Jump to content

myphone VERSUS: HTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2


gnt
 Κοινοποίηση

ΗTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2  

861 members have voted

  1. 1. ΗTC One (M8) vs Samsung Galaxy S5 vs Sony Xperia Z2

    • HTC One (M8)
      319
    • Samsung Galaxy S5
      123
    • Sony Xperia Z2
      272
    • Άλλο (πείτε μας ποιο)
      127
    • Δεν ξέρω/Δεν Απαντώ
      20


Recommended Posts

Θα συμφωνήσω με προηγούμενους και θα πω ότι το άλλο δεν έπρεπε να υπάρχει. Χαίρω πολύ αν διαλέγουμε τα περσινά λόγω τιμής. Το βήμα ήταν μικρό και οι τιμές πέφτουν γρήγορα. Άλλωστε αυτές οι επιλογές αποδεικνύουν και το προφανές. Όσοι φωνάζουν για έξτρα χαρακτηριστικά το κάνουν μόνο για να είχαμε να λέγαμε.

 

+1000000

 

Δώσε στον οποιοδήποτε "ειδήμονα" εδώ μέσα κινητό με "περσινά" specs και βάλτο σε σασί ενός από τα φετινά. Αν καταλάβει τη διαφορά, να με ...αφοδεύσει. :ninja:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 310
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ψήφισα άλλο και μ αυτο εννοω το Oppo Find 7..Το μοναδικό με specs 2014. Τα 3 κινητά που υπάρχουν στο poll θα επρεπε να ειναι μοντέλα 2013 συμφωνα με τα specs που έχουν..Note 3, G2 δεν εχουν καμμια διαφορα και έχουν και τα μισά λεφτά (για να μην πω ότι τα Νοte 3 ειναι καλύτερο και απο τα 3 σε πολλά και κυκλοφορεί και 6-7 μήνες..
Link to comment
Share on other sites

S5/one(m8)/Z2 καλές προτάσεις, όχι κάτι το ιδιαίτερο, note 3, lg g2, nexus 5 προς τ παρόν είναι κορυφαία για μένα, το καθένα στην κατηγορία του εννοείται.

Ελπίζω g3 να είναι αντάξιος αντικαταστάτης του 2, ενώ note 4 είμαι σίγουρος ότι δεν θα απογοητεύσει. (αυτό το ΚΝΟΧ να μην είχε)

Link to comment
Share on other sites

Galaxy S5 σε χρυσό φυσικά...Τι άλλο;
Motorola C118 → Samsung M3510 Beat b → Samsung Galaxy mini 2 → LG G2 → Samsung Galaxy S7 → Google Pixel XL
Link to comment
Share on other sites

Ψήφισα το HTC One M8 λόγω του εξαιρετικού, κατά τη γνώμη μου, σχεδιασμού του και της ποιότητας κατασκευής του με χρήση μετάλλου, καθώς και για την πολύ καλή, κατά τα λεγόμενα της εταιρείας, κάμερά του η οποία, εκτός από τον διαφορετικό τρόπο λειτουργίας του αισθητήρα της, έχει και διάφορες έξυπνες λειτουργίες (όπως π.χ. εστίαση εκ των υστέρων σε διαφορετικά σημεία πάνω στην ήδη ληφθείσα φωτογραφία κατ' επιλογή του χρήστη) με χρήση και του 2ου φακού με αισθητήρες βάθους πεδίου θυμίζοντας λίγο την αντίστοιχη λειτουργία κάποιων φωτογραφικών μηχανών που παρουσιάστηκαν από κάποια άλλη εταιρεία πέρυσι ή πρόπερσι (δεν θυμάμαι την ονομασία της αυτή τη στιγμή) και οι οποίες μου είχαν προξενήσει ιδιαίτερη εντύπωση.:)
Seize The Day Now! Tomorrow Would Be Too Late!
Link to comment
Share on other sites

+1000000

 

Δώσε στον οποιοδήποτε "ειδήμονα" εδώ μέσα κινητό με "περσινά" specs και βάλτο σε σασί ενός από τα φετινά. Αν καταλάβει τη διαφορά, να με ...αφοδεύσει. :ninja:

 

Φτάσαμε να έχουμε κινητά με 1gb ram στα 100 ευρώ επειδη τα specs προχώρησαν και είχαμε στις ναυαρχίδες 2gb ram. Αν το 2014 βγάζουμε ναυαρχίδες με 2gb και με τιμή 700 ευρώ δεν θα φτάσουμε πιο γρήγορα στο να γίνουν οι συσκευές με 2gb ram πιο προσιτές. Τα specs πρέπει να προχωράνε γιατί όσο προχωράνε τόσο πιο φθηνή γίνεται η παλαιότερη τεχνολογία. Οπότε σε καμία περίπτωση τα παραπάνω specs δεν είναι να χαμε να λέγαμε.

 

Η Samsung δεν τόλμησε για κάποιο λόγο επαναπαυόμενη στις σίγουρες πωλήσεις της. Η Htc ανεξήγητο γιατί δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία. Μόνο η Sony αποφάσισε να βελτιώσει πραγματικά την ναυαρχίδα της. Δεν ζητάει κανένας από τη συσκευή του να ψήνει καφέ, ούτε μπορούμε να δούμε κάποια τρομερή καινοτομία γιατί αυτά τα πράγματα δεν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Απλά θέλαμε να δούμε 2 ιστορικές εταιρίες να έχουν λίγη... τσίπα.

Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά πρώτη χρονιά που είμαι τόσο προβληματισμένος και δεν ξέρω πια ναυαρχίδα να επιλέξω.Από τα κινητά της δημοσκόπησης σίγουρα τα καλύτερα specs τα έχει το z3 άλλο το απορρίπτω αμέσως λόγο design και μεγέθους.ανάμεσα τώρα σε htc και Sammy από άποψη design δεν το συζητάω το htc είναι κλάσεις μπροστά αλλά με ξενερώνει απίστευτα η κάμερα του και εκεί που λέω να αγοράσω το sgs5 με ξενερωνει ο knox και η πολιτική κλειδώματος της Samsung. Από την άλλη λέω να περιμένω το g3 αλλά αν εμπιστευτούμε τα leaks με χαλάνε η 5.5 ίντσες. Πραγματικά μετά από 7 χρόνια που αλλάζω κάθε χρόνο κινητό είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να παραμείνω στο στο sgs4.

Γιατί ρε htc δεν έβαζες μια καλύτερη κάμερα ή γιατί ρε Sammy μας έκανε δύσκολο το root με τον knox.

Link to comment
Share on other sites

Δύσκολη απόφαση. Σε καμία περίπτωση δε θα διάλεγα κάποιο από τα 3 αλλα θα επέλεγα nexus 5 ή g2 αλλά αααν μου έδιναν κάποιο νομίζω θα ήταν το HTC!!
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !
Link to comment
Share on other sites

Ακόμα οι oled οθόνες μου φαίνονται αφύσικες, το htc το περσινό ηταν μια πανάκριβη συσκευη σε στυλ iphone (αλουμίνιο κλπ) που στην πράξη δεν έκανε πολλά, με τραγικές καμερες ακομα και αν δε βάλουμε μεσα την τιμη του. Το Ζ2 θα διάλεγα αλλά γενικά είναι ολα μεγάλα, μ'αρεσει το smartphone να ειναι και "κινητο" με την παραδοσιακή έννοια.
Link to comment
Share on other sites

Για μένα ξεκάθαρα νικητής το z2 της Sony ,όσο για τα άλλα δύο τη να πω..... Η htc πήρε ένα απίθανο one με απίστευτο design και το μετέτρεψε σε αυτό το "τουβλο" που μας παρουσίασε πριν λίγες μέρες και η Samsung μας παρουσίασε αυτό το εμετικό κατ εμε s5 , που το s4 μπροστά του είναι πραγματικά διαμάντι
Send from my samsung galaxy note 5
Link to comment
Share on other sites

s5 κυριως λογω design σε σχεση με τα αλλα και με τη προϋποθεση να πεσει η τιμη του....

 

πλακα μας κανεις ε;;;

Link to comment
Share on other sites

Έως τώρα περισσότερο προς Ζ2 κλίνω. Σε αναμονή βέβαια και για το mi3s τον Απρίλιο. Για τα δικά μου χέρια βέβαια το compact είναι πιο συμφέρουσα λύση.
Link to comment
Share on other sites

Μου αρέσει το Sony Z2 και είμαι πολύ fan της Sony αλλά θα παω στο HTC ONE M8. Έχω το HTC ONE M7 Και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Αν τα οικονομικά μου αντέξουν θα πάρω και το Ζ2.
Link to comment
Share on other sites

Nexus 5 καθαρο android,γρηγορες αναβαθμισεις,snapdragon 800 2GB RAM, ομορφο τηλεφωνο, παρα μα παρα πολυ καλη τιμη..........
[sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative.......
Link to comment
Share on other sites

Αν και είναι λιγο ακυρη μια τετοια διαδικασια γιατι δεν εχουμε πιασει και τις 3 συσκευες στα χερια μας, ψηφισα το HTC για:

1) τα ποιοτικα του ηχεια

2) την SLCD οθονη του που ταιριαζει στα γουστα μου

3) την ποιοτικη και ομορφη κατασκευη

4) την αρτιοτητα του software που χαρακτηριζει την HTC η οποια είναι ισοδυναμη σε εμπειρια χρησης των Nexus

 

Από την άλλη, τα μειονεκτήματα του όπως το αχρειαστο 1εκ παραπανω μηκος, η αμφιβολου ποιοτητας καμερα και η μαλλον αυτονομια σε σχεση με τους αλλους, τα εχω τονισει.

HTC για μενα λοιπον.

ΜySmartphone: iPhone 15 Pro Max 512GB

MySmartwatch:  Apple Watch Ultra 2 

 

Link to comment
Share on other sites

HTC με διαφορα!Ειναι ομορφο κινητο και ισαξιο οσον αφορα τα specs...Απογοητευση η Samsung,οσον αφορα το Sony,ποτε δεν τα συμπαθησα λογω μεγεθους αλλα κυριως λογω της οθονης τους!
Omnia I --> Omnia II --> Galaxy S --> HTC Desire HD --> LG Optimus 3D --> Motorola Razr --> Galaxy Nexus --> Nexus 4 --> Nexus 5 --> LG G2 --> OnePlus One --> LG G3 --> Xiaomi Mi4 --> Samsung Galaxy S6 Edge!
Link to comment
Share on other sites

Αν είχα και τα τρία κινητά,θα κρατούσα για μένα το HTC,για τη φίλη μου το Z2 και για το μακρινό ξάδελφο το S5.......και θα ένιωθε ότι πήρε το καλύτερο λόγω hype :lol:
Link to comment
Share on other sites

Από τα 3 Μου άρεσαν απότο hardware το z2 . Από εμφάνιση το M8 . Το S5 καθόλου! Τώρα αν ήθελα να αγοράσω κιν θα έπαιρνα η το oppo ή το LG g2 (Που το αγόρασα πριν από μια βδομάδα)
Link to comment
Share on other sites

Αυτή την στιγμή μέχρι να τα δούμε το HTC δείχνει καλύτερο... έχει το καλύτερο design, τον καλύτερο ήχο , έχει φτιάξει την μπαταρία του, έχει το καλύτερο software, τρομερή οθόνη και το μέγεθος που λέτε πολλοί ίδιο με του Z2 είναι και λίγο πιο μικρό... το μόνο ίσως μειονέκτημα του one είναι η κάμερα του αλλά ας την δούμε πρώτα μπορεί να φτιάξαν και εκεί κάτι.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...