giannis12a Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Στον νήμα του note 4 για τη μπαταρία κάτι διάβασα πως η εγγύηση για μπαταρία είναι ένα χρόνο πλέον! Αλλά πιο είναι το κρητιριο για την αλλαγή π.χ. να φουσκώσει ή απλά να έχει πέσει σε απόδοση? Να φουσκώσει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Να φουσκώσει. Ευχαριστώ! Άρα θα μείνω με αυτή μέχρι να καταφέρω να αγοράσω καινούρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. August 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2015 Δυστυχώς ότι και να λένε τα σαιτ για lollipop δεν το πιστεύω πια, σε μερικές μέρες μπαίνει Σεπτέμβρης και ΤΊΠΟΤΑ. Κουράστηκα την αναμονή πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapaki Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Παιδια έχω ένα θεματακι με το κινητό. . Καθε φορα που ανοίγω το instagram το κινητό κάνει επανεκκίνηση .. εχει συμβεί κ σε κάποιον άλλον ?? Παράθεση :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Παιδια έχω ένα θεματακι με το κινητό. . Καθε φορα που ανοίγω το instagram το κινητό κάνει επανεκκίνηση .. εχει συμβεί κ σε κάποιον άλλον ?? Από τον Οκτώβριο του 14 που το έχω το instagram κάθε 5 λεπτά με πετούσε έξω με το σχετικό μήνυμα ότι δεν ανταποκρεινετε! Με τις τελευταίες ενημερώσεις εδώ και 1 μήνα όλα καλά! Νομίζω πως άμα σβήσεις την εφαρμογή και την ξανά κάνεις εγκατάσταση ότι θα λυθεί το πρόβλημα! Δοκίμασε και ενημέρωσε μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Έχω ένα θεματάκι με το ρολόι.. Βάζω ξυπνητήρια αλλά δεν χτυπάνε πάντα.. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και άλλοι φίλοι μου με samsung.. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Έχω ένα θεματάκι με το ρολόι.. Βάζω ξυπνητήρια αλλά δεν χτυπάνε πάντα.. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και άλλοι φίλοι μου με samsung.. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Δεν έχω κάποια άμεση λύση αλλά θα σου πρότεινα να βάλεις άλλη εφαρμογή για ξυπνητήρι για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Εγώ προσωπικά έχω το timely για ξυπνητήρι και είμαι ευχαριστημένος, χτυπάει πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Έχω ένα θεματάκι με το ρολόι.. Βάζω ξυπνητήρια αλλά δεν χτυπάνε πάντα.. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και άλλοι φίλοι μου με samsung.. Ξέρετε τι μπορεί να φταίει; Εμένα μια φορά μου το έκανε. Επανεκκίνηση και είσαι κομπλέ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agapacki Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Από τον Οκτώβριο του 14 που το έχω το instagram κάθε 5 λεπτά με πετούσε έξω με το σχετικό μήνυμα ότι δεν ανταποκρεινετε! Με τις τελευταίες ενημερώσεις εδώ και 1 μήνα όλα καλά! Νομίζω πως άμα σβήσεις την εφαρμογή και την ξανά κάνεις εγκατάσταση ότι θα λυθεί το πρόβλημα! Δοκίμασε και ενημέρωσε μας :) ευχαριστω για την απάντηση. Συνεχίζει να το κάνει κ με καινούργια εγκατάσταση του απ, θα περιμένω καινούργια αναβαθμίσει του ινσταγκραμ γτ το κινητό εκτός απ αυτό δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes: ευα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 (edited) Έχει πάρει κανείς αυτή https://www.ebnb.gr/el-Θήκες/el-Θήκες-Samsung/el-Galaxy-Note-3-Neo/19782-el-Μεταλλική-Θήκη-motomo-για-Samsung-Galaxy-Note-3-Neo-Ασημί.html ή αυτή https://www.ebnb.gr/el-Θήκες/el-Θήκες-Samsung/el-Galaxy-Note-3-Neo/21744-μεταλλική-θήκη-motomo-2-για-samsung-galaxy-note-3-neo-χρυσό.html για να μου πει εντυπώσεις? Η 2η νομίζω είναι πιο καλή αλλά φοβάμαι μην το κάνει πολύ μεγάλο. Edit : Τελικά τη παρήγγειλα και βλέπουμε, αν ενδιαφέρεται κάποιος για τη θήκη θα μπορώ να του πω εντυπώσεις σύντομα :) Edited August 31, 2015 by ^Deadly_Sin^ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babisa Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κάποιος να συνδέσει το τηλέφωνο με την τηλεόραση με καλώδιο mhl.Αν ναι με ποιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. September 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2015 (edited) Για τους φίλους που συζήτησαν σε προηγούμενα posts η μπαταρία -για samsung συσκευές πάντα- πιο παλιά είχε 6 μήνες εγγύηση τώρα πλέον όμως έχει 1 χρόνο... ;) Edited September 5, 2015 by UNEXPECTEDGR Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ{NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0 // Samsung Galaxy A5{2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3{Global Version} // POCO X4 GT Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chousi Δημ. September 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2015 Παιδια εχω προβλημα με το wifi δν μπορω να το ενεργοποιησω γνωριζει κανενας τιποτα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 ΤΊΠΟΤΑ για lollipop...δεν θυμάμαι ποιο μέλος είπε ότι αν δεν έρθει σύντομα δεν θα έρθει πότε και αυτό πριν ένα μηνά +... ΠΌΣΟ δίκιο είχε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Και είναι κρίμα, γιατί το τηλέφωνο είναι πολύ καλό. Αν έπαιρνε την αναβάθμιση, θα μας έβγαζε άνετα ένα χρόνο ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Πραγματικά η samsung έχει επίσημα από εποχή S3 το χειρότερο όνομα σε αναβαθμίσεις. Η sony εντελώς το αντίθετο πλέον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasibiza84 Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 γιατί ρε παλικάρια καιγεστε έτσι με την αναβάθμιση ??? τι παραπάνω θα κάνει το κινητό από ότι τώρα? ? πιο χρήσιμο είναι το ροοτ να διώξουμε κάτι άχρηστα περιοδικά που έχει μέσα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YanniZ Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Το root το έχουμε κάνει ήδη. Θεωρητικά η lollipop, και μόνο λόγω design, θα έδινε νέο ενδιαφέρον για το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yonvog Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Εμένα προσωπικά δεν με καίει η αναβάθμιση. Είμαι μια χαρά rooted με την 4.4.2. Και είμαι σίγουρος ότι το κινητό θα με βγάλει άνετα για ένα χρόνο ακόμα τουλάχιστον(ήδη έκλεισα τον πρώτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2015 Σημασία έχει να είναι καλύτερη από την KitKat που έχουμε... ;) Αν δεν... Να την κάνεις τι? ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. September 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2015 Σημασία έχει να είναι καλύτερη από την KitKat που έχουμε... ;) Αν δεν... Να την κάνεις τι? ;) Δύσκολο. Δεν υπάρχει κάτι ουσιαστικό να διορθώσουν. Άσε που τόσα χρόνια η εμπειρία μου με Android τηλέφωνα δείχνει πως στις αναβαθμίσεις όλο και κάτι χαλάνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis99 Δημ. September 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2015 [ATTACH]63933[/ATTACH] 2-3 μέρες τώρα μία βγάζει αυτό μία δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις! Παλιά έβγαζε μόνο ότι έχω την πιο πρόσφατη πάντα! Έχω ακόμα μία μικρή ελπίδα για lollipop αλλά πότε? :( Η σονυ 5.1.1 στο M2 έδωσε και εμείς τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Πατάω την εφαρμογή watch on για τα κανάλια και λέει ότι δεν βρίσκει την χώρα μου.Τι παίζεται ξέρει κανείς κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxkxkx Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Πατάω την εφαρμογή watch on για τα κανάλια και λέει ότι δεν βρίσκει την χώρα μου.Τι παίζεται ξέρει κανείς κατι; Είναι απενεργοποιημενο εδώ και καιρό. Δεν μπορείς να το χρησιμοποιησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. September 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2015 Είναι απενεργοποιημενο εδώ και καιρό. Δεν μπορείς να το χρησιμοποιησεις Οπότε δεν μπορούμε να χρησιμοποησουμε το κινητό σαν τηλεκοντρόλ:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts