ταξιδιωτης22 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Δηλαδη δεν μπορεις να ρυθμισεις το κιν για π.χ στο γενικο, αθορυβο κτλ? καθε φορα πρεπει απο τις ρυθμισεις να βγαζεις τους ηχους?? :confused: αυτο ειναι πραγματικα πολυ αβολο :w00t: δε χρειαζεται να μπαινεις απο τις ρυθμισεις αν πατησεις και το πληκτρο με τη διεση μπαινει αθορυβο,γενικα την ελλειψη προφιλ δεν την θεωρω κατι το σοβαρο εκτος κι αν θελει καποιος να το βαλει ως μειονεκτικο στοιχειο :) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 ταξιδιωτης22 poso les na kanei mia mpataria ? υπολογιζω καπου στα 30 με 40 ευρω σιγουρα μακαρι να βγει και καμια μεγαλυτερη ε,τοτε θα ξεσκιζει το κινητακι μας :D Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 δε χρειαζεται να μπαινεις απο τις ρυθμισεις αν πατησεις και το πληκτρο με τη διεση μπαινει αθορυβο,γενικα την ελλειψη προφιλ δεν την θεωρω κατι το σοβαρο εκτος κι αν θελει καποιος να το βαλει ως μειονεκτικο στοιχειο :) Εδω που τα λεμε αν ειχε προφιλ παντως δε θα μας χαλαγε κιολας.. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Allohaa Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 δε χρειαζεται να μπαινεις απο τις ρυθμισεις αν πατησεις και το πληκτρο με τη διεση μπαινει αθορυβο,γενικα την ελλειψη προφιλ δεν την θεωρω κατι το σοβαρο εκτος κι αν θελει καποιος να το βαλει ως μειονεκτικο στοιχειο :) Mε λιγα λογια, μονο στο δυνατο κ στο αθορυβο μπορεις να το εχεις...ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 ακριβως φιλε μου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Γνωριζει κανεις να μου πει αν η μπαταρια του E-810 ταιριαζει με αυτη του D-500? Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 δε νομιζω να κανει φιλε μου καλυτερα να περιμενουμε του d-500 μη κανουμε και καμια βλακεια Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 magkes eimoun etoimos na to paro to kinito, alla pali kala den to eixane sto magazi..... ! ekana mia mikri ereuna sto web se oles tis europaikes poleis pou to poulane kai to exoun apo 360-400 euro(+ trela bonus), profanos i samsung epsakse gia koroida kai ta vrike stous klasikous pelates......tous Ellines :mad: Kai den eftane mono auto , kukloforise kai stin Italia ena idio kinito - exei ena 'e' parapano sto onoma- me 390 euro kai ''156''MB mnimi :X http://www.cellman.it/photoreports/D500e_photoreport.htm (to leei sta italika ''Memoria telefono: 156 Mb'') :cry: Samsung GR ....you are the BEST!...S'euxaristoume :mad: P.S. to kinito pantos einai ena ergo texnis, toso apo emfanisi oso kai gia auta pou dinei.... krima kai pali! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotis74 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 magkes eimoun etoimos na to paro to kinito, alla pali kala den to eixane sto magazi..... ! ekana mia mikri ereuna sto web se oles tis europaikes poleis pou to poulane kai to exoun apo 360-400 euro(+ trela bonus), profanos i samsung epsakse gia koroida kai ta vrike stous klasikous pelates......tous Ellines :mad: Kai den eftane mono auto , kukloforise kai stin Italia ena idio kinito - exei ena 'e' parapano sto onoma- me 390 euro kai ''156''MB mnimi :X http://www.cellman.it/photoreports/D500e_photoreport.htm (to leei sta italika ''Memoria telefono: 156 Mb'') :cry: Samsung GR ....you are the BEST!...S'euxaristoume :mad: P.S. to kinito pantos einai ena ergo texnis, toso apo emfanisi oso kai gia auta pou dinei.... krima kai pali! to italiko file to sizitisame prin kairo mallon einai ena bonus tis TIM italias branded opws to eipane kapioi alloi den kseroume an 8a kukloforisei pote stin ellada to en logo ,an katalaba kala. oso gia tin timh mexri na ftasei 100 euro kai 101 na kanei pali akriba 8a to exeis parei ,ti 8elw na pw me auto oloi gnwrizoume pws ola ta kinita einai upertimologimena,pantos exeis dikio esi pou 8a perimeneis 8a to pareis ftinotera. :D Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679 Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manifesto Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 to italiko file to sizitisame prin kairo mallon einai ena bonus tis TIM italias branded opws to eipane kapioi alloi den kseroume an 8a kukloforisei pote stin ellada to en logo ,an katalaba kala. oso gia tin timh mexri na ftasei 100 euro kai 101 na kanei pali akriba 8a to exeis parei ,ti 8elw na pw me auto oloi gnwrizoume pws ola ta kinita einai upertimologimena,pantos exeis dikio esi pou 8a perimeneis 8a to pareis ftinotera. :D Μάλλον θα το παρει αργοπορημενα και οχι φθηνοτερα :D Πιστευω οτι ολες σχεδον οι συσκευες τις samsung δεν περνουν γρηγορη και μεγαλη κατηφορα στις τιμες τους Παράθεση BlackAngel The Nightmare Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xux99 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Το e-acorn.gr έχει το κινητό σε φθηνότερη τιμή: €437. Όποιος ενδιαφέρεται ας επωφεληθεί. Παράθεση Ταπετσαρίες για κινητά τηλέφωνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Το e-acorn.gr έχει το κινητό σε φθηνότερη τιμή: €437. Όποιος ενδιαφέρεται ας επωφεληθεί. file xux99 , molis kseneroses arketous edo mesa pou dosan 50-60 euro parapano! Polu kalo site, den to iksera ....thanks! ;) P.s. kai kati asxeto me to samsung, exei to Nokia 6670 me 351.64 € kai opou allou exo dei to exoun 490-500€ ! ti egine re paidia :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolious Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Hello paides mou exei kanei polu kalh entiposh to kinhto kai apo ayta pou diavazw apo esas gia ayto mallon tha to parw!!!! Exmm pantos apo oti exw dei to oteshop.gr to exei poio fthno apo pantou 427eyrw nomizw.... Loipon tha eithela na rwthsw ti bt exete o kathenas as pei gia na dw ti tha parw telika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 φιλε ευχαρισουμε για το site που ανεβασες στο Myphone ειλικρινα δεν το ειχα δει ποτε μου. φιλε tolious να το παρεις το κινητο θα μεινεις απολυτα ευχαριστημενος πραγματικα προκειται για ενα κινητο <<θαυμα>> με λιλιπουτειες διαστασεις Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Εγω έχω παρει ένα BT Class 1 της Chronos και δουλεύει αριστα με το κινητό είτε με το EasyStudio είτε με το software του για της αποστολή και λήψη δεδομένων.Δεν το έχω δοκιμασει βέβαια για να ανεβάσω java games στο κινητο καθώς δεν πολυασχολούμαι με το sport,ένα FreeKick παίζω αραια και που.Τιμη της συσκευης 25euro Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 μια χαρα δηλαδη φιλε μου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ρεμπελετσι Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Παιδία, είχα ρωτήσει στο Γερμανό αν βγαίνει και σε άλλο χρώμα και μου είπαν πως βγαίνει στο χρώμα του Ε800 παρόλα αυτά δεν το έχω δεί πουθενά, ξέρει κανένας τίποτα, μήπως μου έλεγαν μπαρούφες; Παράθεση Στου κουφού την πόρτα 3 πουλάκια κάθοντε μεσα σε βαρκούλες που αρμενίζουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 ναι βγαινει και σε ασημι χρωμα αλλα ουτε κιεγω το χω δει,κοιταξε οπως και να το κανουμε το μαυρο του δινει αλλη κλαση βεβαια γουστα ειναι αυτα Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enedra Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Exmm pantos apo oti exw dei to oteshop.gr to exei poio fthno apo pantou 427eyrw nomizw.... ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ OTESHOP ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ... Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ... ΜΕ ΦΠΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 427,05*1,18=503,919 ΕΥΡΩ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enedra Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ OTESHOP ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ... Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ... ΜΕ ΦΠΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ 427,05*1,18=503,919 ΕΥΡΩ!!! ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ e-acorn.gr ΕΧΕΙ ΤΗ ΦTΗΝΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!!!! ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ: Τιμή:437.78€ (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 18 % ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Να υποθεσω οτι ο ηχος οταν τραβας καμερα δεν βγενει ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millis Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Pedia stin anaparagwgi twn MP3 apo akoustika einai dinatos o ixos i opos p.x 6230? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzas Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Να υποθεσω οτι ο ηχος οταν τραβας καμερα δεν βγενει ε? Εάν το θέλεις, δε "βγαίνει"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
souzas Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Pedia stin anaparagwgi twn MP3 apo akoustika einai dinatos o ixos i opos p.x 6230? Εγώ που το χρησιμοποιώ στο δρόμο για τη δουλειά (Πατησίων και άλλοι θορυβώδεις δρόμοι) ακούω τέλεια!Είμαι υπερικανοποιημένος!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 Να υποθεσω οτι ο ηχος οταν τραβας καμερα δεν βγενει ε? φυσικα και βγαινει φιλε μου οποτε μπορεις ανετα να τραβας τις <<ωραιες και κρυφες>> φωτος που θες :D Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts