Arg8gr Δημοσιεύτηκε September 15, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 15, 2003 Αυτό είναι ένα θέμα που έχει ξανά δημιουργηθεί αλλά εδώ θα έχουμε όλους τους σύμμαχους του Kings Of Chaos.Θα συζητάμε , θα λέμε στρατηγικές και τέτοια.MsK είδες σου έκανα την χαρη και την υπογραφή.Πως το είδες το παιχνιδάκι και τι έχεις να προτείνεις στους φίλους μας εδώ.Πες τα γιατί μερικοί δεν με πιστεύουν ότι είναι τέλειο.Με τον MsK είμαστε ήδη σύμμαχοι και πολεμάμε κάτι orcs μερικούς humans και κάτι dwarfs.Σας θυμίζουν τίποτα όλλες αυτές οι ονομασίες ε?Εγώ με τον MsK έχουμε Elf.Όλοι οι φανατικοί strategy gamers α γινουν μέλη.Ο πόλεμος έχει ήδη αρχίσει... (Αφιερωμένο στον MsK). Όποιος θέλει να γίνει μέλος και να είμαστε σύμμαχοι...Σύμμαχος στο Kings Of Chaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. September 16, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 MsK που είσαι φίλε να μιλήσουμε για το παιχνίδι?όταν μπεις στείλε μήνυμα εδώ για να λανονίσουμε καμία τακτική.Οκ?Κάποιος μου έκανε επίθεση.Σου έχει κάνει κανείς επίθεση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Arg8gr Με τον MsK είμαστε ήδη σύμμαχοι και πολεμάμε κάτι orcs μερικούς humans και κάτι dwarfs. Και εις ανωτερα. :p :p Just joking :) ;) υγ. Wappako στο sportgames ευτυχως εισαι τελειος ουραγος..δεν πας να δοκιμασεις την τυχη σου και στο King of chaos να διευκολυνεις τα παιδια; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Arg8gr (Αφιερωμένο στον MsK). Εννοείται!!! :p Οι μισές λέξεις του post είναι MsK!!! :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. September 16, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2003 Ζηλεύω, ζηλεύω! ΟΚ, δεν λέω όχι για ένα καλό online RPG, βέβαια θα μπορούσε να είχε περισσότερο βάθος και να μην είναι τόσο απλό, τουλάχιστον φαινομενικά. Αλλά ζηλεύω, αν είναι μπορείτε να κάνετε κλικ και στο δικό μου Recruit Center και να ερθετε στην ομάδα μας :) http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=7kmmbrnv Αντε με το καλό και με τη νίκη... Βρε μόνο foot-games παίζετε εσείς; :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. September 17, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Έχω και άλλον έναν που έχει μπει στην ομάδα μας.Ένας ξάδελφός μου.Θα γίνει χαμός.Καλά πως έχεις τόσο καλύ θέση από τόσο νωρίς?Εγώ έχω 20 elves αυτή την στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Εμ... είδες ; Σκαρφαλώνω στο Rank αρκετά γρήγορα, χωρίς ωστόσο να έχω τις απαραίτητες βάσεις. Σήμερα είναι η ιδέα μου ή το παιχνιδάκι όλο το βράδυ σερνόνταν μέχρι ενοχλητικής αηδίας ; :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. September 17, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Όντως εχθές σερνότανε αλλά το μεσημέρι που μπήκα έτρεχε μια χαρά.Μπήκε και άλλος ένας σύμμαχος μας και τώρα μάλλον θα μπει και άλλος.Προσπάθησε να φτιάξουμε μεγάλο στροτό.Ο πρώτος έχει πάρα πολλούς.Βάλε και κανέναν φίλο σου.Οκ?Άντε τα λέμε στο kings Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 17, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Τι χρειαζεται για να παιξουμε και μεις ρε παδια;Δωστε μια γενικη εικονα του παιχνιδιου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. September 17, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2003 Τίποτα δεν χρειάζεσαι μόνο ένα register.Διλάεγεις ή elves ή dwarves ή humans ή orcs.Φτιάχνεις τον δικό σου στρατό και κάνεις επιθέσεις και τέοια.Πρέπει να αναπτύξεις καλά την άμυνά σου έτσι ώστα να μπορείς να αμυνθείς τις επιθέσεις τον αντιπάλλων σου.Κάνεις αναβαθμίσεις στα όπλα , στο έδαφος που βρίσκεσαι (δηλαδη αν εισαι σε camp μπορεί να κάνεις αναβάθμιση και να φτιάξεις κάστρο και τέτοια.)Αν θες να είμαστε σύμμαχοι πάτα εδώ : Σύμμαχοι στο Kings Of Chaos!!!.Άμα ξεκινήσεις να παίζεις δεν θα σταματάς.Είναι τέλειο.Σε περιμένω να σε δω εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. September 19, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2003 Η συμμαχία μας πάει μια χαρά.Παίδες συνεχίστε έτσι.Όσο πιο καλό rank τόσο καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 21, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Να μαι και εγω εδω.......Συμμαχοι πως γινομαστε αν εχουμε κανει ηδη εγγραφη???Γιατι εχω ενα χαρακτηρα εκει και ψηλοασχοληθηκα για αρκετες μερες...... :) Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. September 21, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2003 Για να γίνεις σύμμαχος πάτα σε αυτό το link : http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=cf3ma6i5 Σε περιμένουμε οι σύμμαχοι του myphone. ;) (whiteman7 σου έστειλα pm) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. September 22, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Παιδιά σιγά σιγά η συμμαχία μεγαλώνει.Και άλλος μπήκε τώρα.Ελάτε να μας βοηθήσεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Αργυρης.....συμμαχια χωρις να διαλυσω το προφιλ μου που εχω δε γινεται ε??? Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. September 22, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Γίνεται.Μπες στο king of chaos κάνε login και όταν κάνεις login πάτα εδώ Σύμμαχος Στείλε να μου πεις τι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Das in Da house Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Ekana eggrafh proxtes sto paixnidi alla akoma perimenw na mou steiloun to password sto mailbox.Einai synhthhs tetoia kathysterhsh sthn energopoihsh? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. September 22, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Όχι ρε φίλε.Εμένα μου ήρθε κατευθείαν όταν έγινα μέλος.Για πήγαινε και ξανα δες και αν δεν έχει έρθει ξανά γίνει μέλος.Στείλε μετά να μου πεις τι έγινε οκ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 22, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Arg8gr Γίνεται.Μπες στο king of chaos κάνε login και όταν κάνεις login πάτα εδώ Σύμμαχος Στείλε να μου πεις τι έγινε. Τιποτα.....Δεν γινομαστε συμμαχοι....μαλλον πρεπει να εχω φρεσκο account Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. September 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον AGNOSTOS Τιποτα.....Δεν γινομαστε συμμαχοι....μαλλον πρεπει να εχω φρεσκο account Δεν ξέρω τι να σου πω.Αν θες κάνε νέο account.Οι σύμμαχοι μέχρι στιγμήε είναι αυτοί. MsKgr CyberNos Mugroth TreloPadieriS Valerio jimavagianos zoulias Astrolabos TN97 Stardusted Mythozz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 kai ego me to nick sakiser :) :) :) thelo boitheia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. September 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2003 Τι βοήθεια θέλεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Ρε παιδια πως γινεται οταν παω να εγγραφω να μου λεει οτι δεν επιτρεπεται παραπανω απο 1 account;Ποτε διαολο γραφτηκα εγω και δεν το θυμαμαι;Και πως γραφεσαι αφου δεν υπαρχει πουθενα να διαλεξεις password; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arg8gr Δημ. September 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Έχει ξαναγίνει αυτή η ερώτηση.Αυτό στο λέει όταν έχει γραφτεί την ίδια μέρα ένας άλλος σύμμαχος.Δηλαδή αν ένα παιδί γράφτηκε σήμερα εσύ δεν μπορείς να γραφτείς σήμερα.Μετά από 24 ώρες μπορείς να γραφτείς.Όσο για την άλλη σου απορία σου στέλνεται ένα e-mail και μετά βάζεις τον κωδικό που εσύ θέλεις.Προσπάθησε αύριο να γραφτείς;Οκ; Στείλε να μοθ πεις τι έγινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. September 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2003 Α οκ δεν το ηξερα αυτο,οποτε αλλη μερα θα ξαναδοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts