sonatas Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 παρελαβα και γω σημερα, εκανα 5 λεπτα μεχρι να καταλαβω οτι εχει μια micro sim και μια κανονικη...(μεγαλη βλακεια) :p θα ανεβασω ενα mini review αργοτερα περι οθονης κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Κατω μπαινει η κανονικη SIM με το τσιπακι προς τα πανω, και πανω η micro sim με το τσιπακι προς τα κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) ναι το διαπιστωσα :p λοιπον μετα απο μια πρωτη επαφη. 1) πολυ ομορφη οθονη με τελεια χρωματα, το θεματακι με το touch υπαρχει αλλα προσωπικα δεν εχω θεμα, το συνηθησα κιολας μιας και ειχα παλι κινεζο, αν ειχατε πριν Iphone ή κανα S5 τοτε ναι θα δειτε μεγαλη διαφορα... :p:p:p 2) το wifi αρκετα καλο 3) πολυ γρηγορο χωρις κανενα κολλημα κατα την διαρκεια της ημερας , ουτε με εφαρμογες ουτε με τον launcher 4) το ακουστικο με το κολπακι μεσω mtk engineering διορθωθηκε και ακουγεται κομπλε 5) γενικα σαν κατασκευη ομορφη και φαινεται να εχει καλη συναρμογη. το καπακι με τα pixels κανει ωραια αντανακλαση(ασπρο) . 6) η καμερα ειναι επαρκης για τα γουστα μου , μετρια για αλλους, αλλα παλευεται , με το firmware που θα βγαλουν θα ειναι μια χαρα πιστευω. προς το παρον ειμαι υπερ-ευχαριστημενος με τα λεφτα που εδωσα και με αυτα που παρεχει το κινητο, πιστευω να βγει καλο και να αντεξει στον χρονο... :):) edit : - σβηστηκαν αφου εγινε root (framaroot επιλογη barahir τελειωσες) το τηλεφωνο και κατεβηκε αλλος file explorer, οι ηλιθιοι ηχοι και τα animation εκκινησης, μετονομαζοντας τα 4 στο φακελο system/media αρχεια bootanimation.zip bootaudio.mp3 shutanimation.zip και shutaudio.mp3 ξερετε γιατι δε μπορω να κανω μετονομασια τα αρχεια? χρησιμοποιησα το framaroot.. Edited May 19, 2014 by sonatas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexk01 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Παιδιά, όσοι το έχετε παραλάβει και το δουλεύετε θα το προτείνατε; Η κάμερα, όσον αφορά φωτογραφίες, την παλεύει; Μου περνάνε σκέψεις αντί αυτού να πάρω το valencia (αν και δεν είναι ακόμη δοκιμασμένο και με χαλάει η μικρότερη οθόνη και ανάλυση), ή να κινηθώ πιο υψηλά lenovo s820 (που όμως δε θέλω να δώσω τα λεφτά). Είστε ευχαριστημένοι από το 350? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 [...] edit : ξερετε γιατι δε μπορω να κανω μετονομασια τα αρχεια? χρησιμοποιησα το framaroot.. βαλε τον x-plore κ στις ρυθμίσεις του mount writable Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) Παιδιά, όσοι το έχετε παραλάβει και το δουλεύετε θα το προτείνατε; Η κάμερα, όσον αφορά φωτογραφίες, την παλεύει; Μου περνάνε σκέψεις αντί αυτού να πάρω το valencia (αν και δεν είναι ακόμη δοκιμασμένο και με χαλάει η μικρότερη οθόνη και ανάλυση), ή να κινηθώ πιο υψηλά lenovo s820 (που όμως δε θέλω να δώσω τα λεφτά). Είστε ευχαριστημένοι από το 350? καποιες φωτο με φως... και η μπαταρια με κλεισιμο του κινητου καθε βραδυ. (με χαλαρη χρηση) edit : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52364814&postcount=69 αυτη την rom την εχει περασει κανεις? Edited May 21, 2014 by sonatas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosGoni Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Λοιπόν έχω καλά νέα. Δοκίμασα σήμερα το βίντεο και δούλευε κανονικά τράβηξα 4-5 βίντεο και δεν έκανε διακοπές! Φαίνεται να ξύπνησε :P ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπόν έχω καλά νέα. Δοκίμασα σήμερα το βίντεο και δούλευε κανονικά τράβηξα 4-5 βίντεο και δεν έκανε διακοπές! Φαίνεται να ξύπνησε :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) Ρε παιδια εσας πιανει δορυφορους με τη μια, το εχω εξω κανα τεταρτο και δεν πιανει με τιποτα ουτε εναν. Edited May 22, 2014 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosGoni Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Εμένα δεν αργεί καθόλου, έχεις ενεργοποιήσει το gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Εμένα δεν αργεί καθόλου, έχεις ενεργοποιήσει το gps? Ναι δεν πιανει ουτε εναν. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosGoni Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Στις ρυθμίσεις->περισσότερα->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας->υπηρεσία 3G Είναι επιλεγμένο το GSM/WCMDA(αυτόματη λειτουργία)? Δεν ξέρω αν επηρεάζει(μιας και δεν είμαι γνώστης) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) Στις ρυθμίσεις->περισσότερα->Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας->υπηρεσία 3G Είναι επιλεγμένο το GSM/WCMDA(αυτόματη λειτουργία)? Δεν ξέρω αν επηρεάζει(μιας και δεν είμαι γνώστης) Ναι αυτο ειναι επιλεγμενο. Edited May 22, 2014 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Ρε παιδια εσας πιανει δορυφορους με τη μια, το εχω εξω κανα τεταρτο και δεν πιανει με τιποτα ουτε εναν. Εκανα κι αυτο αλλα τιποτα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 Στο GPS test μου βγαζει "in view" 18 δορυφορους και "in use" 0. Μηπως ειναι θεμα ρυθμισης? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 (edited) Εκανα κι αυτο αλλα τιποτα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 Στο GPS test μου βγαζει "in view" 18 δορυφορους και "in use" 0. Μηπως ειναι θεμα ρυθμισης? Οκ τελικά βρήκε τους δορυφόρους. Edited May 23, 2014 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasAndroid Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Οκ τελικά βρήκε τους δορυφόρους. καλησπέρα και από μένα παρέλαβα το κινητό σε άσπρο προχθές φαίνεται καλό εξωτερικά (αγορά από το geekbuying) Aλλα διαπίστωσα ένα πρόβλημα όταν ενεργοποιώ την συσκευή όταν τρέχει το bootanimation η οθόνη τρεμοπαίζει και όταν ανοίγει τρέμει για 5-10 δευτερολεπατα μετά όλα οκ Το έχετε και άλλοι αυτό το πρόβλημα ή μόνο εγώ ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 καλησπέρα και από μένα παρέλαβα το κινητό σε άσπρο προχθές φαίνεται καλό εξωτερικά (αγορά από το geekbuying) Aλλα διαπίστωσα ένα πρόβλημα όταν ενεργοποιώ την συσκευή όταν τρέχει το bootanimation η οθόνη τρεμοπαίζει και όταν ανοίγει τρέμει για 5-10 δευτερολεπατα μετά όλα οκ Το έχετε και άλλοι αυτό το πρόβλημα ή μόνο εγώ ?? Καλοδουλευτο φιλε. Οχι εμενα δεν το κανει, αλλα αν στο κανει μονο στην αρχη, πιστευω δεν ειναι τοσο ενοχλητικο. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 ουτε εμενα το κανει.... εγω το αλλο που παρατηρησα ειναι ο φορτιστης δεν ειναι σε καμια περιπτωση 5v 2A οπως λεει πανω... 2+++ ωρες κανει να φορτισει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) ουτε εμενα το κανει.... εγω το αλλο που παρατηρησα ειναι ο φορτιστης δεν ειναι σε καμια περιπτωση 5v 2A οπως λεει πανω... 2+++ ωρες κανει να φορτισει... Οντως φορτιζει καπως αργα ομως δεν νομιζω πως ειναι θεμα φορτιστη...Πριν το δωσω στην γυναικα μου για την οποια προοριζοταν το φορτιζα με τον φορτιiστη του red rice απο 0%-- >100% για να κανω calibration στην μπαταρια και οντως αργουσε πολυ να φορτισει σε σχεση με το xiaomi Μετα την 4-5 πληρη φορτιση απο 0% μου φαινεται σαν να φορτισε πιο γρηγορα οποτε σιγουρα ειναι και θεμα στρωσιματος της μπαταριας Τωρα το κινητο το εχει η γυναικα στην Κρητη οποτε δεν μπορω να ξερω πως συμπεριφερεται τωρα στην φορτιση η την αυτονομια Παντως σιγουρα το εχει ολη μερα σε wifi η 3g , μαζι μιλαμε πανω απο 2 ωρες την ημερα εκτος τα αλλα τηλεφωνα που κανει εκεινη , ΠΟΛΥ viber μυνηματα , και σιγουρα μιλαει/ποσταρει στο Facebook αρκετα και δεν μου εχει παραπονεθει για την μπαταρια , οποτε σιγουρα βγαζει μερα ανετα με αρκετη χρηση. Edited May 24, 2014 by kritikos4 Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosGoni Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Λοιπόν μετά από 2 βδομάδες περίπου είπα να κάνω ένα συνολικό review (μιας και το προηγούμενο δεν το λες review) Ξεκινάμε πρώτα με την εξωτερική εμφάνιση: Αρκετά καλή κατασκευή, το καπάκι κουμπώνει καλά. Έχω το άσπρο και όπως έχουν πει πολλοί δεν έχει την αίσθηση του ψηφιδωτού και συνεπώς "γλιστράει" κάπως. Το μόνο ας πούμε αρνητικό είναι ότι προεξέχει η κάμερα λίγο. Ανοίγοντας το κινητό Τα χρώματα είναι πολύ ωραία. Είναι γρήγορο (σαν quad core που είναι). Οι γωνίες θέασης πολύ καλές . Η φωτογραφική δεν είναι και πολύ καλή. Ο ήχος δυνατός και δεν μου φαίνεται να παραμορφώνει. Το βίντεο κάνει κάτι διακοπές (μαύρη οθόνη) ανά 2-3 δεύτερα. Είχε φτιάξει για λίγο αλλά μετά πάλι τα ίδια. Το βίντεο από την μπροστινή κάμερα δουλεύει κανονικά. Το GPS πολύ καλό, κλειδώνει αμέσως, απλά μου φαίνεται σαν να αργεί να ανανεώσει την τοποθεσία όταν κινείσαι(δεν έχω πείρα από GPS). Το Wi-fi είναι αρκετά καλό. Η μπαταρία αργεί να φορτίσει. Με πολύ χρήση (GPS, 3G,Wi-fi...) κράτησε μια μέρα. Με κανονική χρήση κρατάει 3 μέρες περίπου. Τouchscreen: είναι λίγο περίεργο αλλά συνηθίζεται πολύ εύκολα. Εφαρμογές Nova Layncher + Xperia theme (Πολύ όμορφο μενού, άλλο κινητό) Clean master Τέλος για τα λεφτά του είμαι πολύ ικανοποιημένος (μιας και είχα μια SD 8Gb δωράκι από geekbuying). Η Doogee είναι μια εταιρία που είναι καινούρια άρα δεν ξέρουμε πόσο αξιόπιστη είναι οπότε υπομονή. Συνοψίζοντας το μόνο που δεν μ' αρέσει είναι το βίντεο (το οποίο προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 ουτε εμενα το κανει.... εγω το αλλο που παρατηρησα ειναι ο φορτιστης δεν ειναι σε καμια περιπτωση 5v 2A οπως λεει πανω... 2+++ ωρες κανει να φορτισει... 1A γράφει ο φορτιστής Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 εμενα φιλε mod ειναι 2A :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Στον καθε ενα στελνουν διαφορετικο φορτιστη ????:blink::blink::blink: Εμενα μου ηρθε με τα παρακατω Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Εμένα όλα μ αυτόν έρχονται :p http://s28.postimg.org/qu6o9ve7t/IMG_0456.jpg Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasAndroid Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Και μενα με τον ασπρο φορτηστη ηρθε ειναι λιγο αργος και ευτελης ποιοτητας αλλα τουλάχιστον ειναι μικρος και desighνατος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Kαι μενα με τον μαυρο μου ρθε. Παραγγελια απο το focalprice. Παντως και μενα μου τρεμοπαιζει η οθονη ειδικα πανω οταν ανογει!. Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts