coulis Δημ. April 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2016 Δεν το γνωρίζω .. Tapa Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Αναφέρω τις ποιο σημαντικές για εμένα : AirDroid - μεταφορά αρχείων από και προς PC μέσω Wi-Fi Back Button - Soft keys χωρίς Root Chrome - internet browser ColorNote - σημειώσεις Cool Tool - το χρησιμοποιώ για να βλέπω την ελεύθερη Ram και την θερμοκρασία της συσκευής παντού EZ Folder Player Free 1.1.25 - music player, μόνο η συγκεκριμένη έκδοση για εμένα GPS Status - lockάρει πιο γρήγορα δορυφόρους Greek WPA Finder - βρίσκει κωδικούς Wi-Fi HideApps - δείχνει ποια bloatware μπορούν να απενεργοποιειθουν όλα οργανωμένα MX Player Pro - video player που παίζει τα πάντα (με το DTS) NAVIGON - GPS οδηγός Nova Launcher prime - launcher QuickPic - εναλλακτική συλλογή Shazam - βρίσκει τραγούδια ακούγοντας τα TouchPal - πληκτρολόγιο App backup & restore - backup εφαρμογών χωρίς root Προσθέτω: Adguard - κόβει τις διαφημίσεις από παντού (άλλες εφαρμογές, διαδίκτυο...) χωρίς Root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Dimi_Arap Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Ποιο από όλα είναι. ..? https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160412/d8525744f7b8d136edc9b1cb165201eb.jpg Στάλθηκε από το SM-A700F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 (edited) Κανενα...Google is ur friend http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/adguard-ad-blocker-doesnt-require-root-t2958895 Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Edited April 12, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbeli Δημ. April 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2016 Για dialer εχω το CallApp - Caller ID & Block είναι δωρεάν και εμφανίζει πληροφορίες ακόμα και απο αγνωστους Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Κανενα...Google is ur friend http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/adguard-ad-blocker-doesnt-require-root-t2958895 Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Δεν προχωράει την εγκατάσταση. Για την ακρίβεια, είναι ανενεργό το ''εγκατάσταση''. Το πατάω αλλά δεν.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. April 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2016 Δεν προχωράει την εγκατάσταση. Για την ακρίβεια, είναι ανενεργό το ''εγκατάσταση''. Το πατάω αλλά δεν.. http://s2.revclouds.com:182/d/lvgjeeonivoy355dyrkejgcc3lzwibhkewsmrcstwd7pozhfsqhslta2/Adguard-Premium-2.1.359.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 http://s2.revclouds.com:182/d/lvgjeeonivoy355dyrkejgcc3lzwibhkewsmrcstwd7pozhfsqhslta2/Adguard-Premium-2.1.359.apk Παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την ανάλυση του πακέτου λέει:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την ανάλυση του πακέτου λέει:mad: Άνοιξε το πρώτα με ZAarchiver....και μετά κάντο εγκατάσταση.... Σε μένα τρώει πολύ μπαταρία και το εβγαλα Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. April 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2016 Σε μένα τρώει πολύ μπαταρία και το εβγαλα Αν είναι έτσι να μου λείπει καλύτερα. Δεν έχω και κάνα θηρίο μπαταρία. Κάθε εμπόδιο για καλό εν τέλει. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Άνοιξε το πρώτα με ZAarchiver....και μετά κάντο εγκατάσταση.... Σε μένα τρώει πολύ μπαταρία και το εβγαλα Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Android έχεις κάτω από 4? Δεν είναι συμπίεσμενο. Apk είναι. Εγώ σε 4.2.2 το ανοίγει μια χαρά και δεν έχω κατανάλωση της μπαταρίας. Η δουλειά που κάνει είναι μοναδική χωρίς Root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Android έχεις κάτω από 4? Δεν είναι συμπίεσμενο. Apk είναι. Εγώ σε 4.2.2 το ανοίγει μια χαρά και δεν έχω κατανάλωση της μπαταρίας. Η δουλειά που κάνει είναι μοναδική χωρίς Root Nexus 5 και Android 4????ιιιιιιι ντροπη μου!! Δεν άνοιγε διαφορετικά Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Ποια εφαρμογή DLNA χρησιμοποιείτε για να απεικονίσουμε από tablet ή smartphone android σε TV? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 (edited) Ποια εφαρμογή DLNA χρησιμοποιείτε για να απεικονίσουμε από tablet ή smartphone android σε TV? Αν θυμάμαι καλά, μια φορά που χρειάστηκε να κάνω κάτι τέτοιο, απλά κατέβασα το notification bar, και επέλεξα το μετάδοση οθόνης. Επίσης, βλέπω ότι στις εφαρμογές μου έχω και αυτό, με το οποίο προβάλεις τις φωτγραφίες, τα βίντεο, που έχεις στο κινητό σου. http://s32.postimg.org/f1mnyx3d1/Pics_Art_05_12_10_59_19.jpg Edited May 12, 2016 by al_exis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
novwn1 Δημ. May 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2016 Ποια εφαρμογη προτεινετε για μετατροπη βιντεο του youtube σε mp3; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al_exis Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Ποια εφαρμογη προτεινετε για μετατροπη βιντεο του youtube σε mp3; Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είσαι λίγο εκτός θέματος. Δες εδώ τη διαδικασία χωρίς κάποιο πρόγραμμα. Απλά από σελίδα. #22821 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
novwn1 Δημ. May 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2016 Είσαι λίγο εκτός θέματος. Δες εδώ τη διαδικασία χωρίς κάποιο πρόγραμμα. Απλά από σελίδα. #22821 Σ'ευχαριστώ πολύ! Παράθεση ΝΙΚΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Gello Browser by CyanogenMod team Ο καλυτερος και ο πιο ελαφρυς browser μακραν ειναι γεγονος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tirkas Δημ. June 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2016 Gello Browser by CyanogenMod team Ο καλυτερος και ο πιο ελαφρυς browser μακραν ειναι γεγονος :) Δεν μου εμφανιζει το checkbox για το adblock. :S Είναι και μερικοί άλλοι που αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα τους τογραψα και γω μπας και το φτιάξουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2016 Δεν μου εμφανιζει το checkbox για το adblock. :S Είναι και μερικοί άλλοι που αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα τους τογραψα και γω μπας και το φτιάξουν.. Εχεις δίκιο Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Βρε παιδιά ποια εφαρμογή βελτιώνει την κάμερα στο κινητό μας.Ποια συστήνετε? Επίσης ξέρει κανείς ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή στύλ shazam? Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Βρε παιδιά ποια εφαρμογή βελτιώνει την κάμερα στο κινητό μας.Ποια συστήνετε? Επίσης ξέρει κανείς ποια είναι η καλύτερη εφαρμογή στύλ shazam? Ευχαριστώ πολύ... Cameron zoom FX με κλειστά τα μάτια. Όσο για το άλλο ερώτημα σου shazam - soundhound για μένα είναι μια χαρά. Στάλθηκε από το GT-I9105P μου χρησιμοποιώντας Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rhtoras Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Ευχαριστώ φίλε μου...καμια άλλη εφαρμογή σαν αυτή με την κάμερα υπάρχει.Εννοώ να χρησιμοποιεό το 101% από την κάμερά μας και το φλάς? Να 'σαι καλά... Παράθεση oneirofono.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Παιδια ψαχνω για εφαρμογη στο κινητο , να βλεπω την ip camera μεσω web ,οχι τοπικα. Την εχω συνδεσει local στο δικτυο με το κινητο με μια εφαρμογη vivtron ολα καλα. Τωρα εκανα ενα dnns λογαριασμο συνδεομαι με τον υπολογιστη , αλλά δεν βρισκω εφαρμογη για να δεχεται ip/dnns Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Παιδια ψαχνω για εφαρμογη στο κινητο , να βλεπω την ip camera μεσω web ,οχι τοπικα. Την εχω συνδεσει local στο δικτυο με το κινητο με μια εφαρμογη vivtron ολα καλα. Τωρα εκανα ενα dnns λογαριασμο συνδεομαι με τον υπολογιστη , αλλά δεν βρισκω εφαρμογη για να δεχεται ip/dnns Οι πιο γνωστές εφαρμογές για παρακολούθηση online cameras είναι η Ip cam viewer και tinycam monitor. Ποια κάμερα έχεις; Unleashed by my M1 NOTE Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts