Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 Neo (SM-N750/7505)

Sofos_5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα στην παρέα!Πρίν λίγες ημέρες πήρα το εν λόγω τηλέφωνο για έναν φίλο,θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει αν υπάρχει το (quick glance) ή αλλιώς <<γρήγορη ματιά>> το οποιο υπάρχει στο note 3 και στο note 2,στο ΝΕΟ έψαξα στίς ρυθμίσεις και δεν το έβρισκα.Για όποιον δέν γνωρίζει είναι το feature όπου περνώντας το χέρι σου πάνω απο το τηλέφωνο σου δείχνει τις αναπάντητες,τα μηνύματα,μπαταρία,ώρα κτλ.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια εχω το κινητο ολα καλα αλλα στα μυνηματα στη συνταξη κειμενου δε μου αλλαζη στην ελληνικη γλωσσα τα κεφαλαια με μικρα τι μπορει να φταιει, μπορω να κανω κατι?αν ξερει ας βοηθηση καποιος. ευχαριστω.

Πας μηνύματα >ρυθμίσεις >sms/mms> εισαγωγή λειτουργίας > αυτόματο

Έτσι έλεγα και εγώ μέχρι που δοκίμασα το TouchPal.

Χρησιμοποιώ το Fleksy, πολύ πιο καλύτερο από αρκετά πληκτρολόγια που έχω δοκιμάσει.

Καλησπέρα στην παρέα!Πρίν λίγες ημέρες πήρα το εν λόγω τηλέφωνο για έναν φίλο,θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει αν υπάρχει το (quick glance) ή αλλιώς <<γρήγορη ματιά>> το οποιο υπάρχει στο note 3 και στο note 2,στο ΝΕΟ έψαξα στίς ρυθμίσεις και δεν το έβρισκα.Για όποιον δέν γνωρίζει είναι το feature όπου περνώντας το χέρι σου πάνω απο το τηλέφωνο σου δείχνει τις αναπάντητες,τα μηνύματα,μπαταρία,ώρα κτλ.
κάνεις ρε παιδιά; Δεν βλέπω να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ΝΕΟ :(

Δυστυχώς έτσι φαίνεται και είναι κρίμα γιατί είναι καλύτερο από το Note 2 σε ελκυστική τιμή.

Απ'ότι έχω καταλάβει κυκλοφορεί σε περιορισμένες χώρες και η Ελλάδα δεν είναι μια απο αυτές οπότε αυτό μπορεί να παίζει το ρόλο του μιας και δεν υπάρχει στις μεγάλες αλυσίδες για να το δει κάποιος από κοντά. Εμένα πάντως μου φαίνεται και περίεργο που τόσο καλή συσκευή δεν έχει πάρει ακόμα Kit Kat. Σκέφτομαι μήπως ο ιδιαίτερος επεξεργαστής του μαζί με την περιορισμένη κυκλοφορία κάνει τη Samsung να του δώσει λιγότερα updates από άλλα κινητά της.

Όχι.

Δυστυχώς έτσι φαίνεται και είναι κρίμα γιατί είναι καλύτερο από το Note 2 σε ελκυστική τιμή.

Απ'ότι έχω καταλάβει κυκλοφορεί σε περιορισμένες χώρες και η Ελλάδα δεν είναι μια απο αυτές οπότε αυτό μπορεί να παίζει το ρόλο του μιας και δεν υπάρχει στις μεγάλες αλυσίδες για να το δει κάποιος από κοντά. Εμένα πάντως μου φαίνεται και περίεργο που τόσο καλή συσκευή δεν έχει πάρει ακόμα Kit Kat. Σκέφτομαι μήπως ο ιδιαίτερος επεξεργαστής του μαζί με την περιορισμένη κυκλοφορία κάνει τη Samsung να του δώσει λιγότερα updates από άλλα κινητά της.

εγω πιστευω πως θα το φερουν οι μεγαλες αλυσιδες και τοτε θα μαθευτει αρκετα!!θα ειναι το φτηνο note 3!!

Καλησπέρα παιδιά,

Με τις χώρες διάθεσης του κινητού τι παίζει; Γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα σοβαρό video στο youtube για αυτό το κινητό.

Ενδιαφέρομαι για την συσκευή και το ψιλοφοβάμαι...

Ξέρουμε γιατί;

Καλησπέρα παιδιά,

Με τις χώρες διάθεσης του κινητού τι παίζει; Γιατί δεν υπάρχει ούτε ένα σοβαρό video στο youtube για αυτό το κινητό.

Ξέρουμε γιατί;

υπαρχουν βιντεο στο you tube παντος αρκετα..

Καλησπέρα παιδιά,

Ξέρουμε γιατί;

Κυκλοφορεί σε συγκεκριμένες χώρες. Αν κρίνουμε από τη λίστα διάθεσης κυκλοφορεί σε πιο αδύναμες οικονομικά χώρες (ότι πρέπει για Ελλάδα δηλαδή), αλλά εξαιτίας αυτού μην περιμένεις video review από μεγάλα sites που έχουν έδρα στη Δύση.

εγω πιστευω πως θα το φερουν οι μεγαλες αλυσιδες και τοτε θα μαθευτει αρκετα!!θα ειναι το φτηνο note 3!!

Οι μεγάλες αλυσίδες φέρνουν μόνο ότι φέρνει η Ελληνική αντιπροσωπεία της Samsung. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει κίνηση, και πόσο καιρό να περιμένουμε ακόμα; Θα έχει βγει Note 4 Neo όπως το πηγαίνουν :p

Για πείτε λίγο οι κάτοχοι, με τη RAM παίζει θέμα;

Ξέρω πως έχει λιγότερη διαθέσιμη από το Note 2 γιατί έχει το TouchWiz του Note 3 που είναι πιο βαρύ (λογικό μιας και φτιάχτηκε με βάση τα 3GB RAM του Note 3), όμως δεν ξέρω πως μεταφράζεται αυτό στο hardware του Neo.

Όχι.

Το τηλέφωνο πάει πολύ καλα φίλε μου. (Το έχω περίπου ένα μήνα, πριν είχα το 2)Με αρκετες εφαρμογές να τρέχουν(παρασκηνιο κάμποσες και 8 ενεργες Facebook, browser etc) έχωπερίπου 600mb διαθεσιμα. Δεν το έχω δει να ζοριζεται κάπου ιδιαίτερα. Τωρα αναμεσα στα 2 (note 2 και note 3 neo)μικροδιαφορες σε διάφορα σημεία.Οι οποιες αθροιστικα (για μένα) αξίζουν το κοπο .(ελαφρυτερο, πιο μαζεμενο, μενού s pen , πάτημα κουμπιων με πενάκι, ir blaster, και ίσως κάποια άλλα που δεν μου έρχονται τώρα κατά νου)
ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE!

Το πρώτο μου Note... Και μπορώ να πω άνετα οτι είμαι... Εντυπωσιασμένος!!! :-) ;-)

Αν την βρεις με το μέγεθος δεν υπάρχει γυρισμός. Με το καλό να το χαρείς.

Σ'ευχαριστώ!! :-)

Μια χαρά την έχω βρει με το μέγεθος... Τα Bezels είναι πολύ μικρά... ;-)

Εντάξει δεν υπάρχει το Note 3 Neo...

Ξέρουμε αν φοράει Gorilla??

Σ'ευχαριστώ!! :-)

Μια χαρά την έχω βρει με το μέγεθος... Τα Bezels είναι πολύ μικρά... ;-)

Εντάξει δεν υπάρχει το Note 3 Neo...

Ξέρουμε αν φοράει Gorilla??

Φοράει δεν φοράει, πάρε το tempered glass της nillkin.

Το ξέρω αυτό εννοείται... ;-) (το έχω παραγγείλει ήδη... ;-) )

Απλά είχα την περιέργεια... ;-)

Αν και κάπου διάβασα οτι η Samsung έχει ως πολιτική σε κάθε οθόνη τεχνολογίας Amoled να προσθέτει και προστασία Gorilla... :-)

Με ενδιαφέρει το κινητό, το μόνο μυών απουσιάζει το ραδιώφονο.

Σχετικά για την επερχόμενη αναβάθμιση

http://www.ibtimes.co.uk/android-kitkat-update-schedule-july-leaks-samsung-galaxy-grand-2-note-3-neo-s4-mini-s3-1455306

http://d.ibtimes.co.uk/en/full/1387157/samsung-note-3-neo-android-kitkat-update.jpg

Άντε με το καλό να μας έρθει!!! :)

Λογικά θα έχουμε τουλάχιστον ακόμα μία αναβάθμιση, ε??

Την 4.3 φοράνε όλα τα Neo, αυτή την απορία έχω εγώ, και έχει μία επιλογή για το Knox στις επιλογές για τους Administrators που δεν είναι τσεκαρισμένη και δεν γνωρίζω τι κάνει αν την επιλέξουμε ή αν χρειάζεται να εγκαταστήσουμε και κάποιο extra πρόγραμμα...?

Την 4.3 φοράνε όλα τα Neo, αυτή την απορία έχω εγώ, και έχει μία επιλογή για το Knox στις επιλογές για τους Administrators που δεν είναι τσεκαρισμένη και δεν γνωρίζω τι κάνει αν την επιλέξουμε ή αν χρειάζεται να εγκαταστήσουμε και κάποιο extra πρόγραμμα...?

Βασικα το θεμα νομιζω ειναι αν υπαρχει ο knox counter.αυτο με την επιλογη που λςς δεν το ξερω.αν το εχει καποιος και μπορει να το τσεκαρει να μας πει.

Knox counter υπάρχει 100%!!

Το θέμα είναι τι κάνει η επιλογή στους Administrators που αναφέρω πιο πάνω και αν χρειάζεται να εγκαταστήσουμε έξτρα software για όσους θέλουν να ενεργοποιήσουν το Knox...?

Knox counter υπάρχει 100%!!

Το θέμα είναι τι κάνει η επιλογή στους Administrators που αναφέρω πιο πάνω και αν χρειάζεται να εγκαταστήσουμε έξτρα software για όσους θέλουν να ενεργοποιήσουν το Knox...?

Εμενα με ενδιαφερει να μην ενεργοποιειται ο knox.να μπορω να κανω ρουτ και να περναω καστομ χωρις να χανω εγγυηση.παιζει αυτο?

Μετά από 18 μήνες ακριβώς με το S3 και έπειτα από κάποια "ξενερώματα*" που μου έκανε το ταλαιπωρημένο S3, κατέληξα στο Note 3 Neo (lite)...

Προς το παρόν, μου φαίνεται τέλειο για τα 300 ευρώ (+10 μεταφορικα και αντικαταβολή) που έδωσα, δεν μπορώ να το συγκρίνω σίγουρα με το S3, συγκρίνοντας το όμως με το S4 ενός φίλου που είχα για λίγες μέρες, οφείλω να πω πως είναι ένα κλικ καλύτερο εκτός από την κάμερα (που και 5mp να είχε δεν με χαλούσε δεν την χρησιμοποιώ τόσο πολύ). Στην αρχή σκεφτόμουν για Note 2 ή 3 ανάλογα με τα οικονομικά μου, αλλά μόλις ανακάλυψα αυτόν τον χρυσό δεν το σκέφτηκα 2η φορά!

(*Το S3 στα ξαφνικά άρχισε να freezαρει εντελώς με αποτέλεσμα η μόνη λύση να είναι να βγάζω την μπαταρία, (συγχρώνος μου είχε βγάλει και πρόβλημα με τις κλήσεις (μη εγγεγραμένο στο δίκτυο) αλλά το διορθωσα περνώντας κάποια "driver modem") στην αρχή όταν το έκανε το έκανε ΣΥΝΕΧΕΙΑ, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να το χρησιμοποιήσω, τώρα κάπως εξομαλύνθηκε η κατάσταση. Το έκανα ένα "τυπικό" format με την custom (omega) rom που του φορούσα και το έχω σχεδόν default για να λειτουργεί ίσα ίσα. Θα ψάξω και στο φόρουμ αλλά αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα και το έχει λύσει ας μου στείλει ενα ΠΜ να με σώσει.)

Leagoo Lead 5 - Black

KingZone N5 - Pink

Xiaomi Redmi Note 2 Prime - White

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 Neo (SM-N750/7505)