Vagelis2000 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) Μια recovery της προκοπής να εγκαταστήσω κι εγω την MIUI ρε παιδιά (που να εχει full wipe) Απο το πρωι παιδευομαι και δεν ξερω αν τελικα αξιζει και τον κοπο Edited January 24, 2015 by Vagelis2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 την κατεβασα Δεν υπαρχει αυτο που γραφεις Εχει Wipe Cache και αυτη Απο το δικο σου ρικοβερι (αυτο που εχει δωσει ο pisons) wipe menu> wipe all data. Ειναι απλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Απο το δικο σου ρικοβερι (αυτο που εχει δωσει ο pisons) wipe menu> wipe all data. Ειναι απλο Πω πω ρε φίλε άργησες. Τοσες ωρες παιδευομαι. Τωρα εκανα μλκ Εκανα αυτο που λες πριν μου το πεις και επειδή ειδα που εγραφε formating αμεσως εβγαλα την μπαταρια και τωρα που την ξαναβαλα δεν μου ανοιγει το κινητο. Βγαζει μονο το σημα της LENOVO Το κατεστρεψα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Σε αυτό που σου έδωσα πας wipe and format options και μετά clean to install a new rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) Σε αυτό που σου έδωσα πας wipe and format options και μετά clean to install a new rom. καλα τωρα Παει το κινητο Δεν ανοιγει καν Ευτυχώς πατησα τα 3 κουμπια και ανοιξε η recovery. OYΦΦΦΦΦΦΦ!!!! Edited January 24, 2015 by Vagelis2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Κάνε clean to install new rom και μετά πέρασε την rom από την αρχή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) ΟΚ την εβαλα. Ευχαριστώ. Και επανερχομαι στη Vanilla ! Aν μπορουσα θα το ξαναγυρνουσα στην αρχικη ROM την 118 που ηταν ταχύτατη. Αλλα δεν ξερω να φλασάρω. Ξαναγυριζω γιατι η MIUI ειναι πολλη αργή τελικά. Εκτος των άλλων δειτε στα αλμπουμ με τις φωτο πως λαγκάρει για να καταλάβετε. Eπίσης την sd μια την βλέπει μια δεν τη βλέπει Ασε που τον καταλογο με τα ονοματα δεν δεχεται απο το pc μεσω του Moborobo Edited January 24, 2015 by Vagelis2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) στα συν πάντως το gps κλειδώνει αμέσως πάντως πολύ πολυ αργή κάνει το οκτα πύρινο να φαίνεται διπύρηνο ! Edited January 24, 2015 by mples Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Tελικά πια ROM να βάλουμε στο κινητό για να φανούν οι δυνατότητές του στο έπακρο ? .:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 118 rom.................. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) 118 rom.................. Εριξα μια ματια σε site και ειδα οτι η S118 τοποθετειται οπως η Vanilla και η MIUI δλδ με recovery Eτσι είναι? Edited January 24, 2015 by Vagelis2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Εριξα μια ματια σε site και ειδα οτι η S118 τοποθετειται οπως η Vanilla και η MIUI δλδ με recovery Eτσι είναι? Η S118 μπαίνει με flashtool. Που λέει ότι μπαίνει μέσω recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Υπάρχουν και κάτι τροποποιημένες s118 στο xda που μπαίνουν μέσω recovery αλλά εμένα ποτέ δούλεψαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgreece Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 γεια σας παιδια το a850+ μιας φιλης μου δεν ειναι root πως μπορει να γινει παιδια για να βαλω την vanilla σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας Παράθεση Χερι που το φοβασαι φιλα το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 γεια σας παιδια το a850+ μιας φιλης μου δεν ειναι root πως μπορει να γινει παιδια για να βαλω την vanilla σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας http://androidxda.com/root-lenovo-a850-plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Καλησπερα , ξερει κανεις πως ενεργοποιω τον carrier στο notification bar? (ειμαι με vanilla και εχω μονο μια sim μεσα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 γεια σας παιδια το a850+ μιας φιλης μου δεν ειναι root πως μπορει να γινει παιδια για να βαλω την vanilla σας ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια σας Αν εχει την S118 μη το πειραζεις καθόλου. Για μενα ειναι η πιο γρηγορη ROM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Αν εχει την S118 μη το πειραζεις καθόλου. Για μενα ειναι η πιο γρηγορη ROM συμφωνώ για σ118 βέβαια ρουτ να το κανεις ετσι και αλλιος για αλλους λογους η χειρότερη για μενα είναι η 119 εντελώς για τα μπαζα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Αξιζει η αγορα του;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Αξιζει η αγορα του;; Έχει απαντηθεί η ερώτηση σου δύο-τρεις σελίδες πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsnikou Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Η αναλυση πως ειναι;; μου φαινεται πολυ μικρη για πενταμισαρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Μια χαρά πεντακάθαρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 συμφωνώ για σ118 βέβαια ρουτ να το κανεις ετσι και αλλιος για αλλους λογους η χειρότερη για μενα είναι η 119 εντελώς για τα μπαζα Η S118 που έχω είναι από μόνη της root αλλά δεν θυμάμαι από που την έχω κατεβάσει. Το to2c τα στέλνει με S118 και επίσης είναι root η rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 ρε παιδια εγω εχω ενα προβλημα με την 118 μερικες φορες οχι σε ολα τα ονοματα σε αναπαντητες και οχι μονο μου τα βγαζει κινεζικα τα ονοματα και αν πατησω πανω για κληση μου βγαζει το ονομα κανονικα ξερει κανεις αν διορθώνετε ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foler Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Χαιρετω και εγω την παρεα! Ειμαι ευτυχης κατοχος του κινητου εδω και 2 εβδομαδες και παρα πολυ ευχαριστημενος μπορω να πω. ειδικα η μπαταρια ειναι απιστευτη, 4 γεματες μερες μου κραταει! Το δικο μου ηρθε ρουτ και φοραει την 118, προς το παρον δεν την αλλαζω γιατι πιστευω οτι αφου δουλευει κατι τελεια δεν πρεπει να το πειραζεις. Μια ερωτηση: Μου ζηταει συνεχεια αναβαθμιση του contact manager να το κανω? Τι θα αλλαξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts