immortal207 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Κάτοχος του Α806 και έχει περάσει από τα χέρια μου και το S660. Για τους νέους κατόχους χρειάζονται 4-5 μέρες μέχρι να "στρώσει" η μπαταρία.Και δείτε ποιές εφαρμογές είναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανοιχτές ή τις έχετε σε "auto-running".Αυτό ισχύει ΚΑΙ για τους "παλιούς"... Κλείστε ότι δεν χρειάζεστε και θα δείτε τεράστια διαφορά.Με χρήση του DU Speed Booster που κατέβασα είδα πόσα "καραγκιοζιλίκια" τρέχουν στο backround.....Φτάνουν την RAM(2Gb)στο 65+ % και με το "καθάρισμα"πάει στο 35% !!!!!!!! Τώρα,για την κατανάλωση μεταξύ των 2 μοντέλων(λες και μιλάμε ρε για αυτοκίνητα...:p), το Α806 λόγω πυρήνων και καλύτερων specs,κάνει καλύτερη διαχείρηση της μπαταρίας σε βαριά χρήση. Σε χαλαρούς ρυθμούς χρήσης, λίγο καλύτερο το S660. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris2004 Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 τι σε πειράζει να περιμένεις μερικές ημέρες Το Βιάζεται ο κολητός. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. November 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2014 Κάτοχος του Α806 και έχει περάσει από τα χέρια μου και το S660. Για τους νέους κατόχους χρειάζονται 4-5 μέρες μέχρι να "στρώσει" η μπαταρία.Και δείτε ποιές εφαρμογές είναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανοιχτές ή τις έχετε σε "auto-running".Αυτό ισχύει ΚΑΙ για τους "παλιούς"... Κλείστε ότι δεν χρειάζεστε και θα δείτε τεράστια διαφορά.Με χρήση του DU Speed Booster που κατέβασα είδα πόσα "καραγκιοζιλίκια" τρέχουν στο backround.....Φτάνουν την RAM(2Gb)στο 65+ % και με το "καθάρισμα"πάει στο 35% !!!!!!!! Τώρα,για την κατανάλωση μεταξύ των 2 μοντέλων(λες και μιλάμε ρε για αυτοκίνητα...:p), το Α806 λόγω πυρήνων και καλύτερων specs,κάνει καλύτερη διαχείρηση της μπαταρίας σε βαριά χρήση. Σε χαλαρούς ρυθμούς χρήσης, λίγο καλύτερο το S660. ΩΡΑΙΟΣ! και ειμαι μεταξυ των 2 κινητων και δεν ξερω σιγουρα αν αξιζει να δωσω τη διαφορα για να παω στο a8 η να μεινω στο 660 το οποιο δεν ειναι καθολου ασχημο,γενικα προκειται να φαει γερη χρηση ,οποτε οπως λες και εσυ μαλλον καλυτερα για το α8 Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiorta Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Όπως είχα αναφέρει εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5626678#post5626678 το τηλέφωνο παρουσίασε βλάβη και το έστειλα στην Κίνα. Εχθές το παρέλαβα και φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Συνολικό διάστημα μέχρι να επιστρέψει, από 18/9 έως 7/11. Όπως και να'χει, αυτά συμβαίνουν, ευχαριστώ το vickmall για την υπευθυνότητά τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Clockworkmod recovery υπαρχει? Το φλασαρω με mobile uncle tools? Επειτα ξεκινα φλασαρισματα διαφορων ρομς από κει? Το ρουτ θα χαθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Clockworkmod recovery υπαρχει? Το φλασαρω με mobile uncle tools? Επειτα ξεκινα φλασαρισματα διαφορων ρομς από κει? Το ρουτ θα χαθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nyaa Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Καλησπέρα .Πήρα το s660 από το geekbuying και έκανα το update στο android version :4.4.2 built number : VIBEUI_1437_7.3.1_ST_S660.Όπως αναφέρθηκε και σε μια από τις προηγούμενες σελίδες δεν με αφήνει να κατεβάσω τίποτα της google (μου βγάζει το μήνυμα unfortunately,google play services has stopped.)Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιαξω χωρίς να πρέπει να βάλω custom rom και να μείνω στο kitkat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Καλησπέρα .Πήρα το s660 από το geekbuying και έκανα το update στο android version :4.4.2 built number : VIBEUI_1437_7.3.1_ST_S660.Όπως αναφέρθηκε και σε μια από τις προηγούμενες σελίδες δεν με αφήνει να κατεβάσω τίποτα της google (μου βγάζει το μήνυμα unfortunately,google play services has stopped.)Υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιαξω χωρίς να πρέπει να βάλω custom rom και να μείνω στο kitkat? Αν έχεις δικαιώματα root μπορείς να περάσεις χειροκίνητα το Play Store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourp Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 (edited) Είχα αυτή την ιστορία κι εγώ σήμερα Το δοκίμασα λίγο, καλό φαίνεται αλλά η έλλειψη google play μου παει πολύ (+ οτι έχει και αρκετά Κινέζικα γράμματα μέσα) Δεν το πάλεψα ιδιαίτερα αλλά πέρασα μια ROM από τη Ρωσία (εκεί έχει μερικά Ρώσικα γράμματα :lol: ) Συγκεκριμένα έβαλα την AOSP. Δεν το δοκίμασα πλήρως ακόμα, αλλά στα βασικά δείχνει να είναι ΟΚ Πληροφορίες βρήκα στο ποστ 386, αλλά με παίδεψε αρκετά γιατί έβγαζε ένα μήνυμα λάθους και δεν προχώραγε. Αναγκάστηκα να επιλέξω την επιλογή να κάνει format + copy PS το καλό που βλέπω είναι ότι αυτή τη στιγμή έχει 327 ΜΒ μνήμης ΡΑΜ με SKYPE + Gtalk κλπ. Το συγκρίνω με το S4 mini που έχω επίσης και κουνάω το κεφάλι μου με τη Samsung... Edited November 8, 2014 by mourp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
immortal207 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Είχα αυτή την ιστορία κι εγώ σήμερα Το δοκίμασα λίγο, καλό φαίνεται αλλά η έλλειψη google play μου παει πολύ (+ οτι έχει και αρκετά Κινέζικα γράμματα μέσα) Δεν το πάλεψα ιδιαίτερα αλλά πέρασα μια ROM από τη Ρωσία (εκεί έχει μερικά Ρώσικα γράμματα :lol: ) Συγκεκριμένα έβαλα την AOSP. Δεν το δοκίμασα πλήρως ακόμα, αλλά στα βασικά δείχνει να είναι ΟΚ Πληροφορίες βρήκα στο ποστ 386, αλλά με παίδεψε αρκετά γιατί έβγαζε ένα μήνυμα λάθους και δεν προχώραγε. Αναγκάστηκα να επιλέξω την επιλογή να κάνει format + copy PS το καλό που βλέπω είναι ότι αυτή τη στιγμή έχει 327 ΜΒ μνήμης ΡΑΜ με SKYPE + Gtalk κλπ. Το συγκρίνω με το S4 mini που έχω επίσης και κουνάω το κεφάλι μου με τη Samsung... Την κίνηση του κεφαλιού δεν διευκρίνησες.... Θετική, αρνητική ή κουκλάκι σε ταμπλώ αυτοκινήτου? :D:lol::D:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourp Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 :lol: Βλέποντας τα 300-400 που έχει τώρα σε σχέση με τα 600-700 που έχει το Samsung S4 mini με την ΚιτΚατ ή τα 700 +++ με την προηγούμενη έκδοση μια μόνο κίνηση βγαίνει Περιμένω να δω τη διαρκεια της μπαταριας με τη νεα έκδοση. Με την 4.2.2 που είχε έρθει (από μινιντηλ) όλο κάτι χαζά έβλεπα τελευταία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derveni1969 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 (edited) Σήμερα που όταν μπήκα στο SECUREit μου εμφανίζει αυτήν την φωτογραφία ως αρχικό πλάνο για κλάσματα δευτερολέπτου και μετά το κανονικό χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα βέβαια έτσι http://s27.postimg.org/3pcynocsf/Screenshot_2014_11_12_00_15_49.jpg' alt='Screenshot_2014_11_12_00_15_49.jpg'>http://s10.postimg.org/rnbpo62wl/Screenshot_2014_11_12_00_15_29.jpg και σπάνια όταν κάνω επανεκκίνηση το κινητό μου εμφανίζει για κλάσματα δευτερολέπτου αυτήν την φωτογραφίαhttp://s30.postimg.org/gkvinsdv1/Screenshot_2014_09_25_23_51_32.jpg εμφανίσθηκε και σε κανένα άλλο φίλο αυτό το μικρό θέματά κι. Edited November 11, 2014 by derveni1969 Παράθεση xiaomi Redmi Note 3 PRO TV BOX CS918II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Εδώ και λίγο καιρό έχει βγει επίσημη ROM kitkat 4.4.2 για την Ευρωπαϊκή έκδοση του κινητού η οποία σε αντίθεση με τις παλιότερες επίσημες λειτουργεί και στην κινέζικη έκδοση. Την έχω περάσει εδώ και μερικές μέρες και όλα φαίνονται να λειτουργούν μια χαρά, φυσικά και με Ελληνικά :) Το site που την βρήκα είναι το Ρωσικό Lenovo forum, ΕΔΩ Για να μην μπλέκεται με εγγραφές και μεταφράσεις την έχω ανεβάσει στο Drive, κατεβάστε την από εδώ: S660 ROW_S058_140919 Περνιέται με SP flash tool και φυσικά χάνεται ότι έχετε στο κινητό σας. Έχει βγει και νεότερο (ROW_S060_140928) αλλά ακόμη δεν έχουν βγάλει τα αρχεία για πέρασμα με flash tool. Ήθελα να γράψω και οδηγό για το πέρασμα αλλά δεν υπάρχει χρόνος. Ρουτάρισμα μην δοκιμάσετε, δεν δουλεύει κανένα από τα γνωστά εργαλεία (framaroot, Vroot, kingroot κλπ). Γίνετε μόνο περνώντας custom recovery και flashάροντας SuperSU binary. Για όποιον έχει την εμπειρία θα βρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία και αρχεία ΕΔΩ Μέσα έχω τα: SP Flash Tool v5.1352.01 Mediatek Preloader USB Drivers για Win2K, XP, Vista & 7, 32 & 64άρια TWRP recovery 2.6.3.0 με το scatter του για flashάρισμα με SP Flash Tool και SuperSU Pro v2.08 που θα flashάρετε με TWRP για να το rootάρετε. Καλή επιτυχία :p πες μου λιγο φιλε μου.. κατεβασα τα εργαλεια που ανεβασες.. ολα.! κατεβασα και την ρομ..αλλα δεν μπορω να την φλασαρω με το tool..!! κανω κατι λαθος? φορτωνω την ρομ με τον flash.! αλλα δεν ξεκιναει.! μου βγαζει σφαλμα invilid rom..?? κατι τετοιο.! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourp Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Μου έβγαζε αυτό το λάθος, αν θες γράψε ΑΚΡΙΒΩΣ πως το λέει μη γίνει καποιο μπέρδεμα και επέλεξα "Format all + Download" εν τω μεταξύ μετά από την εγκατάσταση του προγράμματος "baterry calibration" και ΧΩΡΙΣ κανένα παιχνίδι μέσα, αλλά με email,skype, google hangout, browsing κλπ ΚΑΙ μισή ώρα με το GPS ανοικτό η μπαταρία είναι στο 46% μετά από 38 ώρες χρήσης. Με τη ROM που είχε και περίπου μισή ώρα παιχνίδι δεν έβγαζε ούτε 30-35 ώρες PS to GPS είναι για κλάματα, έχει μεγάλη απόκλιση. Έχει κανένας καμιά ιδέα αν μπορεί να γίνει κάτι για να το βελτιώσουμε? PS2 o dialer που έχει η ROM είναι με Κυριλλικούς χαρακτήρες και Αγγλικά, έβαλα το exdialer και έχει Ελληνικά πλέον. Διορθώνεται αυτό με κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Δηλ απλα με το flash tool πρεπει να επιλεξω φορμάτ κ download μαζί για να ξεκινήσει?? Θέλει μήπως τπτ το preload αρχείο που βγάζει η Ρομ πανω πανω?? Η καμια σχέση?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 PS to GPS είναι για κλάματα, έχει μεγάλη απόκλιση. Έχει κανένας καμιά ιδέα αν μπορεί να γίνει κάτι για να το βελτιώσουμε? ειδες τον οδηγο εδω στο φορουμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourp Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Δεν τον έχω δει, μια βοηθεια παρακαλώ... Βρήκα αυτό όμως και το εκανα Δειχνει να ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα, αλλα αυριο στο αυτοκινητο θα δω τι κανει I download and installed: GPS Status GPSFix Start GPS Status Click on tools and select Manage A-GPS state Click Reset Click Download Turn GPS off from settings Shutdown Thinkpad Restart Thinkpad Start GPSfix make sure Fix now is selected Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 πολυ απλα κατεβασε το faster gps και αστο να κανει τη δουλεια του σιγουρα θα δεις διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2014 Δηλ απλα με το flash tool πρεπει να επιλεξω φορμάτ κ download μαζί για να ξεκινήσει?? Θέλει μήπως τπτ το preload αρχείο που βγάζει η Ρομ πανω πανω?? Η καμια σχέση?? Πειτε μου ρε παιδιά γιατί δεν μπορω να φλασαρω κ περιμένω........ Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 (edited) καθε βοηθεια δεκτη..!! Edited November 17, 2014 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Clockworkmod recovery υπαρχει? Το φλασαρω με mobile uncle tools? Επειτα ξεκινα φλασαρισματα διαφορων ρομς από κει? Το ρουτ θα χαθει? Κάποιος??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Κανεις φιλέ..εσύ κ γω μείνανε εδώ... Εγώ περιμένω μια απάντηση για να φλασαρω μια Ρομ... Δεν μπορω να βγάλω άκρη. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 καθε βοηθεια δεκτη..!! http://s8.postimg.org/quveojl01/s6601.jpg απο οτι βλέπω την ρομ την έχεις στην επιφάνεια εργασίας ,βαλε τον φάκελο της ρομ και το φάκελο του φλαw τοολ στoν C κατευθειαν χωρις να μεσολαβουν ελληνικά γραμματα δεν αναγνωρίζει την διαδρομή κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourp Δημ. November 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2014 Εχει οδηγούς που λένε πως το κανεις κλπ Το θέμα είναι ότι αν ΚΑΤΙ παει στραβά και κολλήσει κλπ δε θέλει κανένας να έχει την ευθύνη (PS εγώ το έκανα το Σάββατο και θεωρούσα ΑΡΚΕΤΑ πιθανό ότι μπορεί να μου μείνει να το κοιτάω... Δεν το είχα προσπαθήσει ξανα) (θα εχεις δει υποθέτω ότι πρέπει να έχεις βγάλει την μπαταρία, να τρέξεις το πρόγραμμα ως admin, να έχεις βάλει τους USB drivers, να έχεις σημειώσει το ΙΜΕΙ κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 παιδιά έκανα επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις άλλα δυστυχώς το πρόβλημα με την μπαταριά δεν λύθηκε. κρατάει με το ζόρι μια μέρα με 3000 μπαταριά έλεος. είχα αγοράσει και ένα ακόμη για φίλο και εκείνο δουλεύει καλά. αυτό που τρώει μπαταριά εχει ρομ S032_140505 και αυτό που είχα παρει το καλοκαίρι και δουλευει μια χαρά,εχει S026_140228. μπορώ να βρω την παλιά να την φορτώσω σε αυτο που εχει πρόβλημα? Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts