Jump to content

StackMotion : Αποκολλήστε αντικείμενα από το παρασκήνιο [Green Screen]


 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=42080&stc=1&d=1394216757

 

H εφαρμογή Stack Motion είναι μία υπέροχη νέα εφαρμογή, οι οποία έρχεται για να σας βοηθήσει να να κάνετε αποκοπή σε κάποιους ή σε κάτι από μία φωτογραφία και να τα επικολλήσετε πάνω από μία άλλη ή ακόμη και σε video. Αυτό είναι όλο που μας υπόσχεται αυτή η όμορφη εφαρμογή. Το σημαντικό όμως είναι πως μας δίνει έξυπνα χαρακτηριστικά τα οποία θα μας βοηθήσουν να κάνουμε τη διεργασία αυτή εύκολη.

 

Αφαιρέστε το αντικείμενο σας από το παρασκήνιο

 

Αυτό είναι το δυσκολότερο βήμα στην προσπάθεια επεξεργασίας τέτοιου τύπου, μιας φωτογραφίας. Κάνοντας λοιπόν αυτό, η περισσότερη δουλειά έχει γίνει. Η εφαρμογή σας βοηθά να αυτοματοποιήσετε τη διαδικασία αποκοπής με auto-detect στο περίγραμμα του αντικειμένου και κάνοντας zoom μπορείτε να αναιρέσετε ή να επαναφέρετε την αναίρεση (undo/redo) μέχρι να έρθει στο σωστό σημείο.

 

Τα υπόλοιπα βήματα είναι απλά επικολλήστε το αποκομμένο αντικείμενο στην φωτογραφία που επιθυμείτε, να προσθέσετε slideshow ή ακόμη καλύτερα να προσθέσετε την φωτογραφία σε κάποιο Video. Στα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνεται και η προσθήκη μουσικής πριν διαμοιράσετε τη δημιουργία σας στα γνωστά socials.

 

Με επιφύλλαξη το αναφέρουμε καθώς δεν έχουμε δοκιμάσει την εφαρμογή, μπορεί να γίνει και αποθήκευση σε GIF format. Θα σας συμβουλεύαμε να την κατεβάσετε από το App Store από τον παρακάτω σύνδεσμο, και να μας αναφέρετε την εμπειρία χρήσης της!

 

StackMotion - Flambe Studios LLC

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...