al3x1k0 Δημ. August 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 skoj πανέμορφα τα εικονίδια... :happy: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Το εχω κανει κι αυτο, εκανα και επαναφορα στο τηλεφωνο παλι τιποτα. EDIT: Τελικα το εκανσ root και περασα την cm. Τσαμπα ο κοπος, δεν μου αρεσε και ξαναγυρισα σε color os. Τελικά πως τα κατάφερες ;Δεν μας είπες.... Πως πέρασες τους drivers ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Τελικά πως τα κατάφερες ;Δεν μας είπες.... Πως πέρασες τους drivers ? Έκανα ότι λέει εδω φίλε μου και εγινε το root. http://theunlockr.com/2014/07/24/how-to-root-the-oppo-find-7-video/ Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) Καλησπερα σας , εχω ενα μικρο θεματακι , συνδεω την συσκευη με me usb mass storage στο pc και ενω μου την αναγνωριζει κανονικα δεν μπορω να την βρω σαν αποθηκευτικο χωρο. το εχει δοκιμασει κανεις? τελικα τα καταφερα και μονος μου ... δεν εχω πια fastboot Και recovery ! οποιος 8ελει οδηγιες ας μου πει να του πω τι εκανα για να μην το κανει ποτε :P Edited August 17, 2014 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 τελικα τα καταφερα και μονος μου ... δεν εχω πια fastboot Και recovery ! οποιος 8ελει οδηγιες ας μου πει να του πω τι εκανα για να μην το κανει ποτε :P Πώς το έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 περασα official recovery γιατι ειχα πανω custom , επιλεγω ums και συνδεω την συσκευη στο πσ και περναω μεσα το ζιπ με την τελευταια color . αποσυνδεω την συσκευη και με το που βγαζω το καλωδιο αρχιζει να κανει μονη της εγκατασταση την ρομ , καπου μετα τα μισα σβηνει χωρις να βγαλει την ενδειξη update faild .παω να ανοιξω την συσκευη και μενει στο logo Της οππο , γυρναω μετα απο καμια ωρα να δω την συσκευη ανοιχτη και τελικα ηταν ακομα εκει. την σβηνω και απο εκεινη την στιγμη και μετα δεν μπαινει ουτε fastboot ουτε recovery . μονο την ανοιγω κανονικα και μενει στο oppo . εβγαλά μπαταρια το αφησα να ξε8υμανει αλλα τιποτα. μετα απο τοσα χρονια νοιω8ω περιφανος που καταφερα να μπικαρω και το fastboot . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 περασα official recovery γιατι ειχα πανω custom , επιλεγω ums και συνδεω την συσκευη στο πσ και περναω μεσα το ζιπ με την τελευταια color . αποσυνδεω την συσκευη και με το που βγαζω το καλωδιο αρχιζει να κανει μονη της εγκατασταση την ρομ , καπου μετα τα μισα σβηνει χωρις να βγαλει την ενδειξη update faild .παω να ανοιξω την συσκευη και μενει στο logo Της οππο , γυρναω μετα απο καμια ωρα να δω την συσκευη ανοιχτη και τελικα ηταν ακομα εκει. την σβηνω και απο εκεινη την στιγμη και μετα δεν μπαινει ουτε fastboot ουτε recovery . μονο την ανοιγω κανονικα και μενει στο oppo . εβγαλά μπαταρια το αφησα να ξε8υμανει αλλα τιποτα. μετα απο τοσα χρονια νοιω8ω περιφανος που καταφερα να μπικαρω και το fastboot . Ααα ,τα πράγματα ειναι χειρότερα απ οτι είχα καταλάβει αρχικά ... Νόμιζα οτι άνοιγε κανονικά αλλα δεν μπορούσες να μπεις σε fastboot και recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Πάντως εκτός τις σβελταδας της μπαταρίας και όλων των άλλον που έχω αναφέρει με την cm βλέπω και πολύ καλύτερη κάμερα. Αισθητά καλύτερη απο την color os. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dd Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 (edited) [ATTACH]48545[/ATTACH] αισθητικά νομίζω πολύ καλύτερα η cm με νοβα από τα τεράστια εικονίδια της color.. Ε? Αν και είναι θέμα γούστου δεν θεωρώ τα εικονίδια μεγάλα μιας και η οθόνη είναι μεγάλη. Πέρα από αυτό έχεις την επιλογή να πας να διαλέξεις theme από το ίδιο το κινητό από το εικονίδιο ΘΕΜΑ. Εγώ έχω βάλει το freestyle 1 το οποίο σου δίνει και μικρότερα εικονίδια αλλά είναι και αρκετά κομψό πάντα με τα δικά μου γούστα. Μια μικρή γεύση στα συνημμένα. Το widget δεν είναι της OPPO στην πρώτη εικόνα. [ATTACH]48605[/ATTACH][ATTACH]48606[/ATTACH][ATTACH]48607[/ATTACH] Edited August 18, 2014 by chris_dd Παράθεση One for all, all for one. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 chris_dd το ίδιο θέμα έχουμε. Εμενα δεν μου δουλεύουν τα δεδομένα καιρού στην οθόνη κλειδώματος και δεν ξερω γιατί. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dd Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 chris_dd το ίδιο θέμα έχουμε. Εμενα δεν μου δουλεύουν τα δεδομένα καιρού στην οθόνη κλειδώματος και δεν ξερω γιατί. Περίεργο που δεν σου δουλεύει ο καιρός γιατί δεν έχει και καμία ρύθμιση γιαυτό. Παράθεση One for all, all for one. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Δοκίμασε κανείς να βγάλει τον official protector από το τηλέφωνο??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Της οθόνης εννοείς;;; Το είχα βγάλει τη δεύτερη ημέρα... Μάζευε δαχτυλιές σαν μαγνήτης... Σαφώς καλύτερο χωρίς... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dd Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Δοκίμασε κανείς να βγάλει τον official protector από το τηλέφωνο??? Βγαίνει εύκολα και καλό θα είναι να βάλεις tempered glass σου αλλάζει το κινητό... απλά πριν το βγάλεις πάρε πρώτα στα χέρια σου το νέο. Παράθεση One for all, all for one. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Βγαίνει εύκολα και καλό θα είναι να βάλεις tempered glass σου αλλάζει το κινητό... απλά πριν το βγάλεις πάρε πρώτα στα χέρια σου το νέο. Έχουμε λινγκ για το tempered glass??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dd Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Έχουμε λινγκ για το tempered glass??? Ένα δείγμα είναι αυτό αλλά υπάρχουν και φθηνότερα κατά 3-4 περίπου Ευρώ. http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=331165389048&alt=web Παράθεση One for all, all for one. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορά του oppo Find 7a , μπορείτε να μου πείτε αν το αγοράσω από Κίνα αν θα έχω θέμα, περαν της εγγύησης που θα είναι 1 χρόνο αντί για 2 ?? Δηλ. για κάτι που διάβαζα ότι δεν μπορείς να μιλάς στην Ελλάδα επειδή έχει άλλες μπάντες το κινέζικο ή ότι δεν θα μπορώ να συνδέομαι σε 3g/4g κάποιες φορές ,ισχύουν ????(αυτά τα διάβασα για το one +1 , απλά είπα μηπως ισχύουν τα ίδια). Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ένα δείγμα είναι αυτό αλλά υπάρχουν και φθηνότερα κατά 3-4 περίπου Ευρώ. http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=331165389048&alt=web Αυτό τού έχω βάλει κι εγώ. Έκατσε πολύ καλά και έχει ωραία αίσθηση στο χέρι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 oppo find 7 is back !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 oppo find 7 is back !!! Για πες... Πως το επανεφερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 (edited) λοιπον τι εκανα ... περασα την τελευταια color(rom) μεσα στην καρτα μνημης αφαιρεσα μπαταρια , με το που συνδεσα την συσκευη στο πσ μετα απο 3 δευτερολεπτα εκανε δονηση και κολουσε στο logo ths oppo , εκεινη την στιγμη πατας ταυτοχρονα vol+ και power και μπαινει fastboot , μετα απο 3-4 φορες καταφερε και μπηκε ( ηταν ο μονος τροπος). με το που εγινε αυτο ετρεξα αυτο http://forum.xda-developers.com/find-7/development/recovery-recovery-installer-7-t2819794 και περασα στοκ recovery . με το που εγινε αυτο ξεσυνδεσα την συσκευη , εβαλα την καρτα μνημης και την μπαταρια ( το καπακι οχι γιατι ημουν σιγουρος πως θα το ξαναβγαλω) μπηκα σε recovery εκανα wipe και μετα εγκατασταση απο sd την ρομ που ειχα μεσα . η εγκατασταση τελειωσε σε 5 λεπτα και σε αλλα 5 την ειχα ξανακανει ροοτ ! taxudromos vs oppo find 7 : 1-0 :lol: επισεις κατι που ισως να βοη8ησει ειναι αυτο αν δεν μπορεις να περασεις recovery με τον ευκολο τροπο κατεβαζεις την color που θες , την εκανεις εξτρακ και μετα δινεις τις εξης εντολες fastboot flash boot boot.img fastboot flash aboot emmc_appsboot.mbn fastboot flash modem NON-HLOS.bin fastboot flash sbl1 sbl1.mbn fastboot flash rpm rpm.mbn fastboot flash tz tz.mbn fastboot flash oppostanvbk static_nvbk.bin fastboot flash LOGO logo.bin fastboot flash reserve4 reserve4.img Able to get into stock recovery after this. και επισεις απο εδω το ποστ 7 http://www.oppoforums.com/threads/help-fast-no-os-what-to-do-when-things-went-wrong.4967/ Edited August 19, 2014 by taxudromos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Υπάρχει και ελληνικός οδηγός http://www.oppoforums.com/index.php?threads/%3A%3A%3A-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-UnBrick-%3A%3A%3A.4679/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_dd Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Επειδή ενδιαφέρομαι για την αγορά του oppo Find 7a , μπορείτε να μου πείτε αν το αγοράσω από Κίνα αν θα έχω θέμα, περαν της εγγύησης που θα είναι 1 χρόνο αντί για 2 ?? Δηλ. για κάτι που διάβαζα ότι δεν μπορείς να μιλάς στην Ελλάδα επειδή έχει άλλες μπάντες το κινέζικο ή ότι δεν θα μπορώ να συνδέομαι σε 3g/4g κάποιες φορές ,ισχύουν ????(αυτά τα διάβασα για το one +1 , απλά είπα μηπως ισχύουν τα ίδια). Αν και δεν ξέρω να σου το απαντήσω αυτό είναι τόσο μεγάλη η διαφορά τιμής που να αξίζει όλη αυτή τη φασαρία και το φόβο να μην δουλέψει? Επίσης η εγγύηση είναι κάτι σημαντικό οπότε βάλτα όλα κάτω. Παράθεση One for all, all for one. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Υπάρχει και ελληνικός οδηγός http://www.oppoforums.com/index.php?threads/%3A%3A%3A-%CE%9F%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-UnBrick-%3A%3A%3A.4679/ δεν το ηξερα... παντως το Pdanet δεν μου εκανε εγκατασταση στο pc με τα win8 ενω στα 7 μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbfan Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Υπαρχουν δυο μοντελα του 7a το Χ9007, διεθνες μοντελο και το Χ9006 για ΗΠΑ και μεξικο. Απλα αν το παρεις απο κινεζομαγαζο ζητας και σου βαζουν το διεθνες φιρμγουερ και οχι αυτο για την δικη τους αγορα. Regards dbfan Παράθεση Regards DBFAN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts