Jump to content

[Προς κυκλοφορία] HTC One 2014 (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τυχερός μέσα στην ατυχία σου ήσουν alex και ευτυχως δεν πήγε πίσω..κάτσε να το χαρείς τώρα, γιατί είσαι και εν βρασμώ ψυχής..μεγεια κι απο δω..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

• Απαντήσεις 641
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τυχερός μέσα στην ατυχία σου ήσουν alex και ευτυχως δεν πήγε πίσω..κάτσε να το χαρείς τώρα, γιατί είσαι και εν βρασμώ ψυχής..μεγεια κι απο δω..

Άστα ακόμα να ηρεμήσω,ουτε καν τη sim κάρτα έβαλα ακόμα διοτι έγινε ο χαμός στη γενική ταχυδρομική που πήγα να παραλάβω τελικά.

Εδώ και φωτός από τη συσκευη

[ATTACH]44382[/ATTACH]

[ATTACH]44383[/ATTACH]

[ATTACH]44384[/ATTACH]

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Kαλορίζικο και περιμένουμε αναλυτικά την εμπειρία σου. Το Ζ2 tablet έχει οθόνη-εργαλείο, περιμένω να δω πως τα πάει το Ζ2 smartphone σε αυτόν τον τομέα.
http://imageshack.com/a/img854/9724/9yva.jpg

Καλορίζικο.. Περιμένουμε εντυπώσεις.. Το ίδιο έπαθα με ένα πρόγραμμα 50 ευρώ από ebay.. Εστάλη από Αγγλία ήρθε Ελλάδα στην acs και επειδή δεν είχε αριθμό τηλεφώνου το κράτησαν 10 μέρες και το έστειλαν πίσω αλλά για κάποιο λόγο πήγε Γερμανία και έμεινε εκεί. Ούτε στον Άγγλο πήγε ούτε εδώ.. Πάει το 50αρικο.. Χρόνια πελάτης της acs..

Φιλικά Γιώργος

Ευχαριστώ.

Άστα προσπαθώ να το ξεχάσω το συμβάν.

Με το που συνδέθηκε σε WiFi μου έβγαλε ενημέρωση για αναβαθμίσει λογισμικού.

[ATTACH]44387[/ATTACH]

Του έχει έρθει κανενός αλλου;

Sim δεν έβαλα διότι θέλει nano sim ενώ έχω micro.

Γιατί δεν βάζουν ένα πρότυπο δεν μπορώ να καταλάβω

Kαλορίζικο και περιμένουμε αναλυτικά την εμπειρία σου. Το Ζ2 tablet έχει οθόνη-εργαλείο, περιμένω να δω πως τα πάει το Ζ2 smartphone σε αυτόν τον τομέα.

Θα το διαπιστώσουμε πολύ σύντομα ελπίζω σε ίδιο βαθμό άψογο.

Edited by kollatos

Ευχαριστώ.

Άστα προσπαθώ να το ξεχάσω το συμβάν.

Με το που συνδέθηκε σε WiFi μου έβγαλε ενημέρωση για αναβαθμίσει λογισμικού.

[ATTACH]44387[/ATTACH]

Του έχει έρθει κανενός αλλου;

Sim δεν έβαλα διότι θέλει nano sim ενώ έχω micro.

Γιατί δεν βάζουν ένα πρότυπο δεν μπορώ να καταλάβω

Τι CID έχεις;Το δικό μου τρέχει με 1.54.401.5 και cid HTC_203

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Και μένα αυτό έχει του αδερφού μου που έχει t mobile έχει ΤΗΝ παραπάνω 1.57.111.2

Πως το βρίσκεις το CID που λες;

Εδώ και μια δεύτερη φωτός από το υπόλοιπο το τι περιλαμβάνει η αναβάθμιση που την πέρασα κανονικά στο κινητό.

[ATTACH]44388[/ATTACH]

Πως το βρίσκεις το CID που λες;

Εδώ και μια δεύτερη φωτός από το υπόλοιπο το τι περιλαμβάνει η αναβάθμιση που την πέρασα κανονικά στο κινητό.

[ATTACH]44388[/ATTACH]

Κατέβασε από play store την εφαρμογή cid getter

Κατέβασε από play store την εφαρμογή cid getter

T-MOB101 μου λέει.

Τι σημαίνει ότι είναι branded συσκευη η όχι

Πάντως ούτε logo έχει της T-Mobile ούτε στην συσκευασία αναφέρει τίποτα τέτοιο και στο link λέει sim free συσκευη.

http://www.ebay.de/itm/141237425732?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Από που το πήρε ο αδερφός σου;

Edited by alextrela

Από Γερμανία φίλε μου

Εννοώ το πήρε από δίκτυο κινητής σε στυλ Vodafone η κατάστημα λιανικής σε στυλ Media Markt.

Επίσης του εμφανίζει τίποτα λογοτυπο η όχι.

Όχι σαν και σένα είναι δεν εμφανίζει τίποτα αλλά στο πρώτο one m7 που ήταν πάλι t mobile χωρίς να εμφανίζει έπαιρνε τις αναβαθμίσεις της t mobile

Όχι σαν και σένα είναι δεν εμφανίζει τίποτα αλλά στο πρώτο one m7 που ήταν πάλι t mobile χωρίς να εμφανίζει έπαιρνε τις αναβαθμίσεις της t mobile

Αυτό είναι που φοβάμαι μήπως δεν με καλύπτει η αντιπροσωπία εδώ σε περίπτωση service.

Για unbranded συσκευές σε καλύπτει σε αγορά από ΕΕ άλλα σε branded είναι ερωτηματικό.

Αύριο θα πάρω την HTC να τους δώσω το ΙΜΕΙ μου να δούμε τι θα μου πούνε.

Εκτός αν η T mobile βγάζει και unbranded μοντέλα.

Αν μου πει η HTC ότι δεν με καλύπτει το στέλνω πίσω το κινητό.

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Το δεύτερο στη λίστα πρέπει να είναι το δικό μου.

Έχει τροπο να ελέγξουμε με βάση IMEI όπως πχ με serial number σε Lenovo λαπτοπ,tablet βλέπουμε αν έχει εγγύηση.

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το δικό σου Αργύρη απο που το πήρες μιας και γαλλικό σκέτο είναι.

Edited by alextrela

Δοκίμασε εδω Αλεξ μπας και http://219.80.249.25/IMEIQuery/IMEIQuery.aspx?ct=zh-CN ..στο chrome άνοιξε το για να το μεταφράσεις. Μαλλον είναι t mobile όμως..το sim free, μαλλον εννοουσε unlocked..

- Oneplus 12

Δοκίμασε εδω Αλεξ μπας και http://219.80.249.25/IMEIQuery/IMEIQuery.aspx?ct=zh-CN ..στο chrome άνοιξε το για να το μεταφράσεις. Μαλλον είναι t mobile όμως..το sim free, μαλλον εννοουσε unlocked..

Διορθωσε αν μπορείς το link διότι βγάζει σφάλμα.

Από τη λίστα πάνω αφορά και το M8 διότι λέει τώρα που το ξανακοιταξα one x+;

Το δεύτερο στη λίστα πρέπει να είναι το δικό μου.

Έχει τροπο να ελέγξουμε με βάση IMEI όπως πχ με serial number σε Lenovo λαπτοπ,tablet βλέπουμε αν έχει εγγύηση.

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το δικό σου Αργύρη απο που το πήρες μιας και γαλλικό σκέτο είναι.

Nαι Άλεξ.Γαλλικό είναι.Expansys.uk

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δοκίμασε ξανα, εκανα edit πριν από λίγο..ισχύει για όλα τα htc η λιστα..το cid ειναι το carrier id. Οσα cid έχουν μπροστά htc είναι unbranded..

- Oneplus 12

Δοκίμασε ξανα, εκανα edit πριν από λίγο..ισχύει για όλα τα htc η λιστα..το cid ειναι το carrier id. Οσα cid έχουν μπροστά htc είναι unbranded..

Τώρα δουλεύει και λέει αυτο από μετάφραση

According to the IMEI number you provide information to the query:

Model: HTC One (M8)

Sales: Germany

Thank you, as always, support for HTC, in order to improve the quality of our services,

We will carry out customer satisfaction surveys when you exit pages, please give your evaluation in order to improve the quality of our service.

Given the existence of mobile phone IMEI number may be forged, the website for informational purposes only. For identification of your query whether the HTC brand mobile phone, China mobile phone produced by HTC brand go to People's Republic of China Ministry of Information Industry and specify "authenticity query" query interface, other countries / regions, please contact your local service Station (http://www.htc.com/support/).

If you have any other questions, please call 400-821-8998 or use the online customer service

Τι σημαίνει αυτο τώρα,οτι είναι unbranded sim free η το αντίθετο.

Nαι Άλεξ.Γαλλικό είναι.Expansys.uk

Σου έβγαλε εσένα αναβάθμιση η όπως το πήρες έτσι είναι έως τωρα.

Edited by alextrela

Τίποτα..οτι απλα ειναι γερμανικο..κάποτε έδινε κι άλλες πληροφορίες όπως ημερομηνια κατασκευής..τελευταία προσπαθεια κανε στο sndeep.info. πατα htc και μετά δώσε το sn..βεβαια είναι πολύ καινούργια η συσκευή και δεν νομίζω να σου βγάλει αποτέλεσμα..

Το cid σου είναι t mobile πάντως..

- Oneplus 12

Τίποτα..οτι απλα ειναι γερμανικο..κάποτε έδινε κι άλλες πληροφορίες όπως ημερομηνια κατασκευής..τελευταία προσπαθεια κανε στο sndeep.info. πατα htc και μετά δώσε το sn..βεβαια είναι πολύ καινούργια η συσκευή και δεν νομίζω να σου βγάλει αποτέλεσμα..

Το cid σου είναι t mobile πάντως..

Αύριο θα πάρω τηλέφωνο στην HTC διότι είμαι προβληματισμένος τώρα.

Όχι τίποτα άλλο, άλλα το κινητό είναι άψογο και θα στεναχωρηθώ αν αναγκαστικά πρέπει να το επιστρέψω πίσω γιατί δεν θα με καλύπτει εδώ το service και να πρέπει να πηγαίνει Γερμανία.

Ευχαριστώ.

Αύριο θα πάρω τηλέφωνο στην HTC διότι είμαι προβληματισμένος τώρα.

Όχι τίποτα άλλο, άλλα το κινητό είναι άψογο και θα στεναχωρηθώ αν αναγκαστικά πρέπει να το επιστρέψω πίσω γιατί δεν θα με καλύπτει εδώ το service και να πρέπει να πηγαίνει Γερμανία.

Ευχαριστώ.

Επειδή έτυχε να το συζητήσω με την HTC. Η συσκευή σου είναι ευρωπαϊκή άρα καλύπτεται από το εδώ σέρβις. Η διαφορά είναι ότι αν χρειαστείς σέρβις το ανταλλακτικό έρχεται από τη χώρα προέλευσης με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση στο χρόνο εξυπηρέτησης.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...