Jump to content

Samsung SGH-D500


eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σχεδον όλα τα παιχνιδια δεν κανουν για την οθονη του D500.τα παιχνιδια εμφανιζονται σε ενα μικρο πλαισιο.ειναι για πιο μικρες οθονες.Στο Ε700 που ειχα τα games απο αυτό το site επαιζαν full screen οχι ομως και στο D500.

Στο samsungmobile funclub δεν υπαρχει κανενα game συμβατο με το D500 και τα παιχνιδια που εχει αναφέρονται σε αλλα κινητα το ιδιο συμβαινει και για τα wallpaper.Μονο ηχους mmf καταφερα να κατεβασω μεσω wap απο το funClub άλλωστε δεν τίθεται θέμα αναλυσης οθόνης στον ηχο :) :) :)

Υπογραφή....
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΦΙΛΕ sorazal.

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ WAP ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ kifinas.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ IP ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ TUTORIAL ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ kifinas ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΖΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ,ΑΡΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WINDCOM ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ Ο BT ADAPTOR ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΕΣΥ ΠΟΙΟΝ BT ADAPTOR ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ;ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WINDCOM;

ΕΓΩ ΑΡΧΙΚΑ ΔΕΝ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΡΧΕΙΑ (bth.inf και bth.pnf).

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙΙ. ΒΗΜΑ 5. ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ INCOMING CONNECTION ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ No Clients Connecting.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο kifinas.

BlackAngel The Nightmare
Link to comment
Share on other sites

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ Η FOTO OTAN ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΜΙΚΡΗ ΤΟΣΗ ΟΘΟΝΗ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ !!!

 

εχεις δει μηπως φωτογραφια τη στιγμη που καλει καποιος σε κινητο με symbian?τοτε θα δεις τι παει να πει μικρη φωτο στην οθονη,μιλαμε παντα χωρις προγραμμα fs caller

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

εχεις δει μηπως φωτογραφια τη στιγμη που καλει καποιος σε κινητο με symbian?τοτε θα δεις τι παει να πει μικρη φωτο στην οθονη,μιλαμε παντα χωρις προγραμμα fs caller

 

Για Symbian 6 μιλας παντα (ΝΟΚΙΑ), γιατι με Symbian 7 (P900,P910 SE) ειναι full screen ! :D

Link to comment
Share on other sites

Για Symbian 6 μιλας παντα (ΝΟΚΙΑ), γιατι με Symbian 7 (P900,P910 SE) ειναι full screen ! :D

 

 

σωστος ο geovass :D :lol: :alien:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

 

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά κατάφερα να περάσω παιχνίδια με τον τρόπο του tutorial!!!!! :D :D :D

 

Με widcomm drivers, αυτούς άλλωστε είχα βάλει εξαρχής για το bluetooth MA700.

 

Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες του tutorial, ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφέρετε.Αλλά προσέχτε ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ!

 

Τι εννοώ, εάν ανοίξετε από την αρχή τον uploader, τελείωσε δεν πρόκειται να σας ανεβάσει παιχνίδια, όσο και να χτυπιέστε :whip:

 

Ακολουθήστε τις οδηγίες όπως είναι και μην περάσετε κανένα βήμα ή βηματάκι, επειδή νομίζετε ότι τα έχετε κάνει.Ακόμα και όταν ξεκίνησετε να ανεβάζετε, εάν κάποιο παιχνίδι δεν κάνει για το κινητό και κολλήσει στο upload, θα πρέπει να τα κλείσετε όλα και να τα ξανακάνετε από την αρχή και πάλι με την σειρά που λέει το tutorial.Δηλαδή εάν έχετε αφήσει τον uploader ανοιχτό και απλά ξαναβάλετε τον κωδικό και πατήσετε serial download και πάλι θα σας κολήσει.Οπως και έχει τον uploader θα τον ανοίγετε αφού πρώτα έχετε πατήσει τον κωδικό τον τελευταίο για το σειριακό κατέβασμα.

 

Α, και κάτι άλλο, πηγαίνετε οπωσδήποτε και απενεργοποιήστε, όπως άλλωστε τονίζει στην αρχή ο οδηγός, στις ρυθμίσεις που υπάρχουν στα Java, τον Διακομιστή Proxy.

 

Ειδικά προσέχτε όσα ο οδηγός έχει τονισμένα (με μεγενθυμένα γράμματα) χωρίς φυσικά επαναλαμβάνω να παραβλέψετε τα άλλα μικρότερα βήματα.

 

Α, και στην ip είχα το μεγαλύτερο πρόβλημα.Τι έκανα, τίποτα από αυτά που λέει ο οδηγός (για πρώτη και τελευταία φορά) διότι ο υπολογιστής μου δεν έχει συγκεκριμένη ip για να του ορίσω μην διαβάζει αυτή και έτσι επέλεξα όσα λέει να μην επιλέξουμε, δηλαδή τον αυτόματο καθορισμό ip κάθε φορά (την επιλογή δηλαδή πάνω από τα κουτάκια που ορίζεις ip) και την επιλογή (δεν θυμάμαι το όνομά της) που λέει πάλι κάτι για αυτόματη επιλογή που μας λέει στον οδηγό να την ξετικάρουμε (θα κοιτάξω και θα σας πω ακριβώς τα ονόματα τους).

 

Στην συνέχεια δεν πειράζει που στις εισερχόμενες συνδέσεις σας λέει ότι δεν έχει συνδεθεί κανένας.Γιατί;Γιατί θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε και το επόμενο βήμα.Ποιο;Να βάλετε τον κωδικό να επιλέξετε το ΠΑΝΩ PPP και Bluetooth (ΜΗΝ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!).Και να κάνετε τον ορισμό που λέμε πιο πάνω της ip, να συνδέσετε το κινητό σειριακά, όπως λέει ο οδηγός και να πάτε στις συνδέσεις δικτύου όπου θα ΠΡΕΠΕΙ να σας έχει εμφανίσει το νέο εικονίδιο "Μη εγκεκριμένος χρήστης" (κάτι τέτοιο).ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ, ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ.ΜΑΤΑΙΟΣ ΚΟΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

 

Αν σας το εμφάνισει ακολουθήστε και πάλι επακριβώς ότι λέει ο οδηγός δέστε ότι υπάρχει διαφορετική ip σε Pc και σύνδεση με κινητό, πατήστε τον κωδικό (εφόσον δεν έχετε πατήσει τίποτα άλλο στο κινητό, πατώντας π.χ. το δεξί πλήκτρο από το κεντρικό κουμπί θα σας εμφανίσει το μενού του τελευταίου κωδικού) για να είστε σίγουροι ότι έχετε ανοίξει το μενού.Εφόσον και μόνο εφόσον έχετε ανοίξει το μενού αυτό στο κινητό, ανοίξτε τον Uploader, φορτώστε τα jad αρχεία που θέλετε, και από το κινητό επιλέξτε το "serial download"

 

Καλό Κατέβασμα!!!!

 

Για οποιαδήποτε ερώτηση-διευκρίνηση, εδώ είμαι!!!! :)

Ο επιμένων νικά...
Link to comment
Share on other sites

Φυσικά μόλις τελειώσετε πατήστε τον κωδικό που δίνει στην αρχή για να επανέλθουν οι ρυθμίσεις και ενεργοποιήστε ξανά τον Διακομιστή Proxy!!!

 

A, και κάτι άλλο!!!Όλη την διαδικασία κάντε την με τον ήχο ανοικτό!ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΙΩΠΗΛΟ!!!!Τα περισσότερα παιχνίδια κολάνε για αυτόν ακριβώς τον λόγο.Μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι και επιλέξετε εφόσον επιθυμείτε Sound-No και Music-No, επαναλαμβάνω ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΕΤΕ, για να παίζετε το παιχνίδι χωρίς ήχο, τότε μπορείτε να το παίξετε όταν έχετε απενεργοποιημένους τους ήχους στο κινητό.

 

Αλλιώς με τον ήχο στο σιωπηλό όταν κάνετε download το παιχνίδι θα το ανεβάσει στο κινητό, αλλά μόλις πάει να το τρέξει θα κολήσει!

Ο επιμένων νικά...
Link to comment
Share on other sites

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΤ ΓΙΑ JAVA GAMES

 

EKANA UNISTALL TO BLUETOOTH ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΩ ΤΟ ΒΤ ΠΑΤΑΩ CANCEL KAI ΚΑΝΩ RESTART.

 

ΣΥΝΔΕΩ ΤΟ ΒΤ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ.

ΣΤΟ ICON ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ (ΒΤ) START THE BT DEVICE,

ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΩ ADD ICON IN MY COMPUTER ΜΟΝΟ!!

ΝΕΧΤ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ BT SERIAL PORT ΠΑΤΑΩ NEXT ΚΑΝΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΤΑΩ SKIP ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΒΤ, KAI FINISH.

 

ΠΑΩ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ICON BT ΔΕΞΙ ΚΛΙΚ ADVANCED CONF. ΜΕΤΑ CLIK, TAB ACCESSABILITY, ONLY DEVICES LISTED BELOW, ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ ΒΤ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙ ,

ΜΕΤΑ CLIENT APPLIATIONS BT SERIAL PORT REQUIRED COM6 KAI META OK!!

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΒΤ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΡΟΛΟΙ -QUICK CONNECT BT SERIAL PORT SAMSUNG d-500

ΠΑΤΑΩ ΝΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΙΖΕΙ ΤΟ SERIAL PORT.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΝΕΑ CONNECTION

SET ADVANCED CONNECTION

CONNEST DIRECTLY TO ANOTHER COMPUTER

HOST

ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟ COMMUNCATION PORT(COM6) TO ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ

ADMINISTRATOR ΚΛΙΚΑΡΙΣΜΕΝΟ SORAZAL ΚΛΙΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ

 

ΤΕΛΕΙΩΣΕ NEW ICON ΣΤΟ NETWORK CONNECTION

INCOMING CONNECTION

PROPERTIES ΤΣΕΚΑΡΟ COMMUNICATION CABLE BETWEEN TWO COMPUTERS (COM6) KAI PROPERTIES

PORT SPEED: 115200

DATA PROTOCOL:DISABLE

COMPRESSION:DISABLE

FLOW CONTROL: HARDWARE

USER

ADMINISTRATOR ΚΛΙΚΑΡΙΣΜΕΝΟ SORAZAL ΚΛΙΚΑΡΙΣΜΕΝΟ

ALWAYS ALLOW DIRECTLY..... ΚΛΙΚΑΡΙΣΜΕΝΟ

NETWORKING

ΟΛΑ ΚΛΙΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΠΑΩ PROPERTIES ΣΤΟ INTERNET PROTOCOL

κΛΙΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ALLOW CALLERS

ΜΕΤΑ ΤΙ ΚΑΝΩ....

TCP/IP ADDRESS ASSIGNMENT...... TI ΒΑΖΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΠΕΛΕΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ASSIGN ADDR. AUTOMATICALLY USING DHCP

KAI MAZI ALLOW CALLIG COMPUTER TO SPECIFY ITS OWN IP ADRESS

 

ΜΕΤΑ ΚΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ COM. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΟΚ!!

ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ #*5737425# ΑΝΟΙΓΩ ΤΟ JAVA UPLOADER ΚΑΝΩ ΕΙΣΑΓΩΓΗ

ΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ .JAD ΠΑΤΑΩ ΜΕΤΑ SERIAL DOWNLOAD ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΚΛΟΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΙ RESTART . ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ MP3 KAI VIDEO ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ!!!!!!!!! Β Ο Η Θ Ε Ι Α !!!!!!!!!

sorazal!!!!
Link to comment
Share on other sites

JAVA GAMES ΜΕΣΩ BT

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΩ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ

 

Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ι Κ Ο Σ

 

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

sorazal!!!!
Link to comment
Share on other sites

Για Symbian 6 μιλας παντα (ΝΟΚΙΑ), γιατι με Symbian 7 (P900,P910 SE) ειναι full screen ! :D

 

σωστος μεχρι ενα σημειο γιατι μονο το p-910 και p-900 εχουν τη μαγκια αυτη ολα τα υπολοιπα symbian δεν την εχουν παρα μονο με εξτρα προγραμμα,και μη ξεχναμε p-900-910 ειχα απο τους πρωτους οποτε ξερω και τι ειναι και τι κανει το συγκεκριμενο κινητο :D

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

Efaga to topo simera na bro to D-500 se black xroma se ola ta katastimata kinitis tilefonias stin polh poy meno kai den to eixe kanenas. Olh moy elegan mono me paraggelia an 8elete. Den to fernoume etsi. Siga pia ti 8a paraggelna? Kamia plaka xryso?

 

Sta Vodafone-shop & ONEway to brika 485EUR kai Germano 489EUR an 8imame kala.

 

Telikos epeidi spastika mpika kai to paraggeila apo to PLAISIO sta 477.99EUR :wacko: teliki timi me FPA kai free delivery sto spiti.

 

Tous pira kai tilef. mou eipan oti exoun stock kai oti Deytera 8a dromologi8ei h paraggelia mou kai Triti 8a to paralavo me ELTA COURIER (porta-porta :lol: ).

 

Elpizo na aksizei san syskevi... giati edosa to gx-30 gia parti tou.. elpizo na min me apogoiteysei..

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg
Link to comment
Share on other sites

Διαβαστε ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τις οδηγιες του tutorial και αυτα που λεει ο catantona. Το ολο θεμα ειναι να τα κανεις ολα κατα σειρα.

Πρεπει να κοιταξετε στο τελευταιο βημα να εχετε ενεργοποιημενο το bt μετα να ανοιξετε με τον κωδικο και γενικα ειναι οπως τα λεει ο catantona.

Επισης ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ τον uploader πριν φτασετε στο σωστο βημα.

 

Κανουμε μερες για να το βρουμε γιατι πολυ απλα δεν βαριομαστε να διαβασουμε ολο το tutorial αναλυτικα.

 

Τωρα κατι αλλο.

 

Υπαρχει περιπτωση να ξεκλιδωσουμε τους φακελους που μπαινουν τα αρχεια με τα videos και τους ηχους μπας και δημιουργησουμε κανενα φακελο να ταξινομησουμε καποιες φωτος η δεν εχει δει κανεις τιποτα?

Σε ενα site αναφερει το θεμα του unlocking the box of fun αλλα επειδη εχω λιγο χρονο καθημερινα καταφερα να διαβασω μονο τα πρωτα 350 posts που αναφερει μονο για τα java games που δεν ειναι κιολας στο box of fun.

 

φιλικα.

Link to comment
Share on other sites

ΦΙΛΕ CATANTONA & kifinas.

λοιπον πεδευομαι εδω και τρεις μερες να περασω παιχνιδια αλλα τιποτα.

Αρχικα δεν χρησιμοποιω το προγραμμα (windcom) διοτι δεν το υποστηριζει το bt dongle.Πρωσοπικα πιστευω οτι εδω δεν υπαρχει προβλημα διοτι το προγραμμα που χρησιμοποιω εχει ολες αυτες τις ρυθμησεις.Το προβλημα ομως ειναι οτι στην δημιουργια συνδεση δεν μου εμφανιζει το unauthenticated user και αυτο συμβαινει μαλλον γιατι αρχικα δεν βρισκω τα αρχεια bth.inf kai bth.pnf στα windows.

Χρησιμοποιω windows xp pro με sp1.

Εσεις ποια windows χρησιμοποιειται και με ποιο sp;

Μπορει καποιος να μου στειλει αυτα τα δυο αρχεια στο manifesto2002@yahoo.com

Κατα τ'αλλα ολες τις αλλες ρυθμησεις νομιζω οτι τις κανω σωστα γιατι ακολουθω το tutorial ακριβως οπως τα λεει.

BlackAngel The Nightmare
Link to comment
Share on other sites

To bluetooth που δουλευεις το υποστηριζει τα windows xp?, η δουλευει με τους drivers τις widcom?

 

Οταν πας στο τελευταιο βημα για να σου βγαλει unothorised user εχεις συνδεσει το pc σου με το κινητο σου πριν πατησεις το ppp?

 

Εχει συγκεκριμενο ip το pc sou?

 

Εγω χρησιμοποιω windows sp2.

 

Οταν παω το μεσημερι σπιτι θα σου στειλω τα αρχεια που θελεις.

Link to comment
Share on other sites

To bluetooth που δουλευεις το υποστηριζει τα windows xp?, η δουλευει με τους drivers τις widcom?

 

Οταν πας στο τελευταιο βημα για να σου βγαλει unothorised user εχεις συνδεσει το pc σου με το κινητο σου πριν πατησεις το ppp?

 

Εχει συγκεκριμενο ip το pc sou?

 

Εγω χρησιμοποιω windows sp2.

 

Οταν παω το μεσημερι σπιτι θα σου στειλω τα αρχεια που θελεις.

 

Αρα φιλε μου αυτο φταιει.Δηλαδη το οτι εχω το service pack 1 kai oxi to 2.

Επομενως το tutorial κανει λαθος :mad: στην αρχη στο σημειο οπου λεει (αν εχεις xp με service pack 1 ακολουθεις τα παρακατω βηματα)

BlackAngel The Nightmare
Link to comment
Share on other sites

δυστηχως φιλε μου δεν φταιει αυτο. Και καθολου service pack να μην ειχες επρεπε να δουλευε.

Αφου περνας τους drivers για το bluetooth σου τοτε τι το χρειαζεσαι το service pack.

Επιμενω οτι καποια ενεργεια κανεις λαθος.

Το mail μου ειναι assos7gr@hotmail.com επικοινωνησε μαζι μου να το κανουμε μια φορα τηλεφωνικος. Επειδη εφαγα και εγω κανα δυο μερες να το βρω και ημουν ετοιμος να τα παρατησω.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη εχει ερθει το κινητο; Κι εγω το θέλωωωωωωωωωω!!!! :( Δεν εχω πλεον τυψεις που εγκαταλειπω τη Nokia! Δε μου λετε,μπορει να μην το θεωρειτε σημαντικο,αλλα προφιλ εχει; Ειχα το Ε700 και μπορουσες απλα να το βαλεις στο αθορυβο,η να μπεις στο μενου,ηχοι κλπ κλπ... Κανενα Samsung δεν εχει profiles νομιζω. Σωστα;
Link to comment
Share on other sites

ΜΕΤΑ ΤΙ ΚΑΝΩ....

TCP/IP ADDRESS ASSIGNMENT...... TI ΒΑΖΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΠΕΛΕΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ASSIGN ADDR. AUTOMATICALLY USING DHCP

KAI MAZI ALLOW CALLIG COMPUTER TO SPECIFY ITS OWN IP ADRESS

 

Αυτά ακριβώς εννοούσα.

Ο επιμένων νικά...
Link to comment
Share on other sites

Προς kifinas:

 

Έχεις βρει κανένα site για java games?

Ότι έχω βάλει το έχω από το Motorola V525.Φυσικά τα περισσότερα δεν τρέχουν... :(

Ο επιμένων νικά...
Link to comment
Share on other sites

Δηλαδη εχει ερθει το κινητο; Κι εγω το θέλωωωωωωωωωω!!!! :( Δεν εχω πλεον τυψεις που εγκαταλειπω τη Nokia! Δε μου λετε,μπορει να μην το θεωρειτε σημαντικο,αλλα προφιλ εχει; Ειχα το Ε700 και μπορουσες απλα να το βαλεις στο αθορυβο,η να μπεις στο μενου,ηχοι κλπ κλπ... Κανενα Samsung δεν εχει profiles νομιζω. Σωστα;

 

φιλε μου πατριωτη να μη νιωθεις τυψεις που θα εγκαταλειψεις την νοκια το κινητο ειναι απαιχτο :) προφιλ δεν εχει αλλα ουτε και χανεις ουτε και κερδιζεις τιποτα :p

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Link to comment
Share on other sites

http://315.fiberworld.nl/d500/games.html

 

http://midlet.org/category.jsp;jsessionid=4FCF0C7EC1CB391B49B30835FF226F33?parentLevel=1

 

http://wap.avangard.us/site/games/index.php

 

http://www.wanshua.com/lkl_index1.asp?c_id=172&s_id=29&x_id=821

 

η πρωτη σελιδα σου λεει πια δουλευουν και πια οχι. Στις αλλεσ θελεις ψαξιμο.

 

Με το bluetooth τις mobileaction δεν καταφερα να το κατεφερω σημερα να περασω παιχνιδια. πεδευτηκα καμια ωρα αλλα βαρεθηκα μετα και τα παρατησα. Αφου δουλευει με το bluetooth dongle το αφηνω εκει.

 

Εχει διαβασει κανεις αν εχει βγει καμια νεα εκδοση λοξισμικου και πωσ μπορουμε να την περασουμε μονοι μας?

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Samsung SGH-D500

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...