mples Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Στη vanilla και σε αυτές της lenovo s118, s119, s124. και εμενα με την vanilla γιατι εχει προβλημα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Κάτω από το βίντεο έχει το λινκ που θα βρεις το vroot Επι πληρωμη είναι αυτο:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 και εμενα με την vanilla γιατι εχει προβλημα ? Φαντάζομαι η ερώτηση είναι ρητορική! Πάντως εξαιτίας αυτού του γεγονότος γύρισα σε vanilla, είχα καλομάθει εδώ και καιρό να μην χρησιμοποιώ τα πλήκτρα και μου κακοφάνηκε!!! Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Φαντάζομαι η ερώτηση είναι ρητορική! Πάντως εξαιτίας αυτού του γεγονότος γύρισα σε vanilla, είχα καλομάθει εδώ και καιρό να μην χρησιμοποιώ τα πλήκτρα και μου κακοφάνηκε!!! οχι δεν ειναι εχω την vanilla και μου αναβοσβήνει μόνο του :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 οχι δεν ειναι εχω την vanilla και μου αναβοσβήνει μόνο του :( Αρχικά σε εμένα θα έλεγα ότι φταίει το λειτουργικό γιατί γύρισα σε vanilla και δουλεύει κανονικά αλλά τώρα που λες ότι σε εσένα δεν δουλεύει σωστά με το ίδιο λειτουργικό υποψιάζομαι τον εσθητηρα εγγύτητος και τις ρυθμίσεις του Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Αρχικά σε εμένα θα έλεγα ότι φταίει το λειτουργικό γιατί γύρισα σε vanilla και δουλεύει κανονικά αλλά τώρα που λες ότι σε εσένα δεν δουλεύει σωστά με το ίδιο λειτουργικό υποψιάζομαι τον εσθητηρα εγγύτητος και τις ρυθμίσεις του απο που ριθμιζει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 απο που ριθμιζει αυτο δεν το γνωρίζω αυτό, θέλει ψάξιμο, κάποιο πρόγραμμα ίσος που να κάνει τη δουλεία. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Τελικά έβαλα κι εγω το vanilla όμως δεν με ενθουσίασε καθόλου. :( Μηπως υπαρχει τρόπος να επιστρέψω το κινητό όπως ακριβώς ήταν? Είχα κάνει full wipe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Τελικά έβαλα κι εγω το vanilla όμως δεν με ενθουσίασε καθόλου. :( Μηπως υπαρχει τρόπος να επιστρέψω το κινητό όπως ακριβώς ήταν? Είχα κάνει full wipe Αν όταν έβαλες το recovery πήρες backup ναι, αν όχι, όχι, κατεβάζεις από το needrom s118 ή s119 και την προσαρμόζεις όπως την είχες, την περνάς με flashtool, ξετίκαρε μόνο το recovery για να μην αλλάξει αυτό που έβαλες με το κινέζικο Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestef Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 (edited) γεια χαρά παιδιά! θέλω να ρωτήσω...κατάφερε κανεις τίποτα με το otg? μπορούμε να το κάνουμε να δουλέψει κάπως? Edited December 3, 2014 by anestef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Γιατί έχουμε otg και δεν το ξέρουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestef Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Γιατί έχουμε otg και δεν το ξέρουμε? http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=5950&c=lenovo_lephone_a850plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Έχω την εντύπωση ότι δεν έχουμε αυτή τη λειτουργία όπως επίσης και ο επεξεργαστής είναι χρονισμενος στα 1.7 και όχι στα 1.4 που λέει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 (edited) Παιδιά το κινητό μου εξακολουθεί να χαλάει για ολες τις εφαρμοφες πααααρα πολλά mb με ελάχιστη χρήση. Βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Καμια ιδέα παρακαλώ? Ευχαριστω Miα απ τα ίδια και στο δικό μου απο όταν έβαλα την Vanilla. Πριν δεν ειχα τέτοιο πρόβλημα. Εσύ βρήκες λύση τελικά? Θέλω να ξαναβάλω το s118 αλλα δεν εχω ιδέα πως. O prison κατι μου εγραψε πριν αλλα δεν καταλαβα. Εγκαθιστώ το flashtool και μετά? Edited December 5, 2014 by Vagelis2000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Παρελαβα και εγω σημερα. Εκανα root. Εντυπωση μου εκανε οτι ΔΕΝ εχει μεσα κανενα ringtone. Ετσι ειναι σε ολους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Miα απ τα ίδια και στο δικό μου απο όταν έβαλα την Vanilla. Πριν δεν ειχα τέτοιο πρόβλημα. Εσύ βρήκες λύση τελικά? Θέλω να ξαναβάλω το s118 αλλα δεν εχω ιδέα πως. O prison κατι μου εγραψε πριν αλλα δεν καταλαβα. Εγκαθιστώ το flashtool και μετά? Εδώ είσαι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Miα απ τα ίδια και στο δικό μου απο όταν έβαλα την Vanilla. Πριν δεν ειχα τέτοιο πρόβλημα. Εσύ βρήκες λύση τελικά? Θέλω να ξαναβάλω το s118 αλλα δεν εχω ιδέα πως. O prison κατι μου εγραψε πριν αλλα δεν καταλαβα. Εγκαθιστώ το flashtool και μετά? Μάλλον ηταν ιδεα μου τελικαα. Σταμάτησα να κοιταω τη χρηση δεδομένων πλεον και έχω βρει την υγεια μου Pisons εχεις δοκιμάσει να ενεργοποιήσεις soft keys μέσα στην οθονηη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Μάλλον ηταν ιδεα μου τελικαα. Σταμάτησα να κοιταω τη χρηση δεδομένων πλεον και έχω βρει την υγεια μου Pisons εχεις δοκιμάσει να ενεργοποιήσεις soft keys μέσα στην οθονηη? Ναι, λειτουργεί όμως μόνο με ανοιχτή οθόνη, επίσης για τα data μπορείς να πας: ρυθμίσεις συστήματος > χρήση δεδομένων > επιλέγεις την σύνδεση που έχεις τα δεδομένα > κάτω από το γράφημα έχει τις εφαρμογές με σειρά κατανάλωσης data πατάς πάνω σε κάθε μία που δεν θες να μπενει στο ίντερνετ και επιλέγεις το κουτάκι που λέει περιορισμός δεδομένων περασκηνίου Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Ναι, λειτουργεί όμως μόνο με ανοιχτή οθόνη, επίσης για τα data μπορείς να πας: ρυθμίσεις συστήματος > χρήση δεδομένων > επιλέγεις την σύνδεση που έχεις τα δεδομένα > κάτω από το γράφημα έχει τις εφαρμογές με σειρά κατανάλωσης data πατάς πάνω σε κάθε μία που δεν θες να μπενει στο ίντερνετ και επιλέγεις το κουτάκι που λέει περιορισμός δεδομένων περασκηνίου Πως τα ενεργοποιω? Το navigation bar εννοω εγω,δεν ξερω αν λεμε το ιδιο γιατι εγω προσπαθησα πολυ και δεν τα καταφερα. http://developer.xamarin.com/guides/android/user_interface/navigation_bar/Images/19_-_NavBar.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Όχι δεν λέμε το ίδιο, αλλά δεν μπορείς να τα ενεργοποιήσεις αυτά αφού υπάρχουν και λειτουργούν ως soft keys Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagelis2000 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Ναι, λειτουργεί όμως μόνο με ανοιχτή οθόνη, επίσης για τα data μπορείς να πας: ρυθμίσεις συστήματος > χρήση δεδομένων > επιλέγεις την σύνδεση που έχεις τα δεδομένα > κάτω από το γράφημα έχει τις εφαρμογές με σειρά κατανάλωσης data πατάς πάνω σε κάθε μία που δεν θες να μπενει στο ίντερνετ και επιλέγεις το κουτάκι που λέει περιορισμός δεδομένων περασκηνίου Το έκανα εγώ αυτό και δεν ειδα διαφορά. Παντως έχω πρόβλημα γιατι συνδέομαι με mobile internet και τα 750 mb/μήνα που πριν με την s118 τα τελειωνα σε ένα μηνα, τωρα εξανεμίζονται για πλάκα σε λιγες μερες. Ti διάολο να συμβαίνει δεν μπορω να καταλάβω Δεν νομίζω ναναι ιδέας σου nospa12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nospa12 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Το έκανα εγώ αυτό και δεν ειδα διαφορά. Παντως έχω πρόβλημα γιατι συνδέομαι με mobile internet και τα 750 mb/μήνα που πριν με την s118 τα τελειωνα σε ένα μηνα, τωρα εξανεμίζονται για πλάκα σε λιγες μερες. Ti διάολο να συμβαίνει δεν μπορω να καταλάβω Δεν νομίζω ναναι ιδέας σου nospa12 Μήπως μπαινεις σε κάνα facebook και εχεις αυτόματη έναρξη video? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos_ATH Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Το έκανα εγώ αυτό και δεν ειδα διαφορά. Παντως έχω πρόβλημα γιατι συνδέομαι με mobile internet και τα 750 mb/μήνα που πριν με την s118 τα τελειωνα σε ένα μηνα, τωρα εξανεμίζονται για πλάκα σε λιγες μερες. Ti διάολο να συμβαίνει δεν μπορω να καταλάβω Δεν νομίζω ναναι ιδέας σου nospa12 Δεν εμφανιζεται ποια ή ποιες εφαρμογες κανουν αυτη την καταναλωση ωστε μετα να γινουν οι καταλληλες ενεργειες για περιορισμο ?? γιατι αν δεν φαινεται που πανε κατι κανει υποπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Εχετε ολοι με την Vanilla αυτο το προβλημα? Αν ειναι ετσι να μην την βαλουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Όχι, δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Vanilla. Ίσα ίσα την έχω αγαπήσει και δεν θέλω να αποχωριστώ τη συσκευή! Εδώ και 2 εβδομάδες περίπου που ήρθε το oneplus το χρησιμοποιώ σαν hotspot και δεν έχω δει διαφορά στην κατανάλωση mb :) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts