thervisis Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 εχεις βαλει το kitkat sd card full access module για exposed?Αυτο δουλευει συνηθως αλλα δεν ξερω στη rom αυτη. αυτο με το ote tv ισως φταει η αλλαγη στην αναλυση της οθονης που εχει κανει ο mau.Αν ψαξεις τις τελευταιες σελιδες θα βρεις πως φτιαχνεται Φίλε Azuli, δεν έχω ασχοληθεί με xposed καθόλου, οπότε δε μπορώ να απαντήσω αν δουλεύει στην AOSP Maucat! Όσο για την ανάλυση, παίζει να έχεις δίκιο! Γιατί όταν πρωτοέβαλα τη ROM, της είχα αλλάξει στο build.prop την τιμή πριν την φλασάρω και κατέβασε κανονικά το ΟΤΕ tv guide! Τώρα το θυμήθηκα, αφού μου το επισήμανες!! Θα δοκιμάσω να το αλλάξω τώρα και να δω αν θα κατεβάσει την εφαρμογή! ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σου φιλε μου Δώσε ενα ling με AOSP Maucat (31.12) και AOSP Maucat11.1 σε παρακαλώ ψάχνω ώρα τώρα αλλά δεν τα βρίσκω Γεια χαρά! Δυστυχώς, φίλε, από ό,τι φαίνεται, υπάρχει μόνο η τελευταία έκδοση διαθέσιμη! Όλα τα λινκς οδηγούν σε αυτό: https://yadi.sk/d/lyakJ_MFd7TTo Παράθεση Έλα, μωρή Coolpadάρααααα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) Αλλη μια βοηθεια ρε παιδια με την maucat αν γινετε? Τα γραμματα στα μενου ειναι πολυ μικρα για την πρεσβιωπια μου,δηλ. τα ονοματα των επαφων ,εχω βαλει στις ρυθμισεις στο μεγεθος γραμματοσειρας την επιλογη "Τεραστια αλλα παλι μικρα μου φαινονται,αυτο εχει να κανει κατι με αυτο που αναφερθηκε εδω μεσα για την αναλυση της οθονης που εχει κανει ο maucat? Aν ναι πως θα το φτιαξουμε? Επισης το τηλ. αρνειτε πεισματικα να μπει στο ιντερνετ μεσο WIFI ,πρεπει να το κανω απανεκινηση για να μπει,κατεβασα αυτο το αρχειο wifi fix που εδωσε πιο πισω ο μηχανικος ,τι το κανω αυτο τωρα,πως το εγκαθηστω? Και'γω νομιζα οτι επιτελους βγηκε μια ρομ που θα την περασω και θα ησυχασω,αμ δε! Edited January 16, 2015 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) Για όσους χρησιμοποιούν S5 και έχουν διαπιστωσει υψηλή κατανάλωση, νομίζω ότι βρήκα την λύση. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή wakelock detector διαπιστωσα ότι ένα service με ονομα system server μου έκανε 1 hit ανά 0,6 δευτερόλεπτα. Κάνοντας χρήση του titanium το πάγωσα και ψάχνοντας στα φορουμ του sgs5 βρήκα τι θα μπορούσα να καταργήσω χωρίς πρόβλημα. Πριν είχα καταναλώσεις της τάξεως του 11%/h. Τώρα έπεσα στο 6,5%/h με περισσότερο από μία ωρα οθόνης. Παραθέτω φωτό απο τιτάνιουμ για τα ¨παγώματα¨ http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2015-01-16-21-13-39_zpsi94pxwkz.png + "Factory Mode 1.0" και "Hub 1.0" service (μπορεί να παγωσουν κι αυτά) + smart remote και με την ευκαιρια, ενα δειγμα φωτο, σε ιδιες συνθηκες με a better camera, S5 rom ρυθμιση στα 13,4mp (16:9) https://www.dropbox.com/s/kegzc7o8wa2b7sc/20150116_205326.jpg?dl=0 3.9MB file size ρυθμιση στα 21,6mp (16:9) https://www.dropbox.com/sc/fv7t3ixwbqn7vts/AACUIrlyCLmIuEYrgzI5RDLJa 6.1MB file size (κάντε συγκριτικό ζουμ στην πορτοκαλί πινακίδα στο βαθος κοντα στον πυροσβεστήρα...) Edited January 16, 2015 by jpower73 Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Τελικα αυτο που ανεφερε φιλος το πρωι οτι δεν το δουλευει το τηλεφωνο οσο ειναι στην πριζα και φορτιζει γιατι δεν ανταποκρινεται σωστα η αφη στην οθονη το εχει κανενας αλλος? Ναι και εμένα το κάνει με αρκετούς φορτιστές. Με μερικούς όχι. Θέμα μόνωσης είναι, αν είναι και ο φορτιστής λίγο ότι να ναι τότε δεν δουλεύει καλά το touch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Αλλη μια βοηθεια ρε παιδια με την maucat αν γινετε? Τα γραμματα στα μενου ειναι πολυ μικρα για την πρεσβιωπια μου,δηλ. τα ονοματα των επαφων ,εχω βαλει στις ρυθμισεις στο μεγεθος γραμματοσειρας την επιλογη "Τεραστια αλλα παλι μικρα μου φαινονται,αυτο εχει να κανει κατι με αυτο που αναφερθηκε εδω μεσα για την αναλυση της οθονης που εχει κανει ο maucat? Aν ναι πως θα το φτιαξουμε? Επισης το τηλ. αρνειτε πεισματικα να μπει στο ιντερνετ μεσο WIFI ,πρεπει να το κανω απανεκινηση για να μπει,κατεβασα αυτο το αρχειο wifi fix που εδωσε πιο πισω ο μηχανικος ,τι το κανω αυτο τωρα,πως το εγκαθηστω? Και'γω νομιζα οτι επιτελους βγηκε μια ρομ που θα την περασω και θα ησυχασω,αμ δε! Αλλαζεις στο build.prop την τιμη που λεει ο φιλος πιο πανω στο ποστ 10255.σχετικα με το wifi δεν εχω θεμα,ουτε το wifi fi που λες εχω περασει.κινουμαι καθημερινα σε τρεις διαφορετικους χωρους(δουλεια και δυο σπιτια)με wifi και συνδεεται αυτοματα,χωρις να κανω κατι εγω.η συγκεκριμενη ρομ απλα ειναι super!!! ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι και εμένα το κάνει με αρκετούς φορτιστές. Με μερικούς όχι. Θέμα μόνωσης είναι, αν είναι και ο φορτιστής λίγο ότι να ναι τότε δεν δουλεύει καλά το touch. Με ποια ρομ εισαι? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Αλλη μια βοηθεια ρε παιδια με την maucat αν γινετε? Τα γραμματα στα μενου ειναι πολυ μικρα για την πρεσβιωπια μου,δηλ. τα ονοματα των επαφων ,εχω βαλει στις ρυθμισεις στο μεγεθος γραμματοσειρας την επιλογη "Τεραστια αλλα παλι μικρα μου φαινονται,αυτο εχει να κανει κατι με αυτο που αναφερθηκε εδω μεσα για την αναλυση της οθονης που εχει κανει ο maucat? Aν ναι πως θα το φτιαξουμε? Επισης το τηλ. αρνειτε πεισματικα να μπει στο ιντερνετ μεσο WIFI ,πρεπει να το κανω απανεκινηση για να μπει,κατεβασα αυτο το αρχειο wifi fix που εδωσε πιο πισω ο μηχανικος ,τι το κανω αυτο τωρα,πως το εγκαθηστω? Και'γω νομιζα οτι επιτελους βγηκε μια ρομ που θα την περασω και θα ησυχασω,αμ δε! Αν δεν κάνω λάθος το αρχείο wifi fix είναι αρχείο zip οπότε το βάζουμε με recovery ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για όσους χρησιμοποιούν S5 και έχουν διαπιστωσει υψηλή κατανάλωση, νομίζω ότι βρήκα την λύση. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή wakelock detector διαπιστωσα ότι ένα service με ονομα system server μου έκανε 1 hit ανά 0,6 δευτερόλεπτα. Κάνοντας χρήση του titanium το πάγωσα και ψάχνοντας στα φορουμ του sgs5 βρήκα τι θα μπορούσα να καταργήσω χωρίς πρόβλημα. Πριν είχα καταναλώσεις της τάξεως του 11%/h. Τώρα έπεσα στο 6,5%/h με περισσότερο από μία ωρα οθόνης. Παραθέτω φωτό απο τιτάνιουμ για τα ¨παγώματα¨ http://i1050.photobucket.com/albums/s410/jpowerandroid/Screenshot_2015-01-16-21-13-39_zpsi94pxwkz.png και με την ευκαιρια, ενα δειγμα φωτο, σε ιδιες συνθηκες με a better camera, S5 rom ρυθμιση στα 13,4mp (16:9) https://www.dropbox.com/s/kegzc7o8wa2b7sc/20150116_205326.jpg?dl=0 3.9MB file size ρυθμιση στα 21,6mp (16:9) https://www.dropbox.com/sc/fv7t3ixwbqn7vts/AACUIrlyCLmIuEYrgzI5RDLJa 6.1MB file size (κάντε συγκριτικό ζουμ στην πορτοκαλί πινακίδα στο βαθος κοντα στον πυροσβεστήρα...) Να είσαι καλά φιλέ,μόλις τα πάγωσα και εγώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ναι και εμένα το κάνει με αρκετούς φορτιστές. Με μερικούς όχι. Θέμα μόνωσης είναι, αν είναι και ο φορτιστής λίγο ότι να ναι τότε δεν δουλεύει καλά το touch. πάντως σε μένα το κάνει και με τον μανίσιο φορτιστή, και με το μανίσιο καλωδιο. Οτι κι αν δοκίμασα, το κάνει. Σε μία φάση, νόμιζα ότι φταίει το ρεύμα του σπιτιού (θορυβος) ε, δοκίμασα φόρτιση με powerbank. πάλι το έκανε. Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Φίλοι μου καλοί όποιος γνωρίζει ας απαντήσει αν υπάρχει AOSP kit kat 4.4.2 που να μεταφέρονται όλα στην κάρτα sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpower73 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Αν δεν κάνω λάθος το αρχείο wifi fix είναι αρχείο zip οπότε το βάζουμε με recovery ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να είσαι καλά φιλέ,μόλις τα πάγωσα και εγώ! Παρακαλώ, α, εννοείται πρίν κάνετε οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια, συστήνω να έχετε ενα nandroid. Αν στραβωσει κάτι, επανερχεστε εκει που ήσασταν Παράθεση CoolPad F1 :D Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Φίλοι μου καλοί όποιος γνωρίζει ας απαντήσει αν υπάρχει AOSP kit kat 4.4.2 που να μεταφέρονται όλα στην κάρτα sd Δοκίμασες κανένα module?με μερικές aosp δουλεύουν,εγώ πάντως με την unicom2.3 ήμουν πολύ ευχαριστημένος σε αυτόν τον τομέα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel250 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Δοκίμασες κανένα module?με μερικές aosp δουλεύουν,εγώ πάντως με την unicom2.3 ήμουν πολύ ευχαριστημένος σε αυτόν τον τομέα... τι ενοείς module δωσε ενα ling δεν τα καταφέρνω στην νέα τεχνολογία εδω πολύ καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) μονο αυτες οι 2 ηταν και σε αδρανεια κιολας,δεν μου εχει σκασει ποτε διαφημιση στο status bar,δεν υπαρχει λογος ανησυχιας.Ετσι κι αλλιως ηταν adware οχι malware Αφού έχεις το αλλαγμένο hosts file, δεν βλέπεις διαφημίσεις, το θέμα είναι τι κάνει ''υπογείως'' γιατί εδώ η εταιρεία που το φτιάχνει λέει, app push service, device data mining http://www.xda-developers.com/wp-content/uploads/2015/01/adups_evidence-e1421225232664.png Το app αυτό είναι και στην S5, από αυτά που πάγωσε ο jpower73, είναι της ίδιας εταιρείας adups http://mg.adups.cn/adups/features_en.html και απότι βλέπω είναι σε πολλές ρομ fota provider 1.3 & FWupgrade 1.0 (ή και με άλλα ονόματα) Αλλη μια βοηθεια ρε παιδια με την maucat αν γινετε? Τα γραμματα στα μενου ειναι πολυ μικρα για την πρεσβιωπια μου,δηλ. τα ονοματα των επαφων ,εχω βαλει στις ρυθμισεις στο μεγεθος γραμματοσειρας την επιλογη "Τεραστια αλλα παλι μικρα μου φαινονται,αυτο εχει να κανει κατι με αυτο που αναφερθηκε εδω μεσα για την αναλυση της οθονης που εχει κανει ο maucat? Aν ναι πως θα το φτιαξουμε? Επισης το τηλ. αρνειτε πεισματικα να μπει στο ιντερνετ μεσο WIFI ,πρεπει να το κανω απανεκινηση για να μπει,κατεβασα αυτο το αρχειο wifi fix που εδωσε πιο πισω ο μηχανικος ,τι το κανω αυτο τωρα,πως το εγκαθηστω? Και'γω νομιζα οτι επιτελους βγηκε μια ρομ που θα την περασω και θα ησυχασω,αμ δε! Για το πρώτο βρίσκεις το build.prop στο /system, το ανοίγεις με τον ES και βάζεις το # στην αρχή της γραμμής που είπαν τα παιδιά, το σώζεις κάνεις reboot, και είσαι οκ. Το καλύτερο θα ήταν να το άλλαζες πριν περάσεις τη ρομ, μέσα στο zip. To fix install μέσω recovery,σου αλλάζει απλά τη διευθυνση του κινητου (γιατί μάλλον έχει μπλοκάρει κάτι στο ρουτερ σου, αφού στα άλλα δουλευει ή μπορεί να σύνδεσες 2 coolpad στο ίδιο ρουτερ κλπ κλπ) Edited January 16, 2015 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 πάντως σε μένα το κάνει και με τον μανίσιο φορτιστή, και με το μανίσιο καλωδιο. Οτι κι αν δοκίμασα, το κάνει. Σε μία φάση, νόμιζα ότι φταίει το ρεύμα του σπιτιού (θορυβος) ε, δοκίμασα φόρτιση με powerbank. πάλι το έκανε. Επειδη και εγω κατα καιρους το εχω φορτισει με διαφορετικους φορτιστες και καλωδια,το μονο που μου εκανε ηταν να δειχνει οτι φορτιζει μεσω usb και οχι απευθειας στην πριζα του ρευματος,και να κραταει πολυ περισσοτερο η διαρκεια της φορτισης. Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 τι ενοείς module δωσε ενα ling δεν τα καταφέρνω στην νέα τεχνολογία εδω πολύ καλά Module εννοώ μέσω xposed installer,δοκίμασε λίγο αυτό SDFix: KitKat Writable MicroSD από playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouskous Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 ειπα να μοιραστω τις περιπετειες του μικρου Κωστακη με σας... οποτε, δερ γιου γκοου! ειτανε λιγο πριν την πρωτοχρονια....νομιζω δηλαδη.. εχω το τηλεφωνο στο πρωτο μπουτ μετα το φλας της algorom... λεω, περιμενεις που περιμενεις, δε βαζεις καμια μπυρα να πιεις μην χαλασουν στο τελος? (οι μπυρες ειναι χυμος κριθαριου.οποτε τις πινεις φρεσκιες για να μη "κοψει" το κρι8αρι..!!) μεχρι να παω στο δωματιο, η algo ειναι ετοιμη.βαζω δευτερη μπυρα γιατι το ποτηρι της πρωτης δε με βολευε.... βαζω-βγαζω apps κρατωντας παντα σε χαμηλες θερμοκρασιες τον εγκεφαλο πινωντας μπολικο αντρικο νερο. ολα καλα, ριχνω και τον Buzz launcher, ρυθμιζω τα παντα, και......... πεταω μεσα τα διαφορα fix aρχεια που διαβαζα πως χρειαζοντε. (gpa,led,cam reso, κτλ,κτλ, κτλ)(ναι το ξερω. μη φωναζετε!) του λεω του παιδιου μου... εσυ ρεμπουτ, εγω μπυρα. νταξ? (δε θυμαμαι να απαντησε, εφυγα βιαστικα στη κουζινα...) οταν γυρισα το τηλεφωνο τεντωμενο......... το παιδι δεν αναπνεει!!! τζιζους σειβ μιιιι..!! (κατι εγινε με τα fix. δε ξερω τι ακριβως.. -.-) μεταβολη και στη κουζινα.... αρπαζω την μπουκαλα με την βοτκα και επιστρεφω......... -.- λεω παμε για official......... τελος. κατεβαζω την 4.4.023.P0.141203.8297W.CPB επειτα απο καμια 2-3 βοτκες, ξεφτιλισμα του μοτζιλα σε 400 tabs ανοιχτα και 300-350 σιχτιρια, καταφερα να κανω το ΥΓΔΠ να δουλεψει...(<----καμια σχεση με υπουργειο. λολ) του εβαλα την 6.0.5.0 cwm σε img, και αργοτερα to SuperSU-v2.38.zip το superSU ζητουσε binary update, αλλα μετα to reboot, πηρα τα κακαλα στο χερι. ελεγε το προγραμμα δεν υπαρχει και ανοιγε ο browser.. -.- μπορω να πω πως με ξαφνιασε λιγακι, αλλα η βοτκα με κρατουσε σε εγρηγορση. με αστραπιαιες κινησεις ποιο γρηγορες τις ιδιας μου της σκιας και που θα ζηλευε ο μπρους (για τον λι λεω...) παταω ακομα μια βοτκα, και αρχιζω να κατεβαζω την λιγο παλαιοτερη, 4.4.018.P0.141027.8297W.CPB ξεχναω να βαλω το img απο 6.0.5.0 cwm, και μπαινω στο ντιφολτ recovery ετσι απο απλη περιεργεια. ειχε αγγλικο μενου.μιλουσε για ΑDB και κατι για android system recovery<3e>... -.- το τρεξιμο στο μενου γινοτανε με το volup, kai το enter ειτανε το vol down, εντομεταξυ, δε με αφηνε να βαλω τιποτα. ηθελα εστω να βαλω το superSU. αλλα κου-κου!!! σκεφτομαι ειναι κρισιμο σημειο και θελει καθαρο μυαλο. οποτε παταω μια βοτκα ακομα.. ξαναφορτωνω την ιδια, αλλαζω το recovery, γινετε εγκατασταση ολα καλα, μπαινω cwm, διαλεγω superSU........... και τι μου πεταει στην οθονη..... -.- install aborted...... -.- εχοντας εκατονταδες εγκεφαλικους νευρωνες αποκολλημενους μετα την τελευταια ηττα,ξαναπερναω στην επιθεση..... κατεβασμα της 4.4.009.P0.140924.8297W.CPB και install......... τα αποτελεσματα, τα ιδια με την προηγουμενη.... αγγλικο μενου στην ντιφολτ recovery και γιοκ superSU install.......... τρεχω μονος και ερχομαι δευτερος!!!!!! μα τι στο π$##$#$!!!!!!! εχοντας ρημαξει την βοτκα και νιωθοντας τα ψυχολογικα να χτυπανε την πορτα, λεω δεν θα πιω αλλη βοτκα για να εχω διαυγεια στη σκεψη και αστραπιαια αντιληψη. οποτε ανοιγω μια μπυρα(ειπαμε οχι βοτκα!), και πονταρω στο τελευταιο χαρτι της 4.2.041.P0.140904.8297W......... την βαζω με 6050 cwm, πεταω μετα και superSU και ολα καλα.......... η μονη που δουλεψε........... αλλα...... το ΤΙ ΚΙΝΕΖΙΚΟ υπαρχει, ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! απεγκατασταση σε 69 προγραμματα!!!!!!!!!!!!!!!!! (σταματησα στο 69. το 8εωρησα σημαδι προερχομενο απο underground δυναμεις) το τηλεφωνο δουλευε μια χαρα, με antutu στα 33Κ αν θυμαμαι καλα, μεχρι που σημερα ειπα να ξεπερασω τις 69 απεγκαταστασεις.. τι το'θελα ο ερμος! το τηλ κολλαει καπου. δεν ειναι brick. απλα κατι διεγραψα.. τεσπα.. μολις εβαλα την a310 v3. θα την σεταρω και μετα backup γιατι θελω να ξαναπαω στην algoρομ. δεν την χορτασα καθολου! αλλα τωρα με μπακ-απ πριν απο καθε fix-install. ΕΝΤΙΤ το VRoot δεν ελεγε να δει το τηλεφωνο. δυστυχως ουτε σκεφτηκα να ψαξω για αλλο soft για root unlock Είσαι θεός Σκέψου να μας γραφείς κάθε εβδομάδα..... Θα ηταν πολύ "ενδιαφέρον" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Με ποια ρομ εισαι? Δεν έχει σχέση. Το έκανε από την πρώτη στιγμή που το έβγαλα από το κουτί και έπαιζα λίγο με την στοκ ρομ όσο φόρτιζε, το κάνει και με την maucat που είμαι τώρα και με όλες τις ανάμεσα. Όταν δείχνει ότι φορτίζει από USB απλά τραβάει λιγότερο ρεύμα και το κάνει λιγότερο. Στο κάτω μισό της οθόνης το κάνει εμένα στο πάνω μισό είναι ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Δεν έχει σχέση. Το έκανε από την πρώτη στιγμή που το έβγαλα από το κουτί και έπαιζα λίγο με την στοκ ρομ όσο φόρτιζε, το κάνει και με την maucat που είμαι τώρα και με όλες τις ανάμεσα. Όταν δείχνει ότι φορτίζει από USB απλά τραβάει λιγότερο ρεύμα και το κάνει λιγότερο. Στο κάτω μισό της οθόνης το κάνει εμένα στο πάνω μισό είναι ΟΚ. Δεν ξερω τι να πω,το ιδιο τηλεφωνο στον καθενα μας "συμπεριφερεται" διαφορετικα ειτε εχουμε την ιδια ρομ ειτε οχι Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Δεν είναι το ίδιο τηλέφωνο, είναι το ίδιο μοντέλο. Ο θεός και η ψυχή τους τι βάζουν μέσα και πως το βάζουν. Εσένα μπορεί να έκατσε να έχει λίγο περισσότερο shielding, εμένα λίγο λιγότερο κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Για το πρώτο βρίσκεις το build.prop στο /system, το ανοίγεις με τον ES και βάζεις το # στην αρχή της γραμμής που είπαν τα παιδιά, το σώζεις κάνεις reboot, και είσαι οκ. Το καλύτερο θα ήταν να το άλλαζες πριν περάσεις τη ρομ, μέσα στο zip. To fix install μέσω recovery,σου αλλάζει απλά τη διευθυνση του κινητου (γιατί μάλλον έχει μπλοκάρει κάτι στο ρουτερ σου, αφού στα άλλα δουλευει ή μπορεί να σύνδεσες 2 coolpad στο ίδιο ρουτερ κλπ κλπ) Με ES βαζω μπροστα στο ro.sf.lcd_density=290(290 εχει στο δικο μου και οχι 280 οπως γραφουν στο modaco)το # και ζηταω στην εξωδο να αποθυκευθουν οι αλλαγες και δεν την δεχετε την εντολη,τι κανω λαθος ,η με πιο αλλο προγραμα μπορω να το κανω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Με ES βαζω μπροστα στο ro.sf.lcd_density=290(290 εχει στο δικο μου και οχι 280 οπως γραφουν στο modaco)το # και ζηταω στην εξωδο να αποθυκευθουν οι αλλαγες και δεν την δεχετε την εντολη,τι κανω λαθος ,η με πιο αλλο προγραμα μπορω να το κανω αυτο? Εχεις δωσει δικαιωματα ρουτ στον es? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Με ES βαζω μπροστα στο ro.sf.lcd_density=290(290 εχει στο δικο μου και οχι 280 οπως γραφουν στο modaco)το # και ζηταω στην εξωδο να αποθυκευθουν οι αλλαγες και δεν την δεχετε την εντολη,τι κανω λαθος ,η με πιο αλλο προγραμα μπορω να το κανω αυτο? Δεν το έχεις ρυθμισει για root θα πας στο μενου, εργαλεία (νομίζω) και θα ενεργοποιήσεις τον εξερευνητη root, θα σου ζητήσει δικαιώματα το supersu, τα δίνεις και μετά θα το κάνεις Οταν βρεις το αρχείο διάλεξε το πάτα permissions και δες πως ειναι όταν το αλλάξεις να βεβαιωθείς ότι έχει τα ίδια permissions αν άλλαξαν τα διορθώνεις τικάροντας τις επιλογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeIII Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Πατησα vol+ και το κουμπι του on/off και με εβαλε στο recovery αλλα ειναι κινεχικο και δεν ξερω τι πρεπει να πατησω για να βγω. Βοηθειαααα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Ευχαριστω παιδια ,το εκανα και στην αρχη τιποτα δεν αλλαξε στο μεγεθος της γραμματοσειρας , μετα ομως απο επανεκινηση ναι μια χαρα ειναι τωρα! Για το wifi fix το φλασαρω κανονικα δηλ. install zip from sd card? Eγω δεν εχω θεμα NVRAM error απλα δεν συνδεωμαι με την πρωτη-δευτερη στο ρουτερ μου ,με το fix θα φτιαξει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandirs Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Πατησα vol+ και το κουμπι του on/off και με εβαλε στο recovery αλλα ειναι κινεχικο και δεν ξερω τι πρεπει να πατησω για να βγω. Βοηθειαααα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5391391#post5391391 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 (edited) Τελικα αυτο που ανεφερε φιλος το πρωι οτι δεν το δουλευει το τηλεφωνο οσο ειναι στην πριζα και φορτιζει γιατι δεν ανταποκρινεται σωστα η αφη στην οθονη το εχει κανενας αλλος? Εγώ αυτό που έχω παρατηρήσει από την πρώτη μέρα που το πηρα μέχρι και τώρα που είμαι με algorom, καμιά φορά για να το ξεκλειδωσω προσπαθώ κάνα δυο φορές ή το κάνω προς τα αριστερά. Είναι λες και πιάνει την μισή κίνηση του αντιχειρα. Μόνο στο ξεκλείδωμα μου το κάνει και όχι όταν φορτιζει. Edited January 16, 2015 by Sotirisglns Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts