mona Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 ωραιααα... να σαι καλα! σε ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ρε παιδιά από περιέργεια, πόσο σας βγάζει στο antutu?εμένα μου δείχνει 23000 και κατι ψιλά. .. Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 αναβαθμιμη kitkat ειναι διαθεσιμη για το note 3 neo;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ρε παιδιά από περιέργεια, πόσο σας βγάζει στο antutu?εμένα μου δείχνει 23000 και κατι ψιλά. .. 32000 Μήπως έχεις εξοικονόμηση ενέργειας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Παίζει να την είχα βαλει θα κανω ενα check και επανέρχομαι Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Σωστός ο παίχτης! !!:) Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROMAN Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Κι εγώ έχω βάλει την http://www.ebay.com/itm/121319162381?var=420271485374&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 και δεν έχω κανένα πρόβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φίλε καλημέρα, έχω παραγγείλει κι εγώ το Screen Protector Fr Samsung Galaxy Note3 Neo N7505 Anti-Explosion Temper 9H Hard από το http://www.ebay.com/itm/161273489174?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 αλλά δε γνωρίζω αν υπάρχει κάποια αλλοίωση στα χρώματα και γενικά στην αίσθηση αφής του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Φίλε καλημέρα, έχω παραγγείλει κι εγώ το Screen Protector Fr Samsung Galaxy Note3 Neo N7505 Anti-Explosion Temper 9H Hard από το http://www.ebay.com/itm/161273489174?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 αλλά δε γνωρίζω αν υπάρχει κάποια αλλοίωση στα χρώματα και γενικά στην αίσθηση αφής του κινητού. Kαμία αλλοίωση και η αίσθηση είναι super. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 μετα απο ιδιο στησιμο νοτε 2(4.4 ) και note 3 νεο(4.3)... to note 2 ειναι πιο γρηγορο. και πιο αλαγκαριστο. το νεο μετα απο κανα 2 μερες ανοιχτο αρχιζει τα κουλα .. του στυλ να βγαζεις το πενακι και μεχρι να το καταλαβει η συσκευη να εχεις ξεχασει τι 8ες να γραψεις ,επισεις οταν μιλας και παρεις το τηλεφωνο σου απο το αυτι , την μια μπορει να κανει 2 δευτερολεπτα για να αναψει η ο8ονη και την αλλη 5 , διαφορα τετοια μικρα που στο 2 δεν υπαρχουν. καποιος που εχει το 2 η γνωμη μου ειναι να μην το παρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 (edited) Φίλε ταχυδρόμε, εγώ τέτοια προβλήματα δεν αντιμετωπίζω. Πάντως σίγουρα η 4.4 έχει καλύτερη διαχείριση ram, οπότε εις αναμονή της 4.4. Edited June 9, 2014 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspanatha Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλησπερα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα εκ των note2 και note3 neo. Θελω να μου πείτε τις διάφορες αυτών των δυο? Αν και είμαι πιο κοντά στο νέο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Ουτε εγω εχω τετοια προβληματα που αναφερεις φιλε @taxudromos (αν και το δικο μου ειναι Note 3 Neo Duos)...και σαφως το Neo ειναι καλυτερο απο τον Νοτε 2...ποσο μαλλον αν παρει την 4 4 2.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Από πού το πήρες το duos φίλε harley? Εξωτερικό?με ενδιαφέρει! Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Από πού το πήρες το duos φίλε harley? Εξωτερικό?με ενδιαφέρει! Εχει φερει μερικα κομματια απο τα Αραβικα Εμιρατα ο Mr Mobi (Πανεπιστημιου 65), κανονικα με επισημη rom και Εληνικα, απλα οσον αφορα το θεμα της εγγυησης σε καλυπτει το καταστημα...δηλ το πας εκει και το στελνουν εκεινοι...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Εχει φερει μερικα κομματια απο τα Αραβικα Εμιρατα ο Mr Mobi (Πανεπιστημιου 65), κανονικα με επισημη rom και Εληνικα, απλα οσον αφορα το θεμα της εγγυησης σε καλυπτει το καταστημα...δηλ το πας εκει και το στελνουν εκεινοι...:) Πόσο το πήρες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Πόσο το πήρες;;; 450!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mona Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 τελικα κατεληξα να παρω το neo και θα το παρω απο skroutz εχετε να προτινεται καποια μαγαζια η ξερετε καποια ασχημα γεγονοτα απο μαγαζια;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosprov Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καλημερα, κατοχος και εγω του συγκεκριμμενου κινητου εδω και 40 μερες.... Το πηρα απο ενα μαγαζι στο skroutz στα 317 (325 με αντκαταβολη και μεταφορικα) το e-deal αν θυμαμαι καλα! ΤΟ ενα πρωι το παραγειλα, το απογευμα με οηραν τηλ για επιβαιβεωση, την αλλη μερα το ειχα στη Ιεραπετρα Κρητης. το Κινητο τα σπαει γενικοτερα, γρηγορο.... συμπαθητικες φωτογραφιες.... δε το μετανιωσα καθολου! Τωρα πλεον, κατι κινητα με οθονες μικροτερες απο 5 ιντσες μου φανταζουν πολυ μικρες!οσο για θηκες και οθονες προστασιας υπαρχουν στο εξωτερικο πολλες και οικονομικες! Μπαταρια κραταει μιαμιση με 2 μερες (wifi μονιμα ανοιχτο οπως και το 4G) χωρις εξοικονομηση ενεργειας.....Στον ηλιο θελει να του φουλαρεις βεβαια την φωτεινοτητα, Το μονο θεματακι ειναι οτι ανεβαζει θερμοκρασια αρκετη οταν παιζεις κανα παιχνιδακι βαρυ για αρκετη ωρα.... Αποροια τωρα.... περιμενω την αναβαθμιση σε 4.4 αλλα κανενα νεοτερο μεχρι στιγμης, υπαρχει καποιος που να την εχει παρει? (στα υποψην το δικο μου ειναι απο Γαλλια, παιζει αυτο κανα ρολο;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 μετα απο ιδιο στησιμο νοτε 2(4.4 ) και note 3 νεο(4.3)... to note 2 ειναι πιο γρηγορο. και πιο αλαγκαριστο. το νεο μετα απο κανα 2 μερες ανοιχτο αρχιζει τα κουλα .. του στυλ να βγαζεις το πενακι και μεχρι να το καταλαβει η συσκευη να εχεις ξεχασει τι 8ες να γραψεις ,επισεις οταν μιλας και παρεις το τηλεφωνο σου απο το αυτι , την μια μπορει να κανει 2 δευτερολεπτα για να αναψει η ο8ονη και την αλλη 5 , διαφορα τετοια μικρα που στο 2 δεν υπαρχουν. καποιος που εχει το 2 η γνωμη μου ειναι να μην το παρει. Εγω δηλαδη...αρχιζεις και μου βαζεις ιδεες να ξαναπαρω το 2... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpanatha Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 ρε παιδια εχω το κινητο ολα καλα αλλα στα μυνηματα στη συνταξη κειμενου δε μου αλλαζη στην ελληνικη γλωσσα τα κεφαλαια με μικρα τι μπορει να φταιει, μπορω να κανω κατι?αν ξερει ας βοηθηση καποιος. ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 (edited) ρε παιδια εχω το κινητο ολα καλα αλλα στα μυνηματα στη συνταξη κειμενου δε μου αλλαζη στην ελληνικη γλωσσα τα κεφαλαια με μικρα τι μπορει να φταιει, μπορω να κανω κατι?αν ξερει ας βοηθηση καποιος. ευχαριστω. Aν βάλεις μικρά γράμματα θα στέλνεις μηνύματα 70 χαρακτήρων, με κεφαλαία 160, γι αυτό τα έχει default κεφαλαία. Edited June 12, 2014 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Μικρά γράμματα = 70 χαρακτήρες/μήνυμα Κεφαλαία = 160 χαρακτήρες/μήνυμα Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROMAN Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Εγώ κατέβασα χθες το swiftkey και είναι ότι καλύτερο σε πληκτρολόγιο που δει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Εγώ κατέβασα χθες το swiftkey και είναι ότι καλύτερο σε πληκτρολόγιο που δει ποτέ. Έτσι έλεγα και εγώ μέχρι που δοκίμασα το TouchPal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. June 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Η οθονη σε σχεση με το s4 mini τι λεει? Διακρίνονται τα pixel η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts