geo29 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ποτε θα ανανεωθούν οι λιστες οι λίστες δεν ανανεώνονται (αν δεν κάνω λάθος) άπλα συμπληρώνουμε εφαρμογές που είναι top Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 (edited) Οι καλύτερες εφαρμογές για μένα είναι οι εξής : 1) textra 2) nova launcher 3) viber 3) whatsapp 4) evernote 5) MIX ByCamera360 6) dropbox 7) polarr 8) snapseed 9) Greek Radios 10) internet speed meter 11) PicsArt 12) Dumpster 13) diskdigger (Για επαναφορά φωτογραφιων που έχουμε διαγράψει από το κινητό μας καταλαθος) Αυτές προτείνω Edited January 19, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Ποτε θα ανανεωθούν οι λιστες Ίσως σε λίγες μέρες που Έχω κενό στην εξεταστική να κάτσω να φτιάξω λίγο τη λίστα, να βάλω επιτέλους και καμία άλλη κατηγορία Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgl Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 Εγώ πάντως την εφαρμογή που δεν μπορώ να αποχωριστώ είναι το evernote! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kobra2 Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 εγκατεστησα το evernote και μου ειχε και δευτερο εικονιδιο allnotes στην επιφανεια εργασιας,δεν μου εκανε ομως και το απεγκατεστησα αλλα το δευτερο εικονιδιο δεν εφυγε,πως να το βγαλω? Παράθεση CUBOT H1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2016 εγκατεστησα το evernote και μου ειχε και δευτερο εικονιδιο allnotes στην επιφανεια εργασιας,δεν μου εκανε ομως και το απεγκατεστησα αλλα το δευτερο εικονιδιο δεν εφυγε,πως να το βγαλω? Το google keep μήπως σας κάνει; Εμένα με βολεύει πολύ με το αυτόματο backup που κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaki14567 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 (edited) για μενα ο τοπ περιηγητης ειναι αυτος https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apusapps.browser μακραν ο καλυτερος και ο γρηγοροτεροσ απο ολους οσους εχω δοκιμασει ( uc brownser,cm,firefox,opera,puffin,chrome,) και με πολλα features.... παιδια ξερετε καμια εφαρμογη που να μου δειχνει πανω στην μπαρα (εκει που ειναι το ρολοι) το download/upload speed? οπως γινεται με gravity box κλπ,χωρις να θελει ρουτ ομως.ευχαριστω Edited January 25, 2016 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 παιδια ξερετε καμια εφαρμογη που να μου δειχνει πανω στην μπαρα (εκει που ειναι το ρολοι) το download/upload speed? οπως γινεται με gravity box κλπ,χωρις να θελει ρουτ ομως.ευχαριστω Internet speed meter #no root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaki14567 Δημ. January 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2016 Internet speed meter #no root ωραιος φιλε ευχαριστω,δοκιμασα και την εφαρμογη περιηγητη που ειχει καποιος εδω μεσα και απο οτι ειδα εφαγε μπαν αρκετα γρηγορη μου φανηκε τωρα γτ την ειπατε επικινδυνη δν ξερω ουτε κανενα ειδικο permission ζηταει παντως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2016 Το google keep μήπως σας κάνει; Εμένα με βολεύει πολύ με το αυτόματο backup που κάνει. Προσωπικά με βολεύει Πολύ το OneNote Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 (edited) Προσωπικά με βολεύει Πολύ το OneNote Επίσης με βολευει πολυ το onenote γιατί δουλεύει ωραία με android κινητό, laptop με windows 10 και δεύτερου κινητού με windows 8.1 Edited January 23, 2016 by nikos_T2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Chrooma keyboard παρα πολυ ωρεο παιδια αξιζει να μπει στην λιστα Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Chrooma keyboard παρα πολυ ωρεο παιδια αξιζει να μπει στην λιστα Αυτό δεν έχει καν δωρεάν έκδοση.. Πως να το δοκιμάσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Chrooma keyboard παρα πολυ ωρεο παιδια αξιζει να μπει στην λιστα δεν το βρισκω,,,, Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 δεν το βρισκω,,,, Ειναι επι πληρωμη και ο τυπος φαίνεται να εχει ορεξη για να φτιαξει μια δυνατη εφσρμογη... Θα πρότεινα να κατεβασεις την εφαρμογη να δεις αν σε βολευει για το δίωρο trial και να πράξεις ανάλογα Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 29, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2016 Να ενημερώσω ότι μετά την εξεταστική θα κάτσω να φτιάξω λίγο τη λίστα, γιατί ουσιαστικά είναι από το 2014 (όχι ότι άλλαξαν πολλά πάντως) Ότι προτάσεις έχετε, ελεύθερα για να τις δω ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2016 Network Tools: 1) cSploit 2) Wi.cap. Network sniffer Pro 3) Intercepter-NG (ROOT) 4) Fing - Network Tools 5) zAnti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Network Tools: 1) cSploit 2) Wi.cap. Network sniffer Pro 3) Intercepter-NG (ROOT) 4) Fing - Network Tools 5) zAnti Δεν κάνεις και μια περιγραφή τι κάνει το καθένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 31, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Αυτα υπαρχουν και στο αρχικο post Ειναι εργαλεια για αναλυση δικτυου, ευρεση "προβληματων" κτλ ή απλα για τρολαρισμα με MITM επιθεσεις Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Αυτα υπαρχουν και στο αρχικο post Ειναι εργαλεια για αναλυση δικτυου, ευρεση "προβληματων" κτλ ή απλα για τρολαρισμα με MITM επιθεσεις Το ξερω εγω τα εβαλα απλα πρεπει να γινουν διορθωσεις γιαυτο στα εγραψα παλι τωρα. Δεν ειναι μονο το ΜΙΤΜ, αυτο ειναι το λιγοτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 1, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Τι εννοείς διορθώσεις; Μόνο το cSploit είναι διαφορετικό σε αυτά που γράφεις, το οποίο έχει σταματήσει η ανάπτυξη του Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Τι εννοείς διορθώσεις; Μόνο το cSploit είναι διαφορετικό σε αυτά που γράφεις, το οποίο έχει σταματήσει η ανάπτυξη του To dsploit σταμάτησε,το csploit λειτουργει τέλεια . Αν θέλεις μπορούμε να βάλουμε μόνο οτι υπάρχει στο play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 2, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Ω ναι, έχεις δίκιο! Το έχω και στο κινητό και το χρησιμοποιώ κιόλας :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. February 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2016 Ω ναι, έχεις δίκιο! Το έχω και στο κινητό και το χρησιμοποιώ κιόλας :lol: Σου έχει τρέξει ποτε κάποιο exploit? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Chrooma keyboard οτι καλυτερο σε πληκτρολογιο για μενα ... Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts