arisg90 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Καλημέρα είχα παραγγείλει το umi x1 pro σε μαύρο από minideal , πήραν τα λεφτά κλασσικά αλλά δεν έχουν πλέον στοκ μαύρο , μόνο λευκό και η ενδιαφερόμενη θέλει μαύρο ... διάβασα ότι είναι το ίδιο με το umi x1 , ισχύει ; Να τους πω να μου στείλουν το DooGee ; Ναι το ιδιο ειναι. Στα 106$ στο Pandawill με κουπονι ''2014mothersday'' Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markossko Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 καλησπερα το παρειγκειλα το παρον κινητο απο το geekbuing στα 88 ευρω http://www.geekbuying.com/item/Doogee-PIXELS-DG350-4-7Inch-MTK6582-Quad-Core-Smart-Phone-1-3GHz-CPU-IPS-HD-Screen-1GB-RAM-4GB-ROM--8-0MP-Android-4-2-9-325296.html εχω 3 ερωτησης 1)το παρειγκειλα με Regular Airmail and Registered Airmail δεν εχω φοβο τελωνειο 2) εχει led φοτακι? 3)αξιζει τα λεφτα του ειναι γρηγορο καμερα καλη αυτα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 (edited) Ναι το ιδιο ειναι. Στα 106$ στο Pandawill με κουπονι ''2014mothersday'' Ωραία , ευχαριστώ Είναι αξιόπιστο το pandawill ? Στέλνει όπως τα άλλα ; με χαμηλά ορισμένη τιμή κτλ ; Edited April 23, 2014 by terry39 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ωραία , ευχαριστώ Είναι αξιόπιστο το pandawill ? Στέλνει όπως τα άλλα ; με χαμηλά ορισμένη τιμή κτλ ; Απολυτα αξιοπιστο.Ναι κανονικα. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 εχω 3 ερωτησης 1)το παρειγκειλα με Regular Airmail and Registered Airmail δεν εχω φοβο τελωνειο 2) εχει led φοτακι? 3)αξιζει τα λεφτα του ειναι γρηγορο καμερα καλη αυτα :D Ledaki δεν εχει τα λευτα του τα αξιζει δεν κολλαει καθολου ,η καμερα πολυ καλη υπαρχουν και φωτογραφιες σε προηγουμενα ποστ! Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jigg Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Ωραία , ευχαριστώ Είναι αξιόπιστο το pandawill ? Στέλνει όπως τα άλλα ; με χαμηλά ορισμένη τιμή κτλ ; Μια χαρά είσαι, χθες μου έφτασε ένα iNEW V3 μια χαρά, χωρίς πρόβλημα. Απλά ενημέρωσέ τους τι θες σε μήνυμα μέσω του site κατά την παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 παιδια απο μπαταρια και GPS πως τα παει το κινητακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markossko Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 εχω 3 ερωτησης 1)το παρειγκειλα με Regular Airmail and Registered Airmail δεν εχω φοβο τελωνειο 2) εχει led φοτακι? 3)αξιζει τα λεφτα του ειναι γρηγορο καμερα καλη αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 (edited) Ported Carlivs CWM 6.0.4.4 based touch Recovery for the Doogee DG350 ( post #42 ) Κατεβάστε απο εδώ Δουλευει μια χαρα, εκανα backup και restore την rom επιτυχώς, το αντιγραφεται στο root της καρτας η της εσωτερικης μνημης και το βαζετε με Mobile Uncle Tools Edited April 25, 2014 by kandreou Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Μου γυάλισε τι κινητάκι. Κρίμα που το λευκό είναι λείο και όχι ανάγλυφο όπως το μαύρο αλλα θα το αντέξω. :lol: Το Android του είναι σκέτη βανίλια ή έχει κανένα κερασάκι, καμιά σοκολατίτσα, κατιτίς παραπάνω ρε παιδάκι μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) Τι τραβαμε και εμεις οι παντρεμενοι...Παρακαλω μην με παρετε με τις πετρες...:lol: Παιδια παρηγγειλα το κινητο αυτο για την γυναικα μου Θελει να της παρω και μια θηκη κατα προτιμηση οχι αυτες που ειναι σαν πορτοφολι αλλα αυτες που καλυπτουν μονο την πλατη. Το θεμα ειναι οτι η γυναικα μου θελει ροζ και αν ειναι δυνατον να εχει και αυτακια κουνελιου σαν κατι θηκες που εχουν βγει για iphone:ninja: Επειδη δεν εχει κατι τετοιο για το συγκεκριμενο κινητο ξερετε ποιο επωνυμο κινητο εχει τις διαστασεις του πανω κατω μπας και βρω καμμια ? Bεβαια μπορει να κρυβει την καμερα αλλα κατι θα κανουμε... Αβυσσος η ψυχη της γυναικας... Edited April 27, 2014 by kritikos4 Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Τι τραβαμε και εμεις οι παντρεμενοι...Παρακαλω μην με παρετε με τις πετρες...:lol: Παιδια παρηγγειλα το κινητο αυτο για την γυναικα μου Θελει να της παρω και μια θηκη κατα προτιμηση οχι αυτες που ειναι σαν πορτοφολι αλλα αυτες που καλυπτουν μονο την πλατη. Το θεμα ειναι οτι η γυναικα μου θελει ροζ και αν ειναι δυνατον να εχει και αυτακια κουνελιου σαν κατι θηκες που εχουν βγει για iphone:ninja: Επειδη δεν εχει κατι τετοιο για το συγκεκριμενο κινητο ξερετε ποιο επωνυμο κινητο εχει τις διαστασεις του πανω κατω μπας και βρω καμμια ? Bεβαια μπορει να κρυβει την καμερα αλλα κατι θα κανουμε... Αβυσσος η ψυχη της γυναικας... Εδω σε ολοκληρο ebay δεν εχει μια θηκη της προκοπης μονο κατι σε στυλ πορτοφολια ! Tωρα οι διαστασεις ειναι αυτες 138.3 x 68.2 x 6.6 mm αν και το 6.6 ειναι μονο στις ακρες προς την μεση ανεβαίνει και πρεπει να φτανει τα 7,5-8 και η καμερα εξεχει περιπου 1,5-2χιλιοστα.. H πιο ωραια θηκη που εχω δει μεχρι στιγμης ειναι αυτη εδω http://www.ebay.com/itm/Flip-PU-Leather-Cover-Case-Skin-Protector-for-4-7-UMI-X1-PRO-Smartphone-/111323254876?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item19eb62105c ! Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ενδιαφερομαι να αγορασω το DG 350 απο minideal.. Πειτε μου αν εισαστε ευχαριστημενοι και τι αρνητικο εχει το τηλεφωνο; παρατηρησα σε αλλο κινητο (thl 5s) οτι οταν παιρνεις video η φωνη που ηχογραφει ειναι πολυ χαμηλη. Το εχει δοκιμασει κανεις σε αυτο το τηλεφωνο; η μπαταρια του ειναι ικανοποιητικη; αξιζει τον κοπο; σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john654321 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ενδιαφερομαι να αγορασω το DG 350 απο minideal.. Πειτε μου αν εισαστε ευχαριστημενοι και τι αρνητικο εχει το τηλεφωνο; παρατηρησα σε αλλο κινητο (thl 5s) οτι οταν παιρνεις video η φωνη που ηχογραφει ειναι πολυ χαμηλη. Το εχει δοκιμασει κανεις σε αυτο το τηλεφωνο; η μπαταρια του ειναι ικανοποιητικη; αξιζει τον κοπο; σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας Μεχρι στιγμης εγω δεν εχω δει κανενα αρνητικο ,εκτος απο το ακουστικο που ειναι λιγο χαμηλο αλλα διορθωνεται μεσα απο Engineering Mode πανευκολα. Λιγο πιο καλη καμερα θα ηθελα αλλα για 70-80 ευρω ζηταω παρα πολλα. Κατι αλλο αρνητικο δεν μου ρχεται αυτη την στιγμη! Παράθεση Never again UMI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
critic Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Έχει βρει κανείς την τιμή SAR για την συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtapes79 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) 1. Επειδή σκέπτομαι να το παραγγείλω, έχει κάνει κανείς παραγγελία από το deal extreme; http://www.dx.com/p/doogee-pixels-dg350-mtk6582-quad-core-android-4-2-9-wcdma-bar-phone-w-4-7-ogs-hd-4gb-rom-gps-307384#.U16RnqJc-O8 2. Υπάρχει καμιά custom rom για το συγκεκριμένο μοντέλο Edited April 28, 2014 by gtapes79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VoulaSt Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Τι τραβαμε και εμεις οι παντρεμενοι...Παρακαλω μην με παρετε με τις πετρες...:lol: Παιδια παρηγγειλα το κινητο αυτο για την γυναικα μου Θελει να της παρω και μια θηκη κατα προτιμηση οχι αυτες που ειναι σαν πορτοφολι αλλα αυτες που καλυπτουν μονο την πλατη. Το θεμα ειναι οτι η γυναικα μου θελει ροζ και αν ειναι δυνατον να εχει και αυτακια κουνελιου σαν κατι θηκες που εχουν βγει για iphone:ninja: Επειδη δεν εχει κατι τετοιο για το συγκεκριμενο κινητο ξερετε ποιο επωνυμο κινητο εχει τις διαστασεις του πανω κατω μπας και βρω καμμια ? Bεβαια μπορει να κρυβει την καμερα αλλα κατι θα κανουμε... Αβυσσος η ψυχη της γυναικας... Επειδή το έχω ψάξει, δε βρήκα ούτε με λαγουδάκι ούτε με διαβολάκι (τέτοια θήκη είχα στο προηγούμενο κινητό!) Μερικά link με τις πιο συμφέρουσες και στυλάτες επιλογές κατά τη δική μου τουλάχιστον άποψη... http://www.antelife.com/original-doogee-protective-pouch-bag-with-pockets-hook.html http://www.aliexpress.com/item/New-arrival-UMI-x1-pro-Case-universal-Cartoon-Case-Cover-For-UMI-x1-pro-Free-Shipping/1831681452.html http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Practical-Protective-Back-Covers-for-UMI-X1-Pro-Smartphone-Umi-x1-Pro-Cases/1797665736.html http://www.aliexpress.com/item/Protective-Case-for-DOOGEE-DG350-White-Pink-4-7-IPS-MTK6582-Quad-core-Android-4-2/1780978768.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Έχει βρει κανείς την τιμή SAR για την συσκευή; Τους ρώτησα χθες και σήμερα πήρα απάντηση: Doogee Mobile Thank you for your mail. DOOGEE DG350 SAR is 0.645w/kg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
critic Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Τους ρώτησα χθες και σήμερα πήρα απάντηση: Πολύ ωραίος! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonatas Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 (edited) 1. Επειδή σκέπτομαι να το παραγγείλω, έχει κάνει κανείς παραγγελία από το deal extreme; http://www.dx.com/p/doogee-pixels-dg350-mtk6582-quad-core-android-4-2-9-wcdma-bar-phone-w-4-7-ogs-hd-4gb-rom-gps-307384#.U16RnqJc-O8 2. Υπάρχει καμιά custom rom για το συγκεκριμένο μοντέλο εγω το πηρα απο to2c.com στα 122$ με την original θηκη και root . το εχουν σε stock μου ειπαν. :D http://www.to2c.com/doogee-pixels-dg350-leather-case-solution-smartphone.html Doogee Mobile Thank you for your mail. DOOGEE DG350 SAR is 0.645w/kg. τοσο λιγο SAR? για κινεζο σχετικα no name μπραβο τους...(αν δεν λενε μπαρουφες) το iphone 5s εχει 0.80w/kg Edited April 29, 2014 by sonatas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 τοσο λιγο SAR? για κινεζο σχετικα no name μπραβο τους...(αν δεν λενε μπαρουφες) το iphone 5s εχει 0.80w/kg Ποιος είπε οτι τα "επώνυμα" έχουν χαμηλά SAR; Είναι γνωστό οτι με το iPhone στεγνώνεις και τα μαλλιά σου αν χρειαστεί :lol: Πόσα Νokia έχουν πάνω απο 1; Οι Κινέζοι σπάνια το ανακοινώνουν χωρίς να σημαίνει οτι είναι ψηλό. Κάποιο Lenovo π.χ. έχουν μικρότερο SAR απο το Ντούγκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 (edited) Επειδή το έχω ψάξει, δε βρήκα ούτε με λαγουδάκι ούτε με διαβολάκι (τέτοια θήκη είχα στο προηγούμενο κινητό!) Μερικά link με τις πιο συμφέρουσες και στυλάτες επιλογές κατά τη δική μου τουλάχιστον άποψη... http://www.antelife.com/original-doogee-protective-pouch-bag-with-pockets-hook.html http://www.aliexpress.com/item/New-arrival-UMI-x1-pro-Case-universal-Cartoon-Case-Cover-For-UMI-x1-pro-Free-Shipping/1831681452.html http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Practical-Protective-Back-Covers-for-UMI-X1-Pro-Smartphone-Umi-x1-Pro-Cases/1797665736.html http://www.aliexpress.com/item/Protective-Case-for-DOOGEE-DG350-White-Pink-4-7-IPS-MTK6582-Quad-core-Android-4-2/1780978768.html Voula αυτες τις εχω δει και τις εχει δει και η γυναικα μου αλλα δεν μας κανει καμμια :lol: Θελουμε κουνελακι ρε παιδι μου:lol: Επισης δεν θελει θηκη που να ειναι σαν πορτοφολι , αλλα μονο πλατη σαν αυτην http://www.aliexpress.com/item/10pcs-lot-rabbit-silicon-Case-for-iphone-5S-5G-Bunny-Cartoon-case-cover-for-iphone5-5G/1412799896.html Για αυτο ρωτησα μηπως γνωριζει καποιος αν ταιριαζει καποιου απο τα "επωνυμα" κινητα εστω και στο περιπου μηπως βολευτουμε Ευχαριστω παντως Edited May 2, 2014 by kritikos4 Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Αν θέλει ντε και καλά κουνελάκι ,πάρτης το 3ο από δεξιά case_bunny , και αν δεν τις αρέσει το χρώμα (είναι κόκκινο) το χρησιμοποιείς εσύ. Είναι universal. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos4 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Ντροπη σου:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Alcatel OT Easy ,Siemens S25 ,Nokia 8210 ,Ericsson T39 ,Nokia 5210 ,Motorola RAZR V3 ,Motorola KRZR K1 ,Samsung U700 ,LG GC900 Viewty Smart ,LG KF750 ,LG Optimus GT540 ,LG Optimus True HD LTE P936 ,Inew V3 ,Xiaomi Hongmi ,Doogee DG350 ,Coolpad F1 ,ZTE V5 Red Bull ,Cubot X9 ,Xiaomi Redmi Note 2 ,Xiaomi Redmi Note 3 ,LeTV Le 1 (X600) ,Xiaomi Redmi Note 3 Global ,Xiaomi Redmi Note 4 Global ,LeEco LeMax 2 6/64, Xiaomi Pocofone F1 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Παιδια το εχει παραλαβει κανεις να μας πει εντυπωσεις? Σκεφτομαι να το παραγγειλω αμεσα. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts