Jump to content

Oppo Find 7

maroubas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δίκιο έχεις!!!!

Έχουν ένα πρόβλημα επικοινωνίας.

Σε ερώτηση μου αν ισχύει δώρο η original flip cover ακόμα περιμένω απάντηση!!!

Btw είναι out of stock και τα δυο χρώματα.

Την Παρασκευη που το παρηγγειλα θυμαμαι σιγουρα οτι ηταν in stock. Εχουν μεγαλο θεμα στην επικοινωνια, απο την Παρασκευη μετα την παραγγελια τους στελνω κι ακομα να απαντησουν. Αν μεχρι Τεταρτη δεν εχω καποιο "σημειο ζωης" θα κανω refund.

Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σήμερα φιλοτιμηθηκαν και μου έστειλαν ενα email που λέει ''Preparation in progress''. Για να δούμε.

Σήμερα φιλοτιμηθηκαν και μου έστειλαν ενα email που λέει ''Preparation in progress''. Για να δούμε.

Λογικά σε δυο ημέρες θα το έχεις!!!!!

Άντε να μεγαλώνει η παρέα!!!!

iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max

Λογικά σε δυο ημέρες θα το έχεις!!!!!

Άντε να μεγαλώνει η παρέα!!!!

Μόνο δυο μέρες ;

Εμένα ήταν σε αυτή την κατάσταση 26/6 και παρέλαβα 1/7...

Λογικά απο τη στιγμή που θα είναι Ιν στοκ το τηλέφωνο σε μια δυο μέρες θα το χει

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Λογικά απο τη στιγμή που θα είναι Ιν στοκ το τηλέφωνο σε μια δυο μέρες θα το χει

Τρεχα γυρευε δηλαδη...

Τρεχα γυρευε δηλαδη...

μετρας αντιστροφα!αν σου γραψει μεχρι αυριο shipped θα το χεις αυτη την εβδομαδα!αλλιως δευτερα-τριτη!εχει υποψη οτι μπορει.και.να.το στειλουν και να φανει στο status με μικρη καθυστερηση!

μετρας αντιστροφα!αν σου γραψει μεχρι αυριο shipped θα το χεις αυτη την εβδομαδα!αλλιως δευτερα-τριτη!εχει υποψη οτι μπορει.και.να.το στειλουν και να φανει στο status με μικρη καθυστερηση!

Ευχαριστω φιλε μου. Απλα με πειραξε γιατι οταν το αγορασα και τους εσκασα κοντα 500 ευρωπουλακια, εγραφε in stock

και οχι μονο δεν το στειλανε, μιας και δεν το ειχανε και ψευδως το γραφανε αυτο, δεν με ειδοποιησαν, ουτε καν απαντησαν

σε ευλογες αποριες μου σε μηνυματα που τους εστειλα.

Ευχαριστω φιλε μου. Απλα με πειραξε γιατι οταν το αγορασα και τους εσκασα κοντα 500 ευρωπουλακια, εγραφε in stock

και οχι μονο δεν το στειλανε, μιας και δεν το ειχανε και ψευδως το γραφανε αυτο, δεν με ειδοποιησαν, ουτε καν απαντησαν

σε ευλογες αποριες μου σε μηνυματα που τους εστειλα.

Είναι κατα τύχη πιστεύω άλλος παραλαμβάνει σε 2 μέρες!in stock το είχαν σίγουρα αλλιως θα έκανε περισσότερο να αλλάξει το status.και το costumer support είναι λίγο οτι να ναι!η θα σου απαντήσει αμεσα η μετα απο καμμία βδομάδα!εγω 2 φορες που έστειλα την πρωτη απάντησαν την ίδια μέρα και τη δεύτερη μετα απο 5 μέρες!

Ρε παιδιά όσοι φίλοι το έχουν ας ανεβάσουν καμία φωτογραφία για να δούμε τι ψάρια πιάνει το κινητό.Επίσης αν είναι εύκολο ας μας βάλουν και κανένα διάγραμμα από την μπαταρία...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Σήμερα μου έστειλαν μειλ ότι έφυγε, λογικά αύριο θα το εχω.

Αν είσαι Αθήνα μπορεί να το χεις και σήμερα αλλιώς αύριο..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Κάποιο θέμα θα έχουν..Εγώ είχα κάθε μέρα mail μιας και άλλαξα διεύθυνση αποστολής,όνομά και για κάποιο λόγο δεν μου δέχονταν την φοιτητική οπότε το πλήρωσα κανονικά και μου πιστωσαν το χρήμα στο PayPal....το τηλέφωνο είναι εξαιρετικό..το ακουστικό ήταν πολύ καλό αλλά με το τελευταίο update κάτι κάνανε και χαμήλωσε Πολύ..περιμένουμε το επόμενο να το φτιάξουμε

Φιλικά Γιώργος

Ποτέ βγαίνει το επόμενο update?

- Oneplus 12

Ποτέ βγαίνει το επόμενο update?

πέρα από το ίδιο το κινητό που θα σου βγάλει το update υπάρχει και το επίσημο forum τους (LINK πιο κάτω). Εδώ έχει πολλά πράγματα για την συσκευή και μάλιστα στις απαντήσεις συμμετέχουν και οι υπάλληλοι της OPPO.

http://www.oppoforums.com/

One for all, all for one.

Πάνω που το αποφάσισα και μπήκα να το παραγγείλω..... Out of stock και τα 2 χρώματα...

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Αναμονής συνέχεια... Με το tracking το εντοπισα στο κέντρο διαλογής στη Γερμανία. Λογικα μέχρι Σάββατο θα έρθει.

Αναμονής συνέχεια... Με το tracking το εντοπισα στο κέντρο διαλογής στη Γερμανία. Λογικα μέχρι Σάββατο θα έρθει.

αυριο θα σου ειναι εδω!

Πάνω που το αποφάσισα και μπήκα να το παραγγείλω..... Out of stock και τα 2 χρώματα...

Εγώ τα βλέπω σε στοκ...

Ρε παιδιά όσοι φίλοι το έχουν ας ανεβάσουν καμία φωτογραφία για να δούμε τι ψάρια πιάνει το κινητό.Επίσης αν είναι εύκολο ας μας βάλουν και κανένα διάγραμμα από την μπαταρία...[/quote

αν και η χρηση του καθενος ειναι υποκειμενικη οριστε ενα screenshot!

Εγώ τα βλέπω σε στοκ...[/quoteτα βαλαν κσανα σημερα!τυχεροσ ο φιλοσ!

Ρε παιδιά όσοι φίλοι το έχουν ας ανεβάσουν καμία φωτογραφία για να δούμε τι ψάρια πιάνει το κινητό.Επίσης αν είναι εύκολο ας μας βάλουν και κανένα διάγραμμα από την μπαταρία...[/quote

αν και η χρηση του καθενος ειναι υποκειμενικη οριστε ενα screenshot!

Έχει πάρει αρκετές φορτίσεις το κινητό σου φίλε μου???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Έχει πάρει αρκετές φορτίσεις το κινητό σου φίλε μου???

Το εχω 15 μερες το κινητο πανω κατω τοσες θα εχει παρει!αλλα η μπαταρια βελτιωνεται συνεχεια!τα screnshots ειναι με φωτεινοτητα πανω απο τη μεση μονιμα και wi-fi μονιμα ανοιχτο!

Όκ... Δεν άντεξα.. Το παρήγγειλα...

Το λευκό.. :)

Δύσκολα θα το παραλάβω αύριο... :(

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Καλορίζικο!!

Όλοι δλδ έχετε το 7?? Εγώ πάντως προτίμησα το 7a, όσο περίεργο κ αν ακουστεί, τα χρώματα μου άρεσαν περισσότερο, είναι πιο θερμά! :D

Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3