :) Edited March 25, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Δοκιμασα τις 2 ρομ από liutao (inew v3+note 3)ψέματα δεν θα πω, ήταν κάτω του μετρίου...δεν λειτουργούσε full η sd, είχαν μερικά bugs... γενικά δεν είχαν αυτό το "κάτι "... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Εχει τυχει σε κανεναν ενω μιλαει σε κληση να μην φορτωνει το ιντερνετ μεσω wifi?ειμαι με vanilla rom Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Έβαλα την Unicomτης πρώτης σελίδας στην αδερφή μου αλλά δεν της άρεσε γιατί κυρίως δεν εχει βιντεοκληση.ποιά προτείνετε ως αμέσως καλύτερη που να δουλεύουν όλα και να μην ασχοληθω; (η miui δεν εχει,algo δεν δούλευε GPS ,αυτές δοκίμασα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Νεα μιυι, βελτιωμένη και με ελληνικα.. http://www.needrom.com/download/miui-v6-c8297w-f1/ Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts