madmax Δημοσιεύτηκε September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 12, 2004 εχω ενα αρχειο avi...θέλω να δημιουργησω ενα καινουργιο το οποιο να περιεχει καποιες (πολλες και μπερδεμενες) σκηνες απο το πρωτοτυπο....Υπαρχει καποιο πολυ-πολυ ευχρηστο για αυτην τη δουλειά;το virtualdub θα κανει κατι τετοιο;ζηταω κατι στο οποιο να επιλεγω τις σκηνες που θελω,να εχω την δυνατοτητα preview και στο τελος με εναν απλο τροπο να δημιουργειται το τελικο αρχειο με τις επιλεγμενες σκηνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNOLE Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 θέλεις να σου απαντήσουμε συγκεκριμένα για το virtual dub ή και για οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα κάνει αυτή την δουλειά; Παράθεση www.iandriopoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. September 13, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 το virtual dub το βρισκω λιγακι δυσχρηστο...θα ηθελα να μου προτεινεται αλλα προγραμματα ευχρηστα(οχι adobe premier!!!)εαν υπαρχουν βεβαια...δε ξερω πως να τα ψαξω στο web αλλιως δε θα ποσταρα εδω περα...κατι απλο...φορτωνω το αρχειο,διαλεγω τα κομματια με ακριβεια,βλέπω ενα preview τον επιλεγμενων σκηνων και το τελικο αρχειο δημιουργειται...καλα θα ηταν εαν υπηρχε και η δυνατοτητα μονταζ ηχου(να εβαζα δηλαδη ενα "τιτ" την ωρα που θα ακουγοταν ενα μπινελικι)...υπαρχει τιποτα τετοιο;και εαν οχι τοτε ολα τα παραπανω τα κανει το virtual dub; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος madmax (13 Σεπ. 2004 , 16:12) το virtual dub το βρισκω λιγακι δυσχρηστο...θα ηθελα να μου προτεινεται αλλα προγραμματα ευχρηστα(οχι adobe premier!!!)εαν υπαρχουν βεβαια...δε ξερω πως να τα ψαξω στο web αλλιως δε θα ποσταρα εδω περα...κατι απλο...φορτωνω το αρχειο,διαλεγω τα κομματια με ακριβεια,βλέπω ενα preview τον επιλεγμενων σκηνων και το τελικο αρχειο δημιουργειται...καλα θα ηταν εαν υπηρχε και η δυνατοτητα μονταζ ηχου(να εβαζα δηλαδη ενα "τιτ" την ωρα που θα ακουγοταν ενα μπινελικι)...υπαρχει τιποτα τετοιο;και εαν οχι τοτε ολα τα παραπανω τα κανει το virtual dub; Τα παραπάνω τα κάνει όλα, αλλά θα πρέπει να ασχοληθείς λίγο. Δεν υπάρχει κανένα εύκολο πρόγραμμα για τέτοια επεξεργασία βίντεο... Όσον αφορά τα μπιπ, πρέπει να εξάγεις τον ήχο, να τον επεξεργαστείς πχ στο Cool Edit και μετά να τον ξανακάνεις mux στο βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. September 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2004 dokimase me to windows movie maker 2.0 Παράθεση Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας.Θελω να κανω μια εργασια,και εχω ηδη ενα ετοιμο βιντεο ,στο οποιο θελω να προσθεσω 5-6 προτασεις σε καποια σημεια πανω στο βιντεο.Με ποιο προγραμμα μπορει να γινει αυτο? Eντωμεταξυ δοκιμασα το virtualdub που προτεινε o elektrikeye σε ενα αλλο τοπικ,αλλα δυστυχως μου βγαζει αυτο το προβλημα και τα αλλα βιντεακια που εχω ειναι δυστυχως ολα τετοιου τυπου :( Καμμια ιδεα? Ευχαριστω Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 το προβλημα: Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 Δοκιμάστε Pinnacle Studio 9 Απίστευτα εύκολο για κάποιον που δεν ξέρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2004 gkr41 σ'ευχαριστω,θα το ψαξω :) μηπως ομως υπαρχει καποιο δωρεαν και μικρο προγραμμα? γιατι αυτο που θελω ειναι αρκετα απλο πιστευω. :o Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 μήπως μπορεί να σε βοηθήσει το movie maker των XP? Εάν δεν το έχεις το κατεβάζεις δωρεάν απο την Microsoft Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 PP6210 το δοκιμασα αλλα δεν εχει τετοια δυνατοτητα. Σ'ευχαριστω παντως :o Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts