Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Οπότε δεν μπορούμε να χρησιμοποησουμε το κινητό σαν τηλεκοντρόλ:O https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moletag.galaxy.s4.remote&hl=el Εγω με αυτη την εφαρμογη δουλευω και την τηλεοραση και το κλιματιστικο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Κι αυτο ειναι πολυ καλο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tekoia.sure.activities&hl=el Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2015 Κι αυτο ειναι πολυ καλο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tekoia.sure.activities&hl=el https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moletag.galaxy.s4.remote&hl=el Εγω με αυτη την εφαρμογη δουλευω και την τηλεοραση και το κλιματιστικο :p Ευχαριστώ πολύ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. September 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Καλησπερα εχω μια απορια .. μπερδεύτηκα και αντί να φλασαρω την γαλλική στοκ στο κινητό έβαλα τη πολωνική στοκ ρομ τι τελευταία που εχει δε με ενοχλεί την βρίσκω πιο ελαφριά και με όλα τα προγράμματα ανοιχτά .. Απλά δεν μου βγάζει πλέον 4G αλλά Lte στη θέση είναι νορμάλ η όχι ? Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2015 Απλά δεν μου βγάζει πλέον 4G αλλά Lte στη θέση είναι νορμάλ η όχι ? Είναι νορμάλ, πρόκειται για το ίδιο πράγμα. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapacki Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Είναι νορμάλ, πρόκειται για το ίδιο πράγμα. ευχαριστώ για την απάντηση :) Παράθεση Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Βγήκε το marshmellow και εμείς ακόμα στο kit kat...όποτε ένας είναι ο δρόμος για το κινητό πλέον...πώληση...κρίμα και μου άρεσε και βόλεψε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnnik Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Καλησπερα παιδια. Και εγω κατοχος του Νεο. Αρκετα ευχαριστημενος μπορω να πω. Μηδαμινα προβλήματα και 6 πυρηνος επεξεργαστής που κανει την διαφορα. Αναβαθμιση απο οτι διαβασα δεν παιζει προς το παρον. Η Γαλλικη Samsung μαλλον το απέκλεισε κιολας ενω οι αγγλοι μιλανε για αργοτερα. Οπως και να εχει προτιμω αυτην την εκδοση που τρέχει απροβληματιστα παρα το lollipop και μετα να παρακαλάω για update. Θα δειξει το επομενο διμηνο που το πάει. Προσωπικα δεν με χαλαει γιατι με 260 ευρω αγορα εχω μια light εκδοση note και πλακα πλακα καλυτερο απο το note 2 και υποδεεστερο του 3...ok I ll live... Παράθεση Mi 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dagalis Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-UK-confirms-that-Galaxy-Note-3-Neo-will-get-Android-5-0-Lollipop-Update για να δουμε λες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Μεγάλη αναμονή... Ντροπή για την samsung! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-UK-confirms-that-Galaxy-Note-3-Neo-will-get-Android-5-0-Lollipop-Update για να δουμε λες??? Aυτο ειναι απο τον Αυγουστο, να ενα πιο προσφατο που λεει η Samsung Αγγλιας οτι θα παρουμε update http://www.youmobile.org/blogs/entry/SamsungUK-Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-will-be-receiving-the-Lollipop-update-As-soon-as-it-is-ready Η Samsung Γαλλιας ειπε οτι δεν θα παρουμε update βεβαια και θα συμφωνησω μαζι τους. Αν ηταν θα ειχαμε παρει τοσο καιρο. Αρα ας απολαυσουμε το κινητο μας (το οποιο πραγματικα ειναι απροβληματιστο) και οταν ερθει η ωρα για αλλαγη συσκευης βλεπουμε αν θα τη ξαναπροτιμησουμε... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. October 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2015 Κι εγώ πιστεύω πως δε θα πάρουμε λολιποπ. Δεν με πειράζει όμως, το κινητό είναι τέλειο όπως είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. October 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2015 Τραγικό από μεριά της Samsung, και δυστυχώς θα αλλάξω στρατόπεδο εξ αίτιας της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapacki Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 μπορεί απλα ρε παιδιά να μην το σηκώνει η συσκευή μας.. κ στο ΝΟΤΕ 2 ηταν να τη δωσουν την ΛΟΛΙΠΟΠ αλλα απέτυχε στα τεστ.. ωστόσο το μηχάνημα παει μια χαρα κ προσωπικά δε με χαλάει με την 4.4 :lol::lol: Παράθεση Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitrisdoxadoxa Δημ. October 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2015 Καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα με το κινητο μου ειναι το note3 neo ενω ολα ηταν καλα ξαφνικα πατωντας *#06# μου βγαζει imei null/null τι γινεται ενω το παρατησα κανα 2 μερες μετα βρηκε το imei ολα καλα μετα παλι τα ιδια χαθηκρ ξερεις κανεις τι γινεται??το κινητο ειναι αγορασμενο κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goodlife Δημ. October 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2015 Να πω κι εγώ από μεριάς μου ότι προτιμώ να μην πάρει κάποια προβληματική αναβάθμιση και να μείνει εδώ. Μετά από ένα χρόνο μαζί του με στοκ ρομ πιστεύω ότι αν μη τι άλλο είναι ένα απροβλημάτιστο κινητό. Παράθεση Να έχεις εμπιστοσύνη στο Θεό και να κρατάς το μπαρούτι σου στεγνό. Βολταίρος – [ 1694-1778 ]:shoot: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapacki Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Αφου βγηκε για N750 αρα θα μας ερθει http://www.youmobile.org/blogs/entry/-Firmware-Download-Finally-Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-SM-N750L-official-Android-5-1-1-Lollipop-is-Rolling-out Παράθεση Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Άντε που παραπονιόσασταν... :p Και θα πάρουμε και την τελευταία έκδοση της Lollipop... ;) :eek: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. October 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2015 Αντε να δούμε... με kit kat άριστο! Ελπίζω μην μας το χαλάσουν τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. October 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2015 Άντε να δούμε ποιος θαρραλέος θα κάνει πρώτος το update όταν έρθει με το καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Άντε να δούμε ποιος θαρραλέος θα κάνει πρώτος το update όταν έρθει με το καλό! Εγώ πάντως θα την κάνω!! Λέτε μέχρι τέλος Νοέμβρη να έρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Και εγώ πιστεύω από τα πρώτα λεπτά που θα μου έρθει θα την κάνω! Βαρέθηκα... δεν έχω άλλη υπομονή από Φεβρουάριο Μάρτιο περιμένω και μας έχουν κάθε μήνα τόσο καιρό με τα confirm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 http://www.youmobile.org/blogs/entry/Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-LTE-SM-N7505-confirmed-to-get-official-Android-5-1-1-Lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NovaLacertae Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Εγώ πάντως θα περιμένω :) Είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής από το κινητό (με kit kat) και δεν θα βιαστώ να βάλω την Lollipop, θα περιμένω να δω γνώμες των πιο ειδικών και πιο τολμηρών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Δεν εχουμε κανενα νεο για lollipop να φανταστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts