Feregorn Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Υπάρχει τρόπος να αλλάξεις τη θερμότητα των χρωμάτων στο 7... Δεν τον έχω δοκιμάσει βέβαια γιατί εμένα η οθόνη είναι όπως τη θέλω, με λευκά και ελαφρά ψυχρά χρώματα όπως του iPhone. Δείτε επιδόσεις : [ATTACH]47497[/ATTACH] Το καλύτερο κινητό της αγοράς! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ρε παιδιά όσοι φίλοι το έχουν ας ανεβάσουν καμία φωτογραφία για να δούμε τι ψάρια πιάνει το κινητό.Επίσης αν είναι εύκολο ας μας βάλουν και κανένα διάγραμμα από την μπαταρία...[/quote αν και η χρηση του καθενος ειναι υποκειμενικη οριστε ενα screenshot! Ορίστε και το δικό μου!! Μόνιμα Wi-Fi, λίγες κλήσεις και αρκετό browser. Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Έχει πειραματιστεί κανένας με την αφαίρεση της εργοστασιακής ζελατίνας? Λέω να βάλω τζάμι άλλα φοβάμαι μήπως είναι τύπου Sony. Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Εγώ άργησα να την βγάλω, αλλά τελικά την έβγαλα! Κ έβαλα tempered glass...και είναι απόλαυση!! :lol: Όσο για τα χρώματα, μετά το τελευταίο update, δεν υπάρχει στο μενού το lcd gamma για να το πειράξεις!! Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Εγώ άργησα να την βγάλω, αλλά τελικά την έβγαλα! Κ έβαλα tempered glass...και είναι απόλαυση!! :lol: Όσο για τα χρώματα, μετά το τελευταίο update, δεν υπάρχει στο μενού το lcd gamma για να το πειράξεις!! Ποιο tempered glass έβαλες και από που το πήρες? Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 ebay... Nillkin 9H Explosion-proof http://www.ebay.com/itm/331165389048?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ορίστε και το δικό μου!! Μόνιμα Wi-Fi, λίγες κλήσεις και αρκετό browser. ειναι λιγο απογοητευτικο σαν αποτελεσμα ή εμενα μου φαινεται ετσι.....;;;; Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Παλι με τους φορτιστες στα χερια μας βλεπω. :( Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Με το σημερινο update λυθηκε το προβλημα του ηχου στις κλησεις!πλεον ακουγεται καθαρα και δυνατα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Παλι με τους φορτιστες στα χερια μας βλεπω. :( Ναι αλλά με τι ταχύτητα...?? ;) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 ειναι λιγο απογοητευτικο σαν αποτελεσμα ή εμενα μου φαινεται ετσι.....;;;; Ας ελπισουμε να στρωσει με τις φορτισεις!Ευτυχως υπαρχει και το vooc! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Μία καλή σύγκριση... Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 ebay... Nillkin 9H Explosion-proof http://www.ebay.com/itm/331165389048?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Με το σημερινο update λυθηκε το προβλημα του ηχου στις κλησεις!πλεον ακουγεται καθαρα και δυνατα! το έκανες ? αν ναι είχες κάνει root σου έκανε wipe ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 το έκανες ? αν ναι είχες κάνει root σου έκανε wipe ? ειχα κανει root!περασα ξανα τη stock recovery,εβαλα την OTA και μετα ξαναλλαξα recovery..ναι κανει wipe μονο του!τα επανεφερα με το αντιγραφο ασφαλειας της coloros που ειχα φτιαξει στην twrp ...αυτο τα κραταει...προτου περασεις την OTA κρατα τα εκει.μην κανεις wipe μονος σου γιατι θα σβηστει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 (edited) Σήμερα παραλαμβανω κι εγω τελικά όπως με ειδοποίησαν. Edited July 18, 2014 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 (edited) ειχα κανει root!περασα ξανα τη stock recovery,εβαλα την OTA και μετα ξαναλλαξα recovery..ναι κανει wipe μονο του!τα επανεφερα με το αντιγραφο ασφαλειας της coloros που ειχα φτιαξει στην twrp ...αυτο τα κραταει...προτου περασεις την OTA κρατα τα εκει.μην κανεις wipe μονος σου γιατι θα σβηστει.. Σου επανέφερε ρυθμίσεις , λογαριασμούς και ότι είχες φτιάξει στο launcher? Γιατί εμένα επανέφερε εφαρμογές sms και επαφές. ebay... Nillkin 9H Explosion-proof http://www.ebay.com/itm/331165389048?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 η αφαίρεση - τοποθέτηση ήταν εύκολη ? μήπως έχεις βρει κάποιο tutorial ? - για όσους εχουν θέμα με το titanium - full screen TWRP edit βρήκα και αυτό Easy way to Root Oppo Find 7 όμως δεν το χω δοκιμάσει Edited July 18, 2014 by chilavert_gr add link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Σήμερα παραλαμβανω κι εγω τελικά όπως με ειδοποίησαν. Μεσα επεσα!!!:p ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μου επανεφερε λογαριασμους με τα δεδομενα τους,εφαρμογες με δεδομενα,μηνυματα,επαφες και τις περισσοτερες ρυθμισεις,οχι ολες ομως!το σκεφτομαι κι εγω για το tempered glass!σου εκανε wipe μονο του μολις αλλαξες recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosofi Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Εγω το παραγκηλα χτες 9 το βραδυ και σημερα μου εστηλαν email σε properation in progress Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Σου επανέφερε ρυθμίσεις , λογαριασμούς και ότι είχες φτιάξει στο launcher? Γιατί εμένα επανέφερε εφαρμογές sms και επαφές. η αφαίρεση - τοποθέτηση ήταν εύκολη ? μήπως έχεις βρει κάποιο tutorial ? - για όσους εχουν θέμα με το titanium - full screen TWRP edit βρήκα και αυτό Easy way to Root Oppo Find 7 όμως δεν το χω δοκιμάσει Δεν ήταν κ τόσο εύκολο αλλά δεν είχα ξαναβάλει! Τώρα πια με την τεράστια εμπειρία που έχω (1) θα το έβαζα καλύτερα κ πιο γρήγορα! :lol: Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosofi Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Η dhl απο αγγλια με ποιο ελληνικο courier συνεργαζετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Η dhl απο αγγλια με ποιο ελληνικο courier συνεργαζετε; speedex νομιζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Μολις το παρελαβα, εκ πρωτης οψεως φαινεται καταπληκτικο τηλεφωνο και αξιζει καθε ευρω που δινει κανεις. Να ρωτησω, μολις το ανοιξα πρωτη φορα μου βγαζει update εκδοση X9006_12.A.06_INT_006_140625 αυτη ειναι η τελευταια? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras23 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Μολις το παρελαβα, εκ πρωτης οψεως φαινεται καταπληκτικο τηλεφωνο και αξιζει καθε ευρω που δινει κανεις. Να ρωτησω, μολις το ανοιξα πρωτη φορα μου βγαζει update εκδοση X9006_12.A.06_INT_006_140625 αυτη ειναι η τελευταια? Κοιτα σε ποια εκδοση του coloros εισαι!πρεπει να φτασεις 1.2.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Κοιτα σε ποια εκδοση του coloros εισαι!πρεπει να φτασεις 1.2.4 Εχω την εκδοση V1.2.1i Τι να κανω λες? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts