ispm Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Στο δικό μου πάντως δεν τα βγάζει κινέζικα (V5) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Και σε μένα κινέζικα τα βγάζει:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Και σε μένα τα ίδια...Κινέζικα εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ispm Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Διευκρίνιση: H V5 που τρέχω δεν είναι αυτή του needrom αλλά μια που μου έστειλε ο starman. Το μειονέκτημα της είναι οτι τη δεύερη φορά που την πέρασα δεν μπορεσα να την κάνω root. Την πρώτη έγινε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 και εγώ αυτήν έχω αλλά τα κινέζικα είναι εκεί σε εμένα. πως το ρουτάρησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 και εγώ αυτήν έχω αλλά τα κινέζικα είναι εκεί και σε εμένα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ispm Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Με το Root Genious. Την πρώτη φορά έγινε. Μετά με έβαλε ο διάβολος να δοκιμάσω και την 4.4 η οποία δεν με ενθουσίασε με το κινεζοαγγλικό. Είπα λοιπόν να επιστρέψω στην V5. Όμως root δεν γίνεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 εγώ έχω βρει μια κινέζικη εφαρμογή και το ρουτάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ispm Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Ποια είναι αυτή CSAL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Την ανεβάζω στο dropbox και σου στέλνω url σε πμ και οδηγίες γιατί είναι στα κινέζικα όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 csala θέλουμε 4.4 με Ελληνικά ρουταρισμένη κ.λ.π:ρ Για πάμε...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 ρουταρισμένη 4,4 έχω βρεί αλλά για μετάφραση ενώ έχω βρεί και strings δεν μπορώ να κάνω (το πρόγραμμα δηλαδή) compile/decompile σωστά μου πετάει όλο σφάλματα. Στην 4,4 αλλάζει μόνο ο launher. Τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ispm Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 V5 με Nova Luncher, είναι super (και με Kitkat feeling). Το original μπορεί να περιμένει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 V5 με Nova Luncher και εγώ και είναι όντως super;) Το original μπορεί να περιμένει όχι πολύ όμως διότι αν το τηλέφωνο βγει EOL μετά δεν θα ασχολείται κανένας:mad: Στο xda κάποιος έγραψε για multilang 4.4 αλλά δεν μπορώ να το παρακολουθήσω (δεν είμαι καν γραμμένος) διότι δεν γνωρίζω τη γλώσσα:O Τέσπα ίδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonitsa Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 προσπαθωντας να διωρθοσω το προβλημα με την αυτοματη περιστροφη ξανα flashαρα την ρομ στο κινητο μηπως και γινει οκ. το flashαρισμα εγινε οκ αλλα ειδα οτι κρατησε ολα τα αρχεια που ειχα μεσα. πως γινεται αυτο? εγω θελω να μηδενισει το κινητο και να περασω την ρομ απο την αρχη μηπως και φτιαξει το θεμα με την περιστροφη. ξερει κανεις? πως θα σβηστουν τα παντα ωστε να τα ξαναπερασω με την ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Για ποιά αρχεία μιλάς? Για την sd ή τον αποθηκευτικό χώρο τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonitsa Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 για την sd. εχεις δικαιο. αν και δεν εχω βεβαια την βγαζει ξεχωριστστο συστημα . την μηδενισα κ αυτην τωρα. ξανα περασα την ρομ αλλα το προβλημα με την περιστροφη της οθονης παραμενει. τι μπορει να εγινε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eleuterio21 Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Παιδιά και εγώ προσπάθησα να βάλω και αυτή την έκδοση, "My_a928w_v50_deod.zip", αλλά μου έβγαζε λάθος το flash tool V5.13 " Error: Initializing scatter file failed. Please check the name of scatter file which you load is legal." Χρησιμοποίησα άλλη έκδοση του Flash tool, άλλαξα το όνομα του αρχείου σε MT6592_Android_scatter.txt αλλά τζίφος. Παρατηρώ ότι το "installed-files.txt" λείπει απο τα αρχεία. Αν ξέρει κάποιος κάτι θα ήμουν ευγνώμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Κάνε μεταφορά τα αρχεία στον κατάλογο C:/ του υπολογιστή, καμιά φορά μου κολλάει και όταν βάζω τα αρχεία εκεί το πρόβλημα ως δια μαγείας λύνεται. Τα αρχεία της ρομ και κάνε load το scatter από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starman100 Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Κάνε μεταφορά τα αρχεία στον κατάλογο C:/ του υπολογιστή, καμιά φορά μου κολλάει και όταν βάζω τα αρχεία εκεί το πρόβλημα ως δια μαγείας λύνεται. Τα αρχεία της ρομ και κάνε load το scatter από εκεί. CSALAS η ROM My_a928w_v50_deod με την V5 που σας είχα στείλει μέσω dropbox έχουν διαφορές? Εσύ που έχεις δοκιμάσεις πολλές ROM εάν θέλεις μπορείς να γράψεις 3-5 γραμμές για τις διαφορές των ROM που είδες και να βοηθήσεις τους νεώτερους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Η έκδοση που μου έδωσε ο starman δεν είχε πρόβλημα με την περιστροφή, την εγγατάσταση ή με τίποτα άλλο. Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 CSALAS η ROM My_a928w_v50_deod με την V5 που σας είχα στείλει μέσω dropbox έχουν διαφορές? Εσύ που έχεις δοκιμάσεις πολλές ROM εάν θέλεις μπορείς να γράψεις 3-5 γραμμές για τις διαφορές των ROM που είδες και να βοηθήσεις τους νεώτερους. Δεν έχω δοκιμάσει την My_a928w_v50_deod πάντως με την V5 δεν είχα πουθενά πρόβλημα. όσον αφορά τις άλλες τώρα. Μέχρι στιγμής έχω βρει 4.4.2 ρουταρισμένη με playstore αλλά όχι ελληνικά. Έχω βρει ν3.6 ν3.9 ν4.0 αλλά δεν είχαν ελληνικά και playstore. H καλύτερη μέχρι στιγμής για μένα είναι η V5. Αν καταφέρω και μεταφράσω την 4,4,2 θα την ανεβάσω για να την δοκιμάσετε αν θέλετε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Περιμένω κάποιος ακόμα να μου στείλει τα nvram backup. Κανένας δεν μπορεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Τι είναι τα nvram backup ρε φίλε?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CSALAS Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Λοιπόν, ανοίγεις το mtk droid tools και αφού μπει σε root shell εμφανίζεται μια καρτέλα που λέει IMEI/NVRAM, το πατάς, μπαίνεις σε άλλο παράθυρο και αφήνεις το ΙΜΕΙ ως έχει, από κάτω λέει backup, το πατάς και σου κάνει backup 2 αρχεία. Το nvram.bin και nvram.tar αυτό καλό είναι να το κάνετε όλοι σας διότι σε περίπτωση που δεν μπαίνει στο wifi (όπως εμένα) ή δεν έχει ΙΜΕΙ από εκεί θα κάνετε restore για να επαναφέρετε. Είναι ένα απλό βήμα που θα με θυμηθείτε στο μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts