konstantinos77 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Τωρα με 5.1.1 για ROOTING κανω με CF-AUTO Root μεσω ODIN ? προσφπαθω να βρω αυτο zip αρχειο αλλα δεν κατεβαινει απο πουθενα στο web Έχεις μπει στην επίσημη σελίδα το CF AUTO Root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 το web link για cf-auto root δεν λειτουργει Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Ανέφερε το στην σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Με αυτόν τον τρόπο θα κάνεις δουλειά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3279080 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 το web link για cf-auto root δεν λειτουργει Μία χαρά λειτουργεί το link τώρα που το δοκίμασα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 (edited) εκανα ROOT & Custom Recovery Οπως ειπε ο φιλος παραπανω. Εβαλα αυτη την <>ΡΟΜ και το κινητο πεταει και δειχνει σαν <<νοτε5 http://forum.xda-developers.com/note-3-neo/development/rom-noblerom-t3307389 Edited April 23, 2016 by tigerdaytona Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Καλημέρα παιδιά. Χθες πέρασα την τελευταία γαλλική lollipop στου αδερφού μου το κινητό. Δεν ασχολείται πολύ, το είχε γεμίσει ότι σαβούρα υπάρχει, και είχε να αναβαθμίσει το κινητό από τότε που το πήρε. Πριν δύο χρόνια σχεδόν. Για να καταλαβαιτε ούτε τις εφαρμογές δεν ενημερωνε. Πίστευα ότι κάνοντας Hard reset και περνώντας την τελευταία γαλλική lollipop θα είναι εντάξει. Τώρα μου λέει ότι πάει χειρότερα από πριν. Δεν είμαστε μαζί και θα τον συναντήσω σε μερικές μέρες. Η εξοικονόμηση ενέργειας από την μπάρα ενεργοποίητε? Να του πω βήμα βήμα να την ενεργοποιήσει μήπως δει διαφορά. Αν όχι να το ξανά γυρίσω σε kitkat..? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Πες του να πάει στις ρυθμίσεις του κινητού, και να ψάξει για αναβάθμιση της Lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Καλημέρα παιδιά. Χθες πέρασα την τελευταία γαλλική lollipop στου αδερφού μου το κινητό. Δεν ασχολείται πολύ, το είχε γεμίσει ότι σαβούρα υπάρχει, και είχε να αναβαθμίσει το κινητό από τότε που το πήρε. Πριν δύο χρόνια σχεδόν. Για να καταλαβαιτε ούτε τις εφαρμογές δεν ενημερωνε. Πίστευα ότι κάνοντας Hard reset και περνώντας την τελευταία γαλλική lollipop θα είναι εντάξει. Τώρα μου λέει ότι πάει χειρότερα από πριν. Δεν είμαστε μαζί και θα τον συναντήσω σε μερικές μέρες. Η εξοικονόμηση ενέργειας από την μπάρα ενεργοποίητε? Να του πω βήμα βήμα να την ενεργοποιήσει μήπως δει διαφορά. Αν όχι να το ξανά γυρίσω σε kitkat..? Ναι από τη μπάρα! Ας το δοκιμάσει αυτό με την εξοικονόμηση. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Ναι από τη μπάρα! Ας το δοκιμάσει αυτό με την εξοικονόμηση. Στάλθηκε από το SM-N7505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραία ευχαριστώ. Πάντως δεν μου φαίνεται λογικό με εξοικονόμηση να πηγαίνει καλύτερα. Ποιος ξέρει κάποιο bug είναι? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Ωραία ευχαριστώ. Πάντως δεν μου φαίνεται λογικό με εξοικονόμηση να πηγαίνει καλύτερα. Ποιος ξέρει κάποιο bug είναι? Μια δοκιμή θα σε πείσει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Με odin την εβαλες; Κανε reset Sent from my SM-N920G using Tapatalk Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Με odin την εβαλες; Κανε reset Sent from my SM-N920G using Tapatalk Με οdin ναι. Αλλά μόνο πριν Hard reset όχι μετά.. Λες αυτό να φταίει? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Καλησπέρα παίδες,από σήμερα θα έχω και πάλι στη κατοχή μου το Ν7505 το οποίο το είχα παραχωρήσει στη σύζυγο για ένα χρόνο.... Το κινητό έχει ήδη ''πάρει'' LOLIPOP χωρίς Root,να του κάνω ένα hard reset για να το δουλέψω πλέον από την αρχή ; έχετε να προτείνεται κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Reset Sent from my Ultra Plus using Tapatalk Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Καλησπέρα,θα πάρει το note 3 neo marshmallow ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Καλησπέρα,θα πάρει το note 3 neo marshmallow ? Όχι! Ούτε μία πιθανότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. May 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2016 Ωραία να μην το έχω και άγχος. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Έχει rootάρει κάποιος με το CF AutoRoot του Chainfire το Note 3 Neo με KitKat?? Για να μου πει αν όντως δουλεύει σωστά και δεν παρουσιάζει προβλήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Νομιζω και με kingroot app γινεται Sent from my SM-N920G using Tapatalk Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. May 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2016 Ναι αλλά με του Chainfire είναι πιο αξιόπιστο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2016 (edited) Παιδιά πριν μερικές μέρες πέρασα με Odin official lollipop Στου αδερφού μου το κινητό. Έκανα Hard reset από recovery και μετά την πέρασα. *Hard reset μόνο πριν όχι μετά* Το κινητό το χρησιμοποιεί για Facebook, YouTube, ελάχιστα browser και κλήσεις. Μετά το πέρασμα lollipop έχει αρκετά κολλήματα στην εφαρμογή Facebook. Πχ:πατάει να δει τις ενημερώσεις που βγάζει οι εφαρμογή πάνω δεξιά, ανοίγει το κατεβατο, και μόλις διαλέγει να δει μία από όλες σχεδόν πάντα κολλάει. Δεν την ανοίγει δηλαδή. Δεύτερον πολύ συχνά χάνει κλήσεις. Ενω δείχνει ότι έχει σήμα, στην πραγματικότητα δεν έχει. Τι προτείνετε για να μην χρεωθω νέα συσκευή για τον μικρό? :lol: Φταίει που δεν έκανα Hard reset και μετά? Δεν περαστηκε σωστά η rom? Ποια επίσημη έκδοση είναι πιο σταθερή είτε kitkat είτε lollipop να την περάσω να τελειώνουμε? Επίσης έχει ενεργοποίημενη την εξοικονόμηση ενέργειας για να μην κολλάει στο ξεκλείδωμα. Δεν θυμάμαι ποιας χώρας του πέρασα. Ευχαριστώ.[color="#bbc" Edited May 15, 2016 by kountoura Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2016 Παιδιά πριν μερικές μέρες πέρασα με Odin official lollipop Στου αδερφού μου το κινητό. Έκανα Hard reset από recovery και μετά την πέρασα. *Hard reset μόνο πριν όχι μετά* Το κινητό το χρησιμοποιεί για Facebook, YouTube, ελάχιστα browser και κλήσεις. Μετά το πέρασμα lollipop έχει αρκετά κολλήματα στην εφαρμογή Facebook. Πχ:πατάει να δει τις ενημερώσεις που βγάζει οι εφαρμογή πάνω δεξιά, ανοίγει το κατεβατο, και μόλις διαλέγει να δει μία από όλες σχεδόν πάντα κολλάει. Δεν την ανοίγει δηλαδή. Δεύτερον πολύ συχνά χάνει κλήσεις. Ενω δείχνει ότι έχει σήμα, στην πραγματικότητα δεν έχει. Τι προτείνετε για να μην χρεωθω νέα συσκευή για τον μικρό? :lol: Φταίει που δεν έκανα Hard reset και μετά? Δεν περαστηκε σωστά η rom? Ποια επίσημη έκδοση είναι πιο σταθερή είτε kitkat είτε lollipop να την περάσω να τελειώνουμε? Επίσης έχει ενεργοποίημενη την εξοικονόμηση ενέργειας για να μην κολλάει στο ξεκλείδωμα. Δεν θυμάμαι ποιας χώρας του πέρασα. Ευχαριστώ.[color="#bbc"Το βασικό είναι το hard reset που γίνεται μετά, οπότε φρόντισε να το κάνεις. Επίσης, το να έχει ενεργή την εξοικονόμηση ενέργειας, το κόβει πολύ το κινητό με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Το βασικό είναι το hard reset που γίνεται μετά, οπότε φρόντισε να το κάνεις. Επίσης, το να έχει ενεργή την εξοικονόμηση ενέργειας, το κόβει πολύ το κινητό με ότι αυτό συνεπάγεται. Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Το γνωρίζω ότι η εξοικονόμηση ενέργειας κόβει πολύ το κινητό, αλλά την ενεργοποιησα μετά την πρόταση φίλου εδώ για το ξεκλειδωμα. Πραγματικά είχε μεγάλο κόλλημα στο ξεκλείδωμα. Μόνο γι αυτό. Αν κάνω και ένα Hard reset τώρα θα στρώσει αυτό με το ξεκλειδωμα? Νομίζω και άλλοι χρήστες είχαν αυτό το πρόβλημα. Πώς το λυσατε? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. May 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2016 Δεν έχω τη συγκεκριμένη συσκευή και δε γνωρίζω αν θα διορθωθεί αυτό που θέλεις με το hard reset. Σε άλλα μοντέλα πάντως με αλλαγή του τρόπου κλειδώματος είδαν βελτίωση. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts