greglyr Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_3_neo_gets_android_kitkat_update-news-9415.php ετσι να γουσταρουμε...χεχεχεχεχεχεχε:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Όταν έρχεται σε μία συσκευή η αναβάθμιση, έρχεται ταυτόχρονα OTA και μέσω Kies;; Ή σε κάποιο από τα δύο πιο γρήγορα; Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Όταν έρχεται σε μία συσκευή η αναβάθμιση, έρχεται ταυτόχρονα OTA και μέσω Kies;; Ή σε κάποιο από τα δύο πιο γρήγορα; Άσε το kies στην άκρη, δεν είναι κι ότι ποιό αξιόπιστο έχει φτιάξει η Σαμσουνγκ. Καλύτερα να περιμένεις την ΟΤΑ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Α ναι ε; Δεν το έχω κατεβάσει καν.. Οκ, τότε αναμένουμε.. :rolleyes: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greglyr Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Άσε το kies στην άκρη, δεν είναι κι ότι ποιό αξιόπιστο έχει φτιάξει η Σαμσουνγκ. Καλύτερα να περιμένεις την ΟΤΑ. γιατι δεν ειναι αξιοπιστο το kies?για πες να μαθαινουμε γιατι εγω το εχω στον υπολογιστη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 γιατι δεν ειναι αξιοπιστο το kies?για πες να μαθαινουμε γιατι εγω το εχω στον υπολογιστη μου. Τραβάει κολλήματα και μπορεί να σου αφήσει την αναβάθμιση στην μέση . Αυτό και μόνον εμένα με κάνει να μην το επιχειρήσω καν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my_note_3_neo Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Το κινητο το αγορασα χτες.Προερχομενος απο iphone 4,ενα εχω να πω.η μερα με τη νυχτα!Το εχω λιωσει και δεν λεει να πεσει η μπαταρια του...Δεν ξαναγυριζω σε iphone ο κοσμος να χαλασει.Οσες εφαρμογες στη σειρα και να ανοιξω,lagαρισμα μηδεν.Γενικα,δεν καταλαβαινει απολυτως τιποτα.Η καλυτερη αγορα που εχω κανει. Παράθεση Don't cry because it's over.Smile because it happened. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greglyr Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Έλα ρε? Σοβαρά? Σε ευχαριστώ για την ενημέρωση. Να σαι καλά. Μη μείνουμε χωρίς τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 παιδια μολις πουλησα το iphone 5 μου και ειμαι μεταξυ του neo και 2 αλλον,φοβαμαι για το μεγεθος... σαν βολεψε σαν μεγεθος συσκευης στην καθημερινοτητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Μην το φοβάσαι καθόλου. Στην αρχή δείχνει μεγάλο, αλλά με την χρήση συνηθίσεις την οθόνη και δεν το αλλάζεις με τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Δεν Υπάρχει η συσκευή!!! Μην φοβάστε το μέγεθος!! Την δεύτερη μέρα κιόλας την έχετε συνηθίσει σαν ένα κανονικό smartphone!! Βασικά εγώ το νιώθω στο χέρι, γιατί δεν είναι πολύ φαρδύ, σαν ένα κανονικό smartphone απλά πιο μακρύ... ;) απίστευτη συσκευή!! Ελαφριά, με πολύ καλό κράτημα, και μεγάλη μπαταρία... Για τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να πω τίποτα... Τα γνωρίζετε... ;) Άνετα Best Value For Money!!! ( και για πολύ πολύ καιρό... ;) :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greglyr Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Είναι φοβερό τηλέφωνο. Το πρώτο 2ωρο το έχεις συνηθίσει από τη πολύ ασχολία που θα έχεις μαζί του μιας και είναι καινούργιο. Εκτός της οθόνης που είναι φοβερή έχει και πολλές δυνατότητες που αν ασχολησαι λίγο, δε θα θες να το αποχωριστείς. Είναι από τις καλύτερες επιλογές στην κατηγορία του για να μη πω και σε άλλες κατηγορίες... Να ρωτήσω, έχει έρθει σε κανέναν το update? Και επιπλέον, πως μπορούμε να δούμε τη χώρα προέλευσης της συσκευής? Ρωτάω γτ νομίζω πως δεν είναι ελληνικό μιας και τα μεγάλα μαγαζιά δεν το έχουν και το έχουν μόνο τα skroutzομαγαζα. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Παιδιά ξέρει κανείς που είναι διαθέσιμο , μπαίνω και δεν υπάρχει πουθενά :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Παιδιά ξέρει κανείς που είναι διαθέσιμο , μπαίνω και δεν υπάρχει πουθενά :( ....και δυστυχώς βλέπω να ανεβαίνει συνεχώς την ανηφόρα η τιμή του. Χλωμό το κόβω για κάτω από τα €315 μόλις ξαναγίνει διαθέσιμο στα Skroutzoμάγαζα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greglyr Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 http://www.skroutz.gr/s/4396839/Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-LTE-16GB.html Δες εδώ. Δυστυχώς έχει ανέβει η τιμή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 εχει ιδεα κανεις γιατι δεν υπαρχει πουθενα? λογικα λογο καλοκαιριου δε κανανε παραλαβες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greglyr Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Στο λινκ που σου έδωσα δεν έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 (edited) Στο λινκ που σου έδωσα δεν έχει? ola file akyra me paraggeleia :!:Από Ομάδα Διαχείρισης:!: Θα σας παρακαλούσαμε να μην γράφετε με greeklish καθώς απαγορεύται από τον κανονισμό του myphone. Edited August 24, 2014 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greglyr Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Κατάλαβα. Κάντο παραγγελία τότε. Αξίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimcreed Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Κατάλαβα. Κάντο παραγγελία τότε. Αξίζει... μαλλον αυτο θα κανω,δεν ειναι του θεματος αλλα τοσο καιρο αναμεσα σε αυτο κ το nexus 5 ειμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greglyr Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Κάνε την επιλογή σου ανάλογα με το τι σε ευχαριστεί... Δε ξέρω από nexus δεν είχα ποτέ, έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλά, αλλά να σου πω την αλήθεια μου το noteli μου δε το αλλάζω. Οθόνη μπαταρία πενάκι και γενικά πολύ καλή εμπειρία . δύσκολα να πάω σε άλλο εκτός αν είναι πάλι note. Η επιλογή είμαι δική σου ανάλογα με το τι σε βολεύει και σε ευχαριστεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Και επιπλέον, πως μπορούμε να δούμε τη χώρα προέλευσης της συσκευής? Ρωτάω γτ νομίζω πως δεν είναι ελληνικό μιας και τα μεγάλα μαγαζιά δεν το έχουν και το έχουν μόνο τα skroutzομαγαζα. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Δες για το phone info στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Αυτή η πράσινη λεζάντα στις εισερχόμενες κλήσεις δεν βγαίνει ε;; :O Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skokman Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Ρε παιδια μια βοηθεια Εσπασε το πίσω καπακι απο το τηλέφωνο (το καπακι της μπαταριας) και δεν βρίσκω πουθενα στο νετ παρα μονο αυτο αλλα ειναι σε ασπρο χρωμα http://www.ebw.gr/el/Product/1003205/Battery-Cover-Samsung-SM-N7505-Galaxy-Note-3-Neo-White-Original-GH98-31042B αλλα το δικο μου ειναι μαυρο Ουτε e-bay ουτε πουθενα Ξερει κανεις που μπορω να βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Δες εδώ ebay.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts