Jump to content

Lenovo A850+

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι εννοείς δεν το περνάει πες μας λίγο από το mobile uncle μπες into recovery mode τι κάνει τότε?

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, ποια Rom χρησιμοποιείτε; όταν πήρα το κινητό ήρθε με την 118... δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος μέχρι που είδα την 119, μαύρα χάλια! Πέρασα την 124 και είχα θέμα με το gps, αρνούνταν να λειτουργήσει... τελικά έβαλα αυτήν εδώ και είναι σε γενικές γραμμές αρκετά σταθερό!

Καλημέρα, ποια Rom χρησιμοποιείτε; όταν πήρα το κινητό ήρθε με την 118... δεν ήμουν πολύ ευχαριστημένος μέχρι που είδα την 119, μαύρα χάλια! Πέρασα την 124 και είχα θέμα με το gps, αρνούνταν να λειτουργήσει... τελικά έβαλα αυτήν εδώ και είναι σε γενικές γραμμές αρκετά σταθερό!

Ποια είναι ακριβώς αυτή που έβαλες εγώ έχω την 124 από needrom όλα καλά και το GPS κλειδώνει σε 30 δευτερόλεπτα.

Ποια είναι ακριβώς αυτή που έβαλες εγώ έχω την 124 από needrom όλα καλά και το GPS κλειδώνει σε 30 δευτερόλεπτα.

Καλημέρα φίλε, έβαλα και τις 2 που έχει το needrom από εδώ: http://www.needrom.com/category/lenovo/serial-a/serial-a800/a850-serial-a/ , αλλά είχα το ίδιο θέμα και με τις 2! Μάλιστα το επιβεβαίωσαν και άλλοι χρήστες στα σχόλια... Ποια έχεις εσύ;

Εγώ με αυτήν http://www.needrom.com/download/lenovo-a850-3/ δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε στο gps και γενικά δεν έχω ανακαλύψει κάποιο άλλο bug.

Μόλις δοκίμασα πάλι και βρήκε δορυφόρους σε μισό λεπτό. Δεν ξέρω τι να πω.

Edited by drivth

Εγώ με αυτήν http://www.needrom.com/download/lenovo-a850-3/ δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε στο gps και γενικά δεν έχω ανακαλύψει κάποιο άλλο bug.

Μόλις δοκίμασα πάλι και βρήκε δορυφόρους σε μισό λεπτό. Δεν ξέρω τι να πω.

Οκ, ευχαριστώ, θα την περάσω σε λίγο κ θα ξαναδώ!

Οκ, ευχαριστώ, θα την περάσω σε λίγο κ θα ξαναδώ!

Μη σε πάρω στο λαιμό μου έκανα λάθος αυτή είναι Τελικά http://www.needrom.com/download/lenovo-a850-multilang-gapps-root/

Τι εννοείς δεν το περνάει πες μας λίγο από το mobile uncle μπες into recovery mode τι κάνει τότε?

δεν εμπαινε ρε ρικοβερι με τιποτα και με κανεναν τροπο

τελικα τα καταφερα ναμπω κανοντας το τηλ μη ροοτ και ξανακανοντας το ρουτ

μετα με το μτκ τουλς περασα την νεα ρικοβερι και μπήκε

παιδια το ρουτ ειναι αστεία υποθέσει με το RootGenius

υγ

παιδια η 124 εχει ελληνικα ? και πως τη περνατε απο το ρικοβερι οπως και την vanilla ?

Edited by mples

δεν εμπαινε ρε ρικοβερι με τιποτα και με κανεναν τροπο

τελικα τα καταφερα ναμπω κανοντας το τηλ μη ροοτ και ξανακανοντας το ρουτ

μετα με το μτκ τουλς περασα την νεα ρικοβερι και μπήκε

παιδια το ρουτ ειναι αστεία υποθέσει με το RootGenius

υγ

παιδια η 124 εχει ελληνικα ? και πως τη περνατε απο το ρικοβερι οπως και την vanilla ?

Φυσικά έχει Ελληνικά και πολύ καλύτερη μετάφραση από την στοκ. Περνιεται με flash tools.

Οδηγίες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405

Η κανονική (official) S124 δεν έχει Ελληνικά. Έχει μόνο Αγγλικά - Κινέζικα. Αυτή εδώ http://www.needrom.com/download/lenovo-a850-multilang-gapps-root/ είναι custom βασισμένη στην S124 και έχει Ελληνικά όπως και πολλές άλλες γλώσσες. Δεν περνάει από recovery όπως η vanilla αλλά με flashtool. Στο needrom μαζί με την rom υπάρχουν το flashtool και οδηγίες για τον τρόπο που κάνεις εγκατάσταση.

Παιδιά θέλω να παραγγείλω το κινητό για φίλο που δεν ασχολείται με φλασαρίσματα και πειράγματα.

Ότι είναι να γίνει θα του το κάνω εγώ με την λίγη εμπειρία που έχω.

Αξίζει σαν τηλέφωνο?

Πώς να το παραγγείλω? Με official Rom ή με κάποια από τα κινεζομάγαζα που να έχει Ελληνικά?

Είναι εύκολο του Rootάρισμά του και αν το παραγγείλω με official υπάρχει αξιόπιστη και απροβλημάτιστη Rom με Ελληνικά?

Γενικά θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια σχετικά με το κινητό.

Ευχαριστώ

Πως αλλαζει ρε παιδια οταν τραβαω video αντι να αποθηκευεται σε 3gp να αποθηκευεται σε mpeg4.Ευχαριστω προκαταβολικα.....

Παιδιά θέλω να παραγγείλω το κινητό για φίλο που δεν ασχολείται με φλασαρίσματα και πειράγματα.

Αξίζει σαν τηλέφωνο?

Πώς να το παραγγείλω? Με official Rom ή με κάποια από τα κινεζομάγαζα που να έχει Ελληνικά?

Είναι εύκολο του Rootάρισμά του και αν το παραγγείλω με official υπάρχει αξιόπιστη και απροβλημάτιστη Rom με Ελληνικά?

Ευχαριστώ

Καλησπερα , αποψη μου ειναι οτι το κινητο ειναι απιστευτο αλλα υπο συνθηκες .

Ειναι απιστευτα γρηγορο δεν εχει καθολου λαγκς και η οθονη του αν και σχετικα χαμηλης αναλυσης (σε σχεση με τα τερατα που βγαινουν ) ειναι αρκετα καλη με καλα χρωματα αν και η αποκριση της θεωρω οτι ειναι μετρια , για την φωτογραφικη του εχω να πω πως ειναι μετρια προς το κακη αν και εμενα δεν με ενοχλει αυτο.

Αν ο φιλος σου χρειαζεται ενα κινητο "επιδοσεων" ας το αγορασει αφου ειναι πολυ καλο για gaming και browsing, τωρα αν το θελει για σελφις ή για οτιδηποτε αλλο νομιζω μπορει να βρει καλυτερη συσκευη σε αυτα τα λεφτα . Σε καθε περιπτωση αξιζει αρκετα τα λεφτα που κανει (κατω απο 100 ευρω ).

Σχετικα με τν παραγκελια σου προτεινω να το παρεις ρουταρισμενο και να περασεις την Vanilla rom που εχουμε περασει αρκετα παιδια που εχουμε το κινητο για την εγκατασταση της ρομ υπαρχει αναλυτικοτατος οδηγος (να ναι καλα ο pisons που τον εγραψε) στην αρχη του thread.

Αξίζει σαν τηλέφωνο?

Ευχαριστώ

Το τηλέφωνο είναι πολύ καλό και αξίζει τα λεφτά του. Στο μόνο που δεν είναι πολύ καλό είναι η κάμερα του (5Mp). Σε όλα τα άλλα είναι άψογο.

Τα γνωστά μαγαζιά το στέλνουν με rom που έχει Ελληνικά και βασίζεται σε κάποια official rom (πχ. S118). Συνήθως είναι και root από μόνο του επειδή είναι και η rom που περνάνε. Πχ. η S118 με την οποία έχω παραλάβει κάποια τηλέφωνα είναι root, έχει Ελληνικά και είναι αρκετά απροβλημάτιστη. Άλλη καλή με Ελληνικά είναι η S124.

H vanilla κατά κοινή ομολογία είναι πιο γρήγορη και καλή για τον προχωρημένο χρήστη που ξέρει και την φέρνει στα μέτρα του. Προσωπικά πιστεύω πως δεν είναι για τον άσχετο ή τον μέσο χρήστη καθώς θέλει παραμετροποίηση. Η άλλες που είναι βασισμένες σε official (S118, S124) νομίζω είναι πιο "έτοιμες" και ταιριάζουν καλύτερα στον μέσο χρήστη. Νομίζω η καλύτερη λύση θα ήταν κάποιος να τις δοκιμάσει για μια εβδομάδα και μετά να αποφασίσει πια θα κρατήσει.

Η 124 έχει θέματα με την Ελληνική αυτόματη διόρθωση;

Κι εγώ με τη σειρά μου ήθελα να πω ότι το 850+ είναι ένα καλό κινητό με την προϋπόθεση ότι ο χρήστης μπορεί να το "πειράξει" και να αλλάξει τη rom! H 118 με την οποία ήρθε το δικό μου ήταν αρκετά καλή, ωστόσο η 119 που είχε η γυναίκα μου είναι για τα τάρταρα! Πήγαμε στην 124 και είδαμε πολλές βελτιώσεις, ωστόσο βρήκαμε θέματα με το gps (αν και προσωπικά μου είναι αδιάφορο γιατί παίρνω στίγμα μέσω δικτύου κινητής). Στα 116 γιούργια που κόστισε το κινητό φίλοι χαζεύουν με το μέγεθος και τις δυνατότητες. Θέλει λίγη υπομονή για διάβασμα και ψάξιμο και εδώ στο φόρουμ είναι κόσμος που μπορεί να βοηθήσει... Ωστόσο μπορείς να βρεις πολύ καλύτερα σε αυτή την τιμή ή με λίγα ευρώ παραπάνω όπως το zte redbul

Πως αλλαζει ρε παιδια οταν τραβαω video αντι να αποθηκευεται σε 3gp να αποθηκευεται σε mpeg4.Ευχαριστω προκαταβολικα.....

καποιος που να ξερει......

Edited by digitheos

Το κινητό το έχω από το προηγούμενο καλοκαίρι. Θεωρώ πως μέχρι τώρα για τα λεφτά που έδωσα είναι το καλύτερο κινητό που έχω πάρει. η κάμερα του βέβαια είναι μέτρια αλλά ποτέ δεν με ένοιαξε προσωπικά αυτό το πράγμα. μετά από δοκιμή πολλών ROM κατέληξα στην 124 από needrom γιατί μου αρέσει καλύτερα και εμφανισιακά. δεν έχω εντοπίσει κανένα θέμα με αυτή την έκδοση μέχρι στιγμής το GPS δουλεύει πολύ καλά κλειδώνει πολύ γρήγορα. Το σημαντικότερο για μένα βέβαια είναι ότι παρότι το ένα Gigabyte RAM μνήμης που έχει ακόμα και όταν πολλές εφαρμογές είναι ανοιχτές και έχουν μείνει μόνο 100 μεγκαμπάιτ ελεύθερα το κινητό δεν κολλάει πουθενά.

Η 124 έχει θέματα με την Ελληνική αυτόματη διόρθωση;

Κι εγώ με τη σειρά μου ήθελα να πω ότι το 850+ είναι ένα καλό κινητό με την προϋπόθεση ότι ο χρήστης μπορεί να το "πειράξει" και να αλλάξει τη rom! H 118 με την οποία ήρθε το δικό μου ήταν αρκετά καλή, ωστόσο η 119 που είχε η γυναίκα μου είναι για τα τάρταρα! Πήγαμε στην 124 και είδαμε πολλές βελτιώσεις, ωστόσο βρήκαμε θέματα με το gps (αν και προσωπικά μου είναι αδιάφορο γιατί παίρνω στίγμα μέσω δικτύου κινητής). Στα 116 γιούργια που κόστισε το κινητό φίλοι χαζεύουν με το μέγεθος και τις δυνατότητες. Θέλει λίγη υπομονή για διάβασμα και ψάξιμο και εδώ στο φόρουμ είναι κόσμος που μπορεί να βοηθήσει... Ωστόσο μπορείς να βρεις πολύ καλύτερα σε αυτή την τιμή ή με λίγα ευρώ παραπάνω όπως το zte redbul

δεν νομιζω οτι το ζτε ειναι καλυτερο φιλε μου εκτος καμερας ειναι υποδεεστερο του α850

antutu scores zte 19000 lenovo 29000

Edited by mples

παιδια θελω μια βοηθεια,το κινητο ενος φιλου ενω εδω και 3 μηνες φορτιζε κανονικα απο την πριζα με τον φορτιστη ξαφνικα οταν τον συνδεω εμφανιζει στιγμιαια τον κεραυνο στην μπαταρια και εξαφανιζεται,δεν φορτιζει.Το κουλο της υποθεσης ειναι οτι φορτιζει κανονικα απο το λαπτοπ,πως το εξηγειται αυτο?Το δοκιμασα με 3 διαφορετικους φορτιστες ολους ιδιους με τον δικο μας...0.15 Α και 1000mΑ φορτιο που στελνει στο κινητο.

Αν ειχε προβλημα η υποδοχη φορτισης δεν θα φορτιζε καθολου ετσι,τωρα ξαφνικα τι το επιασε?Εχει κανεις καμια ιδεα?

Just Perfect...NEXUS 4

δεν νομιζω οτι το ζτε ειναι καλυτερο φιλε μου εκτος καμερας ειναι υποδεεστερο του α850

antutu scores zte 19000 lenovo 29000

στην τελευταια μετρηση επιασα 33885 :p

MIUI v6 for Lenovo A850+

Η διαδικασία είναι ίδια με την εγκατάσταση της Vanilla,

περνάμε πρώτα την rom που κατεβάζουμε από εδώ https://drive.google.com/file/d/0BwKiNODXo-29VXYwQzV4bnB2cjA/view

και αμέσως μετά με τον ίδιο τρόπο περνάμε αυτό https://drive.google.com/file/d/0BwKiNODXo-29c1RCd0J1TzBLaU0/view

καλή διασκέδαση

Edited by pisons
Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

MIUI v6 for Lenovo A850+

Η διαδικασία είναι ίδια με την εγκατάσταση της Vanilla,

περνάμε πρώτα την rom που κατεβάζουμε από εδώ https://drive.google.com/file/d/0BwKiNODXo-29VXYwQzV4bnB2cjA/view

και αμέσως μετά με τον ίδιο τρόπο περνάμε αυτό https://drive.google.com/file/d/0BwKiNODXo-29c1RCd0J1TzBLaU0/view

καλή διασκέδαση

(η rom -port είναι για την ακρίβεια- είναι δημιουργία των παιδιών στο ρώσικο xda)

εγώ που εχω vanilla την ιδια διαδικασία κανω ή το φλασαρω?

εγώ που εχω vanilla την ιδια διαδικασία κανω ή το φλασαρω?

ίδια διαδικασία, αντί τη Vanilla βάζουμε την MIUI

Δίνει δυνατότητα για αποθήκευση εφαρμογών στην κάρτα μνήμης?

Δίνει δυνατότητα για αποθήκευση εφαρμογών στην κάρτα μνήμης?

ναι τη δίνει, γενικά το τηλέφωνο βελτιώνετε κατά πολύ, ήμουν ένα βήμα πριν το αλλάξω έψαχνα να δω τί θα πάρω και περνώντας αυτή τη rom αποφάσισα να μεταθέσω την αλλαγή για αργότερα