Jump to content

Lenovo A850+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ποσες ωρες σας κανει να γεμισει η μπαταρια του?

Εμενα μετα απο 2 ωρες φορτισης ειναι στο 50%.

Το βάζω για φόρτιση το βράδυ πριν κοιμηθώ αν είναι κάτω από 30%, οπότε...

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Η vanilla είναι οτι καλιτεροο. Εμένα μαλλον ηταν ιδέα μου για τα mbs. Για να γεμίσει κανει 1:30- 2:00 ώρες σίγουρα αν είναι άδειο. Αν δεν είσαι με vanilla δοκιμασε τη ,φτιάχνει θεματακια της μπαταριας . Πάρε backup βεβαια πρωτα

Δεν εμφανιζεται ποια ή ποιες εφαρμογες κανουν αυτη την καταναλωση ωστε μετα να γινουν οι καταλληλες ενεργειες για περιορισμο ??

γιατι αν δεν φαινεται που πανε κατι κανει υποπτο.

Facebook

Internet

Playstore

klp klp

Οπου έμπαινα παντοτε δλδ

π.χ ουτε καν μου ανοιξε εντελως καποιες σελιδες και σε μισο λεπτο 3 mb

Ας κοιτάξει κάποιος με Vanilla να ανοιξει το facebook για ένα λεπτό και μετα να δει ποσα mb κατανάλωσε να δούμε και να συγκρινω με το δικό μου

Edited by Vagelis2000

Facebook

Internet

Playstore

klp klp

Οπου έμπαινα παντοτε δλδ

π.χ ουτε καν μου ανοιξε εντελως καποιες σελιδες και σε μισο λεπτο 3 mb

Ας κοιτάξει κάποιος με Vanilla να ανοιξει το facebook για ένα λεπτό και μετα να δει ποσα mb κατανάλωσε να δούμε και να συγκρινω με το δικό μου

Το άνοιξα για 2-3 λεπτά, έκανα like, απάντησα σε μηνύματα.. σύνολο 0,8 mb ;)

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Το άνοιξα για 2-3 λεπτά, έκανα like, απάντησα σε μηνύματα.. σύνολο 0,8 mb ;)

Τα μυνήματα δεν έχουν καθόλου κατανάλωση. Μπορεί να εχεις ανοιχτή την αυτόματη έναρξη video ξαναλεω. Αν και 3 λεπτα αν scrollareis την αρχική σου κάτω τοσα mb καίει.

Μα δεν παραπονέθηκα εγώ :p

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Τα μυνήματα δεν έχουν καθόλου κατανάλωση. Μπορεί να εχεις ανοιχτή την αυτόματη έναρξη video ξαναλεω. Αν και 3 λεπτα αν scrollareis την αρχική σου κάτω τοσα mb καίει.

Τελικά ο ένοχος είναι το Facebook το οποίο δεν εμφανιζε στις μετρήσεις των δεδομένων!!!!

Εχω μια έκδοση ''facebook plus'' και ξεσκιζεται

Παρατήρησα ότι οι άλλες εφαρμογές δεν καταναλωναν καθόλου ΚΑΙ παρολαυτα το συνολο των mb μεγάλωνε πολύ.

Mπηκα λοιπον χωρίς καθολου να ανοιξω το facebook plus και δεν ειχα αυξηση

Την αυτοματη εναρξη video απο που την καταργούμε, αν και δεν βλέπω να παιζουν τα βίντεο μόνα τους

Τελικά ο ένοχος είναι το Facebook το οποίο δεν εμφανιζε στις μετρήσεις των δεδομένων!!!!

Εχω μια έκδοση ''facebook plus'' και ξεσκιζεται

Παρατήρησα ότι οι άλλες εφαρμογές δεν καταναλωναν καθόλου ΚΑΙ παρολαυτα το συνολο των mb μεγάλωνε πολύ.

Mπηκα λοιπον χωρίς καθολου να ανοιξω το facebook plus και δεν ειχα αυξηση

Την αυτοματη εναρξη video απο που την καταργούμε, αν και δεν βλέπω να παιζουν τα βίντεο μόνα τους

Τέλεια. Στις ρυθμίσεις του facebook.

Εκ μερους φιλου. Εκτος της aosp, που διαβαζω προτεινεται γενικως, καμια γνωμη για τις miui; Μεταξυ των στοκ, υπαρχει καποια εκδοση που ειναι καλυτερη; Εχω το μικροβιο των επιλογων, αλλα μην τον βαλω στη μπριζα τσαμπα..

-εxει την s119.140311 και του φαινεται να λαγκαρει κλπ..

Edited by Costas_v

Εκ μερους φιλου. Εκτος της aosp, που διαβαζω προτεινεται γενικως, καμια γνωμη για τις miui; Μεταξυ των στοκ, υπαρχει καποια εκδοση που ειναι καλυτερη; Εχω το μικροβιο των επιλογων, αλλα μην τον βαλω στη μπριζα τσαμπα..

-εxει την s119.140311 και του φαινεται να λαγκαρει κλπ..

Από όσα έχουν ειπωθεί και από τα υπόλοιπα παιδιά οι καλύτερες stock είναι οι s118 και s124. Πριν βάλω aosp vanilla είχα την s118 και δούλευε κομπλέ. Απλά δεν μου αρέσει τόσο το miui style, προτιμώ τις vanillies:lol:

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Από όσα έχουν ειπωθεί και από τα υπόλοιπα παιδιά οι καλύτερες stock είναι οι s118 και s124. Πριν βάλω aosp vanilla είχα την s118 και δούλευε κομπλέ. Απλά δεν μου αρέσει τόσο το miui style, προτιμώ τις vanillies:lol:

:) :)

Εκτος xiaomi δεν εχω δοκιμασει miui.. Στο mi μου ειναι καλη. Οι Βανιλιες ειναι γλυκες (!) αλλα γενικως θα προτιμουσα νά περασει απο στοκ για να κταλαβει και τη διαφορα. Αυτη φαινεται παντως να κολαει πολυ. Τις αλλες απο needrom η αλλου τις βρισκουμε;

Διαβαζω οδηγους για να περασω αλλη rom στο Lenovo A850+ και ολες λενε να κανουμε backup αυτη που εχουμε για να μην παει κατι στραβα.

Αναρωτιεμαι λοιπον γιατι χρειαζεται αυτο αφου υπαρχουν οι rom στο ιντερνετ και μπορουμε να τις κατεβασουμε π.χ απο το needrom....

Η καθεαυτου εργοστασιακή έκδοση Δεν υπάρχει υπάρχουν σχεδόν ίδιες βασισμένες σε αυτήν με κάποιες αλλαγές. Ένας λόγος λοιπόν είναι αν χρειαστεί να επιστραφεί για επισκευή εντός εγγύησης ίσως αρνηθούν λόγω τοποθέτησης άλλης ρομ.

Η καθεαυτου εργοστασιακή έκδοση Δεν υπάρχει υπάρχουν σχεδόν ίδιες βασισμένες σε αυτήν με κάποιες αλλαγές. Ένας λόγος λοιπόν είναι αν χρειαστεί να επιστραφεί για επισκευή εντός εγγύησης ίσως αρνηθούν λόγω τοποθέτησης άλλης ρομ.

Μονο για αυτο το λογο?

Διαβαζω οδηγους για να περασω αλλη rom στο Lenovo A850+ και ολες λενε να κανουμε backup αυτη που εχουμε για να μην παει κατι στραβα.

Αναρωτιεμαι λοιπον γιατι χρειαζεται αυτο αφου υπαρχουν οι rom στο ιντερνετ και μπορουμε να τις κατεβασουμε π.χ απο το needrom....

η μαμά ρομ https://drive.google.com/uc?id=0B3H1waZx5VeqbFhteHFhUVZzWFU

backup παίρνουμε για να έχουμε την δυνατότητα, αν δεν μας αρέσει η rom που περάσαμε, να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν χωρίς να χρειάζεται να περνάμε από την αρχή ρυθμίσεις της αρεσκείας μας, για τον ίδιο λόγο όταν έχουμε φέρει το τηλέφωνο σε ένα επιθυμητό επίπεδο καλό είναι να παίρνουμε backup και ας έχει την ίδια rom.

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

Ωραια. Αρα ειναι περισσοτερο θεμα να μην ταλαιπωρηθουμε βαζοντας ρυθμισεις κ προγραμματα απο την αρχη.

Οδηγος (πολυ πολυ απλος κ αναλυτικος) για να περασω την νεα rom υπαρχει καπου?

Ωραια. Αρα ειναι περισσοτερο θεμα να μην ταλαιπωρηθουμε βαζοντας ρυθμισεις κ προγραμματα απο την αρχη.

Οδηγος (πολυ πολυ απλος κ αναλυτικος) για να περασω την νεα rom υπαρχει καπου?

για vanilla υπάρχει οδηγός στο πρώτο ποστ (ποιο απλός δεν γίνετε)

για μαμα ακολουθείς τις οδηγείες του πρώτου ποστ εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405

Στο 4ο βημα λεει... Για να μπεις σε recovery mode κλείνεις το τηλέφωνο και το ανοίγεις κρατώντας πατημένα τα 3 κουμπιά περιμένοντας μέχρι να μπει στο αγγλικό recovery...

ποια ειναι τα 3 κουμπια?

Αυτο το βημα θα το κανω ή απλα περιγραφει πως θα μπω σε recovery mode για το βημα 7?

Στο 4ο βημα λεει... Για να μπεις σε recovery mode κλείνεις το τηλέφωνο και το ανοίγεις κρατώντας πατημένα τα 3 κουμπιά περιμένοντας μέχρι να μπει στο αγγλικό recovery...

ποια ειναι τα 3 κουμπια?

Αυτο το βημα θα το κανω ή απλα περιγραφει πως θα μπω σε recovery mode για το βημα 7?

Αν σε βοηθάει καλύτερα κάντα με αυτήν τη σειρά:

A. Εγκατάσταση Recovery

βήματα 1-4 και παίρνεις back up για παν ενδεχόμενο

*τα 3 κουμπιά: volume up + volume down + power buttons

Β. Εγκατάσταση AOSP Vanilla ROM 2.7

βήματα 5-7

Original post #796

Edited by NikoSoti

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Ναι αλλα

στο 4ο βημα λεει... Για να μπεις σε recovery mode....

¨Για να μπεις..." λεει... .... δεν λει να μπεις

λογικα το λεει για να εξηγησει πως θα μπω σε recovery mode για το βημα 7

Ναι αλλα

Κάνε τα βήματα 1,2,5,6,3,4,7

Ναι αλλα

Edit: οκ δεν είδα ότι το κατάλαβες τελικα!

Καλή επιτυχία !!! :D

Edited by NikoSoti

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)