skoj Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Εγώ. Λέω βιαστείτε http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Εγώ. Λέω βιαστείτε Λογικα αυριο-μεθαυριο θα εχω τη μαυρη,το handtec την εχει stock.Για να δουμε ποια θα ειναι καλυτερη στα notifications Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 (edited) Να βγάλουμε έξω τις θήκες να τις μετρήσουμε. Από handtec την πήρα αλλά 3χει μόνο γκρι. Μαύρη out of stock. ΤΟ γκρι πάντως είναι σκούρο και είναι ίδιο με το Gun metal του τηλεφώνου. Το μόνο φάουλ είναι ότι ανοίγει δεν ανοίγει τελείως η πίσω πλευρά και πληκτρολογείς δύσκολα. Edited May 7, 2014 by skoj http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 πάντως Παιδια ΒΛΈΠΩ και φέτος να είναι από της καλύτερες συσκευές το m8.είχα μέχρι πριν 2 μέρες το s5. Σχέση με αυτό το m8 ειναι σφαίρα.το μόνο που φοβάμαι μην πέσει πουθενά γιατί μετά κλάψτα..Παιδιά αυτό αν πέσει νεράκι επάνω μετά πάει για πέταμα μετά ε;; «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 ..Παιδιά αυτό αν πέσει νεράκι επάνω μετά πάει για πέταμα μετά ε;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Πλακα κάνεις ..οπότε αν πέσει λιγάκι νερό δεν θα πάθει τίποτα Ε.αδιάβροχο δεν είναι πάντως ε. «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtheogr Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Οτι και να λέμε το τηλέφωνο τα σπάει το έχω μια εβδομάδα τώρα και είμαι ευχαριστημένος απο όλες τις απόψεις και η μπαταρία μου βγάζει 2 μέρες με την χρήση που κάνω. Την dot view που τη βρήκατε κοιτάω handtec αλλά την δείχνει να αναμένεται. Πόσα μεταφορικά σας χρέωσε για την dot view ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 θερμη παρακληση στον moderator να βαλει το avatar του htc m8 στην επιλογη avatar στης ρυθμισης..ευχαριστω..:) «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Οτι και να λέμε το τηλέφωνο τα σπάει το έχω μια εβδομάδα τώρα και είμαι ευχαριστημένος απο όλες τις απόψεις και η μπαταρία μου βγάζει 2 μέρες με την χρήση που κάνω. Την dot view που τη βρήκατε κοιτάω handtec αλλά την δείχνει να αναμένεται. Πόσα μεταφορικά σας χρέωσε για την dot view ? Με amazon payments αυτά είναι τα μεταφορικά.(1 από τα 3 επιλέγεις) Select Shipping Method DHL Express 1-2 Days £13.90 Fedex Priority 1-2 Days £14.90 Royal Mail International Signed For £11.00 OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Ελληνικό hands-on απο Βλαχακη. Καλη παρουσίαση αλλα κλασικα "προσωπική αποψη" ειναι πολυ προκατειλημμενος ο συγκεκριμενος κατα της εταιρίας.:mad: My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Ελληνικό hands-on απο Βλαχακη. Καλη παρουσίαση αλλα κλασικα "προσωπική αποψη" ειναι πολυ προκατειλημμενος ο συγκεκριμενος κατα της εταιρίας.:mad: εδώ βλέπουμε τα reviews [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Εαν το παραγγειλω απο amazon τι θα πρεπει να προσεξω; Να παρω unlocked version η μπορω να την ξεκλειδωσω και μονος μου; Απο εγγυηση τι παιζει; Π.χ αν διαπιστωσω πως ειναι μουφα το κινητο η εχει καποιο προβλημα τι γινεται; Ποια ειναι η οικονομικοτερη τιμη που εχετε εντοπισει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 (edited) Από amazon Γερμανίας που πήρα εγώ κανένα πρόβλημα καθαρό κινητό ευρωπαικό μοντέλο που προορίζονταν για Γερμανία ίδιο ακριβώς με αυτό που προορίζεται για όλες τις χώρες. Και εγω αγχωνομουν αλλα όλα καλα. Τωρα εχει 615 εκεί υπολογιζε και με την αλλαγη του ΦΠΑ περίπου 645 θα το εχεις στο χέρι με τα μεταφορικα μαζι που είναι 8 ευρώ. Edit: Εντάξει ο Κώστας το παράκανε δεν θέλει να διαφημιστεί με τιποτα το M8 στην σελίδα του. Ανεβασε ένα review και εξαφανιστηκε τώρα και από την πρώτη σελίδα στην για πολλούς καλύτερη ναυαρχίδα κινητό για φέτος. ΄Τα συμφέροντα είναι αλλού φαίνεται ... Edited May 9, 2014 by sleepless81 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Απο οτι ειδα ενας το φερνει στα 560. http://www.planetmobile.eu/htc-one-m8-16gb.html οσον αφορα το ραδιο παιζει ικανοποιητικα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Εννοείτε παίζει κανονικότατα. Αυτό το 560 εμενα θα με προβλημάτιζε λίγο γιατί το αμέσως επόμενο φθηνότερο είναι αρκετά πιο ακριβό. Πάντως από μια γρήγορη ματιά στο skroutz σχεδόν όλα τα M8 είναι branded σε σχέση με τη σιγουριά του Amazon (τελικά) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 (edited) Με δελεαζει το 560. Απο τη μαμα-htc υπαρχει πιθανοτητα να μπορω να το παραγγειλω; Στα 699$ ερχεται γυρω στα 500€. Αν το συνδυασω με καμια μεταφορικη φτηνα... Απο amazon αν μου ερθει απο Αμερικη θα πληρωσω τελωνειο; Επειδη το βρηκα στα 650$. Edited May 9, 2014 by Allphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Από καμμένα πίξελ πως τα πάτε παιδια; κ σε οθόνη αλλα κ σε κάμερα. Στην κάμερα για να το τσεκάρετε απλά ανοίξτε την κάντε ένα ζουμ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexcxvtr Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Με δελεαζει το 560. Απο τη μαμα-htc υπαρχει πιθανοτητα να μπορω να το παραγγειλω; Στα 699$ ερχεται γυρω στα 500€. Αν το συνδυασω με καμια μεταφορικη φτηνα... Απο amazon αν μου ερθει απο Αμερικη θα πληρωσω τελωνειο; Επειδη το βρηκα στα 650$. Ναι. Πρέπει να στο φέρει κάποιος γνωστός σου ή να σταλεί σε φάκελο. Η συσκευή θα σου σταλεί σε κουτί και τα κουτιά εκτός ΕΕ δεν περνούν απαρατήρητα. Επομένως, θα πληρώσεις επιπλέον +23% ΦΠΑ και δασμούς (με απλό ταχυδρομείο). Αν διαλέξεις κούριερ ετοιμάσου για γερό φέσι. Βάλε και την αμοιβή του εκτελωνιστή (50-80ευρώ) και έχεις μια ζημία της τάξης των 160-200 ευρώ. Μέσω Amazon, η τελική τιμή θα συμπεριλαμβάνει φόρους+δασμούς πάντως. ΜΗΝ διαλέξεις κούριερ όμως γιατί θα κλαις. Επίσης, δεν θα έχεις εγγύηση σε ευρωπαϊκό έδαφος. Εσύ ξέρεις.:) HTC Wildfire --> Huawei Ideos X5 --> Samsung Galaxy S3 --> Lumia 920 --> iPhone 5 --> Nexus 5 + HTC One M7 ----> HTC One M8 Gunmetal Grey (32gb) --> ΟnePlus 6 8/128 --> Sony Xperia 5 II (blue) --> Poco F3 8/256 (white) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Επειδή αγοράζω χρονια απο έξω πλέον θα πω οτι δεν συμφέρει για κινητά και τέτοια. Ίδια τιμή βγαίνει συν οτι δεν ρισκάρεις το τελωνείο που μπορεί του εξωτερικού μετά να σε βγει και παραπάνω. Και 500 να το βρεις συν 10-20 τα μεταφορικά ε δώσε αλλα 50 και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο το παίρνεις και σε 1-2 μέρες από Ελλάδα. Για αντικείμενα μικρής αξίας συμφέρει μονο απο έξω πλέον Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Από καμμένα πίξελ πως τα πάτε παιδια; κ σε οθόνη αλλα κ σε κάμερα. Στην κάμερα για να το τσεκάρετε απλά ανοίξτε την κάντε ένα ζουμ. Δεν έχουν αναφερθεί τέτοια θέματα,τουλάχιστον όσοι το πήραμε απο εδώ. Πιστεύω τα περσινά παρατράγουδα με το gap,κανένα pixel στην κάμερα έχουν εξαλειφθεί φέτος απο την htc. Τώρα αν σου κάτσει κάτι τέτοιο για αυτο υπάρχει και το doa. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Εχω iPhone 4s και σκεφτομαι να αλλάξω συσκευή. Είμαι ανάμεσα σε Htc One M7 ή M8. Το μέγεθος ειναι το πρώτο που με δυσκολεύει. Απο οτι βλέπω το M8 ειναι και πιο μεγάλο ακόμα. Εσείς τι λέτε που το έχετε ειναι μεγάλο σαν τηλέφωνο; Οι χρήσεις που κάνω ειναι Internet, Viber και μερικές κλήσεις κατα κύριο λόγο αλλα το 4s δεν με βγάζει την ημέρα με μια φόρτιση γιατί είμαι συνέχεια με το κινητό στο χέρι. Κοιτάω περισσότερο για το M7 λόγο χρημάτων και μεγέθους. Τι λέτε; Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 (edited) Εχω iPhone 4s και σκεφτομαι να αλλάξω συσκευή. Είμαι ανάμεσα σε Htc One M7 ή M8. Το μέγεθος ειναι το πρώτο που με δυσκολεύει. Απο οτι βλέπω το M8 ειναι και πιο μεγάλο ακόμα. Εσείς τι λέτε που το έχετε ειναι μεγάλο σαν τηλέφωνο; Οι χρήσεις που κάνω ειναι Internet, Viber και μερικές κλήσεις κατα κύριο λόγο αλλα το 4s δεν με βγάζει την ημέρα με μια φόρτιση γιατί είμαι συνέχεια με το κινητό στο χέρι. Κοιτάω περισσότερο για το M7 λόγο χρημάτων και μεγέθους. Τι λέτε; Για το m7 δεν ξέρω,αλλα για το m8 παρ όλο που φαίνεται και είναι μεγάλο σε διαστασεις,είναι ιδιαίτερο βολικό στο χέρι και σε αυτο βοηθάει το σχήμα του με τις καμπύλες και ότι είναι αρκετά λεπτό. Βέβαια σε σχέση με το iPhone 4s σίγουρα θα δεις μεγάλη διάφορα και καλύτερα θα ήταν να πας σε κανά καταστημα να το πιάσεις live να κρίνεις καλύτερα πως σου κάθεται στο χέρι. Εγώ επειδή προέρχομαι απο 5ιντσα κινητά για αυτο και δεν έχω θέμα. Απο αυτονομια πάντως είναι καλύτερο απο το m7. Άνετα θα σου βγάλει μια γεμάτη μέρα. Αλλα το m7 είναι σαφος πιο προσιτό. Τα βάζεις κάτω και αποφασίζεις. Edited May 10, 2014 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 εδω ο χρωματισμος των ειδοποιησεων ειναι πορτοκαλι, στου αδερφου μου τη συσκευη ειναι πρασινη αλλαζει απο καπου το χρωμα? "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 εδω ο χρωματισμος των ειδοποιησεων ειναι πορτοκαλι, στου αδερφου μου τη συσκευη ειναι πρασινη αλλαζει απο καπου το χρωμα? Εξ αρχής έρχεται με πράσινο out of the box. Τώρα πως έγινε πορτοκαλί μου κάνει εντύπωση. Μήπως έχει γίνει root και αντίστοιχη τροποποίηση στο χρώμα με κάποιο τροπο. Εκτός αν υπάρχει λύση στις ρυθμίσεις να αλλάζει χρωματισμούς που δεν το έχω ψάξει είναι η αλήθεια. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Μήπως είναι θέμα theme? Απ ότι ειδα μπορεις να επιλέξεις κάποια θεματα μεσα από τις ρυθμίσεις.. - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts