Imperia Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Όσοι το έχετε πιστεύετε ότι αξίζει η μετάβαση απο το m7? Πιστεύω αυτός που αλλάζει κινητό σα τα πουκάμισα δεν εντυπωσιάζεται ποτε. Μια μικρή βελτίωση βλέπει συνεχεια και τα βαριέται πιο εύκολα από όλους. Μπορώ να δώσω 300 αύριο το M7 και να πάρω χωρίς φπα από Expansys αλλα δε το κάνω. Φυσικά ο καθένας με τα γούστα του......άλλοι χάνουν κάθε μέρα 500 euro στα καζίνα στο ένα κινητό το χρόνο θα κολλήσουν ? :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Αν είσαι διατεθειμένος να δώσεις τόσα χρήματα για αναβάθμιση της μπαταρίας τότε ναι. Αλλιώς κάθεσαι εκεί που είσαι όπως κι εμείς. Και εγώ αυτό πιστεύω. To m8 είναι μια καταπληκτική συσκευή όπως και το m7. Το μόνο που θα με έκανε να το αγοράσω ειναι αυτό το καταπηκτικό Gun Metal χρώμα, για όλα τα άλλα δεν έχω να ζηλέψω κάτι. Sense 6 τρέχω ήδη στο m7 μου απροβλημάτιστα εδω και 1 μηνα (Android HD 62). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Και εγώ αυτό πιστεύω. To m8 είναι μια καταπληκτική συσκευή όπως και το m7. Το μόνο που θα με έκανε να το αγοράσω ειναι αυτό το καταπηκτικό Gun Metal χρώμα, για όλα τα άλλα δεν έχω να ζηλέψω κάτι. Sense 6 τρέχω ήδη στο m7 μου απροβλημάτιστα εδω και 1 μηνα (Android HD 62). Να υπόθεσω με ροοτ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Να υπόθεσω με ροοτ; Ναι, παντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamangel Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Ειναι εύκολη η διαδικασία root,?ρωταω εκ των υστέρων γιατί είμαι ανάμεσα Σ´αυτο και στο Ζ1 αλλα σήμερα που ψιλοασχοληθηκα με το z1 έπαθαν κράμπα τα δάχτυλα μου για χρήση με το ένα χέρι οποτε μάλλον με βλέπω προς htc να ερχομαι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Γιατί θέλεις να κανείς ρούτ; - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brolly Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Γιατί θέλεις να κανείς ρούτ; Μπορεις να κάνεις παραπάνω πράγματα αν πραγματικά το χρειάζεσαι ( access σε system folders, εφαρμογες που χρειαζονται root κτλ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 ναι οκ..ο dreamangel για πιο λόγο θέλει να κάνει ρουτ; αν σε καλυπτει το τηλέφωνο οπως ειναι γιατί να μπεις στη διαδικασία;το ρωτάω γιατί έρχεται απο iphone. τελοσπαντων ειμαστε off topic.. - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_p Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Όσοι το έχετε πιστεύετε ότι αξίζει η μετάβαση απο το m7? Σε καμία περίπτωση. Τα πρώτα smartphones κυκλοφορούσαν κάθε 12 μήνες περίπου με το σκεπτικό οι χρήστες να αγοράζουν κάθε χρόνο το καινούργιο. Βλέποντας οι εταιρείες όμως τους καταναλωτές να αγοράζουν μοντέλο παρά μοντέλο, δηλαδη από SGS1 σε SGS3, άρχισαν να κυκλοφορούν τις συσκευές κάθε 10 περίπου μήνες, ώστε οι καταναλωτές που συνήθως αγοράζουν τη μεθεπόμενη έκδοση της αγαπημένης τους συσκευής, να το κάνουν κάθε 20 μηνες αντί κάθε 24. εγώ έχω ήδη παραγγείλει το Μ8 αλλά τώρα έχω το LUMIA 920 περίπου ενάμισι χρόνο. Αν θες τη συμβουλή μου περίμενε για το XPERIA Z3 που δεν θα αργήσει μετά το σχεδόν δοκιμαστικό Ζ2 που δεν το βλέπω να πηγαίνει καλά σε σχέση με HTC - Samsung :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnt Δημ. May 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Άνοιξα thread για τα αξεσουάρ του M8. Όσοι διαθέτουν κάποιο, ας καταθέσουν την άποψή του. Αξεσουάρ για το ΗΤC One (M8) http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Παρήγγειλα την dot view.. Σχόλια όταν έρθει. Επίσης θετικό ότι δουλεύει το tivizen με την Micro usb κάτι που δεν δούλευε στο M7 http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 [Επίσημο] θεμα για το htc m8 υπαρχει΄; «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 [Επίσημο] θεμα για το htc m8 υπαρχει΄; Εδω είναι. :) Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Εδω είναι. :) ok ευχαριστω..... βαλτε και ενα avatar to m8 «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Σήμερα παρέλαβα από amazon Γερμανίας. Άψογη συσκευασία και το κινητό έχει cid htc_102. Άρα όχι branded ή τίποτα τέτοιο. Προέρχομαι από xperia z και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι μένω άφωνος με την συγκεκριμένη εταιρεία. Και το πρώτο προβληματάκι δεν ξέρω αν ζόρισα πολύ το πορτάκι της sim ή αν έβαλα καλά την κάρτα μέσα ( δουλεύει πάντως) και τώρα δεν μπορώ να το ανοίξω και δεν θέλω να το ζορίσω γιατί το φοβάμαι. Καμμιά συμβουλή; Edit: Όλα καλά και με την sim απλά είναι τόσο ποιοτικό το κινητό που φοβήθηκα μην το κανω ζημιά. Πήρε και το 1ο update και όλα καλά με το σετάρισμα. Τελικά όπως τα λέγατε για το amazon είναι εγγύηση. Η κάμερα λίγο που ασχολήθηκα δεν μου φάνηκε κακή το αντίθετο θα λεγα αν και πρέπει να πηγαινει καλά μεχρι ενός ορίου. Edited May 5, 2014 by sleepless81 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allphone Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Επίσημα Ελλάδα πότε έρχεται; Τέλος Ιουνίου παίρνω κινητό ελπίζω να προλάβει να πέσει η τιμή του κάπως να μπορέσω να το αγοράσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Επίσημα Ελλάδα πότε έρχεται; Τέλος Ιουνίου παίρνω κινητό ελπίζω να προλάβει να πέσει η τιμή του κάπως να μπορέσω να το αγοράσω... Έλα ντε; Ο αδελφός μου περιμένει να το πάρει με την επιδότηση στο χέρι και ούτε φωνή ούτε ακρόαση... You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Στην htc που ρώτησα στην Ελλάδα είχαν πει 30 Απρίλη θα έρθει επίσημα οπότε αρχές Μαΐου θα είναι στα καταστήματα. Φαντάζομαι είναι κοντά η ημερομηνία κυκλοφορίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Σήμερα παρέλαβα από amazon Γερμανίας. Άψογη συσκευασία και το κινητό έχει cid htc_102. Άρα όχι branded ή τίποτα τέτοιο. Προέρχομαι από xperia z και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι μένω άφωνος με την συγκεκριμένη εταιρεία. Και το πρώτο προβληματάκι δεν ξέρω αν ζόρισα πολύ το πορτάκι της sim ή αν έβαλα καλά την κάρτα μέσα ( δουλεύει πάντως) και τώρα δεν μπορώ να το ανοίξω και δεν θέλω να το ζορίσω γιατί το φοβάμαι. Καμμιά συμβουλή; Edit: Όλα καλά και με την sim απλά είναι τόσο ποιοτικό το κινητό που φοβήθηκα μην το κανω ζημιά. Πήρε και το 1ο update και όλα καλά με το σετάρισμα. Τελικά όπως τα λέγατε για το amazon είναι εγγύηση. Η κάμερα λίγο που ασχολήθηκα δεν μου φάνηκε κακή το αντίθετο θα λεγα αν και πρέπει να πηγαινει καλά μεχρι ενός ορίου. Καλορίζικο. Όπως είπαμε amazon =εγγύηση. Και εγώ τον ίδιο φόβο είχα όταν έβαζα την sim και micro sd μην προξένησω ζημιά όταν με την "καρφιτσα" πάμε να βγάλουμε το συρταρακια που βάζουμε sim/micro sd μιας και θέλει λίγη πίεση παραπάνω. Όλα κομπλέ ομως:p OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Σήμερα παρέλαβα από amazon Γερμανίας. Άψογη συσκευασία και το κινητό έχει cid htc_102. Άρα όχι branded ή τίποτα τέτοιο. Προέρχομαι από xperia z και οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι ότι μένω άφωνος με την συγκεκριμένη εταιρεία. Και το πρώτο προβληματάκι δεν ξέρω αν ζόρισα πολύ το πορτάκι της sim ή αν έβαλα καλά την κάρτα μέσα ( δουλεύει πάντως) και τώρα δεν μπορώ να το ανοίξω και δεν θέλω να το ζορίσω γιατί το φοβάμαι. Καμμιά συμβουλή; Edit: Όλα καλά και με την sim απλά είναι τόσο ποιοτικό το κινητό που φοβήθηκα μην το κανω ζημιά. Πήρε και το 1ο update και όλα καλά με το σετάρισμα. Τελικά όπως τα λέγατε για το amazon είναι εγγύηση. Η κάμερα λίγο που ασχολήθηκα δεν μου φάνηκε κακή το αντίθετο θα λεγα αν και πρέπει να πηγαινει καλά μεχρι ενός ορίου. Same CID εχουμε!! καλως σας βρηκα κιολας... πρωτες μου εντυπωσεις ... ΑΨΟΓΟ... ερχομαι απο Butterfly S •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_p Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Εγώ το παρέλαβα προχθές από αγγλικό ebay. Πρώτες μου εντυπώσεις, πραγματικά καταπληκτικές. Θυμάμαι πριν από ενάμισι χρόνο όταν είχα παραλάβει το Lumia 920 πως μου είχε κακοφανεί. Έχοντας εμπειρία από ντροιντ μόνο από ένα SGS2 που είχα πριν χρόνια, έκανα ήδη unlock bootloader & root φυσικά (με συνοπτικές διαδικασίες). Έβαλα το custom rom Android_Revolution_HD-One_M8_5.0 που δείχνει αρκετά καλό. Βέβαια δεν έχω πέσει με τα μούτρα στο τηλέφωνο, καθώς θα ασχοληθώ σιγά-σιγά, όχι δηλαδή 5 ώρες την ημέρα, αλλά σταδιακά, αλλά το custom rom με βοήθησε να απεγκαταστήσω facebook, twitter κλπ περιττά (για μένα) καθώς και να βάλω firewall για να μην έχει πρόσβαση ιντερνετ η κάθε απίθανη εφαρμογή. Κατά τα άλλα, τρομερά φωτεινή οθόνη, το SGS4 της γυναίκας μου μοιάζει κακέκτυπο δίπλα-δίπλα, πάρα πολύ responsive, τρομερό μενού, πολύ δυνατός ήχος κουδουνίσματος και τέλειος ήχος μουσικής με ακουστικά ή ηχεία. Τα μόνα αρνητικά που βρήκα προς το παρόν είναι πως λόγω κατασκευής το τηλέφωνο γλιστράει υπερβολικά και το grip γίνεται κυριολεκτικά από την οθόνη μόνο, όπως και το ότι δεν έχει built-in file explorer. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Σε εμενα στο δικό μου(ασήμι) έχει πολυ ικανοποιητικό grip παρ όλο που φοβόμουν αρκετά μιας και θήκη δεν βάζω σε καμία περίπτωση,διοτι χαλάει το feeling. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_p Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 ναι κι εγώ μόνο γυμνά τα κυκλοφορώ τα smartphone μου, εκτός από όταν τα βάζω στην τσάντα της γυναίκας μου που τότε τα θηκώνω :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 ναι κι εγώ μόνο γυμνά τα κυκλοφορώ τα smartphone μου, εκτός από όταν τα βάζω στην τσάντα της γυναίκας μου που τότε τα θηκώνω :lol: Εγώ ούτε με θήκη θα το έβαζα εκεί καλύτερα να το κρατούσα στο χέρι. Πάντως και εγώ το φοβόμουν στο χέρι αλλά τελικά κάθεται καλά. Με την πλαστικοθήκη βέβαια ακόμα καλύτερα. Άντε τώρα από βδομάδα να ντυθεί με την dot view να δούμε πως θα φαίνεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Θα ελεγα να μη βιαστειτε να παρετε τη γκρι dot view.Πιστευω οτι θα φαινονται χαλια τα notifications.Εγω περιμενω να γινει διαθεσιμη η warm black Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts