drivth Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Πάει πακέτο με αυτόν τον launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 καλημερα παιδιά έβαλα την vanilla αλλά έχει nova launcer( που δεν μαρεσει καθολου)έτσι είναι σε ολους?και στο antutu μ έβγαλε 24000 και όχι 32000 π π λέτε!!!! Στο needrom έχει μια σαν τη vanilla αλλά χωρίς Nova, είναι εξίσου καλή Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smartfonakias Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Νταξει παιδιά ευχαριστώ θα ξαναγυρισω στην μαμά π είχα π ηταν κομπλε γιατίδεν μαρεσει κκαθόλου όπως ειναι...κάτι τελευταίο με την τελευταια αναβάθμισηστους χάρτεςδεν ανταποκρινετε μμπορεί να γίνει κτ να δουλέψει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 (edited) ρε παιδια ειναι ευκολο να γινει ρουτ γιατι παράγγειλα για εναν φιλο μου μου απο to2c.com ενω ζήτησα ροοτ μου ειπαν πως δεν ξερουν να το κανουν ?? Edited December 19, 2014 by mples Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Εγώ το αγορασα με την S118 και εβαλα πρόσφατα την Vamilla που δεν μου αρέσει. Θέλω να δοκιμασω την S124. Πως την περναω? Με τον ίδιο τροπο όπως πέρασα την Vanilla? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Το χτηπησα το βραδακυ χτες για ενα φιλο απο το εμπιστο to2c μαζι με θηκη πορτοφολι,σιλικονη το ασπρο στα 103ε τελικη τιμη με την προμηθεια της eurobank:) φιλε το ζητησες ροοτ εμενα δεν το κανουν με τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Εγώ το αγορασα με την S118 και εβαλα πρόσφατα την Vamilla που δεν μου αρέσει. Θέλω να δοκιμασω την S124. Πως την περναω? Με τον ίδιο τροπο όπως πέρασα την Vanilla? Εδώ είσαι. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 ρε παιδια ειναι ευκολο να γινει ρουτ γιατι παράγγειλα για εναν φιλο μου μου απο to2c.com ενω ζήτησα ροοτ μου ειπαν πως δεν ξερουν να το κανουν ?? Δεν το κάνουν γιατί θέλουν έξτρα λεφτά, αν δεις στο σαιτ του τηλεφώνου κάπου τικάρεις ένα κουτάκι για ρουτ και λέει και πόσο κοστίζει. Κατά τα άλλα είναι πολύ εύκολο να γίνει, ας φτάσει με το καλό στα χέρια σου και τα λέμε Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Δεν το κάνουν γιατί θέλουν έξτρα λεφτά, αν δεις στο σαιτ του τηλεφώνου κάπου τικάρεις ένα κουτάκι για ρουτ και λέει και πόσο κοστίζει. Κατά τα άλλα είναι πολύ εύκολο να γίνει, ας φτάσει με το καλό στα χέρια σου και τα λέμε ευχαριστω τελικα θα το κανουν ρουτ :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 ευχαριστω τελικα θα το κανουν ρουτ :D:D Και εγω θελω να το κανω ροοτ αλλα δεν ειναι δικο μου ειναι για ενα φιλαρακι. αντε με το καλο να ερθη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Και εγω θελω να το κανω ροοτ αλλα δεν ειναι δικο μου ειναι για ενα φιλαρακι. αντε με το καλο να ερθη. φιλε εγω τους πίεσα και θα μου το κάνουν αυτοί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STAzac78 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Καλησπέρα. Έχω το Lenovo A850+ εδώ και περίπου 6 μήνες. Απλά αντιμετωπίζω τρία (3) προβλήματα: 1. Το bluetooth δεν ενώνεται αμέσως με το σύστημα στο αμάξι μου και η ποιήτητα του ήχου σε αυτόν που καλώ ή με καλεί δεν είναι πάντα καλή. 2. Σε σχέση με το πιο πάνω δεν μου "κατεβάζει" ούτε το Contacts list. 3. Επίσης τα sms έρχονται διπλά πράγμα που έχει να κάνει με τον κωδικό χώρας νομίζω. Έχει αντιμετωπίσει κάποιος παρόμοια προβλήματα; Μήπως θα πρέπει να κάνω update τη ROM; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Καλησπέρα σε όλους σας Έπειτα απο πολύ σκέψη λέω να το πάρω , δυο ερωτήσεις μόνο 1. Εμφανίζει προβλήματα το τηλέφωνο , κολλήματα κλπ ? 2. Διαβάζω αλλού ότι τα κινέζικα δεν εμφανίζουν σωστά τα ελληνικά , πρέπει να γίνουν αλλαγές ROM κλπ , αν τα γράφω σωστά . Ισχύει ? 3. Η μπαταρία και η κάμερα τι λένε ? Η κάμερα είναι πολύ κακή ? Δεν έχω σκοπό να πειράξω λογισμικό . Αξίζει γενικά η αγορά του ? Ευχαριστώ και καλές γιορτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Καλησπέρα σε όλους σας Έπειτα απο πολύ σκέψη λέω να το πάρω , δυο ερωτήσεις μόνο 1. Εμφανίζει προβλήματα το τηλέφωνο , κολλήματα κλπ ? 2. Διαβάζω αλλού ότι τα κινέζικα δεν εμφανίζουν σωστά τα ελληνικά , πρέπει να γίνουν αλλαγές ROM κλπ , αν τα γράφω σωστά . Ισχύει ? 3. Η μπαταρία και η κάμερα τι λένε ? Η κάμερα είναι πολύ κακή ? Δεν έχω σκοπό να πειράξω λογισμικό . Αξίζει γενικά η αγορά του ? Ευχαριστώ και καλές γιορτές χτυπα το ειναι κινηταρα για τα λεφτα του :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Καλησπέρα σε όλους σας Έπειτα απο πολύ σκέψη λέω να το πάρω , δυο ερωτήσεις μόνο 1. Εμφανίζει προβλήματα το τηλέφωνο , κολλήματα κλπ ? 2. Διαβάζω αλλού ότι τα κινέζικα δεν εμφανίζουν σωστά τα ελληνικά , πρέπει να γίνουν αλλαγές ROM κλπ , αν τα γράφω σωστά . Ισχύει ? 3. Η μπαταρία και η κάμερα τι λένε ? Η κάμερα είναι πολύ κακή ? Δεν έχω σκοπό να πειράξω λογισμικό . Αξίζει γενικά η αγορά του ? Ευχαριστώ και καλές γιορτές 1.Δεν έχω δει ποτέ και τέτοιο μέχρι τώρα. 2.Στις ειδοποιήσεις βγάζει περίεργα τα ελληνικά Αλλά διορθώνεται πανεύκολα με την εφαρμογή άλλης γραμματοσειράς. 3.Μπαταρία αρκετά καλή.Κάμερα, σχετικά μέτρια. Αξίζει τα μέγιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 1.Δεν έχω δει ποτέ και τέτοιο μέχρι τώρα. 2.Στις ειδοποιήσεις βγάζει περίεργα τα ελληνικά Αλλά διορθώνεται πανεύκολα με την εφαρμογή άλλης γραμματοσειράς. 3.Μπαταρία αρκετά καλή.Κάμερα, σχετικά μέτρια. Αξίζει τα μέγιστα. Ευχαριστώ , καλές γιορτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_metal Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Παιδες εμενα μου βγαζει ενα προβληματακι το κινητο. Σβηνει μονο του σε ανυποπτο χρονο. Το εριξα κιολας χθες, αλλα οχι κατι τρομερο απο το κρεβατι επεσε στο χαλι. Μικρο υψος δλδ για να παθει κατι. Ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polhs Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 χτυπα το ειναι κινηταρα για τα λεφτα του :D Ευχαριστώ για την απάντηση , καλές γιορτές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλα χριστουγεννα και χρονια πολλα. Εχει τυχει σε κανεναν να μην παιζει η οθονη κλειδωματος ; Μιλαω για την μανισια ρομ .Το κλειδωμα βγαζει μονο το φοντο και με ενα πατημα οπουδηποτε , ξεκλειδωνει.Δεν ξερω πως το εκανα αυτο και ετσι δεν ξερω να το ξεκανω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Αν πας δηλαδή να το ρυθμίσεις από την ασφάλεια δεν αλλάζει ο τρόπος ξεκλειδώματος ; Χρόνια Πολλά ! Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 O τροπος αλλαζει , αλλα οταν βαλω διαφανεια , απλα βγαζει μια εικονα που με ενα αγγιγμα , φευγει .Δεν συρεται . Εχει κανεις καποιο apk συστηματος απο τη στοκ ρομ να δοκιμασω , που εχει να κανει με το κλειδωμα παντα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 (edited) Δεν ξέρω αν συμβαίνει σε σας αλλά εμένα τώρα τελευταια και μετα αφότου έβαλα vanilla νομιζω, όταν παταω κάποιο εοκονίδιο να άνοιξει εκτός του οτι κανει 2 δευτερόλεπτα (αργο δεν είναι για 8πυρηνο?) επιπλέον σχηματίζεται μια απόχρωση (μουτζούρα) μπλε γύρω του σαν στεφάνι Είναι φυσιολογικο.? Μήπως επειδή απεγκατέστησα το kikat που είχε η vanilla? Edited January 5, 2015 by Vagelis2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 οχι δεν ειναι φυσιολογικο φιλε μου κατι εχεις κανει καλυτερα ξαναπερασε την ρομ απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 οχι δεν ειναι φυσιολογικο φιλε μου κατι εχεις κανει καλυτερα ξαναπερασε την ρομ απο την αρχη Για να την ξαναπεράσω κάνω την ίδια διαδικασία? (1o post για Vanilla 2.7 του prison) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Για να την ξαναπεράσω κάνω την ίδια διαδικασία? (1o post για Vanilla 2.7 του prison) ναι μην ξεχασεις να κανεις full wipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts