vViperXx Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Δεν ξερω τι παιζει με το wifi hotspot του κινητου μου και τις 4.4 αλλα δεν μπορω να μπω internet με την καμια.Το tablet και το laptop συνδεονται κανονικα στο wifi hotspot του κινητου αλλα δεν μπορουν να μπουν ιντερνετ.Το κινητο απο την αλλη μπαινει κανονικα με 3g.Εχω δοκιμασει χωρις password με password αλλα τιποτα.μονο με την 4.2.2 λειτουργει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grgz Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παιδιά άσχετο, αλλά το γυροσκόπιο υπάρχει - δουλεύει; Στα specs υποτίθεται ότι έχει αλλά το gyroscope explorer δεν το "βλέπει". Παράθεση Coolpad F1 Unbrick Guide: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5590826#post5590826 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo76 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Δεν ξερω τι παιζει με το wifi hotspot του κινητου μου και τις 4.4 αλλα δεν μπορω να μπω internet με την καμια.Το tablet και το laptop συνδεονται κανονικα στο wifi hotspot του κινητου αλλα δεν μπορουν να μπουν ιντερνετ.Το κινητο απο την αλλη μπαινει κανονικα με 3g.Εχω δοκιμασει χωρις password με password αλλα τιποτα.μονο με την 4.2.2 λειτουργει κανονικα Ψάξε μέτα στο topic και θα βρείς πως διορθώνεται. Απαιτεί το τρέξιμο κάποιων sql εντολών μέσω terminal emulation. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάποιος που να ξέρει και να μπορεί να μου πεί? Κάποιες σελίδες πιο πίσω έχω αναφέρει κάποιο link με οδηγίες το πως γίνεται.Ψάξε μέτα στο topic και θα το βρείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekgr Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 αγαπητοί φίλοι του forum, αγαπητοί διαχειριστές, έγραψα δυο σύντομους οδηγούς για αλλαγή IMEI & MAC ADDRESS για το Coolpad F1 αλλά στα Αγγλικά (που είναι η γλώσσα που προτιμώ για how to). Επιτρέπεται να τα κάνω copy-paste εδώ ή επειδή είναι στα Αγγλικά δεν κάνει? Ευχαριστώ, Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Στην ουσία μας έμεινε αυτή η ιστορία με το loop στο ξεκίνημα. ριξε μια ματια σε κανα built.prop η σε καναν init.d μηπως εχει βαλει απο κει το fastboot να ειναι ενεργοποιημενο μονιμα.Γιατι λογικα αυτο ειναι ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ειδες τελικα που ολα ειναι θεμα γουστου.Ο ηχος ελαχιστα με ενδιαφερει αρκει να εχει καλη ανταση για το κουδουνισμα,και να παιζει καλα σαν player και radio.Eιμαι καλλημενος επι του παροντως.:) Καμια αλλη rom να παιξουμε εχει βγει? χρονο να χεις και απο rom..πανικος! http://pan.baidu.com/share/home?uk=1110166341&view=share#category/type=0 ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πραγματικα ο ηχος ειναι απιστευτος μονο που με Mobileuncle Tools δεν μπορουσες να αλλαξεις τιποτα. Εγω την εβγαλα γιατι μου ρουφουσε γρηγορα την μπαταρια. Γυρισα στην v3 του laek. Επισης δοκιμασα και KK4.4.2_Coolpad-8297W.4.9.25.by Lzy Aosp4.4.2_Coolpad-8297w.20140928.by Lzy Καλες αλλα φουλ στην κινεζια Δεν καταφερα να περασω την MIUI4.4.2_Coolpad-8297w.4.9.24.by Lzy να μην αναφερουμε οτι να ναι,η aosp το μονο κινεζικο που εχει ειναι οι sponsored εφαρμογες της baidu οι οποιες βγαινουν ολες σε 30 δευτερολεπτα με εναν root explorer.Mετα ειναι καθαρη aosp multilanguage. Oταν λεμε full στην κινεζια εννοουμε κινεζικα στο ui που δεν βγαινουν γιατι ειναι μεσα στο os.Oι οποιες ειναι πολυ λιγες.Ολες οι rom μια χαρα καθαριζουν απο τα κινεζικα σε ελαχιστα λεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 καλησπερα πριν απο λιγo περασα την 4,4,2 v4 laek to προβλημα ειναι πως δεν μπορω να κανω επαναφορα απο το titanium,υπαρχει τροπος? και αν οχι ποια stable ρομ 4,4 υποστιριζει επαναφορα απο titanium? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skar98 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 [/color] χρονο να χεις και απο rom..πανικος! http://pan.baidu.com/share/home?uk=1110166341&view=share#category/type=0 ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να μην αναφερουμε οτι να ναι,η aosp το μονο κινεζικο που εχει ειναι οι sponsored εφαρμογες της baidu οι οποιες βγαινουν ολες σε 30 δευτερολεπτα με εναν root explorer.Mετα ειναι καθαρη aosp multilanguage. Oταν λεμε full στην κινεζια εννοουμε κινεζικα στο ui που δεν βγαινουν γιατι ειναι μεσα στο os.Oι οποιες ειναι πολυ λιγες.Ολες οι rom μια χαρα καθαριζουν απο τα κινεζικα σε ελαχιστα λεπτα. 1) Μπορείς να γίνει πιο σαφής για το πως βγαίνουν οι κινεζιές; 2) Το root explorer ειναι σαν ASTRO σωστά; Νομιζα πως με titanium backup ξειλώνεις ότι δεν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Μάγκες θέλω να κατεβάσω το real racing 3 και το πρόβλημα είναι το εξής. Ναι μεν κατεβάζει την εφαρμογή στην εσωτερική μνήμη αλλά τα υπόλοιπα δεδομένα που είναι πάρα πολλά τα πάει στην SD. Έλα όμως που η SD μου είναι μικρή και δε χωράει πολλά πολλά. Υπάρχει κανένας τρόπος να κάνω από προεπιλογή την εσωτερική μνήμη να είναι ο χώρος αποθηκευσης; (έβγαλα την sd και δεν κατέβαζε τα δεδομενα). Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Παιδιά άσχετο, αλλά το γυροσκόπιο υπάρχει - δουλεύει; Στα specs υποτίθεται ότι έχει αλλά το gyroscope explorer δεν το "βλέπει". Και σε μένα με jonzalvo 4.2.2 δεν δουλεύει. Έχω την αίσθηση ότι δεν έχουν ασχοληθεί στις custom roms με το γυροσκοπιο... μπορεί κάποιος που φοραει coolui να τσεκάρει αν δουλεύει?? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 καλησπερα πριν απο λιγo περασα την 4,4,2 v4 laek to προβλημα ειναι πως δεν μπορω να κανω επαναφορα απο το titanium,υπαρχει τροπος? και αν οχι ποια stable ρομ 4,4 υποστιριζει επαναφορα απο titanium? Τo πιο πιθανο ειναι το τιτανιουμ να μην βλεπει την sd . πανε ρυθμισεις αποθηκευση και τσεκαρε την sd καρτα , θα κανει επανεκκίνηση μονο του . Στην χειρότερη περιπτωση πανε με εναν file manager στην εξ. καρτα βρες τον φακελο titanium και αντεγραψε οπως ειναι στην εσωτερικη μνημη του κινητου θα δει restore σιγουρα Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 1) Μπορείς να γίνει πιο σαφής για το πως βγαίνουν οι κινεζιές; 2) Το root explorer ειναι σαν ASTRO σωστά; Νομιζα πως με titanium backup ξειλώνεις ότι δεν θες. 1)αφου εισαι rooted πας με root explorer στον φακελο /system/app πατας το κουμπακι r/w και σβηνεις απλα οποια εφαρμογη δεν θες (με προσοχη,αν για καποια δεν εισαι σιγουρος την googlαρεις να δεις τι κανει και αν μπορεις να την σβησεις).Οι υπολοιπες κινεζικες αν υπαρχουν βγαινουν απλα με uninstall απο το settings/apps 2)οποιοσδηποτε explorer με root δικαιωματα που σε αφηνει να δεις ολους τους φακελους σου κανει οπως και το titanium και χιλιαδες παρομοιες εφαρμογες ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάγκες θέλω να κατεβάσω το real racing 3 και το πρόβλημα είναι το εξής. Ναι μεν κατεβάζει την εφαρμογή στην εσωτερική μνήμη αλλά τα υπόλοιπα δεδομένα που είναι πάρα πολλά τα πάει στην SD. Έλα όμως που η SD μου είναι μικρή και δε χωράει πολλά πολλά. Υπάρχει κανένας τρόπος να κάνω από προεπιλογή την εσωτερική μνήμη να είναι ο χώρος αποθηκευσης; (έβγαλα την sd και δεν κατέβαζε τα δεδομενα). πας storage και επιλεγεις default αποθηκευτικο την εσωτερικη sd,reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daidalus0084 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Τo πιο πιθανο ειναι το τιτανιουμ να μην βλεπει την sd . πανε ρυθμισεις αποθηκευση και τσεκαρε την sd καρτα , θα κανει επανεκκίνηση μονο του . Στην χειρότερη περιπτωση πανε με εναν file manager στην εξ. καρτα βρες τον φακελο titanium και αντεγραψε οπως ειναι στην εσωτερικη μνημη του κινητου θα δει restore σιγουρα Σε ευχαριστω παρα πολυ δουλεψε αμεσως !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 πας storage και επιλεγεις default αποθηκευτικο την εσωτερικη sd,reboot. Το έχει τσεκαρισμένο. Αλλά τα data πως πάνε επίσης στην εσωτερική είναι το θέμα... Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurningSkies Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Βασικα δεν το ειχα ξανασυναντησει σε android συσκευη.... αλλα δεν νομιζω οτι δουλευει σε ρομ βασισμενες σε AOSP... μονο στις official παιζει. στην pureaosp 4.2 δουλευε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Το έχει τσεκαρισμένο. Αλλά τα data πως πάνε επίσης στην εσωτερική είναι το θέμα... ισως αμα το εκανες uninstall,εβγαζες την sd και το ξανακατεβαζες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 εχει βρει κανεις κανενα xposed module για να ελεγξεις την εντασης της δονησης στα capacitive buttons? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios261 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 καλησπερα και παλι.εκανα τη διαδικασια για να κανω root αλλα ο φακελος που μου ειπες και καταβασα εχει και αλλους υποφακελους.ποιον επιλεγω ομως δεν ξερω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πέτα αυτό: https://www.dropbox.com/sh/4j0q4cy2hs23s5b/AACzRipgipVV_VLi5qw88W1Ca?dl=0 μέσα στην SD, κάνε reboot στο recovery (θα βγει ένα ψόφιο robot και αν πατήσεις πάνω στην οθόνη ή κάποιο από τα volume buttons, δεν θυμάμαι, θα εμφανιστούν οι επιλογές του recovery) που έχει μέσα το τηλέφωνο σου (με κλειστό κινητό πατάς Volume Up + Power για 10 δευτερόλεπτα) και κάνεις Apply update from sd card και διαλέγεις το ζιπ που σου έβαλα εδώ. Αφού γίνει κάνεις reboot και είσαι root. Τώρα μπορείς να ακολουθήσεις τους οδηγούς εδώ (πρώτη σελίδα) για να περάσεις mobileuncle tools και custom recovery και μετά να φλασάρεις όποια rom θες. καλησπερα και παλι.εκανα τη διαδικασια για να κανω root αλλα ο φακελος που μου ειπες και καταβασα εχει και αλλους υποφακελους.ποιον επιλεγω ομως δεν ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 καλησπερα και παλι.εκανα τη διαδικασια για να κανω root αλλα ο φακελος που μου ειπες και καταβασα εχει και αλλους υποφακελους.ποιον επιλεγω ομως δεν ξερω. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα και παλι.εκανα τη διαδικασια για να κανω root αλλα ο φακελος που μου ειπες και καταβασα εχει και αλλους υποφακελους.ποιον επιλεγω ομως δεν ξερω. ...δεν πρέπει να αποσυμπιεστεί το αρχείο. Είναι flashable απευθείας (απλά το βάζεις στην SD card) με τη διαδικασία που σου περιέγραψε παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios261 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Πέτα αυτό: https://www.dropbox.com/sh/4j0q4cy2hs23s5b/AACzRipgipVV_VLi5qw88W1Ca?dl=0 μέσα στην SD, κάνε reboot στο recovery (θα βγει ένα ψόφιο robot και αν πατήσεις πάνω στην οθόνη ή κάποιο από τα volume buttons, δεν θυμάμαι, θα εμφανιστούν οι επιλογές του recovery) που έχει μέσα το τηλέφωνο σου (με κλειστό κινητό πατάς Volume Up + Power για 10 δευτερόλεπτα) και κάνεις Apply update from sd card και διαλέγεις το ζιπ που σου έβαλα εδώ. Αφού γίνει κάνεις reboot και είσαι root. Τώρα μπορείς να ακολουθήσεις τους οδηγούς εδώ (πρώτη σελίδα) για να περάσεις mobileuncle tools και custom recovery και μετά να φλασάρεις όποια rom θες. ...δεν πρέπει να αποσυμπιεστεί το αρχείο. Είναι flashable απευθείας (απλά το βάζεις στην SD card) με τη διαδικασία που σου περιέγραψε παραπάνω. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση.εβαλα το φακελο μεσα χωρις να το κανω αποσυμπισεση.επελεξα το αρχειο μεσα απο το recovery αλλα παλι την ωρα που παταω πανω μου βγαζει δυο αλλους φακελους και μετα εχει συνεχεια υποφακελους.τι κανω λαθος και συγνωμη για την ασχετοσυνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Φαντάζομαι το λάθος έχει να κάνει με το ότι συνεχίζεις να το αποκαλείς φάκελο, ενώ είναι ζιπ. Από το Dropbox που σου έβαλα κατεβάζεις ένα αρχείο ζιπ και το βάζεις όπως είναι στην SD. Ούτε φακέλους ούτε τίποτα. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω, δοκίμασε πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Παιδιά άσχετο, αλλά το γυροσκόπιο υπάρχει - δουλεύει; Στα specs υποτίθεται ότι έχει αλλά το gyroscope explorer δεν το "βλέπει". Σε CoolUI ''μαμα'' δεν υπάρχει γυροσκόπιο, μόνο επιταχυνσιόμετρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios261 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 (edited) Φαντάζομαι το λάθος έχει να κάνει με το ότι συνεχίζεις να το αποκαλείς φάκελο, ενώ είναι ζιπ. Από το Dropbox που σου έβαλα κατεβάζεις ένα αρχείο ζιπ και το βάζεις όπως είναι στην SD. Ούτε φακέλους ούτε τίποτα. Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω, δοκίμασε πάλι... Σε ευχαριστω παρα πολυ.τα καταφερα τελικα.τωρα λεω με τον οδηγο στης πρωτες σελιδες να προσπαθησω να αλλαξω ρομ.ευχαριστω και παλι Edited October 2, 2014 by marios261 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Σε ευχαριστω παρα πολυ.τα καταφερα τελικα.τωρα λεω με τον οδηγο στης πρωτες σελιδες να προσπαθησω να αλλαξω ρομ.ευχαριστω και παλι Μπράβο, μπράβο. Δοκίμασε την pure aosp v2, την color OS, την emui και από κιτ κατ αυτή του lxb και την v4 laek. Needrom και modaco για να τις βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
POUARO Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 αγαπητοί φίλοι του forum, αγαπητοί διαχειριστές, έγραψα δυο σύντομους οδηγούς για αλλαγή IMEI & MAC ADDRESS για το Coolpad F1 αλλά στα Αγγλικά (που είναι η γλώσσα που προτιμώ για how to). Επιτρέπεται να τα κάνω copy-paste εδώ ή επειδή είναι στα Αγγλικά δεν κάνει? Ευχαριστώ, Μιχάλης Για ποιο λογο θα θελει καποιος να αλλαξει IMEI και MAC? Χρησιμεύει σε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios261 Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Μπράβο, μπράβο. Δοκίμασε την pure aosp v2, την color OS, την emui και από κιτ κατ αυτή του lxb και την v4 laek. Needrom και modaco για να τις βρεις. κοιτα δεν θελω να αλλαζω συνεχεια ρομ.θελω να βαλω μια που να με βολεψει και να την εχω αρκετο καιρο.αυτη εδω διαβασα οτι ειναι καλη http://www.needrom.com/download/microaosp-v1-laek-17/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts