RICKY Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Δυστυχώς μετα απο περιπου 2 μήνες συμβίωσης το κινητό ανοίγει και πριν ολοκληρωθεί το σήμα έναρξης κολλάει και δείχνει συνεχώς το σημα της εταιρίας με την άσπρη οθόνη.Τι κάνουμε τώρα;:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) @RICKY Έτσι ξαφνικά? Από μόνο του ή πείραξες κάτι εσύ? Αν πείραξες, τότε για να πάρεις μια ιδέα από το τι σε περιμένει, ρίξε λίγο διάβασμα σε αυτόν τον οδηγό. Edited June 30, 2014 by Stavros8691 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Μπαίνεις recovery με Vol+ και Power και κάνεις wipe data/factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Έχω την εντύπωση ότι είναι με vol- και power. Και το μανίσιο recovery, δυστυχώς είναι στα κινέζικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Vol+ είναι, και το recovery είναι στα αγγλικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimo Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Σήμερα παρέλαβα ένα κομμάτι για ένα φίλο και το σκαλίζω πριν το παραδώσω . 1. Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το google now και το κουμπί on/off δεν "ακούει" γιατί πρέπει να ενεργοποιήσω ,λέει, τις υπηρεσίες τοποθεσίας , που βέβαια έχω ενεργοποιήσει . (???) το δε widget λέει "google now is not available" (έχω γλώσσα USA βέβαια) 2. στο stock πληκτρολόγιο δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την διόρθωση και το swiping ("4.2.9") έχει το go keyboard βέβαια ... 3. 160 χαρακτήρες στα sms ? Παράθεση Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS pinterest,instagram,EyeEm,flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RICKY Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) παιδιά volume+ (στα αγγλικα) volume- (στα κινέζικα) στην αρχή έπιανε μου βγήκε μια φορά στα αγγλικα αλλά μετά με τίποτα:mad:. Δοκίμασα λοιπόν τη πρώτη σειρά απο τις κινέζικες εντολές και αφού τσέκαρε τα πάντα wi-fi, gps κ.α. ξεκίνησε κανονικά....Τώρα δουλεύει αλλά το φοβήθηκε το μάτι μου:cry:. (ταυτόχρονα με τα δυο κουμπιά πατησα και το μεσαίο κουμπί κάτω αλλιώς δεν... ) Είχα βάλει και στην κάρτα το νέο firmware, τώρα τι είδε το κινητό και τι έγινε ένας θεός ξέρει Edited July 3, 2014 by RICKY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markossko Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 καλησπερα πως κανω screen caprute? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 κρατα Volume - και το power button Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kalampoyri Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 (edited) ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΟΛΑ.ΤΟ ΔΕ WIFIΣΧΕΔΟΝ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΝΤΑ (& ΤΟ ΕΧΩ ΤΕΣΤΑΡΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ)ΕΙΧΑ 8 ΧΡΟΝΙΑHUAWEI ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ(ΕΙΧΑ ΤΟ Υ300)ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗΛ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ....... [Ομάδα διαχείρισης: Παρακαλώ μη γράφεις με κεφαλαία γράμματα, είναι σαν να φωνάζεις, και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. του forum] Edited July 23, 2014 by gerstavros2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kalampoyri Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Εμενα μου ηρθαν ολα ασπρα απο φορττισρη μεχρι ακουστικα & μαλιστα τα ακουστικα φαινωνται & ακουγωνται πολυ δυνατα σε σχεση με αλλα κινητα που ειχα(hUAWEI,lg l9 MOTOROLA defy).Και σε καλη συσκευασια μαλιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 απο την στιγμη που το αγορασα η οθονη ηταν ετσι. σημερα στα ξαφνικα και ενω συνηθως παταω απαλα το σημειο να μπει παλι μεσα εγινε αυτο. την DOOGEE μου ΜΕΣΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kalampoyri Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Φιλε μου εχεις δικαιο οπως το βλεπω αλλα το δικο μου δεν κανει τιπιτα απο αυτα(φτου φτου)Δεν ξερω απο που το πηρες ποιο Side αλλα εγω το πηρα απο την Expert Mobil(Μιλα με τον Θαναση)ισως μπορεσει νΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.Παντως ΕΙΝΑΙ απαραδεχτο αν κανει τετοια πραγματα καινουργιο κινητο συμφωνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 φυσικα και το πηρα απο Κινα μερια, σιγα να μην εδινα 150 ευρω γιαυτο το κινητο εδω στην Ελλαδα... :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kalampoyri Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Παιδια το εχω ξαναγραψει σε αυτο το site.Το εχω παρει (λιγο τσιμπιμενο απο Ελλαδα) το κινητο δουλευει χωρις κανενα απολυτως προβλημα φοραει 4.2.2(το 4.2.9 ειναι απλα αστειο)ακουσα για μαυρους φορτιστες & μαυρα καλωδια σε καποια μοντελα που δεν ξερω απο που τα φερανε το δικο μου τα εχει ολα ασπρα 2 ζελατινες δωρο και μεχρι στιγμης ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.Πολυ καλη αναλυση οθονης η μπαταρια παει πανω απο μια μερα ευκολα & τελικως σε σχεση με αλλα που βλεπω στην αγορα με διπλασια τιμη ειναι πανεμορφο.Δεν σας πειθω να το παρετε απλα λεω την γνωμη μου γιατι το δουλευω καθε μερα 2 μηνες τωρα.Τα σχολια δικα σας(ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΗΛ) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια το εχω ξαναγραψει σε αυτο το site.Το εχω παρει (λιγο τσιμπιμενο απο Ελλαδα) το κινητο δουλευει χωρις κανενα απολυτως προβλημα φοραει 4.2.2(το 4.2.9 ειναι απλα αστειο)ακουσα για μαυρους φορτιστες & μαυρα καλωδια σε καποια μοντελα που δεν ξερω απο που τα φερανε το δικο μου τα εχει ολα ασπρα 2 ζελατινες δωρο και μεχρι στιγμης ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.Πολυ καλη αναλυση οθονης η μπαταρια παει πανω απο μια μερα ευκολα & τελικως σε σχεση με αλλα που βλεπω στην αγορα με διπλασια τιμη ειναι πανεμορφο.Δεν σας πειθω να το παρετε απλα λεω την γνωμη μου γιατι το δουλευω καθε μερα 2 μηνες τωτα.Τα σχολια δικα σας9ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΗΛ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 απο την στιγμη που το αγορασα η οθονη ηταν ετσι. σημερα στα ξαφνικα και ενω συνηθως παταω απαλα το σημειο να μπει παλι μεσα εγινε αυτο. την DOOGEE μου ΜΕΣΑ. http://www.banggood.com/Original-LCD-Display-And-Touch-Screen-Repair-Part-For-DOOGEE-DG350-p-930599.html Να δοσεις δηλ. σχεδον το 50% απ'οσο κανει ολο το κινητο μονο για μια οθονη,γι'αυτο κοιταω να αγοραζω κινεζο με φθηνα ανταλακτικα γιατι δεν ξερεις ποτε θα χρειαστεις κατι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfs500 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 παιδια καλησπερα μια ερωτηση το gps δουλευει χωρις ιντερνετ κ αν ναι πως γινετε αυτο; το τηλεφωνο δεν ειναι ροοτ ευχαριστω εκ΄των προτερων Παράθεση LeEco Le Max 2 x829 6/128 RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-x2-20190304 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 παιδια καλησπερα μια ερωτηση το gps δουλευει χωρις ιντερνετ κ αν ναι πως γινετε αυτο; το τηλεφωνο δεν ειναι ροοτ ευχαριστω εκ΄των προτερωνΑν έχεις καποια εφαρμογή πλοήγησης, όπως sygic, navigon, mls, igo κλπ, δε χρειάζεσαι ιντερνετ. Το GPS κλειδώνει και χωρίς internet Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfs500 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Αν έχεις καποια εφαρμογή πλοήγησης, όπως sygic, navigon, mls, igo κλπ, δε χρειάζεσαι ιντερνετ. Το GPS κλειδώνει και χωρίς internet οχι δεν εχω κατεβασει καποια εφαρμογη εχεις καποια υποψιν σου που να ταιριαζει σε αυτο το κινητο; Παράθεση LeEco Le Max 2 x829 6/128 RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-x2-20190304 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 οχι δεν εχω κατεβασει καποια εφαρμογη εχεις καποια υποψιν σου που να ταιριαζει σε αυτο το κινητο; Όλες όσες τρέχουν σε Android Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfs500 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Όλες όσες τρέχουν σε Android οκ ευχαριστω παντως κανα 2 που κατεβασα τρωει φλασιες το τηλ κολαει πολυ Παράθεση LeEco Le Max 2 x829 6/128 RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-x2-20190304 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 8, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 οκ ευχαριστω παντως κανα 2 που κατεβασα τρωει φλασιες το τηλ κολαει πολυ Τότε κάτι κατέβασες λάθος. Αν μιλάς για σπασμένες εκδόσεις δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε μιας και δεν επιτρέπεται στο παρόν forum σχετική συζήτηση. Κατά τα άλλα, για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 οχι δεν εχω κατεβασει καποια εφαρμογη εχεις καποια υποψιν σου που να ταιριαζει σε αυτο το κινητο; Δοκίμασε από το Play Store την εφαρμογή Navfree , είναι free ( το γράφει κιόλας). Η εφαρμογή είναι αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navfree.android.OSM.ALL Δεν την έχω δοκιμάσει στο δικό σου μοντέλο αλλά την έχω και στο τηλ. που έχω τώρα και στο προηγούμενο. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 http://www.banggood.com/Original-LCD-Display-And-Touch-Screen-Repair-Part-For-DOOGEE-DG350-p-930599.html Να δοσεις δηλ. σχεδον το 50% απ'οσο κανει ολο το κινητο μονο για μια οθονη,γι'αυτο κοιταω να αγοραζω κινεζο με φθηνα ανταλακτικα γιατι δεν ξερεις ποτε θα χρειαστεις κατι! 46 ευρω μου ζητησαν και πληρωσα στο to2c για να μου το φτιαξουν. Μου το εβγαλαν και καλα απο ανθρωπινη ζημια, οτι και να τους ειπα δεν αλλαζε κατι. Απο το να το πεταξω προτιμησα να τα δωσω. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kalampoyri Δημ. October 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2014 46 ευρω μου ζητησαν και πληρωσα στο to2c για να μου το φτιαξουν. Μου το εβγαλαν και καλα απο ανθρωπινη ζημια, οτι και να τους ειπα δεν αλλαζε κατι. Απο το να το πεταξω προτιμησα να τα δωσω. :worry: Παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω ζελατινες προταστευτικες για αυτο το μοντελο(DOOGEE DG350) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts