Stephen Δημοσιεύτηκε July 6, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 6, 2004 (edited) Τα παντα για το Samsung E310 /E310 Live. Δείκτης SAR: 0.513 W/kg Edited January 25, 2012 by gianpithio Update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. July 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2004 Γνωρίζει κάποιος πόση μνήμη θα διαθέτει η καινουρια συσκευή της samsung καθωσ και πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Aξιζει? ποια τα χαρακτυριστικα του-279€ Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stikos Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Θέλω να ρωτήσω αν στο κινητό αυτό είναι δυνατόν να περάσω τις επαφές από τη sim στη μνήμη του τηλεφώνου και αν είναι δυνατόν τα sms να αποθηκεύονται στη μνήμη του τηλεφώνου και όχι της sim! Αν κάτι από αυτά γίνεται γράψτε και το πως! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. August 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2004 Εχει κανείς το κινητο???? Αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Υπάρχει κάποιος κάτοχος του samsung E310 για να μου πεί εντυπώσεις? Ενδιαφέρομαι να το αγοράσω αλλά έχω κάποιες απορείες. Υπάρχει κάποιος???? :worry: :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fleamarker Δημ. September 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2004 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.. ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ SOFTWARE ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΑΚΙ( ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΔΗ ΜΕ PC); ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΦΟΤΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech Δημ. September 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fleamarker ( 4 Σεπ. 2004 , 22:01) ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.. ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ SOFTWARE ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΑΚΙ( ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΔΗ ΜΕ PC); ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΡΕΤΕ ΕΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ ΦΟΤΟΣ ΜΕ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ; File edo: http://www.samsung.com/Support/ProductSupport/download/Model_Select.aspx?type=Mobile+Phone&typecode=18&subtype=Mobile+Phone&cmssubtypecode=1805&model=SGH-E310&filetype=SW&language= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Fleamarker, έχεις πάρει το κινητό? Είναι καλό? Πόση μνήμη έχει? Βίντεο μέσω mms λαμβάνει-στέλνει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DRAMINOS Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 mipos xerei kaneis pou mporo na vro games gia to samsung sgh-e310 Παράθεση draminos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DRAMINOS Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 se genikes grammes kalo apo mpataria den ta paei kala kai os tora den katafera na fortoso kapio arxeio me yperithres h usb kalodio poli kalh kamera Παράθεση draminos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlexles Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 gia sas pedes :) katapliktiko site. lipon sta dika mas exo to t300 sony erricsson kai thelo na to allakso na paro to SAMSUNG E-310 LIVE. mporeite na mou peite pote exei vgei stin agora kai an aksizei tin agora tou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Earendil Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 xlexles καλωςήρθες στην κοινώτητα του myphone,και ξεκίνα να εξερευνάς τα forum!Τώρα θα σου πώ κάτι για το vodafone-live.Είναι κατα τη γνώμη μου ένας "ιός" που πέφτει πάνω στα κινητά και καταστρέφει τις ικανότητές τους, κλειδώνει τους τρόπους επικοινωνίας και αλλοιώνει τα μενου.Μή πάρεις κινητό με vodafone live! γιατί θα πετάξεις τα λεφτά σου.τώρα το Ε310 δεν έχει τίποτα κακό.Αν θές τη γνώμη μου,ψάξε λίγο στο site,δες τις απόψεις των άλλων και σκέψου τις ανάγκες σου.Μπορεί να θελήσεις ένα smartphone και το samsung να μή σε καλύπτει.Με λίγα λόγια ψάξε,ψάξε,ψάξε!Μπορεί τελικά να βρείς αυτό που πραγματικά σου αρέσει.Και ελπίζω να είναι κάτι ανώτερο από αυτό που τώρα θέλεις!Φιλικά,earendil! :) Παράθεση Why men wear clothes: http://img78.photobucket.com/albums/v296/_osse_/16a.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DRAMINOS Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 pos mporo na vgazo athorives fotografies sto e310 Παράθεση draminos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stikos Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Δε νομίζω ότι μπορείς, τουλάχιστον όχι χωρίς να πειράξεις το υπάρχον λογισμικό του κινητού! Εγώ δεν έχω βρεί κάποιο απλό τρόπο για να γίνει! Αν ξέρει κάποιος κάτι παραπάνω ας μας διαφωτίσει! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DRAMINOS Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 ego to mono pou katafera htan na xamiloso ton hxo gia tis fotografies an se endiaferei afto xamilose ton hxo ton pliktron apo ta pliktra apo tin aristeri meria tou tilefonou Παράθεση draminos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stikos Δημ. September 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2004 Μμμ ενδιαφέρον αυτό δεν το ήξερα!! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fleamarker Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Ο ΗΧΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ. ΠΗΡΑ ΤΗΝ SAMSUNG Κ ΡΩΤΗΣΑ. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fleamarker Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ.. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ E310 ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΤΟ VODAFONE LIVE ΤΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ.. ΠΑΝΤΩΣ ΩΣ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΜΕΡΑ Κ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΒΙΝΤΕΟ.ΤΕΛΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΗΨΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fleamarker Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ... ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΝ ΜΜS.. ΚΟΙΝΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΧΩ Q...ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 4,5ΜΒ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fleamarker Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ PC ΓΙΑ ΤΟ Ε310.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Τα βίντεο και τισ φωτο τις στέλνει σε pc? Το βίντεο έχει ήχο? Με άλλα κινητά συνδέεται μέσω υπέρυθρες? Συγνώμη για τισ πολλές ερωτήσεις αλώς κανείς δεν απαντάει. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Γειά σας. Μπορείτε να μου πείτε κάποια πράγματα για το κινητό γιατι ενδιαφέρομαι να το αγοράσω? 1)Συνδέεται με άλλα κινητά μέσω υπέρυθρες? 2)Στέλνει video mms? 3)Τα βίντεο είναι χωρίς ήχο? 4)Συνδέεται μέσω υπέρυθρες με υπολογιστή και αν ναί είναι δυνατή η αποστολή φωτογραφιών και βίντεο απο και πρός το κινητο? 5)Πόση μνήμη έχει το κινητό? Κάπου έχω ακούσει για 10mb... Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 Thanx! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fleamarker Δημ. September 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2004 den exw agorasei akoma kalwdio.. aurio tha se enhmerwsw file mou.dystyxws den syndeetai me alla kinhta.. PAROLO pou sthn vodafone mou eipan pws syndeetai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts