mindtrapper Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Amazon playstore, appbrain, aptoide, blackmart; Αν και εμένα το όνειρο μου είναι όλα sideload και ένα καλό app που θα ελέγχει τις εκδόσεις και θα ειδοποιεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) To link από εκεί είναι. Κάτι φταίει στα win8.1 μάλλον. Θα θέλει άλλους drivers. τα 64bit εχεις?Αν ναι,ναι υπαρχει αλλη διαδικασια.Βεβαια ειναι για να δουλεψει το YGDP κυριως,αλλα το αποτελεσμα ειναι να βλεπει σωστα το τηλεφωνο.Μπορεις να το δοκιμασεις,εχω κανει εναν οδηγο στο Modaco http://www.modaco.com/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/?p=2230339 βαλε απο drivers τους PDAnet, Coolpad-140208-Setup, Vcom_driver_autoinstall ( https://drive.google.com/folderview?id=0B4huyVgvdssGdmVWNnJJcVdWeWs&usp=sharing&tid=0B4huyVgvdssGQzI1M1lfMk1BSUE ).Λογικα θα παιξει ετσι,ελπιζω να μην εχεις βαλει ηδη οτι driver υπαρχει κ χρειαστει να τους κανεις uninstall.Δοκιμασε με την διαδικασια κ βλεπεις.Με αυτον τον τροπο θα μπορεις να περνας και official cpb roms μετα Edited October 14, 2014 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon1984 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Windows 8 περνάω τους drivers από εδώ http://pan.baidu.com/s/1o62qOWU, αλλά δεν μου βλέπει στο PC όταν συνδέω τις μνήμες του κινητού είτε την εσωτερική είτε την microsd. MT65XX unspecified σαν συσκευή ... και μέσω windows update mtp usb device driver failed . Καμιά βοήθεια; Το USB Debugging το έχεις ενεργοποιημένο; Παράθεση Sony Ericsson GA 628-Sony Ericsson T10s-Nokia 8850-Panasonic X70-Motorola V3-Samsung D500-Sony Ericsson K750i-Sony Ericsson Hazel-Lenovo A660-Lenovo A820-Coolpad F1-THL 5000-Elephone P8000- Oukitel k6000 Plus - Xiaomi Redmi 9 4gb/64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Amazon playstore, appbrain, aptoide, blackmart; Αν και εμένα το όνειρο μου είναι όλα sideload και ένα καλό app που θα ελέγχει τις εκδόσεις και θα ειδοποιεί... η αληθεια ειναι οτι οσα εχουν σπασμενα apks οπως το blackmart δεν τα εμπιστευομαι,τα αλλα τα ξερω αλλα δεν τα εχω δοκιμασει,εχουν ολα τα apps που βγαινουν στο Play η καποιο ποσοστο μονο?τετοια apps για τις εκδοσεις χρησιμοποιουσα παλια διαφορα,αλλα δυστυχως τα εχω σβησει και δεν θυμαμαι τιτλους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avcargo Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Οι κινεζιές που μπορούν να παγώσουν χωρίς προβλήματα στην επίσημη ρομ 041 είναι οι παρακάτω Edited October 14, 2014 by avcargo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Οι κινεζιές που μπορούν να παγώσουν χωρίς προβλήματα στην επίσημη ρομ 041 είναι οι παρακάτω σβηστες απλα και μετα βρες και τους φακελους που αφησαν πισω και σβηστους κι αυτους.Τσαμπα junk. Kαι ακομα καλυτερα ειναι να τις σβησεις και πριν περασεις την rom,απο το zip η το cpb ωστε να μην δημιουργησουν καν τους φακελους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avcargo Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Kαι ακομα καλυτερα ειναι να τις σβησεις και πριν περασεις την rom,απο το zip η το cpb ωστε να μην δημιουργησουν καν τους φακελους Aυτό θα με ενδιέφερε. Αλλά cpb δεν έχω επεξεργαστεί ποτέ. Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για να τις αφαιρέσω κατευθείαν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Με Amazon και AppBrain πρέπει να είσαι καλυμμένος. Είναι και safe, δεν παίζουν σπασμένα εκεί. Και εγώ είχα μια που τσέκαρε το version αλλά δεν μπορώ να τη θυμηθώ. Είναι λίγο σπάνιο αυτό το είδος εφαρμογής. Πάντως πλάκα πλάκα δεν χρειάζεται Google services το android. Τα πάντα μπορούν να γίνουν με άλλες εφαρμογές στο σύνολο πιο ελαφριές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skar98 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Το USB Debugging το έχεις ενεργοποιημένο; Εχει coollife ui από to2c.com και δεν υπαρχει στα settings. Πήγα Settings, phone details και tap 7 φορές Build number "JOP40C". Μπήκα σε developer mode αλλά τίποτα πάλι. Τρομάρα μου και θέλω να του βάλω και την Micromax_A310_decrappified.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Οι κινεζιές που μπορούν να παγώσουν χωρίς προβλήματα στην επίσημη ρομ 041 είναι οι παρακάτω Ευχαριστώ για την ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skar98 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 τα 64bit εχεις?Αν ναι,ναι υπαρχει αλλη διαδικασια.Βεβαια ειναι για να δουλεψει το YGDP κυριως,αλλα το αποτελεσμα ειναι να βλεπει σωστα το τηλεφωνο.Μπορεις να το δοκιμασεις,εχω κανει εναν οδηγο στο Modaco http://www.modaco.com/topic/372543-coolpad-f1-8297w-review-info-software-custom-roms/?p=2230339 βαλε απο drivers τους PDAnet, Coolpad-140208-Setup, Vcom_driver_autoinstall ( https://drive.google.com/folderview?id=0B4huyVgvdssGdmVWNnJJcVdWeWs&usp=sharing&tid=0B4huyVgvdssGQzI1M1lfMk1BSUE ).Λογικα θα παιξει ετσι,ελπιζω να μην εχεις βαλει ηδη οτι driver υπαρχει κ χρειαστει να τους κανεις uninstall.Δοκιμασε με την διαδικασια κ βλεπεις.Με αυτον τον τροπο θα μπορεις να περνας και official cpb roms μετα Εκανα βημα βημα. Οταν μπει με disabled drivers. Παω στο device manager. Ανοιγω κινητο και μου εμφανιζει το YGL--- κατι τετοιο με ! και μετα με διπλο κλικ τους drivers απο vcom. Μετα μου εμφανιζει MTP και MTP Usb Device με θαυμαστικα. Κανεις πιο απλος τροπος για να το δουν τα win 8; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Aυτό θα με ενδιέφερε. Αλλά cpb δεν έχω επεξεργαστεί ποτέ. Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός για να τις αφαιρέσω κατευθείαν ? http://www.modaco.com/topic/373530-guide-ygdp-tool-for-flashing-stock-42-44-roms/ εκει που λεει custom recovery hack.Με τον ιδιο τροπο μπορεις να αλλαξεις σχεδον οτι θελεις,πιο ευκολα απο το να το εκανες σε zip πριν το φλασαρισμα ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εκανα βημα βημα. Οταν μπει με disabled drivers. Παω στο device manager. Ανοιγω κινητο και μου εμφανιζει το YGL--- κατι τετοιο με ! και μετα με διπλο κλικ τους drivers απο vcom. Μετα μου εμφανιζει MTP και MTP Usb Device με θαυμαστικα. Κανεις πιο απλος τροπος για να το δουν τα win 8; χμ,δε νομιζω και δεν ξερω καν αλλο τροπο.Αυτον τον τροπο τον βρηκα ψαχνωντας μονος μου να βρω τροπο να βαλω unsigned drivers (vcom) σε x64 windows.Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να σε βοηθησω ουτε στα errors που μου λες γιατι δεν μου εμφανιστηκαν ποτε.Εκανα ακριβως αυτα που γραφω στον οδηγο και πετυχε με την πρωτη.. δοκιμασε με καποιο tool να βγαλεις ολους τους drivers που εχεις βαλει και να δοκιμασεις να βαλεις αυτους που προτεινουν στο modaco στην πρωτη σελιδα η εδω μεσα με λιγο search Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avcargo Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Ok ευχαριστώ azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skar98 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 http://www.modaco.com/topic/373530-guide-ygdp-tool-for-flashing-stock-42-44-roms/ εκει που λεει custom recovery hack.Με τον ιδιο τροπο μπορεις να αλλαξεις σχεδον οτι θελεις,πιο ευκολα απο το να το εκανες σε zip πριν το φλασαρισμα ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χμ,δε νομιζω και δεν ξερω καν αλλο τροπο.Αυτον τον τροπο τον βρηκα ψαχνωντας μονος μου να βρω τροπο να βαλω unsigned drivers (vcom) σε x64 windows.Η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω να σε βοηθησω ουτε στα errors που μου λες γιατι δεν μου εμφανιστηκαν ποτε.Εκανα ακριβως αυτα που γραφω στον οδηγο και πετυχε με την πρωτη.. δοκιμασε με καποιο tool να βγαλεις ολους τους drivers που εχεις βαλει και να δοκιμασεις να βαλεις αυτους που προτεινουν στο modaco στην πρωτη σελιδα η εδω μεσα με λιγο search Δυστυχως τιποτα. Κουραση για τους drivers και μονο. Αυτα τα win8.1 64bit... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Δυστυχως τιποτα. Κουραση για τους drivers και μονο. Αυτα τα win8.1 64bit... Bρε φιλε και εγω με win8.1 64bit gr,και δεν εχω καενα θεμα,μια χαρα το βλεπει το κντ. Ουτε drivers εβαλα επανω ουτε τιποτα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skar98 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Bρε φιλε και εγω με win8.1 64bit gr,και δεν εχω καενα θεμα,μια χαρα το βλεπει το κντ. Ουτε drivers εβαλα επανω ουτε τιποτα. Τι να πω. Δεν ξερω . Ειτε βαλω την κινεζικη διανομη με τους drivers ειτε αυτη απο azuli στα αγγλικα δεν βλεπει το κινητο. Σαν MTP και τιποτα. Σαν PTP εμφανιζει μονο την εσωτερικη μνημη και μονο τις φωτο. Σαν usb tethering και τιποτα. Θα βαλω virtualbox με win7 32bit να δω τι παιζει. Edited October 14, 2014 by skar98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Τι να πω. Δεν ξερω . Ειτε βαλω την κινεζικη διανομη με τους drivers ειτε αυτη απο azuli στα αγγλικα δεν βλεπει το κινητο. Θα βαλω virtualbox με win7 32bit να δω τι παιζει. Μια φορα σε καποιο αλλο κντ ειχα το ιδιο θεμα,αλλαξα καλωδιο usb και ολα οκ μετα.......δεν βαζεις καποιο αλλο.... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Δυστυχως τιποτα. Κουραση για τους drivers και μονο. Αυτα τα win8.1 64bit... Προτεινω δύο δοκιμές: 1. Απενεργοποίησε το antivirus και το firewall. Και κάνε πάλι εγκατάσταση τους 3 drivers ως administrator και με συμβατότητα μέχρι XP. 2. Αφού ολοκληρωθούν οι εγκαταστάσεις σύνδεσε το κινητο α) ανοιχτό κανονικά και αφου το κλεισεις β) σε recovery. Εμένα, αν και σε 7αρια τότε μπήκαν σωστά. Καλό είναι να βγάλεις και ότι άλλο σε USB έχεις συνδεδεμένο και πάντα σε πίσω θύρα. Είχα ένα gamepad συνδεδεμένο και όταν το έβγαζα έβλεπε το κινητο! Edited October 14, 2014 by mixanikosgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komitis13 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 (edited) Καλησπερα.να ρωτησω κατι.ειμαι με κιτκατ v3 και παρατηρησα οτι χανει την συνδεση με το ιντερνετ χωρις να χανει το σημα.του wifi .με το που συνδεομαι σε αλλo wifi και πισω στο ιδιο ξαναεχω ιντερνετ .τι μπορει να φταιει?η συνδεση κραταει αρκετα αλλα μετα χανετε παλι απο λιγη ωρα Νομιζω οτι βρηκα τι εφταιγε.ειχα ανοιχτο μονιμα το 3g και μπερδευοταν.μολις το εκλςισα ολα οκ Edited October 14, 2014 by komitis13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Δυστυχως τιποτα. Κουραση για τους drivers και μονο. Αυτα τα win8.1 64bit. Φιλε ελπίζω να πατησες το "πατηστε για αντιγραφή αρχειων" που σου βγάζει στο notification bar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Τι να πω. Δεν ξερω . Ειτε βαλω την κινεζικη διανομη με τους drivers ειτε αυτη απο azuli στα αγγλικα δεν βλεπει το κινητο. Σαν MTP και τιποτα. Σαν PTP εμφανιζει μονο την εσωτερικη μνημη και μονο τις φωτο. Σαν usb tethering και τιποτα. Θα βαλω virtualbox με win7 32bit να δω τι παιζει. οποτε το βλεπει το τηλεφωνο..!αλλιως δεν θα εβλεπες ουτε την εσωτερικη μνημη.Εχεις drivers.Αλλου ειναι το θεμα σου. - Ελεγξε την sd σου σε τι ειναι φορμαρισμενη - Αν το εχεις σε hub το usb βαλτο μονο του απευθειας στο motherboard - Αν εχεις ανταπτορα η αλλο καλωδιο usb εκτος απο το δικο του αλλαξε το και βαλε το δικο του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Αντί για Micromax τελικά ψήθηκα να τεστάρω την 4.4.3. Την φοράει κανείς; Problems; Αύριο θα την βάλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Αντί για Micromax τελικά ψήθηκα να τεστάρω την 4.4.3. Την φοράει κανείς; Problems; Αύριο θα την βάλω. για δωσε ενα review,και γω ψηνομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skar98 Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Προτεινω δύο δοκιμές: 1. Απενεργοποίησε το antivirus και το firewall. Και κάνε πάλι εγκατάσταση τους 3 drivers ως administrator και με συμβατότητα μέχρι XP. 2. Αφού ολοκληρωθούν οι εγκαταστάσεις σύνδεσε το κινητο α) ανοιχτό κανονικά και αφου το κλεισεις β) σε recovery. Εμένα, αν και σε 7αρια τότε μπήκαν σωστά. Καλό είναι να βγάλεις και ότι άλλο σε USB έχεις συνδεδεμένο και πάντα σε πίσω θύρα. Είχα ένα gamepad συνδεδεμένο και όταν το έβγαζα έβλεπε το κινητο! Με το που το εβαλα σε recovery και με restart κινητου και υπολογιστη εστρωσε. Παλι καλα! Εβαλα micromax μπαμ μπαμ, οι drivers πιο ζορι. Παει σφαιρα και το κινητο απλα τα σπαει. Μια ερωτηση γιατι δεν το εχω και πολυ. Εβαλα τα ελληνικα σαν 2η γλωσσα για τα μηνυματα, αλλα δεν μου εχει στην πανω μερια του πληκτρολογιου ελληνικες ετοιμες λεξεις. Στη μαμα ROM ειχε αλλα οχι στην micromax , πως προσθετω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Με το που το εβαλα σε recovery και με restart κινητου και υπολογιστη εστρωσε. Παλι καλα! Εβαλα micromax μπαμ μπαμ, οι drivers πιο ζορι. Παει σφαιρα και το κινητο απλα τα σπαει. Μια ερωτηση γιατι δεν το εχω και πολυ. Εβαλα τα ελληνικα σαν 2η γλωσσα για τα μηνυματα, αλλα δεν μου εχει στην πανω μερια του πληκτρολογιου ελληνικες ετοιμες λεξεις. Στη μαμα ROM ειχε αλλα οχι στην micromax , πως προσθετω; Ποια micromax έβαλες? Πιο πάνω ειπώθηκε οτι δεν έχει Ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts