Jump to content

Επισκευή κινεζικών smartphones

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά.. Αγόρασα και εγώ πρόσφατα το Elephone G7.. Για κακή μου τύχη όμως γλίστρησε από τα χέρια μου πριν μπω στο αυτοκίνητο.. Παρά το γεγονός ότι η πτώση ήταν αρκετά δυνατή, δεν έπαθε ιδιαίτερη ζημιά, εκτός από το κουμπί κλειδώματος/ξεκλειδώματος, που μισοξεκόλλησε :wacko:. Μήπως ξέρετε κανένα μαγαζι που μπορώ να το πάω για επισκευή εδώ Θεσσαλονίκη?

Εχει 2-3 μαγαζια για επισκευες στον βαρδαρη. Δεν ξερω αν θα κανουν την δουλεια ομως με το κινεζικο. Πας απο εγνατια στο ρευμα προς σταθμο μετα την σταση αντιγονιδων θα τα δεις δεξια. Εχω εμπειρια μονο απο το τελευταιο μαγαζι που θα δεις στα δεξια δεν, θυμαμαι οδους. Γενικα το κατεχει ομως αυτος.

Edited by vasilis91

Σ'ευχαριστώ φίλε.. Αν και βρήκα ήδη ένα που αναλαμβάνει την επισκευή κινέζικων κινητών και επικοινώνησα μαζί τους, αλλά δεν είναι 100℅ σίγουρό ότι θα καταφέρουν να το κάνουν, άρα θα τα έχω κατά νου..

Για κέντρο αθηνας έχουμε κανενα?

Γύρω απο την Ομόνοια εχει πολλά στις αρχές των 3ης Σεπτεμβρίου ,Σταδίου,Πανεπιστημίου. Λίγο περπάτημα και θα τα βρεις εύκολα.

• 2 months later...
Γεια σας,και εμενα το κινητο μου το οποιο εχω μονο μια εβδομαδα και δουλευε μια χαρα, εντελως ξαφνικα δεν μπορει να συνδεθει σε δικτυο. Δε μπορω να κανω κλησεις ουτε να δεχτω. Ξερετε που να απευθυνθω? Ειμαι στην Πατρα, να παω σε καποιο κεντρικο καταστημα εδω η να το στειλω στην Αθηνα?

• 5 months later...
για κεντρο μιλαω.. και το συγκεκριμενο δεν ειναι φυσικο καταστημα

Dikarto.gr, δουλεύω εγώ κει τεχνικός. Είναι 15 λεπτά απ την ομόνοια με το τρόλευ 12 , κάνα 10λεπτο ή λιγότερο μ αμάξι

Παίδες καλησπέρα

Γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί για αναβάθμιση Coolpad F1 στη Θεσσαλονίκη?

Βασικά θα ήθελα να περάσω άλλη ρομ κ να φτιάξω το gps που για κάποιο λόγο δεν μπορεί να βρει σήμα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Γηράσκω αει διδασκόμενος

Παίδες καλησπέρα

Βασικά θα ήθελα να περάσω άλλη ρομ κ να φτιάξω το gps που για κάποιο λόγο δεν μπορεί να βρει σήμα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Αν περνουσες την ιδια ρομ ?

http://www.needrom.com/category/coolpad/8297-f1/

• Administrators
Παίδες καλησπέρα

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δεν υπάρχει λόγος να πας σε κάποιο κατάστημα για τέτοιο ζήτημα. Στο θέμα της συσκευής σου στο πρώτο post υπάρχουν τα πάντα για τη συσκευή σου και με οδηγούς ακόμα και για αρχάριους χρήστες μιας και τα βήματα είναι συγκεκριμένα. Ρίξε μια ματιά... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=388832

Modpic.gif

• 9 months later...
Dikarto.gr, δουλεύω εγώ κει τεχνικός. Είναι 15 λεπτά απ την ομόνοια με το τρόλευ 12 , κάνα 10λεπτο ή λιγότερο μ αμάξι

Καλησπερα φιλε gerstavros. Επισκευαζετε στο καταστημα σας οθονη για κινητο Cubot s550? Δυστυχως δεν μπορω να βρω πουθενα στην Αθηνα. Το touch δουλευει κανονικα. Απλα ολη η οθονη ειναι σαν αραχνη απο οταν μου επεσε εδω και 2 μηνες τωρα.Σε παρακαλω αν μπορεις να με βοηθησεις η αν εχεις καποιον αλλον συναδερφο σου που να μπορει να επισκευασει επιτελους αυτο το κινητο. Επισης οποιος αλλος γνωριζει ας παραθεσει για την επισκευη του συγκεκριμενου κινητου στην Αθηνα. Ευχαριστω εκ των προτερων, Δημητρης.

Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Καλησπερα φιλε gerstavros. Επισκευαζετε στο καταστημα σας οθονη για κινητο Cubot s550? Δυστυχως δεν μπορω να βρω πουθενα στην Αθηνα. Το touch δουλευει κανονικα. Απλα ολη η οθονη ειναι σαν αραχνη απο οταν μου επεσε εδω και 2 μηνες τωρα.Σε παρακαλω αν μπορεις να με βοηθησεις η αν εχεις καποιον αλλον συναδερφο σου που να μπορει να επισκευασει επιτελους αυτο το κινητο. Επισης οποιος αλλος γνωριζει ας παραθεσει για την επισκευη του συγκεκριμενου κινητου στην Αθηνα. Ευχαριστω εκ των προτερων, Δημητρης.

Για Cubot Ρωτησε εδω???Στην Αγια Παρασκευη ειναι ... https://www.my24shop.gr/ δεν εχω καμια σχεση με το μαγαζι....

userbar.gif

ξερετε γενικα/πανω κατω κοστος αλλαγης οθονης και touch?στα μαγαζια αυτα υπαρχουν ανταλακτικα για τα κινητα μας;

ξερετε γενικα/πανω κατω κοστος αλλαγης οθονης και touch?στα μαγαζια αυτα υπαρχουν ανταλακτικα για τα κινητα μας;

Σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι; Το S550 παει γύρω στα 50 μ εργασία που ανέφερε ο scorpios44 παραπάνω

Σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι; Το S550 παει γύρω στα 50 μ εργασία που ανέφερε ο scorpios44 παραπάνω

doogee x5

50 με τα ανταλακτικα; οθονη και touch?

επισης δεν παιρνει ρευμα, δεν ξερω γιατι

• 2 months later...
Παίδες καλησπέρα

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Πήγαινε στο αντίστοιχο νήμα και αφου το ρουταρεις και βάλεις philz recovery, πέρνα την τελευταία ρομ που ανέβασα. Miui 6.12.1 με υποστήριξη ελληνικών. Λειτουργεί άψογα

CoolPad F1 :D

Redmi Note 9 Pro 6-128

σε φιλο του χαλασε η υποδοση ακουστικων σε redmi note 3, επειδη δεν εχει ανοιγομενο καπακι πισω, υπαρχει καποιος τεχνικος που μπορει να το φτιαξει? αν θελετε στειλτε μου π.μ.

προσωπικο μου: LeEco pro3 x722

εργασιας : Bluboo Picasso

Alfa Romeo 156 - Gibson Thunderbird

• 2 months later...

Καλησπέρα σε όλους,

ένας φίλος έχει (μάλλον είχε) ένα MLS IQTab Joy. Δε ξέρουμε τι έγινε και το tablet έχει ένα σπάσιμο απο άκρη σε άκρη, δουλεύει η οθόνη μεν, αλλά όχι το touch. Το μασίνι αγοράστηκε τον Ιανουάριο. Λογικά εγγύηση δεν καλύπτει... Καμιά ιδέα που να απευθυνθεί για πιο οικονομικά?

Ευχαριστώ

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

• 1 month later...
Γνωρίζει κάποιος φτηνό μαγαζί για αλλαγή usb θύρας σε ένα ZTE v975 Geek (αν και φαντάζομαι το μοντέλο δεν έχει και πολλή σημασία) στα Β. Προάστια; Για 10-15€ μαξ λέω.

Καλησπέρα σε όλους ! Μήπως ξέρει κάποιος κανένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη για επισκευή ενός leagoo shark στην θύρα USB;

Καλησπέρα σε όλους ! Μήπως ξέρει κάποιος κανένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη για επισκευή ενός leagoo shark στην θύρα USB;

Αυτό το κατάστημα γνωρίζω ότι κάνει επισκευές σε κινητά. Κάνε μια ερώτηση να δεις.

http://www.qubestores.com/