Jump to content

iOS 7 : Ορίστε συγκεκριμένο ήχο κλήσης σε συγκεκριμένη επαφή!


DINFUN
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το να ορίσετε ένα συγκεκριμένο ringtone σε μία συγκεκριμένη επαφή είναι ένα από τους ευκολότερους τρόπους για να καταλάβετε αμέσως ποιος σας καλεί. Με την έλευση του iOS 7 σας επιτρέπεται να επιλέξετε ringtones από τις ήδη ενσωματωμένες λίστες ς ή να αγοράσετε κάποιο νέο από τα τελευταία charts και να το προσαρμόσετε εκείνη τη στιγμή. Είναι μία γρήγορη κι εύκολη διαδικασία την οποία και σας παρουσιάζουμε στις επόμενες σειρές:

 

Ορισμός ήχου κλήσης σε συγκεκριμένη επαφή

 

 

  • Ξεκινήστε την εφαρμογή των Επαφών και στη συνέχεια επιλέξτε την επαφή στην οποία θέλετε να ορίσετε συγκεκριμένο ήχο κλήσης.
  • Στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας, επιλέξτε "Αλλαγές"
  • Στη συνέχεια αγγίξτε "Κουδούνισμα". Μπορείτε τώρα να επιλέξετε ringtone για τη συγκεκριμένη επαφή, από μια μεγάλη ποικιλία που σίγουρα κάποιο θα σας ικανοποιήσει.
  • Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μέσα από τους κλασσικούς ήχους, οι οποίοι είχαν εισαχθεί με την έλευση του πρώτου iPhone και ήταν στη διάθεσή σας μέχρι το iPhone 5. Για να επιλέξετε κάποιον από αυτούς πλοηγηθείτε στο τέλος της σελίδας κι επιλέξτε "Κλασσικοί".
  • Αν όμως θέλετε να ορίσετε ένα μουσικό κομμάτι ώς ήχο κλήσης, θα πρέπει να επιλέξετε "Αγορά περισσότερων τόνων" στο πάνω μέρος της οθόνης με τους ήχους κλήσης. Θα μεταφερθείτε στην εφαρμογή του iTunes Store και στην ενότητα "Featured Ringtones". Από εδώ μπορείτε να καταβάσετε οποιοδήποτε κομμάτι της αρεσκείας και να το ορίσετε ως ήχο κλήσης στην συγκεκριμένη επαφή.

 

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=43316&stc=1&d=1396337595

 

Εάν, το να αγοράσετε κάποιον ήχο κλήσης δεν σας πολυάρεσε σαν ιδέα, μπορείτε να ακολουθήσετε τον οδηγό για την δημιουργία ringtone από mp3, από τον σύνδεσμο που σας επισυνάπτουμε στη συνέχεια. Δημιουργήστε Ringtones με τη χρήση του Audiko.net

 

Σας άρεσε ο συγκεκριμένος οδηγός; Θέλετε να γνωρίσετε και άλλους; Μπορείτε να ακολουθήσετε το σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει στην ενότητα How To Guides.

Edited by DINFUN
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...