Jump to content

DooGee DG350

asot
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δυστυχώς μετα απο περιπου 2 μήνες συμβίωσης το κινητό ανοίγει και πριν ολοκληρωθεί το σήμα έναρξης κολλάει και δείχνει συνεχώς το σημα της εταιρίας με την άσπρη οθόνη.Τι κάνουμε τώρα;:mad:

• Απαντήσεις 387
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

@RICKY

Έτσι ξαφνικά?

Από μόνο του ή πείραξες κάτι εσύ?

Αν πείραξες, τότε για να πάρεις μια ιδέα από το τι σε περιμένει, ρίξε λίγο διάβασμα σε αυτόν τον οδηγό.

Edited by Stavros8691

Σήμερα παρέλαβα ένα κομμάτι για ένα φίλο και το σκαλίζω πριν το παραδώσω .

1. Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το google now και το κουμπί on/off δεν "ακούει" γιατί πρέπει να ενεργοποιήσω ,λέει, τις υπηρεσίες τοποθεσίας , που βέβαια έχω ενεργοποιήσει . (???) το δε widget λέει "google now is not available" (έχω γλώσσα USA βέβαια)

2. στο stock πληκτρολόγιο δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την διόρθωση και το swiping ("4.2.9") έχει το go keyboard βέβαια ...

3. 160 χαρακτήρες στα sms ?

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

παιδιά volume+ (στα αγγλικα) volume- (στα κινέζικα) στην αρχή έπιανε μου βγήκε μια φορά στα αγγλικα αλλά μετά με τίποτα:mad:. Δοκίμασα λοιπόν τη πρώτη σειρά απο τις κινέζικες εντολές και αφού τσέκαρε τα πάντα wi-fi, gps κ.α. ξεκίνησε κανονικά....Τώρα δουλεύει αλλά το φοβήθηκε το μάτι μου:cry:.

(ταυτόχρονα με τα δυο κουμπιά πατησα και το μεσαίο κουμπί κάτω αλλιώς δεν... )

Είχα βάλει και στην κάρτα το νέο firmware, τώρα τι είδε το κινητό και τι έγινε ένας θεός ξέρει

Edited by RICKY

• 2 weeks later...

ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΩ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΦΑΙΡΑ ΣΕ ΟΛΑ.ΤΟ ΔΕ WIFIΣΧΕΔΟΝ ΓΕΜΑΤΟ ΠΑΝΤΑ (& ΤΟ ΕΧΩ ΤΕΣΤΑΡΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕΡΗ)ΕΙΧΑ 8 ΧΡΟΝΙΑHUAWEI ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ(ΕΙΧΑ ΤΟ Υ300)ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΥ ΤΗΛ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.......

[Ομάδα διαχείρισης: Παρακαλώ μη γράφεις με κεφαλαία γράμματα, είναι σαν να φωνάζεις, και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. του forum]

Edited by gerstavros2

Εμενα μου ηρθαν ολα ασπρα απο φορττισρη μεχρι ακουστικα & μαλιστα τα ακουστικα φαινωνται & ακουγωνται πολυ δυνατα σε σχεση με αλλα κινητα που ειχα(hUAWEI,lg l9 MOTOROLA defy).Και σε καλη συσκευασια μαλιστα.

• 3 weeks later...

απο την στιγμη που το αγορασα η οθονη ηταν ετσι.

qkncPD.jpg

σημερα στα ξαφνικα και ενω συνηθως παταω απαλα το σημειο να μπει παλι μεσα εγινε αυτο.

x9dHHl.jpg

την DOOGEE μου ΜΕΣΑ.

Φιλε μου εχεις δικαιο οπως το βλεπω αλλα το δικο μου δεν κανει τιπιτα απο αυτα(φτου φτου)Δεν ξερω απο που το πηρες ποιο Side αλλα εγω το πηρα απο την Expert Mobil(Μιλα με τον Θαναση)ισως μπορεσει νΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.Παντως ΕΙΝΑΙ απαραδεχτο αν κανει τετοια πραγματα καινουργιο κινητο συμφωνω.

φυσικα και το πηρα απο Κινα μερια, σιγα να μην εδινα 150 ευρω γιαυτο το κινητο εδω στην Ελλαδα... :blink:

• 4 weeks later...

Παιδια το εχω ξαναγραψει σε αυτο το site.Το εχω παρει (λιγο τσιμπιμενο απο Ελλαδα) το κινητο δουλευει χωρις κανενα απολυτως προβλημα φοραει 4.2.2(το 4.2.9 ειναι απλα αστειο)ακουσα για μαυρους φορτιστες & μαυρα καλωδια σε καποια μοντελα που δεν ξερω απο που τα φερανε το δικο μου τα εχει ολα ασπρα 2 ζελατινες δωρο και μεχρι στιγμης ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.Πολυ καλη αναλυση οθονης η μπαταρια παει πανω απο μια μερα ευκολα & τελικως σε σχεση με αλλα που βλεπω στην αγορα με διπλασια τιμη ειναι πανεμορφο.Δεν σας πειθω να το παρετε απλα λεω την γνωμη μου γιατι το δουλευω καθε μερα 2 μηνες τωρα.Τα σχολια δικα σας(ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΗΛ)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια το εχω ξαναγραψει σε αυτο το site.Το εχω παρει (λιγο τσιμπιμενο απο Ελλαδα) το κινητο δουλευει χωρις κανενα απολυτως προβλημα φοραει 4.2.2(το 4.2.9 ειναι απλα αστειο)ακουσα για μαυρους φορτιστες & μαυρα καλωδια σε καποια μοντελα που δεν ξερω απο που τα φερανε το δικο μου τα εχει ολα ασπρα 2 ζελατινες δωρο και μεχρι στιγμης ΚΑΝΕΝΑ προβλημα.Πολυ καλη αναλυση οθονης η μπαταρια παει πανω απο μια μερα ευκολα & τελικως σε σχεση με αλλα που βλεπω στην αγορα με διπλασια τιμη ειναι πανεμορφο.Δεν σας πειθω να το παρετε απλα λεω την γνωμη μου γιατι το δουλευω καθε μερα 2 μηνες τωτα.Τα σχολια δικα σας9ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΤΙΔΑ ΤΗΛ)

απο την στιγμη που το αγορασα η οθονη ηταν ετσι.

qkncPD.jpg

σημερα στα ξαφνικα και ενω συνηθως παταω απαλα το σημειο να μπει παλι μεσα εγινε αυτο.

x9dHHl.jpg

την DOOGEE μου ΜΕΣΑ.

http://www.banggood.com/Original-LCD-Display-And-Touch-Screen-Repair-Part-For-DOOGEE-DG350-p-930599.html

Να δοσεις δηλ. σχεδον το 50% απ'οσο κανει ολο το κινητο μονο για μια οθονη,γι'αυτο κοιταω να αγοραζω κινεζο με φθηνα ανταλακτικα γιατι δεν ξερεις ποτε θα χρειαστεις κατι!

παιδια καλησπερα

μια ερωτηση το gps δουλευει χωρις ιντερνετ κ αν ναι πως γινετε αυτο;

το τηλεφωνο δεν ειναι ροοτ

ευχαριστω εκ΄των προτερων

LeEco Le Max 2 x829 6/128 RevengeOS-2.2-Pasta-OFFICIAL-x2-20190304

παιδια καλησπερα

μια ερωτηση το gps δουλευει χωρις ιντερνετ κ αν ναι πως γινετε αυτο;

το τηλεφωνο δεν ειναι ροοτ

ευχαριστω εκ΄των προτερων

Αν έχεις καποια εφαρμογή πλοήγησης, όπως sygic, navigon, mls, igo κλπ, δε χρειάζεσαι ιντερνετ. Το GPS κλειδώνει και χωρίς internet

Αν έχεις καποια εφαρμογή πλοήγησης, όπως sygic, navigon, mls, igo κλπ, δε χρειάζεσαι ιντερνετ. Το GPS κλειδώνει και χωρίς internet

οχι δεν εχω κατεβασει καποια εφαρμογη

εχεις καποια υποψιν σου που να ταιριαζει σε αυτο το κινητο;

Όλες όσες τρέχουν σε Android

Όλες όσες τρέχουν σε Android

οκ ευχαριστω

παντως κανα 2 που κατεβασα τρωει φλασιες το τηλ κολαει πολυ

• Administrators
οκ ευχαριστω

παντως κανα 2 που κατεβασα τρωει φλασιες το τηλ κολαει πολυ

Τότε κάτι κατέβασες λάθος. Αν μιλάς για σπασμένες εκδόσεις δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε μιας και δεν επιτρέπεται στο παρόν forum σχετική συζήτηση. Κατά τα άλλα, για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530

Modpic.gif

Δοκίμασε από το Play Store την εφαρμογή Navfree , είναι free ( το γράφει κιόλας).

Η εφαρμογή είναι αυτή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.navfree.android.OSM.ALL

Δεν την έχω δοκιμάσει στο δικό σου μοντέλο αλλά την έχω και στο τηλ. που έχω τώρα και στο προηγούμενο.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

• 1 month later...
http://www.banggood.com/Original-LCD-Display-And-Touch-Screen-Repair-Part-For-DOOGEE-DG350-p-930599.html

Να δοσεις δηλ. σχεδον το 50% απ'οσο κανει ολο το κινητο μονο για μια οθονη,γι'αυτο κοιταω να αγοραζω κινεζο με φθηνα ανταλακτικα γιατι δεν ξερεις ποτε θα χρειαστεις κατι!

46 ευρω μου ζητησαν και πληρωσα στο to2c για να μου το φτιαξουν. Μου το εβγαλαν και καλα απο ανθρωπινη ζημια, οτι και να τους ειπα δεν αλλαζε κατι. Απο το να το πεταξω προτιμησα να τα δωσω. :worry:

46 ευρω μου ζητησαν και πληρωσα στο to2c για να μου το φτιαξουν. Μου το εβγαλαν και καλα απο ανθρωπινη ζημια, οτι και να τους ειπα δεν αλλαζε κατι. Απο το να το πεταξω προτιμησα να τα δωσω. :worry:

Παιδια ξερει κανεις που μπορω να βρω ζελατινες προταστευτικες για αυτο το μοντελο(DOOGEE DG350)