Jump to content

Samsung SGH-D500

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο κωδικος κλειδωματος ποιος ειναι?

Ευχαριστω!!

8 οχταρια φιλε μου αν θυμαμαι καλα

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γειά σε όλους,

Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πραγματάκια που με έχουν μπερδέψει λίγο:

1) Το λέξικό δουλεύει πολύ καλά στο κινητό όταν στέλνω μήνυμα αλλά δεν λειτουργεί όταν θέλω να προσθέσω μια νέα λέξη στο λεξικό.Δηλαδή ενω γράφω τη νέα λέξη και το αποθηκεύω την επομενη φορά που θα θελήσω να γράψω αυτή τη λέξη θα πρέπει να την προσθέσω ξανά.Είναι έτσι και σε σας?Πείτε μου για να μην νιώθω οτι ειναι σε μένα μονο.

2) Υπάρχει μια επιλογή στα μηνύματα που λέγεται "μπλοκάρισμα αριθμού".Υποθέτω οτι μπλοκάρει ενα αριθμό και δεν επιτρέπει τα εισερχόμενα μηνύματα απο εκεινον τον αριθμό μετα.Την έχει δοκιμάσει κανείς?Δουλεύει?

Μέχρι εδώ καλώς.Αν λοιπόν δουλεύει τοτε αν μπλοκάρω ενα αριθμό ξέρεις κανείς που υπάρχει επιλογή για να τον ξεμπλοκάρω αυτο τον αριθμό που μπλοκαρά?Ιδού η απορία.

Περιμένω τη γνώμη σας,

Ευχαριστώ εκ'των προτέρων,

TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

:D EINAI FILOI MAS OI GERMANOI :D

Osoi exete dokimasei na riksete java game tis nokia sto samsung sas exete dei tin aspri selida me to minima lathous :(

Enas germanos edose tin lisi........

Metonomazetai to game.jar se game.rar

Drag and drop mesa sto game.rar to arxeio pou exo sinimeno sto telos afou to kseziparetai(1 fakelos com)

To winrar kanei tin douleia tou.... kai to ziparei mesa ston fakelo

Metonomazetai to game.rar ksana se game.jar

Rixnetai to game.jar ston Jadmaker kai automata dimiourgeitai to game.jad pou xreiazetai to samsung

Etoimoi.......

To dokimasa kai leitourgeise mexris stigmis 8/10 fores

Φιλε Sakis το δοκιμασα χθες που ειχα ελευθερο χρονο. Τα παιχνιδια εγιναν πραγματι .jad αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να τα περασω στο κινητο. :( Χρησιμοποιησα την θυρα υπερυθρων ΜΑ 620. Παιζει ρολο αυτη? Εσυ τα περασες με bluetooth?

CR electronics

Γειά σε όλους,

1) Το λέξικό δουλεύει πολύ καλά στο κινητό όταν στέλνω μήνυμα αλλά δεν λειτουργεί όταν θέλω να προσθέσω μια νέα λέξη στο λεξικό.Δηλαδή ενω γράφω τη νέα λέξη και το αποθηκεύω την επομενη φορά που θα θελήσω να γράψω αυτή τη λέξη θα πρέπει να την προσθέσω ξανά.Είναι έτσι και σε σας?Πείτε μου για να μην νιώθω οτι ειναι σε μένα μονο.

2) Υπάρχει μια επιλογή στα μηνύματα που λέγεται "μπλοκάρισμα αριθμού".Υποθέτω οτι μπλοκάρει ενα αριθμό και δεν επιτρέπει τα εισερχόμενα μηνύματα απο εκεινον τον αριθμό μετα.Την έχει δοκιμάσει κανείς?Δουλεύει?

Μέχρι εδώ καλώς.Αν λοιπόν δουλεύει τοτε αν μπλοκάρω ενα αριθμό ξέρεις κανείς που υπάρχει επιλογή για να τον ξεμπλοκάρω αυτο τον αριθμό που μπλοκαρά?Ιδού η απορία.

Περιμένω τη γνώμη σας,

TonyK

Tony για το πρωτο θεμα που αναφερεις, αυτο ειναι ενα προβλημα που εχουν ολα τα Samsung. Δεν μπορεις να αποθηκευσεις νεες λεξεις. Εγω αυτο το θυμαμαι και στο Ε 700 αλλα το βλεπω και στο Ε 800 της κοπελας μου. Και στο D 500 δυστυχως παραμενει το προβλημα οπως βλεπω... Σε αλλες γλωσσες, οι νεες λεξεις αποθηκευονται οπως στα ΝΟΚΙΑ.

Για το δευτερο θεμα, χωρις να το εχω δοκιμασει, προφανως δεν θα χτυπησει ο ηχος του μηνυματος αν λαβεις μηνυμα απο μπλοκαρισμενο χρηστη. Δεν μπλοκαρει τα μηνυματα τελειως.

Μια εβδομαδα περασε και οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες! Τα μονα που με χαλανε λιγο ειναι η αυτονομια, και εκεινη η υποδοχη για τον φορτιστη! Αμαν πια! Σε ενα τοσο μελετημενο κινητο χαθηκε ο κοσμος να φτιαξουν ενα συστημα που να καλυπτει αυτοματα την τρυπα οταν δεν υπαρχει ο φορτιστης? Οπως στην τρυπα των ακουστικων παραδειγμα...

CR electronics

Γειά σε όλους,

Περιμένω τη γνώμη σας,

TonyK

1)ναι φιλε μου ειναι ετσι και σε μας ελπιζω στο d-600 να χει ξεπεραστει πλεον αυτο το προβλημα.με αναβαθμιση παντως δε φτιαχνει.

2)αν επιλεξεις καποιον αριθμο για μπλοκαρισμα πολυ απλα δε μπορεις να λαβεις κανενα του μηνυμα το ειχα κανει προσωπικα και δουλευει αψογα,και φυσικα μπορεις να τον ξεμπλοκαρεις τοσο ευκολα οσο οταν τον μπλοκαρες :)

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Φιλε Sakis το δοκιμασα χθες που ειχα ελευθερο χρονο. Τα παιχνιδια εγιναν πραγματι .jad αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να τα περασω στο κινητο. :( Χρησιμοποιησα την θυρα υπερυθρων ΜΑ 620. Παιζει ρολο αυτη? Εσυ τα περασες με bluetooth?

den exo :p bluetooth

Tin idia irda exo kai ego kai ta exo perasei ola telika....akomi kai auta pou eixan provlima theloun aplos rename kai pernane kanonika......

ipotheto oti kaneis tin metafora me to softick PPP opos exo grapsei stin (pro)proigoumeni selida.......

energopoise tin irda tou kinitou

valto dipla sto MA620 molis sindetheis pigaine sto

Control Panel ton windows kai epelekse Phone kai Modem options

vres to Standart modem over IR link se poia com einai (simantiko)

kleise to softick an einai idi anoixto(exit teleios)

energopoiise pali tin irda kai sindesou

tora anoikse to softick

emfanizetai sto tray dipla stin ora enas foinikas me ena X

deksi click kai activate PPP

perimene 2'' deksi click settings

sto tab Bluetooth/Serial tick tin com pou vrikes prin (control panel)

an exei ginei sosta kai exeis sindethei to kinito den tha apenergopoihsh tin irda osi ora kai an perasei

tora eisai etoimos na akolouthiseis ta ipoloipa vimata me tous kodikous

paidia einai dunaton na min mou douleuei to level 1 bluetooth pou exw epeideis sto pc mou exw to service pack 2 twn windows?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

Tony για το πρωτο θεμα που αναφερεις, αυτο ειναι ενα προβλημα που εχουν ολα τα Samsung. Δεν μπορεις να αποθηκευσεις νεες λεξεις. Εγω αυτο το θυμαμαι και στο Ε 700 αλλα το βλεπω και στο Ε 800 της κοπελας μου. Και στο D 500 δυστυχως παραμενει το προβλημα οπως βλεπω... Σε αλλες γλωσσες, οι νεες λεξεις αποθηκευονται οπως στα ΝΟΚΙΑ.

Για το δευτερο θεμα, χωρις να το εχω δοκιμασει, προφανως δεν θα χτυπησει ο ηχος του μηνυματος αν λαβεις μηνυμα απο μπλοκαρισμενο χρηστη. Δεν μπλοκαρει τα μηνυματα τελειως.

Μια εβδομαδα περασε και οι εντυπωσεις μου ειναι αριστες! Τα μονα που με χαλανε λιγο ειναι η αυτονομια, και εκεινη η υποδοχη για τον φορτιστη! Αμαν πια! Σε ενα τοσο μελετημενο κινητο χαθηκε ο κοσμος να φτιαξουν ενα συστημα που να καλυπτει αυτοματα την τρυπα οταν δεν υπαρχει ο φορτιστης? Οπως στην τρυπα των ακουστικων παραδειγμα...

κανεις λαθος φιλε μου.

Οταν μπλοκαρεις καποιον στα μηνυματα,αυτος που σου στελνει,χρεωνεται κανονικα το μηνυμα που εστειλε,παιρνει αναφορα οτι εσυ παρελαβες το μηνυμα του αλλα εσυ το μηνυμα του δε θα το δεις ποτε.Ετσι ειναι τα πραγματα διοτι το εχω δοκιμασει!!!

Για να ξεμπλοκαρεις καποιο ονομα,τι πιο απλο απ το να το σφησεις οπως το εγραψες.Καλου κακου,κανεις κ μιαν επανεκκινηση!!!

Η διαδικασία που προτείνεις και ο αριθμός που δίνεις είναι της CosmOTE. ;) Δε νομίζω να πιάνει σε ΤΙΜ, έτσι δεν είναι?
δεν ειμαι σιγουρος αν πιανει στην τιμ.Ξερω πως ισχυει για κοσμοτε.

paidia einai dunaton na min mou douleuei to level 1 bluetooth pou exw epeideis sto pc mou exw to service pack 2 twn windows?
εχουν υπαρξει περιπτωσεις που ναι,μπλοκαρουν το bluetooth.Κοιταξε λιγο το τειχος προστασιας των ΧΡ στον πινακα ελεγχου.Εχει επιλογες κι εξαιρεσεις.Εαν ειναι τσεκαρισμενο στα προγραμματα που ελεγχει ξετσεκαρε το!

re magkes phra kai ego to d-500 tin proigoumeni vdomada, ola kala kai orea me to kinito kanena parapono to mono provlima pou exo einai me to thema tis sindesis tou kinitou me to pc.Stin cosmote mou eipan oti sindeete mono me samsung bluetooth kai me kanena allo eno stin samsung mou lene oti den vgazoun bluetooth :mad:

ti paizei telika kserei kaneis na mou pei?mporo na agoraso ena opiodipote bluetooth h prepei na apeythintho se tipota skoteines dinameis gia to kolokalodio? :D

tha pareis tis iperithres pou kikloforoun stin agora...kai douleuei apsoga!! egw oti thes exw perasei mesa! mexri kai mix mp3 exw kanei kai douleuei roloi!!

Never Give Up:!:

Join friend!

Μπορώ να το πάρω με επιδότηση ΤΙΜ 278€. Να το πάρω λέτε ή να περιμένω το D600;;

pare to d500 twra an to thes toso poli...kai gia to d600 kane ipomoni...mi xaseis kai kamia epidotisi!

kai kati allo...ena kako vrika re paidia prwta exei donisi kai meta xtipaei o ixos!! giati??? diladi mexri na teleiwsei i donisi o allos mporei na to exei kleisei!!! :(

Never Give Up:!:

Join friend!

Υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος των αρχείων που δέχεται; Προσπαθώ να στείλω ενα mp3 4 mb και μου λεέι οτι είναι πολύ μεγάλο το αρχείο. Επίσης έχει πολύ ασθενές σήμα και το χάνει πολύ ευκολα ή μονο σε μένα συμβαίνει; Θα εκτιμούσα πολύ τις απαντήσεις σας...
Που είναι?

Βρε παιδια προσπαθω να κανω μεταφορα τα εισερχόμενα μηνυματα και δεν γινεται!!!

Γιατι; επίσης δεν μπορω να βρω τα μηνυματα που ειναι στην καρτα sim.

Ειχα NOKIA πριν και μου ειναι δυσκολο τωρα.

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Ξέρει κανείς πως μπορώ την στιγμή που γράφω sms να βρώ έναν αριθμό τηλεφώνου από επαφή και να τον βάλω στο sms?

Ξέρει κανείς πως μπορώ την στιγμή που γράφω sms να βρώ έναν αριθμό τηλεφώνου από επαφή και να τον βάλω στο sms?

Η απλά έναν τρόπο να γράψω ένα τηλέφωνο σε μήνυμα δίχως να χρειαστεί να γράψω το νούμερο σε χαρτί κλπ κλπ

Oταν ειχα ρο κινητο εκει που πηγενεις να δεις τις φωτο. μου τις εμφανιζε ολες μαυρες..και επρεπε να κανω restart το κινητο...σας το εχει κανει ποτε

Η απλά έναν τρόπο να γράψω ένα τηλέφωνο σε μήνυμα δίχως να χρειαστεί να γράψω το νούμερο σε χαρτί κλπ κλπ

Μιχαλη πηγενε στις επαφες, βρες αυτη που θες να στειλεις, κανε προβολη, ξαναπατα επιλογη αφου ανοιξει η επαφη, και επελεξε αποστολη μεσω sms. Μετα μπορεις να προσθεσεις και οτι αλλο κειμενο θες οπως σε ενα κανονικο μηνυμα και το στελνεις στην επαφη που θες

Φιλε Σακαφλια, παρομοιο προβλημα ειχα και εγω οταν αλλαξα το ΝΟΚΙΑ μου με το πρωτο μου SAMSUNG (Ε 700). Δυστυχως δεν αναγνωριζει την γραμματοσειρα που εχει γραψει η ΝΟΚΙΑ την sim. θα πρεπει να περασεις ολα τα τηλεφωνα ενα ενα...

CR electronics

Απο το βασικο μενου πηγαινεις ΕΠΑΦΕΣ.Στη συνεχεια επιλεγεις την επαφη που θελεις να στειλεις και πατας ΕΠΙΛΟΓΕΣ-ΠΡΟΒΟΛΗ και στη συνεχεια παλι ΕΠΙΛΟΓΕΣ και σου βγαζει την ενδειξη ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩ SMS-MMS Κ.Λ.Π
Harry_65

Φιλε Σακαφλια, παρομοιο προβλημα ειχα και εγω οταν αλλαξα το ΝΟΚΙΑ μου με το πρωτο μου SAMSUNG (Ε 700). Δυστυχως δεν αναγνωριζει την γραμματοσειρα που εχει γραψει η ΝΟΚΙΑ την sim. θα πρεπει να περασεις ολα τα τηλεφωνα ενα ενα...

δεν αναφερομαι στα τηλεφωνα αλλα στα μηνυματα. Εχω στην sim παλια μηνυματα απο όταν ειχα το Νοκια και θελω να τα δω στο D500 και να τα μεταφερω σε αυτο. Οταν παω μεταφορα την εχει απενεργοποιημενη

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

• The title was changed to Samsung SGH-D500