ManosGoni Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Μόλις μου ήρθε εμένα από geekbuying με , κλασικά, άψογη συσκευασία. (16 μέρες έκανε) Όντως έχει θεματάκι μόνο η δεξιά γωνία αλλά δεν ενοχλεί και το συνηθίζεις σε μισή μέρα. Η οθόνη έχει πολύ ωραία χρώματα. Το Wi-Fi αρκετά καλό. Η ένταση του ηχείου κανονική. Η φωτογραφική παλεύεται αλλά το βίντεο είναι λίγο fail. Το youtube όταν το ξεκινάω από την εφαρμογή μου φαίνεται σαν να κολλάει. Όταν μπαίνω όμως από το Chrome(Beta) , είναι κανονικά όλα. Gps δεν δοκίμασα Τέλος έβαλα το Nova Launcher και θέμα Xperia και είναι αρκετά όμορφο (δεν μ άρεσε όπως ήταν). Υ.Γ. Για τα δικά μου δεδομένα είναι αρκετά καλό και value for money. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexk01 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Μόλις μου ήρθε εμένα από geekbuying με , κλασικά, άψογη συσκευασία. (16 μέρες έκανε) Όντως έχει θεματάκι μόνο η δεξιά γωνία αλλά δεν ενοχλεί και το συνηθίζεις σε μισή μέρα. Η οθόνη έχει πολύ ωραία χρώματα. Το Wi-Fi αρκετά καλό. Η ένταση του ηχείου κανονική. Η φωτογραφική παλεύεται αλλά το βίντεο είναι λίγο fail. Το youtube όταν το ξεκινάω από την εφαρμογή μου φαίνεται σαν να κολλάει. Όταν μπαίνω όμως από το Chrome(Beta) , είναι κανονικά όλα. Gps δεν δοκίμασα Τέλος έβαλα το Nova Launcher και θέμα Xperia και είναι αρκετά όμορφο (δεν μ άρεσε όπως ήταν). Υ.Γ. Για τα δικά μου δεδομένα είναι αρκετά καλό και value for money. :) Μια χαρά ακούγονται όσα λες, μακάρι να μας έρθει κι εμάς. Ας μας πει κάποιος και για το GPS εντυπώσεις...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosGoni Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Μια χαρά ακούγονται όσα λες, μακάρι να μας έρθει κι εμάς. Ας μας πει κάποιος και για το GPS εντυπώσεις...! Μόλις το δοκίμασα, κλείδωσε κατευθείαν! Βασικά είναι το τι έχει συνηθίσει ο καθένας, αν είχες συνηθίσει το Htc one ή το galaxy s5, ναι θα σου κακοφανεί το συγκεκριμένο κινητό. Εγώ είχα ένα sony ericsson xperia x8 (πρόσφατο :P) οπότε αυτό το ελάχιστο πρόβλημα με την οθόνη του DG350 δεν με ενοχλεί. Τώρα να δούμε πόσο θα κρατήσει, κινέζοι είναι αυτοί :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkaran Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Λοιπόν το κινητό από χθες πάει καλύτερα. Από εκεί που έχανε 1/2 touches τώρα χάνει 1/10.δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε καθώς δεν έκανα τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Λοιπόν το κινητό από χθες πάει καλύτερα. Από εκεί που έχανε 1/2 touches τώρα χάνει 1/10.δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε καθώς δεν έκανα τίποτα! το μαθες! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 1μηνα περιπου που το χρησιμοποιω ή το χω συνηθησει και δεν το καταλαβαινω ή με τον καιρο εφτιαξε γιατι και μενα στην αρχη τα ιδια μου εκανε! Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkaran Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Περιεργα πραγματα!τι ειναι μοτορι και θελει στρωσιμο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rakoyn Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Τελικα αξιζει τα λεφτα του και γενικα αξιζει να το παρω?Τις επομενες μερες θα κανω παραγγελια 2 τετοια για μενα και τη γυναικα μου αλλα με αυτα που διαβασα τωρα εδω ανχωθηκα λιγακι...Και τελικα τα προβληματα που λετε οτι εχει ειναι softwear και με ενα upadate μπορουν να λυθουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markossko Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 μαυρισε ενα κομματι στην οθονη ειναι το touch η οθονη? τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Εμενα για οθονη μου ακουγιεται...Ποσο καιρο το εχεις??Πως εγινε ετσι στα καλα καθουμενα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markossko Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 το εχω 7 μερες ξαφνικα ειχε βγαλη κατι πρασινες βουλιτσες πανω πανω της πατουσα μεγαλωναν μικρεναν και ξαφνικα χθες βλεπω εναν μεγαλο μαυρο σαν κυκλο μιλησα με το γεεκμπυινκ και μου ειπαν να το στειλω πισω για να δουν τι εχει αλλα ειναι ολοκληρη ιστορια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Σιγουρα ειναι Οθονη τοτε οποτε εχεις τις εξης τρεις επιλογες... Η το στελνεις πισω και ζητας να επισκευαστει στην εγγυηση(με οτι αυτο συνεπαγιεται)... Η παραγγελνεις το ανταλλακτικο κ αν μπορεις κανεις μονος σου την αλλαγη της οθονης... Η μιλας με το Σταυρο αν μπορει να το αναλλαβει εκεινος στο μαγαζι του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 μεταξυ DOOGEE DG350 και DG800 τι θα επιλέγατε και γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 μεταξυ DOOGEE DG350 και DG800 τι θα επιλέγατε και γιατι; παρολλο που την δευτερα παραλαμβανω το dg350 , θα επερνα το valencia αν το ειχα δει νωριτερα, καλυτερη καμερα συνολικα ποιο λεπτο kitkat 4.4(νομιζω σε λιγο καιρο) και το καινοτομο(?!) back-case με touch που εχει... κατα αλλα ειναι ιδιο με ιδια τιμη οποτε με αυτα που ακουω τελευταια για το 350 θα πηγαινα στο valencia. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 μεταξυ DOOGEE DG350 και DG800 τι θα επιλέγατε και γιατι; Σε τι ποσο χρημάτων - και τι μέγεθος οθόνης? Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 σε αυτα τα δυο μοντελα δεν υπάρχει σημαντική διαφορα χρηματων (115USD και 119 USD) και μέγεθος οθόνης (4,7 και 4,5) οπότε ΑΚΥΡΟ αυτό που λες !!!! Σε τι ποσο χρημάτων - και τι μέγεθος οθόνης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. May 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 σε αυτα τα δυο μοντελα δεν υπάρχει σημαντική διαφορα χρηματων (115USD και 119 USD) και μέγεθος οθόνης (4,7 και 4,5) οπότε ΑΚΥΡΟ αυτό που λες !!!! Θέλω να πω, αν είναι $120 το όριο σου, πάρε το 350 - δοκιμάστηκε ήδη από αρκετους... Αν όμως μπορεις να ανεβείς λίγο (πχ +$20) υπάρχουν πιο "επώνυμες" λύσεις... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 μεταξυ DOOGEE DG350 και DG800 τι θα επιλέγατε και γιατι; Ειχα τσεκαρει και τα 2 πριν παραγγειλω. Πηρα το DG350 για 2 κυριως λογους 1. Η οθονη του 350 ειναι πολυ καλυτερης αναλυσης, και λιγο μεγαλυτερη 2. Δε μου αρεσε το πισω καπακι του 800, τα παλ χρωματα και ο τροπος που οταν κουμπωνει προβαλλει μπροστα. Επισης οτι το κρατας απο το καπακι (πιθανο να τριζει) Το 350 στο μαυρο ειναι "σοβαρο" και δειχνει οσο επαγγελματικο οσο και το Galaxy S2 μου. Απο τις φωτογραφικες στα κινεζικα κινητα μην περιμενετε πολλα οσα megapixel και να λενε (τα 13 ειναι συνηθως 8, και τα 8 ειναι 5mp - κινεζικο μαρκετινγκ του κwλου ). Οσο μειωνεται το φως της φωτογραφιας (ακομη και με λιγη συννεφια) αρχιζει ο κοκκος και η θολουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosGoni Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Ειχα τσεκαρει και τα 2 πριν παραγγειλω. Πηρα το DG350 για 2 κυριως λογους 1. Η οθονη του 350 ειναι πολυ καλυτερης αναλυσης, και λιγο μεγαλυτερη 2. Δε μου αρεσε το πισω καπακι του 800, τα παλ χρωματα και ο τροπος που οταν κουμπωνει προβαλλει μπροστα. Επισης οτι το κρατας απο το καπακι (πιθανο να τριζει) Το 350 στο μαυρο ειναι "σοβαρο" και δειχνει οσο επαγγελματικο οσο και το Galaxy S2 μου. Απο τις φωτογραφικες στα κινεζικα κινητα μην περιμενετε πολλα οσα megapixel και να λενε (τα 13 ειναι συνηθως 8, και τα 8 ειναι 5mp - κινεζικο μαρκετινγκ του κwλου ). Οσο μειωνεται το φως της φωτογραφιας (ακομη και με λιγη συννεφια) αρχιζει ο κοκκος και η θολουρα. Ήθελα να σε ρωτήσω, το μαύρο φαίνεται τόσο "στρας" όσο στις φωτογραφίες? Γιατί αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξα το άσπρο αντί του μαύρου. (Από περιέργεια και μόνο ρωτάω μιας και το έχω ήδη 4 μέρες το άσπρο, χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής.) Υ.Γ. Είναι αρκετά όμορφο και το άσπρο. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Ήθελα να σε ρωτήσω, το μαύρο φαίνεται τόσο "στρας" όσο στις φωτογραφίες? Γιατί αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξα το άσπρο αντί του μαύρου. (Από περιέργεια και μόνο ρωτάω μιας και το έχω ήδη 4 μέρες το άσπρο, χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής.) Υ.Γ. Είναι αρκετά όμορφο και το άσπρο. :P Οχι, μονο οταν το χτυπαει το φως υπο γωνια φαινονται τα "πιξελς". Βεβαια η καμερα που προβαλλει λιγο στο 350, μου θυμιζει το παρακατω :lol: http://www.google.gr/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Ffreecinema.gr%2Fwp-content%2Fuploads%2F2013%2F10%2FMinion-690.jpg&imgrefurl=http%3A%2F%2Ffreecinema.gr%2Ftag%2Fdespicable-me-2%2F&h=370&w=690&tbnid=tGJU-j_LMbPv4M%3A&zoom=1&docid=StiqhOAOfmJ_MM&ei=B7t3U_2uOsH0OfnogOgJ&tbm=isch&ved=0CEcQMyg_MD84ZA&iact=rc&uact=3&dur=1&page=9&start=156&ndsp=24 Edited May 17, 2014 by psyched Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 μεταξυ DOOGEE DG350 και DG800 τι θα επιλέγατε και γιατι; Κανενα απ τα 2.Δωσε 28$ παραπανω και παρε κινηταρα Iocean X7 HD http://www.vickmall.com/iocean-x7-hd-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-1g-ram-4g-rom-5-0-inch-hd-ips-ogs-screen-3g-otg-smartphone-white.html Μην μπλεκετε με τις πατατες της Doogee.Που ολα τα ελυσε στα κινητα της,και την μαρανε το πισω πληκτρο.Ειδικα σε τετοιο μεγεθος οθονης πιο αχρηστο χαρακτηριστικο δεν εχω δει. Οταν η Doogee σταματησει να βγαζει σωρηδον προβληματικα κινητα,μονο και μονο για να χει μεγαλη γκαμα και κανει στροφη στην ποιοτητα,θα την προτιμησουμε. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Παιδιά σε ποιο μονοπάτι βάζουμε τα κομμένα κομμάτια για να επιλέξουμε ήχο κλήσης; Μπορώ να επιλέξω ξεχωριστό ήχο για κάθε σιμ; Ομάδες επαφών με διαφορετικό ήχο μπορώ να δημιουργήσω; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Κανενα απ τα 2.Δωσε 28$ παραπανω και παρε κινηταρα Iocean X7 HD http://www.vickmall.com/iocean-x7-hd-mtk6582-quad-core-1-3ghz-android-4-2-1g-ram-4g-rom-5-0-inch-hd-ips-ogs-screen-3g-otg-smartphone-white.html Μην μπλεκετε με τις πατατες της Doogee.Που ολα τα ελυσε στα κινητα της,και την μαρανε το πισω πληκτρο.Ειδικα σε τετοιο μεγεθος οθονης πιο αχρηστο χαρακτηριστικο δεν εχω δει. Οταν η Doogee σταματησει να βγαζει σωρηδον προβληματικα κινητα,μονο και μονο για να χει μεγαλη γκαμα και κανει στροφη στην ποιοτητα,θα την προτιμησουμε. αλλη κατηγορια τιμης... δωσε δωσε δωσε φλερταρεις με 8πυρηνα κοκ... Παιδιά σε ποιο μονοπάτι βάζουμε τα κομμένα κομμάτια για να επιλέξουμε ήχο κλήσης; Μπορώ να επιλέξω ξεχωριστό ήχο για κάθε σιμ; Ομάδες επαφών με διαφορετικό ήχο μπορώ να δημιουργήσω; Ευχαριστώ -Στο Ringtone φακελο στο τηλεφωνο τα βαζω εγω και τα βγαζει μια χαρα να τα επιλεξεις μετα (ρυθμισεις-->προφιλ ηχου-->γενικες ή οποιο προφιλ φτιαξεις πατωντας στο σταυρο κατω αριστερα --> ηχος κλησης). -Ρυθμισεις-->προφιλ ηχου-->γενικες--> ηχος κλησης η πρωτη επιλογη ειναι για ποια καρτα, μετα διαλεγεις ηχο -Λογικα ναι αλλα ψαξτο λιγο δεν το εχω δοκιμασει Edited May 17, 2014 by psyched Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RICKY Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Παιδιά γιατι οταν τραβάς βίντεο αναβοσβήνει κάτι...(σαν λάμψη).Το έχω 1 εβδομάδα όπως και ένας φίλος και του κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα (άθλια κάμερα.....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosGoni Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Ναι , είδα και σε ξένο site, το κάνει σε πολλούς όπως και σε 'μένα. Ελπίζω σε κανα update να το φτιάξουνε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts