jesse Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 γεια παιδια! εχω προβλημα.. εχω το sony xperia m2 και εχει προβλημα η θυρα του φορτιστη.. εχει χαλασει εντελως και δε φορτιζει καθολου τωρα κατα τ αλλα το κινητο ειναι ενταξει.. ποσο κοστιζει να τη φτιαξω? ειναι ευκολο? η συμφερει να παρω καινουριο? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yioula Δημ. January 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2017 στο Γερμανο ειχαν ζητησει 30 ευρω για αλλαγη, το ανταλλακτικο κανει 2-3 ευρω απο κινα αλλα μετα θα πας σε ηλεκτρονικο ή κλειδαρα με το σχετικο κολητηρι να στο αλλαξει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. August 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2017 Παιδιά καλησπέρα. Έχει η αδερφή μου το τηλ. Χάλασε το touch της οθόνης. Μπορώ να πάρω φωτο και μήνυματα στο pc; Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Για τις φωτογραφίες πολύ απλά συνδέσεις το τηλέφωνο στο PC μέσο καλωδίου. Για οτιδήποτε άλλο που χρειαστείς να χειριστείς την οθόνη, σύνδεσε ενσύρματο ποντίκι στην microUSB και μετά κάνεις ότι θελεις. Σου λέω για ενσύρματο γιατί για Bluetooth αν δεν έχεις κάνει σύζευξη πριν, το βλέπω λίγο δύσκολο. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antogr Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Για τις φωτογραφίες πολύ απλά συνδέσεις το τηλέφωνο στο PC μέσο καλωδίου. Για οτιδήποτε άλλο που χρειαστείς να χειριστείς την οθόνη, σύνδεσε ενσύρματο ποντίκι στην microUSB και μετά κάνεις ότι θελεις. Σου λέω για ενσύρματο γιατί για Bluetooth αν δεν έχεις κάνει σύζευξη πριν, το βλέπω λίγο δύσκολο. Α παίρνει ποντίκι; τέλεια σ'ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipiripou Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Εχω το sony xperia m2 και εδω και λιγο καιρο παταω το κουμπι ωστε να ενεργοποιηθει και δεν ανοιγει ποτε και εμφανιζεται για ωρες στην οθονη το μπλε κυματακι με το λογοτυπο που εβγαζε οταν ηταν να ανοιξει Ξερει καποιος τι μπορω να κανω για να ανοιξει; Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts