Vasilis99 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 μας έσωσες και εγώ μια από τα ίδια μόλις πάτησα την εξοικονόμηση όλα καλά ευχαριστώ Τίποτα :) Ξέρει κανείς αν είναι εύκολο να περάσουμε άλλες rom πχ αν βγει 6 marshmallow από κάποιον developer και αν βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psampa Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Πάντως και εγώ που ξαναπερασα την τελευταία γαλλική εδώ και δύο μέρες δεν είδα κανένα κόλλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yonvog Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Προσπαθώ να αναβαθμισω σε lollipop σε ρουταρισμενο ΝΕΟ και δυστυχως δεν μου κανει την αναβαθμιση μέσα απο την desktop εφαρμογη SMART SWITCH. Ξεκιναει και μου βγαζει μηνυμα οτι το κινητο δεν ειναι connected. Μήπως θα πρεπει να ακολουθησω άλλη διαδικασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Προσπαθώ να αναβαθμισω σε lollipop σε ρουταρισμενο ΝΕΟ και δυστυχως δεν μου κανει την αναβαθμιση μέσα απο την desktop εφαρμογη SMART SWITCH. Ξεκιναει και μου βγαζει μηνυμα οτι το κινητο δεν ειναι connected. Μήπως θα πρεπει να ακολουθησω άλλη διαδικασια? Με Odin προσπαθησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yonvog Δημ. March 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2016 Όχι δεν έχω προσπαθήσει. Για να είμαι ειλικρινής επειδή δεν γνωρίζω και πολλά με το Android, το ψιλοφοβάμαι κι όλας. Κάπου διάβασα ότι θα πρέπει να κανω unroot, να αναβαθμίσω και μετά να ξαναρουτάρω... πολύ μπερδεμένο για όσους δεν είναι και τόσο γνώστες. Επίσης επιδή εργάζομαι σε περιβάλλον MAC OS X δεν υπάρχει ODIN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. March 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2016 Δοκίμασε και με τα kies 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2016 Έκανα κι εγώ το κόλπο με τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας αλλά άφησα επιλεγμενο μόνο το "απόδοση cpu" . Για να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Παιδια εχω ενα θεμα με της επαφές στο κινητό. . Οταν της γράφω ελληνικα κ της αποθηκευω οταν πάω να της ψάξω δεν υπαρχουν πουθενα.. αμα της γραψω με λατινικά της βρισκω αμέσως. . Το έχει παθει κανείς? Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 (edited) Παιδια εχω ενα θεμα με της επαφές στο κινητό. . Οταν της γράφω ελληνικα κ της αποθηκευω οταν πάω να της ψάξω δεν υπαρχουν πουθενα.. αμα της γραψω με λατινικά της βρισκω αμέσως. . Το έχει παθει κανείς? Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα στην εμφάνιση των επαφών (έχω kit-kat-ιταλικό- δεν έχω κάνει αναβάθμιση αν και μου έχει έρθει η 5.1.1) μου τις εμφανίζει όλες κανονικά και τις γράφω όλες στα Ελληνικά. Το πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι όταν κάνω αντιγραφή των επαφών στην κάρτα microSD (για backup) μου αντιγράφει μόνο τις 100 ???!!! :confused: Edited March 18, 2016 by NovaLacertae Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnnik Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 (edited) Δεν ξερω αν το εχει αντιμετωπισει αλλος αλλα μιας και το ειχα σαν θεματακι και μαλλον βρεθηκε η λυση θα σας το αναφερω. Ειχα ενα τρεμοπαιγμα στην οθονη. 3-4 γραμμες δλδ που σε λευκο ή μπλε φοντο φαινοντουσαν σαν να "αναβοσβηνουν". Δεν με ενοχλουσαν πολυ αλλα μολις απενεργοποιησα την επιλογη 《προβολη χωρις επαφη》 αμεσα σταματησε... Επισης το προβλημα με τις επαφες το ειχα και εγω μετα την αναβαθμιση. Καποια ανυποπτη στιγμγ εχασε καποιες επαφες τις οποιες κ περασα εκ νεου...δεν ξερω γιατι Edited March 18, 2016 by tnnik Παράθεση Mi 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. March 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2016 Καλησπέρα κι από εμένα. Κι εγώ κολλήματα μετά την αναβάθμιση, αλλά θα δοκιμάσω την εξοικονόμηση αναμένοντας να το διορθώσουν κι ευχαριστώ το φίλο που το πρότεινε εκ των προτέρων. Μιας και σκέφτομαι να του ανανεώσω την εμφάνιση ήθελα να ρωτήσω αν έχετε να προτείνετε κάποια θήκη και tempered glass. Σας ευχαριστώ. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Το κόλπο με την εξοικονόμηση ενέργειας δουλεύει μια χαρά τελικά. Έχω μερικές μέρες που το ενεργοποίησα και ξεκλειδώνει αμέσως. Έχω επιλέξει μόνο το "απόδοση CPU " και είναι εντάξει, δεν χρειάζεται όλες τις επιλογές ευτυχώς γιατί ούτε μειωμένη φωτεινότητα θέλω ούτε απουσία απτικης αναδρασης. Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου τον φίλο που το πρότεινε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Τίποτα! Το φόρουμ γιαυτό είναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Μήπως όμως καλό θα ήταν να αναφερθεί στην Samsung... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Μήπως όμως καλό θα ήταν να αναφερθεί στην Samsung... ;) Τι εννοείς? Που ακριβώς δηλαδή? Πιστεύεις ότι θα κάνουν κάτι? Εδώ 1 χρόνο παιδευαν για να μας δώσουν lollipop... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Ναι κάνουν! Τα γνωστά μικρά updates... ;) Στην σελίδα της Samsung στην υποστήριξη μέσω μηνύματος ή e-mail. Η Samsung καθυστερεί τις αναβαθμίσεις σε όλες τα smartphone της, δεν είναι μόνο στο δικό μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Το δικό μας άργησε πολύ σχέση με άλλα. Τουλάχιστον άξιζε γιατί έχουμε 5.1.1 και όχι καμιά 5.0.2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROMAN Δημ. March 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2016 Καλησπέρα, κι εμένα Ιταλικό κι ακόμα τίποτα, γιατί σ' άλλους νωρίτερα και σ' άλλους αργότερα τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. March 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2016 (edited) Καλησπέρα κι από εμένα. Κι εγώ κολλήματα μετά την αναβάθμιση, αλλά θα δοκιμάσω την εξοικονόμηση αναμένοντας να το διορθώσουν κι ευχαριστώ το φίλο που το πρότεινε εκ των προτέρων. Μιας και σκέφτομαι να του ανανεώσω την εμφάνιση ήθελα να ρωτήσω αν έχετε να προτείνετε κάποια θήκη και tempered glass. Σας ευχαριστώ. Φτηνές λύσεις από Ελλάδα: http://mobilecity.gr/el/tempered-glass-samsung/1612-4274 http://mobilecity.gr/el/n7502n7505-note-3-new/129-s-case-samsung-n7502-n7505-n7506-galaxy-note-3-neo-#/9-color-διαφανο/ Ικανοποιημένος, χωρίς να μου έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Έχω και άλλες δυο θήκες που δεν τις βλέπω τώρα όμως :( και με καμιά αναζήτηση για περισσότερες επιλογές... :) https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn.html?keyphrase=tempered+glass+note+3+neo https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?keyphrase=cases+note+3+neo&order_by=pricevat&order_dir=asc edit: (22-3/10:30) έγινε διόρθωση γιατί δεν εμφανιζόταν ολόκληρο το μήνυμα Edited March 22, 2016 by NovaLacertae Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Παιδιά το Beep'nGo δουλεύει με το Note 3 Neo? Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. March 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2016 Φτηνές λύσεις από Ελλάδα: http://mobilecity.gr/el/tempered-glass-samsung/1612-4274 http://mobilecity.gr/el/n7502n7505-note-3-new/129-s-case-samsung-n7502-n7505-n7506-galaxy-note-3-neo-#/9-color-διαφανο/ Ικανοποιημένος, χωρίς να μου έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Έχω και άλλες δυο θήκες που δεν τις βλέπω τώρα όμως :( κάνε και καμιά αναζήτηση... :) https://www.skroutz.gr/c/612/prostasia-othonis-kinitwn.html?keyphrase=tempered+glass+note+3+neo https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn.html?keyphrase=cases+note+3+neo&order_by=pricevat&order_dir=asc Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και το χρόνο σου. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Στην πλοήγηση στο google maps ακούγεται ένας περίεργος ήχος σαν να ξεροκαταπίνει κάποιος αντι για οδηγίες στρίψε εδω, πέσε στον γκρεμό απο εκεί κλπ. Τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Πνίγεται ο εκφωνητής!!! Lol lol :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. March 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2016 Το κάνει τυχαία όμως, κάποιες φορές παίζει. καποιες όχι. Υπάρχει κάτι με τις φωνές που πρέπει να κατεβάζει ή δεν έχει κατέβει σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venumis Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Κοίταξα εντελώς τυχαία προχτές και είδα ότι υπήρχε ενημέρωση. Διάβασα ότι είχε βγει πριν κάμποσες μέρες. Δεν ξέρω τι εννοείτε κάποιοι λέγοντας ιταλικό, γαλλικό κτλ. Εγώ από Ελλάδα το είχα πάρει. Το κινητό ήταν στοκ και αρουταριστο, η αναβάθμιση έγινε μέσο ΟΤΑ και κατέβασε περίπου 860 mb αν θυμάμαι καλά. Δεν έγινε κάποιο reset μετά την αναβάθμιση. Με lollipop 5.1 πλέον προσωπικά δεν βλέπω καμία απολύτως διαφορά. Το κινητό όπως έτρεχε έτσι τρέχει. Και να μην την έκανα την αναβάθμιση δεν θα με χάλαγε. Αυτό είναι το feedback από εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts