Kostas89 Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Συνδέω την συσκευή μου σε λαπτοπ με Windows 10 και δεν μου την αναγνωρίζει. Ξέρει κανείς γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stauros11 Δημ. August 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2016 μπορει καποιος να βοηθησει σε προβλημα με καμερα?? γτ οταν προσπαθω να τραβηξω φωτογραφιες με φλας λαγκαρει το κινητο?? ενω οταν ειναι στη φορτιση δεν λαγκαρει?? παρεπιπτοντως νομιζα πως τα εχει παιξει η μπαταρια..πηρα καινουργια τη δικια του..αλλα παλι το ιδιο?? ξερει καποιος μηπως..απο τι..και απο που μπορει να προερχεται αυτο το προβλημα?? Παράθεση SM-7505 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Apostolos_ Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 To Note 3 neo που έχω ξαφνικά άρχισε να αποσυνδέεται και να ξανασυνδέεται στο wifi επανειλημμένα. Δοκίμασα όλες τις λύσεις που βρήκα στο ίντερνετ αλλά δεν μπόρεσα να το ξεκολλήσω με καμία. Συνέχιζε να το κάνει ακόμη και σε safe mode. Δεν έφτιαξε ούτε με καθαρισμό της cache. Τελικά με δυσκολία αποφάσισα να κάνω hard reset, αλλά ακόμη και έτσι δεν έστρωσε και συνεχίζει. Υποθέτω πλέον ότι δεν είναι πρόβλημα software. Θεωρώ ότι μόνη λύση είναι η αποστολή στο service, αλλά δεν ξέρω τι εγγύηση δίνει η Samsung. Το κινητό αγοράστηκε πριν από 1,5 χρόνο, είναι απο σκρουτζομάγαζο και Ευρωπαϊκής προέλευσης και δεν έχει γίνει ποτέ root και καμία άλλη επέμβαση. Είμαι μέσα στην εγγύηση και που χρειάζεται να απευθυνθώ; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Η εγγύηση ισχύει για 2 χρόνια και δεν παίζει ρόλο το ότι το έχεις αγοράσει από σκρουτζομάγαζο. Αν είσαι από Αθήνα μπορείς να το πας εδώ: http://www.smartec.gr/el/ ή αλλιώς μιλάς με Samsung, να σε ενημερώσουν για το κοντινότερο service στην περιοχή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Apostolos_ Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Παιδιά όσοι έχετε πάει σε Lollipop, με το κόλλημα που εμφανίζεται που και που κατά το ξεκλείδωμα του smartphone, έχει βγει κάποιος κάποια αξιόπιστη λύση; Κατά τα άλλα η Lollipop είναι μία χαρά!! Είμαι με Βουλγαρική Rom. Δεν έχει βγάλει κάποιο micro update, από όσο είχα δει, δύο φορές που το έκανα format. Τώρα είμαι root και δεν μπορώ να τσεκάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Εχτές του έκανα hard reset και το έστησα ξανά από την αρχή. Δεν μου ήρθε κάποια νέα αναβάθμιση και το πρόβλημα στο ξεκλείδωμα συνεχίζεται. Πάντως το πρόβλημα με το χάσιμο κάποιων ρυθμίσεων που είχα διορθώθηκε. Εγώ δεν θα έλεγα ότι μου αρέσει περισσότερο η LOLLIPOP, και η ΚΙΤ-ΚΑΤ είχε αρκετά χαρακτηριστικά που μου άρεσαν πιο πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Όσοι έχετε πρόβλημα με το κόλλημα στο ξεκλείδωμα, δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε την εξοικονόμηση ενέργειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Εχτές του έκανα hard reset και το έστησα ξανά από την αρχή. Δεν μου ήρθε κάποια νέα αναβάθμιση και το πρόβλημα στο ξεκλείδωμα συνεχίζεται. Πάντως το πρόβλημα με το χάσιμο κάποιων ρυθμίσεων που είχα διορθώθηκε. Εγώ δεν θα έλεγα ότι μου αρέσει περισσότερο η LOLLIPOP, και η ΚΙΤ-ΚΑΤ είχε αρκετά χαρακτηριστικά που μου άρεσαν πιο πολύ :) Κοίταξε, για εμένα μία χαρά είναι η Lollipop! Καλύτερη διαχείριση μνήμης, πρόσβαση των εφαρμογών στην sd χωρίς να πειράξεις το λειτουργικό, πιο ασφαλείς λόγω των security updates που έχει πάρει η Lollipop, καλύτερη υλοποίηση από την Samsung για το multi window. Μόνο η μπαταρία είναι υποδεέστερη στην Lollipop και το κόλλημα που έχουμε στην Lock screen... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Τελικά τι παίζει με το Quick Glance στο Note 3 Neo? Το υποστηρίζει ή όχι; Και αν όχι γιατί υπάρχει σαν επιλογή το Quick Glance στις ρυθμίσεις της Lollipop; (Settings-sounds and notifications-notification access) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispatra Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 (edited) Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Εγώ που είμαι με 4.3 να περιμένω να μου έρθει αναβάθμιση; και αν έρθει να την κάνω;;; ευχαριστώ. Ξέχασα. .. για το duos λέω. .. Edited August 21, 2016 by vasilispatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Θέλω το επόμενο διάστημα να δώσω κάπου το neo και να μεταβώ σε s7 edge.. Το κινητό λειτουργικά πετάει, δεν έχει κολλήσει ποτέ για αυτό και το κράτησα τόσα χρόνια.. Αλλά το μεταλλικό περίβλημα του έχει υποστεί μεγάλη φθορά.. Το μεταλλικό χρώμα έχει φύγει σχεδόν από κάθε σημείο του, και στην πάνω γωνία έχει κι ένα χτύπημα.. Το βολεύτηκα τόαο πολύ σε σημείο να μη το προσέχω καθόλου.. Πρωτόγνωρο για μένα!! :O Ποια θα ήταν μια λογική τιμή στο περίπου πιστεύετε για να το δώσω;; :worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Θέλω το επόμενο διάστημα να δώσω κάπου το neo και να μεταβώ σε s7 edge.. Το κινητό λειτουργικά πετάει, δεν έχει κολλήσει ποτέ για αυτό και το κράτησα τόσα χρόνια.. Αλλά το μεταλλικό περίβλημα του έχει υποστεί μεγάλη φθορά.. Το μεταλλικό χρώμα έχει φύγει σχεδόν από κάθε σημείο του, και στην πάνω γωνία έχει κι ένα χτύπημα.. Το βολεύτηκα τόαο πολύ σε σημείο να μη το προσέχω καθόλου.. Πρωτόγνωρο για μένα!! :O Ποια θα ήταν μια λογική τιμή στο περίπου πιστεύετε για να το δώσω;; :worry: Σε αυτό το τόπικ δύσκολα να σου απαντήσει κάποιος, καλύτερα να κοιτάξεις σε τόπικ με ''Buy and Sell'' , εκεί θα μπορούν να σε συμβουλέψουν καλύτερα τσα παιδιά που ασχολούνται με αγοραπωλησίες :) Να ρωτήσω κάτι παιδιά. Εγώ που είμαι με 4.3 να περιμένω να μου έρθει αναβάθμιση; και αν έρθει να την κάνω;;; ευχαριστώ. Ξέχασα. .. για το duos λέω. .. Εδώ μάλλον παίζει να είσαι ο μόνος με duos :rolleyes: Από εκεί και πέρα οι απόψεις για την αναβάθμιση σε Lollipop διίστανται. Έχει και θετικά και αρνητικά. Βασικά, ενώ στην Κιτ Κατ δεν κόλλαγε καθόλου στην Λολιποπ έχει κάποια κολληματάκια, όπως στην Lock screen που βελτιώνεται μεν με την ενεργοποίηση της εξοικονόμησης ενέργειας παραμένουν όμως κάποια θέματα (π.χ. δεν αποκρίνονται τα εικονίδια στην κρυφή μπάρα επάνω π.χ. η ενεργοποίηση - απενεργοποίηση δεδομένων - Wi-Fi κλπ) :( Δίαβασε σχετικά και τα προηγούμενα ποστ σε αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilispatra Δημ. August 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2016 Ευχαριστώ πολύ! !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas89 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Μου ήρθε Ένα update προχθές γύρω στα 70mb. Ξέρετε τι είναι; είμαι με lollipop. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Έχει αρχίσει και δίνει αναβαθμίσεις στις ήδη υπάρχουσες Lollipop εκδόσεις την τελευταία βδομάδα. Ξέρει κάποιος πως περνάμε τα OTA Updates εμείς που είμαστε με Lollipop αλλά root?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 Με Lollipop έχεις κάποιος χρησιμοποιήσει το Mhl? Και αν ναι, καλώδιο με 11pins? Έχει βρει κάποιο αξιόπιστο και οικονομικό docking station? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. September 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2016 (edited) Έκανα την αναβάθμιση την Παρασκευή (2 Σεπτέμβρη), δεν είδα κάποια διαφορά... τα ψιλοκολλήματα παραμένουν :rolleyes: (Αφού έφαγα ένα μεγάλο κόλλημα λίγο πριν έρθει η αναβάθμιση {στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας ξαφνικά κόλλησε} δεν επανερχόταν ούτε με αφαίρεση μπαταρίας - τελικά λίγο πριν φτάσω στη λύση του hard reset κατάφερα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και άντε ξαναστήσιμο του κινητού...) Edited September 7, 2016 by NovaLacertae Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stauros11 Δημ. September 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2016 παιδια...μηπως καποιος γνωριζει για το προβλημα με τη καμερα που εχω προ αναφερει ;; Παράθεση SM-7505 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2016 Παιδιά από αντιπροσωπία ποια είναι αξιόπιστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. September 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2016 Smartec στο Χαϊδάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliassan Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Καλημέρα, η συσκευή μου (SM-N7505) έχει 4.4.2 & ROM Πορτογαλίας. Τις τελευταίες 2 ημέρες δε συνδέεται μέσω 4G, μόνο με WiFi. Με την COSMOTE το έψαξα & η sim δουλεύει σωστά. Τη δοκίμασα & σε άλλη συσκευή. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με το θέμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Αν σου δουλεύει κανονικά σε άλλες καταστάσεις δικτύου Ε - Η -Η+ , τότε προφανώς έχει κάποιο θέμα η περιοχή σου με το 4G. Κάνε και μια επανεκκίνηση στη συσκευή. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliassan Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Αν σου δουλεύει κανονικά σε άλλες καταστάσεις δικτύου Ε - Η -Η+ , τότε προφανώς έχει κάποιο θέμα η περιοχή σου με το 4G. Κάνε και μια επανεκκίνηση στη συσκευή. Καλημέρα, δεν έχει να κάνει με την περιοχή ή με τον πάροχο. Δεν συνδέεται με καμίας μορφής data δίκτυο. Μόνο με wifi. Έχω κάνει & hard reset, αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Μας έγραψες ότι στο έκανε ξαφνικά, σωστά? Δηλαδή είχες κανονικά σύνδεση δικτύου μέχρι πρόσφατα. Βάλε στο δικό σου μία άλλη sim και δες αν δουλεύει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts