captnemo Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Στους browser προσθέστε και τον CM https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ksmobile.cb ,είναι ο καλύτερος όλων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Ίσως το πιο όμορφο widget ημερολογίου που κυκλοφορεί : Month calendar widget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. September 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2014 Η αναζήτηση στο google βγάζει 2 εφαρμογές ως πρώτα αποτελέσματα αλλά προφανώς εννοείς αυτό ε; Φαίνεται πολύ ωραίο. Για ημερολόγιο άντως εγώ προτείνω και το Sunrise Calendar. Αυτό χρησιμοποιώ προσωπικά και έχει και αυτό ωραίο widget-άκι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wildrose Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Καλημέρα και απο μενα, το lookout https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lookout ειναι ενα απο τα πρωτα apk που περναω σε νεο κινητό, μιας και το παλιο που εκλαπει με βοήθησε να βρω και να δω τις φάτσες των τιπαδων που το έκλεψαν!! Εχει επιλογή οταν σβήσει η αφαιρεθεί η sim τραβάει φωτογραφίες και τις στέλνει στο mail που εχεις δηλώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Για εμενα file manager ο καλυτερος ειναι ο Root explorer Για Νεα το Greader οπου μπορεις να βαλεις μια σελιδα οπως το my phone και να διαβαζεις τα νεα Για βιντεο ενας πολυ καλος ειναι ο archos που εχεις την δυνατοτητα μεσα απο την εφαρμογη να κατεβαζεις τους υποτιτλους. Για φωτογραφιες με στυλ και διαφορα εφε το Camera 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakedaimonas Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 καλησπερα , για οσους ειναι root κοιταξτε το greenify αυτο πραγματικα βελτιωνει την διαθεσιμοτητα της RAM καθως καθε φορα που τερματιζεται μια εφαρμογη ή κλεινει η οθονη όσες εφαρμογες λειτουργουν ΚΛΕΙΝΟΥΝ μια και καλη.Βεβαια δεν ειναι δυνατον να κλεισουν εφαρμογες τυπου cleanmaster. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Οι καλύτερες εφαρμογές του 2014 σύμφωνα με την Google: https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_3000f13_best_of_2014 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Όποιος έχει να προτείνει αλλαγές λόγω 2015, τον περιμένουμε ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Ενημερώθηκε και ο τίτλος βλέπω! :D Για φέτος λοιπόν θα πρότεινα να μπεί στα πληκτρολόγια το fleksy. Το είχε δωρεάν το amazon πριν κάποιο καιρό και το είχα τσιμπήσει. Από σήμερα το έβαλα ως βασικό πληκτρολόγιο αλλά δεν έχω ακόμα εικόνα όπως καταλαβαίνετε. Γενικά θεωρείτε πολύ καλή επιλογή. Επίσης, για διαχείρηση αρχείων χρησιμοποιώ πλέον τον FX file explorer. Πολύ ωραίο UI, καλύτερο από τον ES θεωρώ, και έχει και δυνατότητα για multi window εντός της εφαρμογής για μεγαλύτερη ευκολία. Ακόμα, μία φανταστική επιλογή για εφαρμογή συλλογής φωτογραφιών είναι η Piktures. Πολύ δύσκολη η επιλογή μεταξύ αυτής και Quickpic. Τέλος ίσως να έπρεπε να φτιαχθεί και μία κατηγορία για εφαρμογές άθλησης αλλά προσωπικά δεν έχω άποψη για το θέμα. Ξέρω φυσικά τις πιο γνωστές, Endomondo, Runtastic, αλλά δεν έχω δοκιμάσει καμία. Για πείτε συμφωνείτε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Συμφωνώ για πληκτρολόγιο, αν και στα ελληνικά δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Τις άλλες δύο δεν τις έχω δοκιμάσει, οπότε ας πει κάποιος άλλος τη γνώμη του! Όσο για νέες κατηγορίες, από πέρσι το έλεγα και ακόμα δε το έκανα :p Από εφαρμογές εκγύμνασης μόνο το sport tracker χρησιμοποιώ προσωπικά Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angeloslev Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Πολύ καλό thread, μπράβο για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα :) Θα μπορούσε να μπει και μια κατηγορία για "ασφάλεια αρχείων και εφαρμογών"; Π.χ. vaulty, gallery lock κ.τ.λ. Προσωπικά ψάχνω να βρω κάποιο καλό και ολοκληρωμένο τέτοιο (δε θέλω σχόλια, γιατί το θες κ.τ.λ. :P), αλλά όσα έχω δοκιμάσει είναι προβληματικά. Προτάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Μεταφέρθηκαν στα ανάλογα θέματα αλλά και διεγράφησαν πολλά μηνύματα και καθαρίστηκε το Θέμα γενικότερα ώστε να λειτουργήσει όπως πρέπει. :) Μπήκε και ενημέρωση στο 2ο σχόλιο ώστε να μπορείτε ευκολότερα να βρείτε και τις κατηγορίες που σας ενδιαφέρουν. :cool: Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2015 Πλοήγηση να προστεθεί το Here. Είναι ο νέος μεγάλος παίκτης και μάλιστα free. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Ισχύει. Πρέπει να φύγει το MapFactor :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Πολύ καλό thread, μπράβο για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα :) Θα μπορούσε να μπει και μια κατηγορία για "ασφάλεια αρχείων και εφαρμογών"; Π.χ. vaulty, gallery lock κ.τ.λ. Προσωπικά ψάχνω να βρω κάποιο καλό και ολοκληρωμένο τέτοιο (δε θέλω σχόλια, γιατί το θες κ.τ.λ. :P), αλλά όσα έχω δοκιμάσει είναι προβληματικά. Προτάσεις; Αν δημιουργηθεί τέτοια κατηγορία θα πρότεινα το Smart Hide Calculator Φαινομενικά είναι ένα απλό calculator, πληκτρολογώντας όμως τον κωδικό σου ανοίγει κρυφό μενού για απόκρυψη αρχείων/εφαρμογών. Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Μια χρησιμη εφαρμογη που σου επιτρεπει να μιλας στο chat χωρις το messenger,Το μονο που πρεπει να κανετε ειναι μια απλη εγκατασταση μεσω του recovery-twrp και με τον ιδιο τροπο σας δινω και .zip για απεγκατασταση παλι με ενα απλο φλασαρισμα.Λειτουργει σε ολες τις εκδοσεις :) Link εγκαταστασης του facebook chat Link απεγκαταστασης του facebook chat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 Αν δημιουργηθεί τέτοια κατηγορία θα πρότεινα το Smart Hide Calculator Φαινομενικά είναι ένα απλό calculator, πληκτρολογώντας όμως τον κωδικό σου ανοίγει κρυφό μενού για απόκρυψη αρχείων/εφαρμογών.+1000......:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Ενα αξιολογο προγραμμα navi, σχετικα αγνωστο και με ελληνικα μαλιστα ειναι κ το osmand+. Θα ηθελα κ μια λιστα με προγραμματα απεκαταστασης εφαρμογων. (Μιας και το ψαχνω αυτο το διαστημα, δεν ξερω αν υπαρχει καποια για μη ρουτ συσκευη που να κανει πληρη διαγραφη ακομα και τους φακελους που δημιουργει η εφαρμογη.) Υπάρχει το SD Maid που "καθαρίζει" γενικά κατάλοιπα από εφαρμογές με το corpse finder και άλλα tools. Είναι δωρεάν και τα περισσότερα δουλεύουν και χωρίς root. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Πολύ καλό thread πραγματικά. Να προτείνω για τα apps καιρού το 1Weather https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handmark.expressweather Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Εγώ έβαλα το weather bomb!! Είναι γουστόζικο! https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enzuredigital.weatherbomb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Πολυ καλο θεμα :) Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 Κατέβασα την 4sqwifi για android αλλά δεν έχω καταφέρει να την κάνω να δουλέψει. Ενώ είμαι συνδεδεμένος στο foursquare, ανοίγοντας το 4sqwifi δεν εμφανίζει κανένα venue. Έχω KitKat 4.4. Λειτουργεί η εφαρμογή ή έχει παρατηθεί η εξέλιξή της; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Κατέβασα την 4sqwifi για android αλλά δεν έχω καταφέρει να την κάνω να δουλέψει. Ενώ είμαι συνδεδεμένος στο foursquare, ανοίγοντας το 4sqwifi δεν εμφανίζει κανένα venue. Έχω KitKat 4.4. Λειτουργεί η εφαρμογή ή έχει παρατηθεί η εξέλιξή της; Βάλε το Instabridge https://play.google.com/store/apps/details?id=com.instabridge.android Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 Δοκιμάστε και την καινούρια Servicely. Μου φαίνεται άκρως ενδιαφέρουσα εφαρμογή. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
catalan1992 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Παρόμοια εφαρμογή με το youtube αλλά να παίζει τραγούδια στο background υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts