Jump to content

Kings Of Chaos - The Best On-Line Game

Arg8gr
 Κοινοποίηση

Ποια είναι η καλύτερη στο Kings Of Chaos?  

36 members have voted

1. 1. Ποια είναι η καλύτερη στο Kings Of Chaos?

• Humans
      12
    • Dwarfs
      4
    • Elves
      13
    • Orcs
      7

Recommended Posts

Αυτό είναι ένα θέμα που έχει ξανά δημιουργηθεί αλλά εδώ θα έχουμε όλους τους σύμμαχους του Kings Of Chaos.Θα συζητάμε , θα λέμε στρατηγικές και τέτοια.MsK είδες σου έκανα την χαρη και την υπογραφή.Πως το είδες το παιχνιδάκι και τι έχεις να προτείνεις στους φίλους μας εδώ.Πες τα γιατί μερικοί δεν με πιστεύουν ότι είναι τέλειο.Με τον MsK είμαστε ήδη σύμμαχοι και πολεμάμε κάτι orcs μερικούς humans και κάτι dwarfs.Σας θυμίζουν τίποτα όλλες αυτές οι ονομασίες ε?Εγώ με τον MsK έχουμε Elf.Όλοι οι φανατικοί strategy gamers α γινουν μέλη.Ο πόλεμος έχει ήδη αρχίσει...

(Αφιερωμένο στον MsK).

Όποιος θέλει να γίνει μέλος και να είμαστε σύμμαχοι...Σύμμαχος στο Kings Of Chaos

• Απαντήσεις 140
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

MsK που είσαι φίλε να μιλήσουμε για το παιχνίδι?όταν μπεις στείλε μήνυμα εδώ για να λανονίσουμε καμία τακτική.Οκ?Κάποιος μου έκανε επίθεση.Σου έχει κάνει κανείς επίθεση?

Αρχικό Μήνυμα από τον Arg8gr

Με τον MsK είμαστε ήδη σύμμαχοι και πολεμάμε κάτι orcs μερικούς humans και κάτι dwarfs.

Και εις ανωτερα. :p :p

Just joking :) ;)

υγ. Wappako στο sportgames ευτυχως εισαι τελειος ουραγος..δεν πας να δοκιμασεις την τυχη σου και στο King of chaos να διευκολυνεις τα παιδια; :lol:

Ζηλεύω, ζηλεύω! ΟΚ, δεν λέω όχι για ένα καλό online RPG, βέβαια θα μπορούσε να είχε περισσότερο βάθος και να μην είναι τόσο απλό, τουλάχιστον φαινομενικά. Αλλά ζηλεύω, αν είναι μπορείτε να κάνετε κλικ και στο δικό μου Recruit Center και να ερθετε στην ομάδα μας :)

http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=7kmmbrnv

Αντε με το καλό και με τη νίκη... Βρε μόνο foot-games παίζετε εσείς; :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω και άλλον έναν που έχει μπει στην ομάδα μας.Ένας ξάδελφός μου.Θα γίνει χαμός.Καλά πως έχεις τόσο καλύ θέση από τόσο νωρίς?Εγώ έχω 20 elves αυτή την στιγμή.

Εμ... είδες ; Σκαρφαλώνω στο Rank αρκετά γρήγορα, χωρίς ωστόσο να έχω τις απαραίτητες βάσεις. Σήμερα είναι η ιδέα μου ή το παιχνιδάκι όλο το βράδυ σερνόνταν μέχρι ενοχλητικής αηδίας ; :)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Όντως εχθές σερνότανε αλλά το μεσημέρι που μπήκα έτρεχε μια χαρά.Μπήκε και άλλος ένας σύμμαχος μας και τώρα μάλλον θα μπει και άλλος.Προσπάθησε να φτιάξουμε μεγάλο στροτό.Ο πρώτος έχει πάρα πολλούς.Βάλε και κανέναν φίλο σου.Οκ?Άντε τα λέμε στο kings

Τι χρειαζεται για να παιξουμε και μεις ρε παδια;Δωστε μια γενικη εικονα του παιχνιδιου..

Τίποτα δεν χρειάζεσαι μόνο ένα register.Διλάεγεις ή elves ή dwarves ή humans ή orcs.Φτιάχνεις τον δικό σου στρατό και κάνεις επιθέσεις και τέοια.Πρέπει να αναπτύξεις καλά την άμυνά σου έτσι ώστα να μπορείς να αμυνθείς τις επιθέσεις τον αντιπάλλων σου.Κάνεις αναβαθμίσεις στα όπλα , στο έδαφος που βρίσκεσαι (δηλαδη αν εισαι σε camp μπορεί να κάνεις αναβάθμιση και να φτιάξεις κάστρο και τέτοια.)Αν θες να είμαστε σύμμαχοι πάτα εδώ : Σύμμαχοι στο Kings Of Chaos!!!.Άμα ξεκινήσεις να παίζεις δεν θα σταματάς.Είναι τέλειο.Σε περιμένω να σε δω εκεί.

Να μαι και εγω εδω.......Συμμαχοι πως γινομαστε αν εχουμε κανει ηδη εγγραφη???Γιατι εχω ενα χαρακτηρα εκει και ψηλοασχοληθηκα για αρκετες μερες...... :)
:tease:

Για να γίνεις σύμμαχος πάτα σε αυτό το link : http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=cf3ma6i5

Σε περιμένουμε οι σύμμαχοι του myphone. ;)

(whiteman7 σου έστειλα pm)

Γίνεται.Μπες στο king of chaos κάνε login και όταν κάνεις login πάτα εδώ Σύμμαχος

Στείλε να μου πεις τι έγινε.

Όχι ρε φίλε.Εμένα μου ήρθε κατευθείαν όταν έγινα μέλος.Για πήγαινε και ξανα δες και αν δεν έχει έρθει ξανά γίνει μέλος.Στείλε μετά να μου πεις τι έγινε οκ???

Αρχικό Μήνυμα από τον Arg8gr

Γίνεται.Μπες στο king of chaos κάνε login και όταν κάνεις login πάτα εδώ Σύμμαχος

Στείλε να μου πεις τι έγινε.

Τιποτα.....Δεν γινομαστε συμμαχοι....μαλλον πρεπει να εχω φρεσκο account

:tease:

Αρχικό Μήνυμα από τον AGNOSTOS

Τιποτα.....Δεν γινομαστε συμμαχοι....μαλλον πρεπει να εχω φρεσκο account

Δεν ξέρω τι να σου πω.Αν θες κάνε νέο account.Οι σύμμαχοι μέχρι στιγμήε είναι αυτοί.

MsKgr

CyberNos

Mugroth

TreloPadieriS

Valerio

jimavagianos

zoulias

Astrolabos

TN97

Stardusted

Mythozz

Ρε παιδια πως γινεται οταν παω να εγγραφω να μου λεει οτι δεν επιτρεπεται παραπανω απο 1 account;Ποτε διαολο γραφτηκα εγω και δεν το θυμαμαι;Και πως γραφεσαι αφου δεν υπαρχει πουθενα να διαλεξεις password;

Έχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση.Αυτό στο λέει όταν έχει γραφτεί την ίδια μέρα ένας άλλος σύμμαχος.Δηλαδή αν ένα παιδί γράφτηκε σήμερα εσύ δεν μπορείς να γραφτείς σήμερα.Μετά από 24 ώρες μπορείς να γραφτείς.Όσο για την άλλη σου απορία σου στέλνεται ένα e-mail και μετά βάζεις τον κωδικό που εσύ θέλεις.Προσπάθησε αύριο να γραφτείς;Οκ;

Στείλε να μοθ πεις τι έγινε.