BOST Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 οσο το παρατηρώ πάντως με την νέα 4.4.2 τα πραγματα μονο θετικα ειναι...η ταχύτητα εχει τερααααστια διαφορα..και η μπαταρία εμένα μου φαίνεται ελάχιστα χειρότερη..με βγάζει ανετοτατα 2 μερες γεματες και με κανονική χρήση...Το μόνο θεμα που μου έχει σπασει τα νευρα ειναι το μνμ που μου πετάει : μη εγγεγραμμένο στο δικτυο .....επειδή το βραδυ το βάζω στο flight mode και ανα 4-5 μερες θα μου το πεταξει ..δειχνει οτι εχει σημα..αλλα οταν παω να παρω μου βγαζει αυτο..φυσικα σε αυτο δεν ευθύνεται το κινητό αλλα η cosmote...γιατι δεν ειναι τυχαίο οτι το κανει και σε κατι σ4 και σ5 που υπαρχουν στο σπιτι και σε κατι γείτονες...πραγματικα δεν ξερω...να παω να αλλάξω σιμ? δεν ειναι κομμένη...μήπως απλα μια αλλαγη σιμ θα φτιαξει το θεμα...? τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 οσο το παρατηρώ πάντως με την νέα 4.4.2 τα πραγματα μονο θετικα ειναι...η ταχύτητα εχει τερααααστια διαφορα..και η μπαταρία εμένα μου φαίνεται ελάχιστα χειρότερη..με βγάζει ανετοτατα 2 μερες γεματες και με κανονική χρήση...Το μόνο θεμα που μου έχει σπασει τα νευρα ειναι το μνμ που μου πετάει : μη εγγεγραμμένο στο δικτυο .....επειδή το βραδυ το βάζω στο flight mode και ανα 4-5 μερες θα μου το πεταξει ..δειχνει οτι εχει σημα..αλλα οταν παω να παρω μου βγαζει αυτο..φυσικα σε αυτο δεν ευθύνεται το κινητό αλλα η cosmote...γιατι δεν ειναι τυχαίο οτι το κανει και σε κατι σ4 και σ5 που υπαρχουν στο σπιτι και σε κατι γείτονες...πραγματικα δεν ξερω...να παω να αλλάξω σιμ? δεν ειναι κομμένη...μήπως απλα μια αλλαγη σιμ θα φτιαξει το θεμα...? τι λετε? Νομίζω είναι γενικό, το διάβασα ότι το έχουν το ίδιο θέμα και στο One + One. Όλοι με cosmote. Όσο για την συσκευή, πετάει κυριολεκτικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Νομίζω είναι γενικό, το διάβασα ότι το έχουν το ίδιο θέμα και στο One + One. Όλοι με cosmote. Όσο για την συσκευή, πετάει κυριολεκτικά. Μάλιστα...Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Στη κ.κ όταν πατάω το μεσαίο κουμπί του κινητού πλέον δεν μου εμφανίζει το μαγκαζίνο αλλά το s finder. υπάρχει τρόπος να το ξαναβάλω οπός στη 4.3 Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bibis259 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Ελληνική γλώσσα περιλαμβάνει η συσκευή?και επίσης το ειδα κάποιος το ανέφερε..για την εγγύηση κανονικά δηλώνεται ελλάδα ? Παράθεση HTC Rooted Desire rom:<StarBurst 1.3.0....950gb internal memory:lol: kernel:<2.6.32.15-leedroid_2.2f snq@drone#1 radio:<32.44.00.32U_5.09.05.30_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Ναι σε όλα διαπιστωμένο και επίσημο. ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yonvog Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Είμαι ένας, μέχρι στιγμής, ευτυχής κάτοχος ενός Note 3 Neo (εχει kit kat 4.4.2). Για πολλά χρόνια πιστός στo iPhone και είπα να δοκιμάσω το android. Αντιμετωπίζω όμως ένα πολύ σοβαρό θέμα με τα emails του business account μου (POP). Ενώ τα διαβάζω κανονικά, εξαφανίζονται μετά από λίγο, προφανώς μετά το νέο συγχρονισμό χωρίς να έχω κάνει εγώ διαγραφή... Χρησιμοποιώ το email client του κινητού. Δοκίμασα και άλλα mail apps (blue, k9 κλπ) αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα :( Το περίεργο είναι ότι δεν συμβαίνει το ίδιο με τα gmail accounts. Οι ρυθμίσεις μου είναι σωστές και στη συσκευή (Delete When i delete from inbox) και στον server. Σε έρευνα που έκανα στο διαδίκτυο διαπίστωσα ότι δεν είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασα διάφορες προτάσεις για τη λύση του προβλήματος, αλλά δεν.... Παρακαλώ πολύ τα φώτα σας, γιατί εάν δεν μπορώ να βρω λύση πολύ φοβάμαι ότι η σχέση μου με το android θα τελειώσει άδοξα....! Ευχαριστώ προκαταβολικά την κοινότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOST Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Για δοκίμασε το cloud magic ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_lo Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 yonvog, το γεγονος οτι το προβλημα εμφανιζεται και σε αλλους email clients μου κανει ως θεμα με τον σερβερ των email ισως καποια ρυθμιση να τα σβηνει οταν κατεβουν. Πχ. αν τα κατεβασεις σε ενα Outlook να στα σβηνει απο τον σερβερ και ετσι να μην ερχονται στο κινητο.(αν χρησιμοποιεις καποιο webmail ισως βρεις ρυθμισεις εκει). Εχεις δοκιμασει καποιο αλλο android κινητο? Απο την αλλη μερια, στις ρυθμισεις του native email, εχει μια επιλογη ποσα mail να εμφανιζει (προεπιλογη 25). Δες κ αυτο μηπως απλα δεν τα εμφανιζει και δεν εχουν σβηστει.. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στη κ.κ όταν πατάω το μεσαίο κουμπί του κινητού πλέον δεν μου εμφανίζει το μαγκαζίνο αλλά το s finder. υπάρχει τρόπος να το ξαναβάλω οπός στη 4.3 Ανοιξε το magazine, πατα ρυθμισεις και τικαρε την επιλογη να ανοιγει με το home key ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yonvog Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Για δοκίμασε το cloud magic ;) Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. Δυστυχώς "τζίφος"... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- yonvog, το γεγονος οτι το προβλημα εμφανιζεται και σε αλλους email clients μου κανει ως θεμα με τον σερβερ των email ισως καποια ρυθμιση να τα σβηνει οταν κατεβουν. Πχ. αν τα κατεβασεις σε ενα Outlook να στα σβηνει απο τον σερβερ και ετσι να μην ερχονται στο κινητο.(αν χρησιμοποιεις καποιο webmail ισως βρεις ρυθμισεις εκει). Εχεις δοκιμασει καποιο αλλο android κινητο? Απο την αλλη μερια, στις ρυθμισεις του native email, εχει μια επιλογη ποσα mail να εμφανιζει (προεπιλογη 25). Δες κ αυτο μηπως απλα δεν τα εμφανιζει και δεν εχουν σβηστει.. Στη native εφαρμογή έχω επιλέξει το maximum. Όσον αφορά στον server θα το ξανακοιτάξω, αν και δεν νομίζω ότι συμβαίνει κάτι μιας και σε όλες μου τις συσκευές (Apple) κρατάει τα mails κανονικά. Θα ρωτήσω καλού κακού όμως και τον ΙΤ μου. Και μάλιστα στο DOGGEE του γυιου μου που έκανα set up το account δεν εμφανίζει αυτό το πρόβλημα. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Ρε παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς να χρησιμοποιήσει το Neo με 64 GB microSDXC σε exfat format?? Είχα μία Transcend 64 GB microSDXC την οποία είχα αγοράσει για το προηγούμενο smartphone μου (S Advance) και την χρησιμοποιούσα σε εκείνο σε Fat32 format όμως γιατί δεν δεχόταν exfat το S Advance και δούλευε μια χαρά. Όταν πήρα το Neo την φόρμαρα μέσα στο κινητό σε Exfat και τότε άρχισαν τα προβλήματα, την φόρμαρε και την αναγνώριζε κανονικά αλλά μετά από κάθε επανεκκίνηση της συσκευής μου έβγαζε οτι η κάρτα ήταν corrupted και πιο σπάνια έκανε και καμιά τυχαία αποσύνδεση της κάρτας χωρίς να κάνω κάτι συγκεκριμένο εγώ... Επικοινώνησα με την Transcend, μου την αλλάξανε με RMA και σήμερα παρέλαβα την καινούργια και πάλι τα ίδια... :( Σε Exfat format πάντα... Τώρα την φορμάρω σε Fat32 για να δω αν θα έχω πρόβλημα γιατί αν θυμάμαι καλά με την προηγούμενη σε format fat32 δεν παρουσίαζε πρόβλημα στο Neo... Είμαι με Android 4.3 ακόμα... Θα επανέλθω με νεότερα μετά τις δοκιμές σε Fat32 της δεύτερης κάρτας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Δεν σου έχει έρθει αναβάθμιση ακόμη; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Kαι σε μένα (βαλτική) δεν έχει έρθει αναβάθμιση ακόμη. Στην Ευρώπη τα γερμανικά και τα ιταλικά έχουν πάρει 4.4.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Ούτε στα γαλλικά -που μπορεί να είναι και τα περισσότερα- δεν έχει έρθει τίποτα ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Ρε παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς να χρησιμοποιήσει το Neo με 64 GB microSDXC σε exfat format?? Είχα μία Transcend 64 GB microSDXC την οποία είχα αγοράσει για το προηγούμενο smartphone μου (S Advance) και την χρησιμοποιούσα σε εκείνο σε Fat32 format όμως γιατί δεν δεχόταν exfat το S Advance και δούλευε μια χαρά. Όταν πήρα το Neo την φόρμαρα μέσα στο κινητό σε Exfat και τότε άρχισαν τα προβλήματα, την φόρμαρε και την αναγνώριζε κανονικά αλλά μετά από κάθε επανεκκίνηση της συσκευής μου έβγαζε οτι η κάρτα ήταν corrupted και πιο σπάνια έκανε και καμιά τυχαία αποσύνδεση της κάρτας χωρίς να κάνω κάτι συγκεκριμένο εγώ... Επικοινώνησα με την Transcend, μου την αλλάξανε με RMA και σήμερα παρέλαβα την καινούργια και πάλι τα ίδια... :( Σε Exfat format πάντα... Τώρα την φορμάρω σε Fat32 για να δω αν θα έχω πρόβλημα γιατί αν θυμάμαι καλά με την προηγούμενη σε format fat32 δεν παρουσίαζε πρόβλημα στο Neo... Είμαι με Android 4.3 ακόμα... Θα επανέλθω με νεότερα μετά τις δοκιμές σε Fat32 της δεύτερης κάρτας... Στα Win7 βλέπω ως προεπιλεγμένη διαμόρφωση σε όποια κάρτα και αν βάλω το FAT και ποτέ δεν είχα θέματα μετά σε όλα τα κινητά που τις έβαζα,και στο Ν3Ν πάλι 16άρα σε FAT είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Μπα τα ίδια και σε Fat32... Πρέπει να έχω πέσει και σε δεύτερο ελαττωματικό κομμάτι... Έχει κάποιος εμπειρία με 64GB κάρτες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELPIDAGAVR Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Se note neo 3 lte einai alo na valw temmpered glass tis nillkin kai apo panw xreiazetai na valw k kati allo?K an nai ti? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 'Όχι δεν χρειάζεται να βάλει κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ELPIDAGAVR Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 'Όχι δεν χρειάζεται να βάλει κάτι άλλο. Euxaristw!Oxi zelatina dld.Kali thiki pou na eimai kalimeni apo apopsi prostasias apo Ellada? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 το καλώδιο του φορτιστή μπαίνει εύκολα; Στο δικό μου τραβάει ζόρι, είναι πάρα πολύ σφιχτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_note_3_neo Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Εχω το τηλεφωνο δυο μηνες.Τις πρωτες μερες εμπαινε κι εμενα δυσκολα,σε σημειο που ανησυχουσα μηπως χαλασω τη θυρα.Τωρα ειναι πιο ευκολο.. Παράθεση Don't cry because it's over.Smile because it happened. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mlv500 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 εγω το πηρα πριν 2 ημερες και το βρισκω καταπληκτικο και σημαντικα καλυτερο απο το μεγαλυτερο γιατι ...χωραει στην τσεπη μου.... εχω μια απορια μονο για το gps. σε ολα τα σαμσουνγκ ειχε εικονιδιο gps αλλα σε αυτο γραφει η τοποθεσια μου. εγω θελω να ανοιγω μονο αυτο για χαρτες και οχι ντατα ή ασυρματο δικτυο. δεν θελω να κανουν δηλαδη χρηση τοποθεσιας μου αλλες εφαρμογες..πχ φατσοβιβλιο κλπ γινεται? υγ...χαλασα 3 προστασιες οθονης με την σκονη μου μεσα... πως γινεται να μπει χωρις σκονη το ρημαδι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 εγω το πηρα πριν 2 ημερες και το βρισκω καταπληκτικο και σημαντικα καλυτερο απο το μεγαλυτερο γιατι ...χωραει στην τσεπη μου.... εχω μια απορια μονο για το gps. σε ολα τα σαμσουνγκ ειχε εικονιδιο gps αλλα σε αυτο γραφει η τοποθεσια μου. εγω θελω να ανοιγω μονο αυτο για χαρτες και οχι ντατα ή ασυρματο δικτυο. δεν θελω να κανουν δηλαδη χρηση τοποθεσιας μου αλλες εφαρμογες..πχ φατσοβιβλιο κλπ γινεται? υγ...χαλασα 3 προστασιες οθονης με την σκονη μου μεσα... πως γινεται να μπει χωρις σκονη το ρημαδι? Βασικα τοποθετείς τη ζελατίνα στο μπανιο! Αφηνεις να τρεξει ζεστο νερο, να γίνουν υδρατμοί και αφού φύγουν οι υδρατμοί δεν σηκώνεται τίποτα! Κλείνεις επίσης τα παράθυρα να μην φυσήξει και σου ρίξει τίποτα από κάτω και την τοποθετείς. Εναλλακτικά απλά αφαιρείς τη σκόνη που εισχωρεί με ένα κομμάτι σειλοτειπ διπλωμένο στα δύο. Σηκωνεις τη ζελατίνα, "τσιμπας" τη σκόνη με το σειλοτειπ και φευγει. Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Εχω το τηλεφωνο δυο μηνες.Τις πρωτες μερες εμπαινε κι εμενα δυσκολα,σε σημειο που ανησυχουσα μηπως χαλασω τη θυρα.Τωρα ειναι πιο ευκολο.. Ευχαριστώ, το λέω γιατί στο προηγούμενο έχω την εντύπωση ότι εμπαινε πιο εύκολα και λέω μήπως έπεσα σε ελαττωματικο κομμάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhs8 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Παιδιά μια ερώτηση. Το δικό μου είναι προέλευσης Λουξεμβούργου με 4.3 αλλά αργεί η επίσημη 4.4.2 Σκέφτομαι να βάλω μέσω Odin την επίσημη 4.4.2 κάποιας άλλης χώρας. Αυτό που με απασχολεί είναι αν θα τρέξει ο μετρητής. Ξέρει κανείς ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts