tacer Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Καλησπερα κι απο μενα. Εχω το F1 σε default 4.4.2 rom. Ενα μικρο προβληματακι. Εγκατεστησα το chompSMS, και ενω λειτουργει κανονικα, το μονο του προβλημα ειναι οτι δεν μου βγαζει τα ονοματα των επαφων, αλλα αντι αυτου μου δειχνει κατι ασχετους αριθμους. Γνωριζει κανεις πως μπορω να το ρυθμισω ετσι ωστε να διορθωθει; Η μηπως προτεινεται καποια καλυτερη δωρεαν εφαρμογη για sms? Σας ευχαριστω εκ των προτερων. Edited October 16, 2014 by tacer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλημερα παιδια.μπαινω στο recovery mode για να κανω back up και μου τα βγαζει στα κινεζικα.πως μπορω να βγαλω ακρη? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Αν έχεις root κατέβασε το mobileuncle tools από το Google Play και μετά κατέβασε από το needrom είτε το TWRP είτε το CWM. Πέρνα το στην SD και μετά με το mobileuncle tools θα φλασάρεις το custom recovery που κατέβασες. Υπάρχει και οδηγός στο πρώτο post για το πως να το κάνεις. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Επειδη δεν το κατεχω και πολυ,ειτε το TWRP ειτε το CWM οποιο απ τα δυο και να κατεβασω ειναι το ιδιο? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Είναι και τα 2 custom recoveries. Κάποιοι προτιμούν το ένα, κάποιοι το άλλο. Εγώ CWM έχω βάλει. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios261 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Καλημερα.Παιδια αλλαξα ρομ στο κινητο και εχασα το root.Δοκιμασα να το κανω παλι με τον τροπο που το ειχα κανει και δεν γινεται.Καμμια βοηθεια.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Με Kingo Root δοκίμασες; Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Οταν αλλαξω την recovery,αρχεια,εφαρμογες κλπ θα χαθουν? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Όχι φυσικά. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios261 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Aπο mac γινετε? ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με Kingo Root δοκίμασες; Απο mac γινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Δεν γνωρίζω αν λειτουργεί το Kingo Root σε mac. Ίσως κάποιος με mac σε κατατοπίσει στο πως έκανε root το κινητό. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Παραλαμβάνω το κινητο αύριο με 4.2 και έχω κατεβάσει απο εδω http://www.needrom.com/download/aosp-4-4-v2-multilanguage-laek-17/ την αosp v4 kitkat laek 17. Για να μην κάνω καμια πατάτα είναι η σωστή? Μπαίνει απ ευθείας ή είναι κανένα update της V3 ? Ειναι ΟΚ ή να πάω στην V3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios261 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Δεν γνωρίζω αν λειτουργεί το Kingo Root σε mac. Ίσως κάποιος με mac σε κατατοπίσει στο πως έκανε root το κινητό. Σε ευχαριστω.Την πρωτη φορα που το εκανα rout το εκανα με ενα αρχειο απλα που εβαλα μεσα στην sd και το ετρεξα και εγινε κατευθειαν.τωρα δεν γινετε.Αν γνωριζει καποιος αλλος ας με βοηθησει γιατι δεν γνωριζω και πολλα, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Προφανώς έχεις άλλη ROM τώρα και αυτή δεν γίνεται root με τον τρόπο που λες. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Αποθηκευσα την CWM στην sd αλλα το mobileuncle δεν την βρισκει. Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios261 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Προφανώς έχεις άλλη ROM τώρα και αυτή δεν γίνεται root με τον τρόπο που λες. Ναι μαλλον αυτο ειναι.τωρα αλλο τροπο δεν ξερω και ειδικα για mac Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Αποθηκευσα την CWM στην sd αλλα το mobileuncle δεν την βρισκει. Eαν δεν το βλεπει,περνα το twrp.Ειναι και πιο ευκολο στον χειρισμο. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Το CWM ειναι σε μορφη rar.μηπως χρειαζεται αποσυμπιεση και δεν το βρισκει?το TWRP απο που το κατεβαζω? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Το CWM ειναι σε μορφη rar.μηπως χρειαζεται αποσυμπιεση και δεν το βρισκει?το TWRP απο που το κατεβαζω? Ναι βρε,εννοειται οτι θελει αποσυμπιεση,εδω και το twrp----> http://www.needrom.com/download/recovery-twrp-2/ Στπ video στην αρχικη σελιδα βλεπεις και πωε ειναι σαν χειρισμος το twrp. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Οσοι εισαστε τωρα με αυτη την rom εχετε πειραξει κατι για να μειωσετε την καταναλωση της RAM ?? ή δεν χρειαζεται γιατι απλα κανει μεγαλη χρηση ram χωρις να επηρεαζει και να βαρενει την λειτουργια του? εχετε freezaρει η βγαλει κατι , και γενικα κανατε κατι που να την μειωνει αισθητα και που να την εκανε ελαφρυτερη ?? δεν υπαρχει θεμα.Το ζητουμενο στην ram ειναι η καλη διαχειρηση και οχι το μεγεθος της ελευθερης μνημης.Τι να κανεις 1,5gb ελευθερο αν για να το πετυχει αυτο κλεινει συνεχεια processes και πρεπει να τις ξανανοιγει?Ετσι δημιουργειται καθυστερηση σε ανοιγμα/κλεισιμο και multitasking με προβληματα.To θεμα ειναι να ειναι ρυθμισμενη σωστα η μνημη ωστε να ξερει ποτε να απελευθερωσει πορους απο αυτα τα δεσμευμενα ωστε να μη δεις lag.Αν σε χαλαει τοσο βεβαια αυτο μπορεις με το ram manager απο το play να το αλλαξεις,αλλα τα αποτελεσματα μπορει να μην ειναι καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suzukis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Οκ,το εκανα ευχαριστω.αφου τελειωσε η διαδικασια και πατησα back με πηγε σε μια οθονη που εγραφε Rom may flash in stock recovery on boot.fix it?(η κατι τετοιο δεν το θυμαμαι ακριβως...).Τι ειναι αυτο? Παράθεση Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Ας μου πει κάποιος πως αλλάζετε ROM χωρίς να χάσετε εφαρμογές και δεδομένα. Απλά φλασάρισμα από πάνω μέσω TWRP ή CWM; δεν θα επρεπε να ψαξεις λιγο μονος σου να δεις πως γινονται αυτα τα τουλαχιστον βασικα πραγματα που ειναι και τα ιδια σε καθε τηλεφωνο?Τι πας να πειραξεις το τηλ χωρις να ξερεις καν τα στοιχειωδη?Για σενα το λεω αλλα και για μας που πρεπει να scrollαρουμε καθε μερα αναμεσα στα ιδια post ----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το νοτιφικεησον λεντ λειτουργεί κανονικά με εφαρμογή (notification led pro) link?Δεν την βλεπω στο play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 δεν θα επρεπε να ψαξεις λιγο μονος σου να δεις πως γινονται αυτα τα τουλαχιστον βασικα πραγματα που ειναι και τα ιδια σε καθε τηλεφωνο?Τι πας να πειραξεις το τηλ χωρις να ξερεις καν τα στοιχειωδη?Για σενα το λεω αλλα και για μας που πρεπει να scrollαρουμε καθε μερα αναμεσα στα ιδια post Συγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί και αν γίνομαι βάρος. Νομίζω πως τα βασικά τα ξέρω. Απλά όσες ROM δοκίμασα μέχρι τώρα έκανα εις γνώση μου wipe και διέγραφα τα πάντα. Τώρα όμως που το έχω σετάρει με όλες τις εφαρμογές δεν θέλω να διαγράψω πάλι τα πάντα. Γι' αυτό ρωτάω. Τραβάω backup με custom recovery και το ξαναπερνάω στην καινούρια ROM ή απλά φλασάρω την ROM χωρίς να κάνω wipe; Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη και πάλι. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Παιδες εχει βαλει κανεις τα patch που προοριζονται για την jonzalvo's PURE AOSP 2.0 που βελτιωνουν την ληψη φωτογραφιων και video Και κατι τελευταιο το Mofi tempered glass που πουλαει το vickmall ειναι εντελος μαπα,εχω και εγω το προβλημα που ειχαν και τα αλλα παιδια εδω,με τις γωνιες που.......πετουσαν,πανω στα νευρα μου πηρα και ενα ξυραφι και αρχησα να το χαρακωνω μια λεπτη γραμουλα την αφησε τελικα!!!! μην τα βαλεις δεν παιζει να δουλεψουν χωρις θεματα..η βαλτα αφου εχεις παρει backup πρωτα Για το Mofi φυσικα συμφωνω,παραλιγο να βγω τρελος απο κινα μεχρι ελλαδα..! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συγνώμη αν έχει ξαναειπωθεί και αν γίνομαι βάρος. Νομίζω πως τα βασικά τα ξέρω. Απλά όσες ROM δοκίμασα μέχρι τώρα έκανα εις γνώση μου wipe και διέγραφα τα πάντα. Τώρα όμως που το έχω σετάρει με όλες τις εφαρμογές δεν θέλω να διαγράψω πάλι τα πάντα. Γι' αυτό ρωτάω. Τραβάω backup με custom recovery και το ξαναπερνάω στην καινούρια ROM ή απλά φλασάρω την ROM χωρίς να κάνω wipe; Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη και πάλι. Sorry που στην λεω αλλα απο αυτα που γραφεις μου φαινεται οτι δεν ξερεις τα βασικα και θα εχεις προβληματα οσα κι αν σου πουμε εδω μεσα.Καθε φορα που βαζεις διαφορετικη rom πρεπει να κανεις τα wipes και το backup των εφαρμογων γινεται με titanium η κατι αναλογο.Μην ρωτησεις πως,γι αυτο ειναι το search στο google,αυτα τα πραγματα ειναι τουλαχιστον βασικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yngwiedis Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Ξέρω να δουλεύω το titanium backup. Άρα τραβάω backup με το titanium τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους, και κάνω wipe στα πάντα και απλά ξαναπερνάω μετά τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους. ΟΚ κατάλαβα. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Παράθεση Yngwie RULEZZZZZZ !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts