Jump to content

Oppo Find 7

maroubas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το έχει αγοράσει κανείς άσο εδώ μέσα να μας πει εντυπώσεις?

Το έχουμε μερικοί .

Οι εντυπώσεις ειναι πολυ καλές εώς άριστες !

Διάβασε και προηγούμενα post .

Διαβάζω διάφορα για την μπαταρία. Για να καταλάβω σε σχέση με το note 3 ή σε σχέση με το one m7 πως είναι η διάρκεια της μπαταρίας? Έχω μείνει ευχαριστημένος και από τα δύο αυτά κινητά για τις δικές μου ανάγκες.

Οπότε αν προσπαθήσουμε μια σύγκριση πως τα πάει το find 7?

Επειδή θέλω να παραγγείλω το find 7 από το Ευρωπαϊκό κατάστημα της oppo, ξέρουμε πόσο χρόνο θέλει για να έρθει?

3 ημέρες έκανε σε εμένα.

Διαβάζω διάφορα για την μπαταρία. Για να καταλάβω σε σχέση με το note 3 ή σε σχέση με το one m7 πως είναι η διάρκεια της μπαταρίας? Έχω μείνει ευχαριστημένος και από τα δύο αυτά κινητά για τις δικές μου ανάγκες.

Οπότε αν προσπαθήσουμε μια σύγκριση πως τα πάει το find 7?

Δεν εχω δουλέψει αυτά τα τηλέφωνα .

Γενικά η μπαταρία δεν ειναι ...αποκάλυψη .

Πάντως με βαριά χρήση την μέρα την έχει οριακά ....

Σαν το m7 περίπου...το note τα πάει αρκετά καλύτερα....το Μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία άλλα με το vooc το ξεχνάς...Μέχρι να ντυθώ να κατέβω για καφέ να το βάλω στην πρίζα έχει ανέβει ένα 30%..

Φιλικά Γιώργος

Σαν το m7 περίπου...το note τα πάει αρκετά καλύτερα....το Μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία άλλα με το vooc το ξεχνάς...Μέχρι να ντυθώ να κατέβω για καφέ να το βάλω στην πρίζα έχει ανέβει ένα 30%..

Εκτός αν βάλεις CyanogenMod.. Μετά κρατάει σαν του Note μπορεί και περισσότερο..

Απο τη δική μου εμπειρία (3 εβδομάδων) με το 7 ,σχετικά με την μπαταρία , το προβλημα δεν ειναι τοσο το πόσο κρατάει , αλλα ο ρυθμός με τον όποιον αδειάζει

Και εξηγώ : αν κανεις απλή χρήση ,θα σε παει μεχρι το βραδάκι....αν όμως χρειαστείς κατι παραπάνω (περισσότερο browsing,GPS κτλ κτλ) ο ρυθμός που πέφτει ήταν απογοητευτικος...

Σου αφήνει μια αίσθηση δηλαδη οτι θα σε κρεμάσει αναπάντεχα...οτι θα πας απο το 30% στο 10% χωρις να το καταλάβεις...η οθόνη ειναι μάλλον προβλημα , παρά λύση...

Σε κατι εφημερίες ειχα το άγχος οτι θα μείνω απο μπαταρία...

Το καλο ειναι οτι το vooc ειναι απιστευτο(πρεπει να το δεις πόσο γρήγορα φορτίζει για να το καταλάβεις) και οτι η oppo αφ´ενος βελτιώνει το color OS (αναμένεται η 2.0) και αφ´ετερου βγάζει φορτιστή αυτοκινήτου και power bank με vooc λειτουργία...

Η μπαταρία και το μέγεθος ήταν οι λόγοι που το έδωσα...αν και τωρα που φτιάχνουν την πρώτη , το ψιλόμετανιώνω ..

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Απο τη δική μου εμπειρία (3 εβδομάδων) με το 7 ,σχετικά με την μπαταρία , το προβλημα δεν ειναι τοσο το πόσο κρατάει , αλλα ο ρυθμός με τον όποιον αδειάζει

Και εξηγώ : αν κανεις απλή χρήση ,θα σε παει μεχρι το βραδάκι....αν όμως χρειαστείς κατι παραπάνω (περισσότερο browsing,GPS κτλ κτλ) ο ρυθμός που πέφτει ήταν απογοητευτικος...

Σου αφήνει μια αίσθηση δηλαδη οτι θα σε κρεμάσει αναπάντεχα...οτι θα πας απο το 30% στο 10% χωρις να το καταλάβεις...η οθόνη ειναι μάλλον προβλημα , παρά λύση...

Σε κατι εφημερίες ειχα το άγχος οτι θα μείνω απο μπαταρία...

Το καλο ειναι οτι το vooc ειναι απιστευτο(πρεπει να το δεις πόσο γρήγορα φορτίζει για να το καταλάβεις) και οτι η oppo αφ´ενος βελτιώνει το color OS (αναμένεται η 2.0) και αφ´ετερου βγάζει φορτιστή αυτοκινήτου και power bank με vooc λειτουργία...

Η μπαταρία και το μέγεθος ήταν οι λόγοι που το έδωσα...αν και τωρα που φτιάχνουν την πρώτη , το ψιλόμετανιώνω ..

ακριβός ίδια συμπεριφορά με το g3...λογικά με την qhd αν δεν έχεις 4000mha μπαταρία και μια σωστή gpu η μπαταρία δεν θα αντέχει ούτε για καλημέρα

αν και με cm πιστεύω θα είναι καλύτερα αφού δεν θα επεξεργαζει βαριά γραφικά και έτσι θα αντέχει παραπάνω

Η color φταίει πιο πολύ παρά η οθόνη...με cyan βγάζει κοντά στις 5.30 ώρες οθόνη ...εντάξει δεν με ζοριζει..αν δω ότι δεν με φτανει η θα βγάλω το power bank η θα ενεργοποιήσω το widget του snapdragon που ρίχνει φωτεινότητα και κλείνει τα πάντα. ..Επίσης τον επεξεργαστή των έχει να δουλεύει ρελαντί ώστε να με πάει...Κάτι περίπου ίδιο κάνει και η oppo στην έκδοση 2.02

Φιλικά Γιώργος

Η γρήγορη φόρτιση οκ το καταλαβαίνω είναι με τον δικό του φορτιστή.

Λογικά φορτίζει όμως, έστω και αργά, με ότι και να το συνδέσεις έτσι δεν είναι?

Δηλαδή αν το βάλω στην δουλειά μου και το συνδέσω με ένα απλό καλώδιο με usb θα φορτίζει, σωστά? ή με ένα φορτιστή αυτοκινήτου που έχω για τέτοια βύσματα έτσι δεν είναι?

Μια χαρά φορτίζει με οποιονδήποτε after market φορτιστή..

Απλά αργεί όσο σε οποιοδήποτε άλλο κινητό...

Η γρήγορη φόρτιση οκ το καταλαβαίνω είναι με τον δικό του φορτιστή.

Λογικά φορτίζει όμως, έστω και αργά, με ότι και να το συνδέσεις έτσι δεν είναι?

Δηλαδή αν το βάλω στην δουλειά μου και το συνδέσω με ένα απλό καλώδιο με usb θα φορτίζει, σωστά? ή με ένα φορτιστή αυτοκινήτου που έχω για τέτοια βύσματα έτσι δεν είναι?

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Οι επιδόσεις της κάμερας διαφέρουν σε colorOS και cn ? Και αν ναι, που είναι καλύτερες ? Δεν με ενδιαφέρει τόσο το ui όσο οι ποιότητα της φωτογραφίας...

Stay alive, keep riding

Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro

Χάρης

Στην cm σε φωτογραφίες ημέρας είδα πραγματικά μεγάλη διαφορά.

Σε νυχτερινές είχε πολύ θόρυβο.

Πιστεύω ότι στην cm η κάμερα είναι καλύτερη συνολικά.

Ας το επιβαιβεωσουν και παιδιά που το έχουν μιας και το δικό μου ταξίδεψε για Κρήτη σε φίλο...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Έχει η cm επιλογή αργού κλείστρου;;βασικά το hdr της color δεν το βρήκα πουθενά...

Φιλικά Γιώργος

Έχει η cm επιλογή αργού κλείστρου;;βασικά το hdr της color δεν το βρήκα πουθενά...

αν κανουν port την μαμα camera app στην cm δεν θα υπαρχει ουτε ενας λογος να κατσεις στην colour που μεν ειναι εντιποσιακη αλλα ειναι τοσο φορτομενη με γραφικα που αν δεν εχεις καλη gpu (στην περιπτοση μας δεν εχουμε σε σινδιασμο με τιν οθονη) την μπαταρια την εχει για πρωινό..........

Η κάμερα στην Color είναι η καλύτερη, αλλά άμα αλλάξεις ρομ, υπάρχουν άλλες εφαρμογές από Play Store, όπως η "A better camera" που χρησιμοποιώ εγώ που κάνουν σχεδόν την ίδια καλή δουλειά! Εγώ τώρα είμαι με gummy rom στο 7 και επειδή χρησιμοποιώ πολύ, γιατί με βολεύουν, τα on screen buttons για λιγο καιρό ακόμα δεν θα επιστρέψω στην Color...

Εδώ και καμιά βδομάδα έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα και το θέμα είναι πως για την ώρα δεν ξέρω τι φταίει. Εάν κάποιος με καλέσει ενώ σ'αυτόν φαίνεται πως χτυπάει σε μένα δεν εμφανίζεται τίποτε και η κλήση έρχεται σε μένα σαν εισερχόμενη και όχι σαν SMS ειδοποίησης μετά από λίγα δευτερόλεπτα έως και 2 λεπτά ενώ ο άλλος έχει ήδη κλείσει. Έχω αλλάξει κάρτα SIM και κάνει το ίδιο. Βάζω κάρτα από άλλον και χτυπάει κανονικά, βάζω την κάρτα μου σε άλλον και πάλι χτυπάει κανονικά. Μόλις βάλω πάλι την κάρτα μέσα ενώ στην αρχή φαίνεται να δουλεύει μετά το ξανακάνει. Πήρα και την Cosmote και το ελέγχουν. Έχω το Oppo Find 7. Έχει κανένας άλλος τέτοιο στοιχειωμένο πρόβλημα......
One for all, all for one.

Εδώ και καμιά βδομάδα έχω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα και το θέμα είναι πως για την ώρα δεν ξέρω τι φταίει. Εάν κάποιος με καλέσει ενώ σ'αυτόν φαίνεται πως χτυπάει σε μένα δεν εμφανίζεται τίποτε και η κλήση έρχεται σε μένα σαν εισερχόμενη και όχι σαν SMS ειδοποίησης μετά από λίγα δευτερόλεπτα έως και 2 λεπτά ενώ ο άλλος έχει ήδη κλείσει. Έχω αλλάξει κάρτα SIM και κάνει το ίδιο. Βάζω κάρτα από άλλον και χτυπάει κανονικά, βάζω την κάρτα μου σε άλλον και πάλι χτυπάει κανονικά. Μόλις βάλω πάλι την κάρτα μέσα ενώ στην αρχή φαίνεται να δουλεύει μετά το ξανακάνει. Πήρα και την Cosmote και το ελέγχουν. Έχω το Oppo Find 7. Έχει κανένας άλλος τέτοιο στοιχειωμένο πρόβλημα......

Όντως περίεργο προβλημα ...

Εγώ - ευτυχώς - δεν εχω κάτι τέτοιο ...

Σε άλλο θέμα διάβασα ότι μπορείς στο oppo find 7 να ρυθμίσεις την ταχύτητα κλείστρου. Είναι όντως έτσι? Υπάρχει άλλο κινητό που κάνει κάτι τέτοιο?

Ναι όντως ρυθμίζεται..Είναι πολύ λίγα κινητά..Η μπαταρία είναι μέτρια και στο 7Α οπότε είναι ενεργοβόρα άλλα πανεμορφη και έχει τα πάντα..από εκεί και πέρα η κάμερα της oppo είναι η καλύτερη για εμένα γιατί λατρεύω το hdr της..Είναι η μόνη που μπορεί να βγάλει τέτοιες hdr επειδή τα oppo έχουν hardware hdr ενώ τα υπόλοιπα app κάνουν software hdr...Είναι το μόνο κινητό που με φως τραβάω αποκλειστικά σε hdr ενώ σε άλλα ίσα που το δούλευα 1 φορά το 6μηνο

Και να και η απόδειξη από την ρύθμιση ρυθμιζομενου κλείστρου

[ATTACH]49972[/ATTACH]

[ATTACH]49972[/ATTACH]

Η δεύτερη είναι από παραλία 22.25 το βράδυ και στην στην θάλασσα Δεν έχει φώτα πάρα μόνο από πίσω μου πολύ λίγο

[ATTACH]49972[/ATTACH]

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Φιλικά Γιώργος

Καλημέρα! Παρατήρησα κάποια θεματάκια! α) Έχει τώρα 2-3 μέρες όταν πάω να κοιτάξω μετά από ώρα το κινητό αυτό έχει κλείσει και ζητάει pin! Δεν παρατήρησα μετά από πόση ώρα το κάνει αλλά σίγουρα 1-2 φορές την ημέρα θα το κάνει! β) Πολλές φορές η κλήση τερματίζει στην αρχή της όταν έχω κλειστή τη θήκη (να πατιέται κατα λάθος ο τερματισμός κλήσης;) γ) Όταν το τηλέφωνο είναι ώρες ανοιχτό το bluetooth ζορίζεται να πάρει μπρος και το κάνω επανεκκίνηση! Παρατήρησε κανείς κάτι από αυτά; Έχω την color os, δεν έχω πειράξει τίποτα. Μόνο για launcher έχω τον Buzz αλλά το έχω από την πρώτη μερα εγκατεστημένο!

Αν και έχω το 7Α ίδια ρομ έχουμε...Δεν έχω παρατήσει τίποτα ούτε στο δικό μου ούτε στα forum της opportunity πήρε κάτι το μάτι μου...θα έλεγα να ξεκινήσεις με ένα format και να αφήσεις τον louncer της oppo για αρχή

Φιλικά Γιώργος

Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί αλλά παρατηρήσατε οταν στέλνετε μήνυμα ότι γράφει "Αποστολλή..." και Όταν φύγει το μήνυμα το διορθώνει σε "Αποστολή"!